Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: agasiam
Ja też brałam udział ale się nie udało. Ale z tego co wiem kilka osób u nas się chwaliło wygraną. Faktycznie 22 tys do badzo dużo. Ja też napisałam do nich o ponowną weryfikcję głosów w moim mieście, bo 2 osoby walczyło przez całą dobę i zdobyły ok 2 tys głosów z 17-18 pażdziernika i dostałam taką odpowiedź.
Cały czas czuwaliśmy nad poprawnością przebiegu konkursu. Weryfikowaliśmy głosy oddawane przez uczestników.
Pomimo Pani wątpliwości, pragniemy zapewnić, że głosowanie przebiegało zgodnie z regulaminem konkursu. Użytkownik serwisu jest definiowany w systemie głosowania jako Unikalny Użytkownik (Unique User wg. metodologii firmy Gemius, zajmującej się monitoringiem ruchu na serwisach www). Jest to użytkownik, którego komputer zapisał plik cookie z informacją o wejściu na stronę www.mapadobrychemocji.pl. Użytkownik taki może oddać jeden głos dziennie na każde z dodanych miejsce. Jeśli na serwis wchodzi użytkownik, którego komputer nie posiada zapisanego pliku cookie z informacją o wejściu na stronę www.mapadobrychemocji.pl - system głosujący traktuje go jako nowego użytkownika. Może on oddać jeden głos na każde zgłoszenie. Użytkownik serwisu nie jest rozumiany jako osoba (internauta), ponieważ niemożliwa jest weryfikacja, kto w danym momencie faktycznie obsługuje komputer. Analiza głosów wg. numerów I.P. dowodzi, że nie były w głosowaniu wykorzystywane żadne programy ani skrypty powodujące automatyczne oddawanie głosów. Rejestrowaliśmy znaczne ilości głosów oddawanych z jednego I.P, co nie musi oznaczać, że były one oddawane z jednego komputera. Głosy mogły być oddawane przez grupy osób korzystające z tego samego I.P. (szkoła, blok, zakład pracy, osiedle itp.). Zastosowanie zabezpieczenia wymagającego przepisania kodu z obrazka eliminuje możliwość wykorzystania skryptów do automatycznego głosowania.
Serdecznie przepraszamy jeśli zapis regulaminowy wprowadzał w błąd, lub mógł być odczytany jako niejednoznaczny. Naszą intencją było ułatwić wszystkim użytkownikom oddawanie głosów na zgłoszone prace. Zabezpieczenia nastawione były na ograniczenie nieprawidłowości polegających na wykorzystywaniu tzw. automatów do głosowania.
Jeśli możemy coś jeszcze doprecyzować prosimy o przesłanie pytania. Pozdrawiamy, zespół Prince Polo, organizator konkursu Mapa Dobrych Emocji.
Wydaj mi się, że nie czytali nawet reklamacji. Pewnie dostaliście to samo:)
Gość: l0ginka
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobre, dawid, dobre
życzę kolejnych sukcesów!!!
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a moje dzieci od czasu do czasu wygrywaja, nie mają zbyt dużego talentu plastycznego a prosze je by coś rysowały ,żeby uwierzyły w siebie,zrobią rysunek zapominają o nim, jak wygrają to się cieszą a jak nie wygrają to im tłumaczę że następnym razem się uda.NIGDY IM NIE POMAGAM ANI ZA NICH NIE RYSUJE.Zresztą z moim talentem chyba tylko zmniejszyłabym ich szanse
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Są na szczescie jeszcze konkursy,gdzie wygrywają prace dzieci.Czasami gryzdołki 3 latka sa ciekawsze od dorosłej wizji..i dlatego dorosły przegrywa:)
Gość: anek27
pani numer zostal wytypowany
dzisiaj dzwonila pani z bizuterii ,ze lancuszek srebrny wygralam wart 70zl-tylko za przesylke 14,90,wiec mowie jej ,ze prosze podac strone inter,,to obejrze ta bizuterie -moge wyslac list z haslem do strony ,ale za 3tyg. i tak bizuterie wysla i pozniej co 2msc bede paczki wysylac ,wic podziekowalam -pani obrazila sie .
no oczywiscie ja na nia tez ,a co mi tam
Nawet z tej samej przegladarki wystarczyło zaznaczyć opcje niezapisywania pliku cookies. Ponowne otwarcie przeglądarki umożliwiało kolejne głosowanie, wiem bo przeczytałam na fb
A konkurs skończony, dla mnie również pod względem jakości. Ale gratuleje wygranym na forum bo dzielnie zbierali głosy- przynajmniej kliku uczciwych wygrało.
To ty wg. Prince Polo szkoła jesteś albo zakład pracy
Gość: cb656Old
Myślę, że nie masz racji. Przeczytali bardzo uważnie i odpowiedzieli na temat.
Jeśli do głosowania wykorzystano zabezpieczenie polegające na przepisaniu tekstu z obrazka, musiał to zrobić człowiek
Automaty skanujące mogą skopiować i wkleić tekst ze strony, ale nie odczytają i nie przepiszą tego tekstu z obrazka.
wystarczy w przegladarce czyścić ciasteczka po zakończeniu sesji i sprawa załatwiona
Czytajcie wyjaśnienie Organizatorów....
Masz racje odnośnie tego, że głosował człowiek.
Szkoda że tylko jeden, ale za to skutecznie. Z tego co wiem to osoby piszące reklamacje dostały identyczne odpowiedzi, choć może nie. Ja wiem od czterech osób że dostały takie same a reklamacje były różne. Jedna np. dotyczyła praw autorskich.
Wydaj mi się, że organizatorzy nie przewidzieli takiej możliwości, iż ktoś może być tak zmotywowany i będzie głosował sam na siebie ręcznie.A dawid o ile mówi prawdę chyba to poświadczył.
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyłącz uruchamianie usługi Aktualizacje automatyczne (uruchom services.msc - tryb uruchamiania wyłączony)
Wyczyść TEMP. Wiersz poleceń i wpisać rmdir %temp% /s /q
netka2000
Postów 895
Data rejestracji 30.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a najlepsze jest to że mam swoich ulubionych autorów i wiecznie jak wpadam do empiku to kupowałam jedną książke ulubionego autora i drugą jakąś nową
a wkurza mnie że książki są tak okropnie drogie
pioge7
Postów 8441
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: pola731
tak - ceny książek są wkurzające...
joan
Postów 18733
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wiesz, jak jest - oni specjalnie najbardziej kuszące książki wykładają tak, byś w drodze do kasy nie mogła ich ominąć
Gość: jaspeer
Gość: errorr
Ale tak już jest! Brać konkursowa zawsze znajdzie sposób, by ominąć zabezpieczenia!
jak jest konkurs, gdzie trzeba wysłać tylko jednego SMS-a do jednego paragonu - to wysyłają SMSy z innych starterów seriami;
albo najpierw grają, a później szukają paragonów na forum
Przejrzyj forum - pełno tego cwaniactwa wszędzie!