Wkurza mnie...

lizzie

#3794258 Napisano: 20.10.2010 07:47:55
madzia34 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

cb656 napisał(a):

madzia34 napisał(a):

a mnie wkurza ze mój synus nie wygrał gry na adibu a tak sie biedaczek nameczył zeby zrobic extra rakiete własnorecznie emotka

Jasne! Trzeba dzieci przyzwyczajać za młodu, że są najlepsze, a wszyscy inni są do bani! emotka
...a gdzie tu umiejętność przyjmowania porażki?

Pewnie bardziej jej chodziło o to ,ze robił samodzielnie a niektóre prace były wykonane przez rodziców.
Ale jedno jest pewne,lepiej niech sie dziecko nienastawia na wygraną...

ale napisałam ze mnie to wkurza a nie jego,on jak prawdziwy mężczyzna przyjał porazke na klatestwierdził ze innym razem i trudno

Wiem, jak to jest, jak moje dzieci same rysują, malują, wydzierają, żeby powstała jak najładniejsza praca. A potem zamieszczają wyniki i ewidentnie widać, że wygrała praca zrobiona przez dorosłego. To najbardziej wkurza... A dziecko patrzy i myśli sobie, że ono tak nie potrafi... A jak ma potrafić, skoro ma kilka lat? Organizatorzy dają d..., że w ogóle prace dorosłych nagradzają. emotka
0 0

Gość: andzia2005

#3794787 Napisano: 20.10.2010 10:49:17
a ja się wkurzyłam na kociarzy. napisałam, że na moje podwórko przychodzi w gości miły kotek, umorusany w smarze i że szukam dla niego jakiejś pomocy(pomoc w odłowieniu, umyciu, dt) a ci mi proponują trzymanie go w łazience póki się dom dlań nie znajdzie emotka , tylko łapkę na kota chcą zapewnić. a ja mam obcego kociaka myć z brudu, najlepiej do weta zabrać i trzymać, a dom może się nie znaleźć. w łazience na dodatek. chyba oszaleli. kot w kiblu
0 0

Gość: cb656Old

#3794828 Napisano: 20.10.2010 11:05:12
madzia34 napisał(a):

a mnie wkurza ze mój synus nie wygrał gry na adibu a tak sie biedaczek nameczył zeby zrobic extra rakiete własnorecznie emotka (....)
ale napisałam ze mnie to wkurza a nie jego, on jak prawdziwy mężczyzna przyjał porazke na klate stwierdził ze innym razem i trudno

emotka
No i bardzo dobrze!
P.S. Skoncentrowałaś swój żal na tym, że nie wygrał - nie na tym, że przegrał z pracami dorosłych. Lepiej precyzuj swoje myśli, unikniemy nieporozumień. emotka
0 0

bridget

#3795423 Napisano: 20.10.2010 02:24:56
od 2 dni wkurza mnie brak 2 testerów, lezały na biurku i chyba sie dziecko do nich dobrało, przeszukałam dom w szerz i wzdłuz i nie ma, najgorsze ze na kazdymz nich było ponad 100 zł stad jeszcze wiekszy nerw? czy mozna odzyskac duplikat , mam puki, ile to moze kosztowac?
0 0

bridget

#3795439 Napisano: 20.10.2010 02:34:43
keiti78zg napisał(a):

od 2 dni wkurza mnie brak 2 testerów, lezały na biurku i chyba sie dziecko do nich dobrało, przeszukałam dom w szerz i wzdłuz i nie ma, najgorsze ze na kazdymz nich było ponad 100 zł stad jeszcze wiekszy nerw? czy mozna odzyskac duplikat , mam puki, ile to moze kosztowac?

nie testerów a starterów:/
0 0

trojan

#3795479 Napisano: 20.10.2010 02:51:00
keiti78zg napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

dublikat powinien kosztować około 30zł, ale nie wiem czy najpierw nie musisz nr zarejestrować a dopiero po tem zamówić dublikat.
0 0

kendi

#3795601 Napisano: 20.10.2010 03:55:02
mnie wkurza osoba o nicku mamija
uparła sie, że chce ode mnie kupić balsam, który wygrałam. Oferuje mi 1/4 ceny rynkowej pisząc, że ona tak naprawdę nie chcę tego balsamu ale zrobi mi przysługę i odkupi i że i tak mi więcej nie zaoferują.
on nie chce tego balsamu ja nie mam ciśnienia żeby sprzedawać go tak tanio - wolę go sama użyć
ale poprawił mi sie ten humor jak zobaczyłam że ta osoba mnie zablokowała - czy wy też macie takie przypadki i to może z tą osobą
o to jego mail - negocjacje to są jeśli ktoś proponuje przyzwoitą cenę np 50% wartości a nie 1/4 ceny ;(((((
prędzej ci sie termin przydatności przeterminuje niż to sprzedasz za taką cenę - nie masz absolutnie żadnego profesjonalizmu jeśli chodzi o negocjacje - nie obchodzi mnie czy ty mnie ale ja cie blokuje w tym momencie i żegnam przewrażliwiona i przewartościowana osóbko
0 0

bridget

#3795610 Napisano: 20.10.2010 03:58:24
trojan napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

dublikat powinien kosztować około 30zł, ale nie wiem czy najpierw nie musisz nr zarejestrować a dopiero po tem zamówić dublikat.

dziękuje za informacje jeszcze szukam... ale co raz marniej to widze zdolnosci ukrywcze 3 latka sa wielkie;/
0 0

Gość: finessa

#3795626 Napisano: 20.10.2010 04:05:45
Wkurza mnie, że prostuję włosy, a i tak g.ó. wno z tego, bo zaraz znowu mi się podwijają emotka walę lakier nic, pianka do włosów nic, no zaraz pasji dostanę emotka emotka
0 0

bridget

#3795632 Napisano: 20.10.2010 04:08:25
finessa napisał(a):

Wkurza mnie, że prostuję włosy, a i tak g.ó. wno z tego, bo zaraz znowu mi się podwijają emotka walę lakier nic, pianka do włosów nic, no zaraz pasji dostanę emotka emotka

a uzywasz kosmetykow do prostowania przed uzyciem prostownocy? chroniace włosy i ułatwiajace prostowanie?
0 0

joan

#3795643 Napisano: 20.10.2010 04:14:56
kendi - nie każde negocjacje kończą się sukcesem; u mnie kiedyś nie wypaliła wymiana, bo okazało się, że oblałam pierwszy egzamin z PJ i po prostu szkoda mi było pieniążków wydawać na rzeczy, które nie były aż tak niezbędne. Wiadomo - raz się uda, raz nie. Zakładam, że ta osoba też to w ten sposób postrzegała.

Ludzie poszukują na forum wyjazdów do SPA, telewizorów i samochodów, więc nie rozumiem, dlaczego ktoś miałby nie dać Ci za b-a-l-s-a-m 50% jego wartości emotka Doprawdy, dziwny tok rozumowania został Ci zaprezentowany emotka

bridget - a czy on, no wiesz, ich nie połknął?????
0 0

kendi

#3795655 Napisano: 20.10.2010 04:20:51
joan napisał(a):

kendi -

Ludzie poszukują na forum wyjazdów do SPA, telewizorów i samochodów, więc nie rozumiem, dlaczego ktoś miałby nie dać Ci za b-a-l-s-a-m 50% jego wartości emotka Doprawdy, dziwny tok rozumowania został Ci zaprezentowany emotka

no wiem - ja juz nie raz wymieniłam sie na forum. wolę dać balsam jako prezent komuś w rodzinie lub zostawić dla ciebie niż sprzedać go za 1/4 wartości i to z wielką łaska bo osoba ta używa kremów za maksymalnie 40 zł i to znaczy, ze ja mam jej sprzedać krem bardzo drogi za bezcen emotka )))

0 0

kendi

#3795662 Napisano: 20.10.2010 04:25:03
wiesz joan to chodzi o to, że ja pisałam tej osobie wiele razy, ze nie sprzedam kremu za tak niska cenę a ta osoba z uporem maniaka pisałam, że jej decyzja jest ostateczna i na pewno nikt inny nie zaproponuje mi lepszej oferty emotka )))
0 0

#3795673 Napisano: 20.10.2010 04:29:41
finessa napisał(a):

To Ty nieźle pokręcona jesteś
emotka emotka
0 0

#3795700 Napisano: 20.10.2010 04:44:07
kendi napisał(a):

mnie wkurza osoba o nicku mamija (...) prędzej ci sie termin przydatności przeterminuje niż to sprzedasz za taką cenę - nie masz absolutnie żadnego profesjonalizmu jeśli chodzi o negocjacje - nie obchodzi mnie czy ty mnie ale ja cie blokuje w tym momencie i żegnam przewrażliwiona i przewartościowana osóbko

emotka
Wszystko na świecie przemija powoli -
i pamięć o szczęściu, i o tym co boli,
termin przydatności także kiedyś mija,
tak samo przeminie ta żmija mamija

emotka
0 0

kendi

#3795740 Napisano: 20.10.2010 04:59:43
a przeliczyłam sie trochę
facet proponuje 80 zł za krem o wartości około 300 zł wiec nawet nie jest to 1/3 ceny
biznesmen - który podobno jest właścicielem hotelu (wątek wymień sprzęt na pobyt w hotelu) używa tanich kosmetyków i chce wypróbować droższy za bezcen
warto wiedzieć emotka ))
ale dostałam sygnały, ze nie jestem jedyna, którą próbuje naciągnąć emotka )))
0 0

joan

#3795742 Napisano: 20.10.2010 04:59:54
cb656... emotka

kendi - nabywca znajdzie się zawsze, kobiety mają słabość do kosmetyków emotka

A, i w temacie: wkurza mnie, że Mój Man poszedł do marketu i wrócił z dwoma książkami pod pachą! HELP, mamy w domu ponad 350 książek! Poza tym, nie po to wygrałam min. w konku Twixa, żeby do końa roku za jakiekolwiek książki płacić. Ja chyba oszaleję emotka I żeby to jeszcze co fajnego było, albo pożytecznego, a nie jakaś Joomla emotka Będzie tylko kurz zbierać emotka
Mam ochotę przyłożyć Mu pejczem po gołej rzici, ino pejcza nie posiadam - przyznać się, kto ma i pożyczy na weekend lub dwa? emotka
0 0

sambolera

#3795749 Napisano: 20.10.2010 05:01:32
joan to witaj w klubie emotka
u mojego to ksiazka na sniadanie obiad i kolacje...
i tez ciagle dokupuje emotka
0 0

Gość: jaspeer

#3795755 Napisano: 20.10.2010 05:03:08
joan napisał(a):

I żeby to jeszcze co fajnego było, albo pożytecznego, a nie jakaś Joomla emotka Będzie tylko kurz zbierać emotka
Mam ochotę przyłożyć Mu pejczem po gołej rzici, ino pejcza nie posiadam - przyznać się, kto ma i pożyczy na weekend lub dwa? emotka

pejczyk możesz kupić za bony Twixa emotka a Joomla mu się przyda emotka fakt, nie jest to 'gotuj z nami', ale i to się przydaje emotka emotka
0 0

kendi

#3795758 Napisano: 20.10.2010 05:04:01
joan napisał(a):

cb656..

A, i w temacie: wkurza mnie, że Mój Man poszedł do marketu i wrócił z dwoma książkami pod pachą! HELP, mamy w domu ponad 350 książek!

ja mam to samo - ksiażek nigdy za wiele - nie raz wydaje w empiku majatek emotka )
dzis w tesco na smakołyki dla psó wydłąam majatek - ale w tesco są fajne i tanie smakołyki robione tlyk odla tesco - więc kupiłam duży zapas

0 0