Wkurza mnie...

chmurka

#3808733 Napisano: 26.10.2010 04:31:10
monisia23 napisał(a):

chmurka napisał(a):

Wkurza mnie ze jakaś wywłoka przygarnęła sobie mój nic i się podszywa pode mnie emotka emotka emotka emotka

To nie wywłoka tylko bardzo fajna babka, skąd mogła wiedzieć, że ktoś ma niemal identyczny link?
Do mnie też ktoś tu ma podobny, ale jakoś z tym żyjemy emotka

Taaaa jasne to niech se zmieni emotka
0 0

Gość: monisia23

#3808748 Napisano: 26.10.2010 04:36:00
chmurka napisał(a):

monisia23 napisał(a):

chmurka napisał(a):

Wkurza mnie ze jakaś wywłoka przygarnęła sobie mój nic i się podszywa pode mnie emotka emotka emotka emotka

To nie wywłoka tylko bardzo fajna babka, skąd mogła wiedzieć, że ktoś ma niemal identyczny link?
Do mnie też ktoś tu ma podobny, ale jakoś z tym żyjemy emotka

Taaaa jasne to niech se zmieni emotka

jak sie da i jak się dowie jak o niej tu mówią to na bank zmieni emotka
0 0

buka

#3808759 Napisano: 26.10.2010 04:40:07
w przypadku mojego nicka też jest duże prawdopodobieństwo że ktoś go użyje ale....
nigdy w życiu nie napisała bym o kimś że jest np wywłoką tylko dlatego że wpadł na ten sam pomysł co ja.. emotka emotka emotka
0 0

Gość: monisia23

#3808762 Napisano: 26.10.2010 04:41:13
buka napisał(a):

w przypadku mojego nicka też jest duże prawdopodobieństwo że ktoś go użyje ale....
nigdy w życiu nie napisała bym o kimś że jest np wywłoką tylko dlatego że wpadł na ten sam pomysł co ja.. emotka emotka emotka

Zgadzam się...
0 0

klaudia011

#3808771 Napisano: 26.10.2010 04:42:38
No moim zdanie ta wywłoka była całkowicie nie na miejscu!! emotka

A mnie wkurzył gosc, u którego kupowałam na allegro...a juz mi sie nie chce z nim kłucić ehh emotka
0 0

Gość: chmurka1

#3808802 Napisano: 26.10.2010 04:52:05
chmurka napisał(a):

Dziękuję za ciepłe przywitanie!
Po pierwsze nie jest przyjemnie przeczytać takie słowa o sobie a po drugie podobne nicki się często wszędzie trafiają! Tylko z inną literą ,cyfrą itp.
A cóż to z Ciebie za Gwiazda ,żebym sie miała pod Ciebie podszywać? emotka
Przecież Cię w ogóle nie znam!
Nawet wydawało mi sie,to miłe jak zobaczyłam ten Twój podobny nick niedawno.
buka nie znamy się ale podoba mi sie ,że myślisz tak jak myślisz! emotka
[bMonisia :*

I jeszcze jedno - do chmurki- nie martw się ,i tak jestem tu w sumie tylko wczoraj i dziś.
Poznałam przez ten czas kilkakaście naprawde fajnych osób ,które podziwiam,ze tak mozolnie potrafią zdobywać głosy! NAPRAWDÊ!
I bedę im klikać później tak czy inaczej ,choć sama wolę konki twórcze.
Ale też okazało sie ,że są takie osoby że aż szczena potrafi opaść do ziemi..... przykre..... emotka
0 0

anialistopad

#3808818 Napisano: 26.10.2010 04:57:12
wkurza mnie , że ktos ma avatar rozlazły na połowę strony
0 0

Gość: ineska

#3808844 Napisano: 26.10.2010 05:05:07
chmurka1 napisał(a):

chmurka napisał(a):

Po pierwsze nie jest przyjemnie przeczytać takie słowa o sobie a po drugie podobne nicki się często wszędzie trafiają! Tylko z inną literą ,cyfrą itp.

I jeszcze jedno - do chmurki- nie martw się ,i tak jestem tu w sumie tylko wczoraj i dziś.
Poznałam przez ten czas kilkakaście naprawde fajnych osób ,które podziwiam,ze tak mozolnie potrafią zdobywać głosy! NAPRAWDÊ!
Ale też okazało sie ,że są takie osoby że aż szczena potrafi opaść do ziemi..... przykre..... emotka

nie martw sie. Nie dziwię Ci sie że poczułaś sie urażona bo chyba tu kogos jednak troche poniosło i powinien przeprosić za tą wywłokę emotka
0 0

Gość: chmurka1

#3808902 Napisano: 26.10.2010 05:27:03
emanuela24, ineska dzięki ! emotka

Po dzisiejszym wieczorze napisze tyle:
wkurzają mnie chmurki hihihi! emotka
odtąd będę się wszędzie mianować obłoczkiem albo słoneczkiem może? Sprawdzając wcześniej u adminów charakterystykę i osobowość owych obłoczków i słoneczek abym ich nie uraziła!
Miłego wieczoru! emotka
0 0

buka

#3809147 Napisano: 26.10.2010 06:41:15
admini raczej nie studiują charakterystyk konkretnych nicków. Może po prostu bądź sobą emotka

chmurka1 - z całym szacunkiem , nie pisałam w twojej obronie , pisałam ogólnie, niezależnie kogo by obrażano to tak samo bym napisała . Po prostu nie akceptuję takich postaw.

Wiele sytuacji tutaj, komentarzy napawa mnie obrzydzeniem , ale i na szczęście są tu wypowiedzi które napawają mnie optymizmem. No i przede wszystkim na tym forum korzystam z konkursowej bazy . Ot tak uczciwie pisze.. nawet jak przypłacę to obelgami w swoim kierunku.
0 0

Gość: kiro

#3809195 Napisano: 26.10.2010 07:00:07
gdzie sa admini tego forum,zeby w koncu zrobili porzadek emotka
0 0

Gość: ati88

#3809217 Napisano: 26.10.2010 07:09:07
zdolnabestia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

a i jeszcze wkurza mnie, że po 3 miesiącach od stluczki nie z mojej winy przychodzi mężowi mail, że chcą kopii dokumentów od auta i prawojazdy prowadzącego- mnie, a sprawa wyglądała tak,że gość mi stuknął jak ja skręcałam w lewo a on w tym czasie zaczął mnie wyprzedzać, jego wina i wezwałam polije, a oni chcieli nam obydwojgu dac mandaty, nie zgodzilam sie, bo nie moja wina byla, ze facet ni widzial kierunkowskazu i doszlam do porozumienia ze se sama drzwi naprawie, a on z autocasko, bo nie miaam swiadkow ze wlaczylam kierunek i policjanci byli spoko, nie dali mandatow, powiedzieli- ns tu nie bylo i cóż tak to sie zakonczylo i teraz mail ze moja firma ubezp. chce dokumenty,a przeciez nigdzie nie jes odnotowane o wypadku, co ja mam teraz zrobic. Ten facet byl wstretnie bogaty, z Czech byl, ale Polak i teraz widac swiruje, a ja nie mam ochoty zeby mi znizka zleciala, co zrobic??????

Coś mi tu nie gra. Tzn sam przebieg wypadku. Policja ustaliła, że nie było świadka, więc nie miałaś kierunkowskazu, ale że Cię facet wyprzedzał na skrzyżowaniu to jest ok? Skoro skręcałaś to musiała być w tym miejscu linia ciągła i wcześniej znak drogowy informujący o skrzyżowaniu i gość tak czy siak nie mógł wyprzedzać. Więc to on spowodował wypadek.
Miałam niedawno podobną sytuację, jechałam prosto, gość wyjechał z boku, choć miał czerwone (jak się potem jego żonie wypsło, bo każdy tu tak robi), policjanci powiedzieli, że skoro nie było świadków to nie mogą ustalić które z nas miało czerwone, bo jedno musiało, a skoro tak, to obowiązuje fakt, że jakby nie było świateł, to ja jestem na głównej. Poza tym domniemali moją niewinność i winę gościa faktem, że to ja wezwałam policję (bo mi gość chciał niestworzone historie wmówić) i podobnie u Ciebie - to Ty wezwałaś policję.

skręcając w lewo musisz sie upewnić z każdej strony czy masz wolne nawet za Tobą, dla mnie to kiedyś tez było jasne że winny jest ten co wyprzedza, ale znajomy miałm inedntyczna sytułacje jak Twoja i okazało sie ze tak nei jest emotka
wkurza mnie ze nie moge w nocy spac ;/
0 0

zaczytana-pola

#3809220 Napisano: 26.10.2010 07:10:18
chmurka, a chmurka1 to znacząca różnica emotka
Wywłoka kojarzy się raczej z k...., dz.... itp. a nie z osobą, która ma podobny nick emotka
chmurka1 witaj na forum emotka
0 0

Gość: cudaczek

#3809232 Napisano: 26.10.2010 07:15:25
ineska napisał(a):

chmurka1 napisał(a):

chmurka napisał(a):

nie martw sie. Nie dziwię Ci sie że poczułaś sie urażona bo chyba tu kogos jednak troche poniosło i powinien przeprosić za tą wywłokę emotka

Moja rejestracja też przebiegła z marszu, w kompletnej nieświadomości, że już jeden cudaczek z cyferkami pomyka po forum od dawna emotka I bardzo dziękuję Ci starszy forumowy cudaczku, że nie potraktowałaś mnie wtedy jako wywłoki emotka emotka emotka (zawsze mi miło, jak czytam o Twoich wygranych, bo czasem gratulacje trafiają przypadkiem do mnie emotka )
Chmurko 1 - nie przejmuj się emotka Są miłe chmurki i chmurzyska gradowe...
0 0

marzanna

#3809240 Napisano: 26.10.2010 07:17:25
Za ten epitet zdecydowanie należy się karniak emotka
0 0

Gość: kiro

#3809249 Napisano: 26.10.2010 07:21:18
marzanna napisał(a):

Za ten epitet zdecydowanie należy się karniak emotka

karniak moze
emotka
0 0

zaczytana-pola

#3809268 Napisano: 26.10.2010 07:30:05
Wkurzają mnie avatary które rozwalają układ stronki emotka emotka
0 0

slonko365

#3809358 Napisano: 26.10.2010 08:01:05
chmurka1 napisał(a):

emanuela24, ineska dzięki ! emotka

Po dzisiejszym wieczorze napisze tyle:
wkurzają mnie chmurki hihihi! emotka
odtąd będę się wszędzie mianować obłoczkiem albo słoneczkiem może? Sprawdzając wcześniej u adminów charakterystykę i osobowość owych obłoczków i słoneczek abym ich nie uraziła!
Miłego wieczoru! emotka

nie nie, tylko nie słoneczko emotka
pozdrawiam i życzę wielu wygranych emotka
0 0

cudaczek121

#3809362 Napisano: 26.10.2010 08:02:52
cudaczek napisał(a):

ineska napisał(a):

chmurka1 napisał(a):

chmurka napisał(a):

Moja rejestracja też przebiegła z marszu, w kompletnej nieświadomości, że już jeden cudaczek z cyferkami pomyka po forum od dawna emotka I bardzo dziękuję Ci starszy forumowy cudaczku, że nie potraktowałaś mnie wtedy jako wywłoki emotka emotka emotka (zawsze mi miło, jak czytam o Twoich wygranych, bo czasem gratulacje trafiają przypadkiem do mnie emotka )

Starszy forumowy cudaczek121 melduje się i stwierdza,że dziś nic jej nie wkurza emotka Nie mam po prostu w zwyczaju obrażać ludzi tylko dlatego,że mają podobny nick na forum do mojego.W końcu niejednemu psu na imię Burek i też z tego powodu afery nie ma emotka
0 0

olunka

#3809369 Napisano: 26.10.2010 08:04:45
cudaczek121 napisał(a):

cudaczek napisał(a):

ineska napisał(a):

chmurka1 napisał(a):

chmurka napisał(a):

Starszy forumowy cudaczek121 melduje się i stwierdza,że dziś nic jej nie wkurza emotka Nie mam po prostu w zwyczaju obrażać ludzi tylko dlatego,że mają podobny nick na forum do mojego.W końcu niejednemu psu na imię Burek i też z tego powodu afery nie ma emotka

o właśnie, dobrze mówisz:)ja jestem jedynaczka i jakby sie jakaś olunka2 znalazła to by mi sie nawet podobało, tak jabym siostre miała

emotka
0 0