Wkurza mnie...

ziolko

#3808152 Napisano: 26.10.2010 12:26:51
Wkurza mnie to, że gdzie się nie obejrzeć, to jakieś zajawki i straszne mordy na Halloween.. emotka emotka kolejne święto przyszło zza granicy i Polacy w podskokach je przyjmują.
Jeszcze chwila i Święto Dziękczynienia też będzie obchodzone u nas..

u nas jest 1 i 2 listopada i niech tak zostanie..

wrr...

0 0

joan

#3808168 Napisano: 26.10.2010 12:31:05
ziolko napisał(a):

emotka A ja zdziwiłam się wczoraj przed seansem w CC, bo nie puścili nic z Halloween związanego emotka
0 0

Gość: jaspeer

#3808171 Napisano: 26.10.2010 12:32:10
emanuela24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Wkurza mnie to, że gdzie się nie obejrzeć, to jakieś zajawki i straszne mordy na Halloween.. emotka emotka kolejne święto przyszło zza granicy i Polacy w podskokach je przyjmują.

wrr...

też nie lubię tego święta
zawsze to czas do refleksji a zrobili z tego czasu święto wygłupów i przebieranek emotka

ale przecież halloween jest 31 października, a nie 1 listopada, więc ocb? emotka
0 0

ziolko

#3808179 Napisano: 26.10.2010 12:36:13
jaspeer napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

wrr...

zawsze to czas do refleksji a zrobili z tego czasu święto wygłupów i przebieranek emotka

ale przecież halloween jest 31 października, a nie 1 listopada, więc ocb? emotka

o to biega, że wielu osobom bardziej przypadło do gustu świętowanie 31.10 i wygłupy, zamiast przygotować się do 1 listopada. A niektórzy już w przeddzień 1.11 idzie na cmentarz...

ogólnie - niech każdy robi co chce, tylko niech ze sklepów, ulic i mediów znikną informacje o tym H... emotka

jestem przeciwna i tyle emotka emotka
0 0

ziolko

#3808189 Napisano: 26.10.2010 12:39:42
emanuela24 napisał(a):

jaspeer napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

wrr...

o to biega że człowiek przygotowuje się np do wyjazdu na groby,wspomina z rodzina najbliższych których już nami nie ma a tu.. dzwonek do drzwi i rozbawieni kawalarze emotka
nie każdy ma wszystkich pochowanych w swojej miejscowości
i właśnie o tą datę najbardziej biega - gdyby to było w sierpniu a niech się przebierają i odwiedzają kogo chcą - ale jakoś ja zawsze czuję niesmak że to właśnie ta data

bardzo dobrze to ujęłaś

i jeszcze wkurza mnie, że Polacy tak chętnie przejmują wszystkie nowinki, niekoniecznie dobre:/
0 0

Gość: jaspeer

#3808199 Napisano: 26.10.2010 12:43:33
emanuela24 napisał(a):

jaspeer napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

wrr...

o to biega że człowiek przygotowuje się np do wyjazdu na groby,wspomina z rodzina najbliższych których już nami nie ma a tu.. dzwonek do drzwi i rozbawieni kawalarze emotka
nie każdy ma wszystkich pochowanych w swojej miejscowości
i właśnie o tą datę najbardziej biega - gdyby to było w sierpniu a niech się przebierają i odwiedzają kogo chcą - ale jakoś ja zawsze czuję niesmak że to właśnie ta data

teraz kumam emotka i po tym wyjaśnieniu również przyłączam się do grona wkurzonych emotka i szczerze współczuję tych niespodziewanych rozbawionych gości emotka
0 0

Gość: buskowianka

#3808210 Napisano: 26.10.2010 12:47:06
wkurza mnie że z powodu awarii netu mam w plecy kilka dni w konku klikanym,a bardzo mi zależny żeby jedno przedszkole dostało fajne nagrody.a obawiam się że nic z tego nie będzie bo nie nadrobię 5 dni:( emotka emotka emotka
0 0

Gość: stokrotka60

#3808250 Napisano: 26.10.2010 01:01:25
ziolko napisał(a):

jaspeer napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

wrr...

o to biega, że wielu osobom bardziej przypadło do gustu świętowanie 31.10 i wygłupy, zamiast przygotować się do 1 listopada. A niektórzy już w przeddzień 1.11 idzie na cmentarz...

ogólnie - niech każdy robi co chce, tylko niech ze sklepów, ulic i mediów znikną informacje o tym H... emotka

jestem przeciwna i tyle emotka emotka

ziolko na twoim miejscu nie patrzylabym na informacje emotka
0 0

ziolko

#3808300 Napisano: 26.10.2010 01:14:27
stokrotka60 napisał(a):

ziolko napisał(a):

ziolko na twoim miejscu nie patrzylabym na informacje emotka

to chyba musiałabym przez 2 tygodnie murem w domu siedzieć, nie włączać kompa i internetu, oglądać tv emotka

ale jeszcze tylko kilka dni...

0 0

Gość: dusia99

#3808329 Napisano: 26.10.2010 01:25:04
szef emotka
0 0

Gość: mrilka

#3808333 Napisano: 26.10.2010 01:27:31
dusia99 napisał(a):

szef emotka

a mnie - brak szefa emotka
0 0

zdolnabestia

#3808444 Napisano: 26.10.2010 02:07:18
katrin22 napisał(a):

a i jeszcze wkurza mnie, że po 3 miesiącach od stluczki nie z mojej winy przychodzi mężowi mail, że chcą kopii dokumentów od auta i prawojazdy prowadzącego- mnie, a sprawa wyglądała tak,że gość mi stuknął jak ja skręcałam w lewo a on w tym czasie zaczął mnie wyprzedzać, jego wina i wezwałam polije, a oni chcieli nam obydwojgu dac mandaty, nie zgodzilam sie, bo nie moja wina byla, ze facet ni widzial kierunkowskazu i doszlam do porozumienia ze se sama drzwi naprawie, a on z autocasko, bo nie miaam swiadkow ze wlaczylam kierunek i policjanci byli spoko, nie dali mandatow, powiedzieli- ns tu nie bylo i cóż tak to sie zakonczylo i teraz mail ze moja firma ubezp. chce dokumenty,a przeciez nigdzie nie jes odnotowane o wypadku, co ja mam teraz zrobic. Ten facet byl wstretnie bogaty, z Czech byl, ale Polak i teraz widac swiruje, a ja nie mam ochoty zeby mi znizka zleciala, co zrobic??????

Coś mi tu nie gra. Tzn sam przebieg wypadku. Policja ustaliła, że nie było świadka, więc nie miałaś kierunkowskazu, ale że Cię facet wyprzedzał na skrzyżowaniu to jest ok? Skoro skręcałaś to musiała być w tym miejscu linia ciągła i wcześniej znak drogowy informujący o skrzyżowaniu i gość tak czy siak nie mógł wyprzedzać. Więc to on spowodował wypadek.
Miałam niedawno podobną sytuację, jechałam prosto, gość wyjechał z boku, choć miał czerwone (jak się potem jego żonie wypsło, bo każdy tu tak robi), policjanci powiedzieli, że skoro nie było świadków to nie mogą ustalić które z nas miało czerwone, bo jedno musiało, a skoro tak, to obowiązuje fakt, że jakby nie było świateł, to ja jestem na głównej. Poza tym domniemali moją niewinność i winę gościa faktem, że to ja wezwałam policję (bo mi gość chciał niestworzone historie wmówić) i podobnie u Ciebie - to Ty wezwałaś policję.
0 0

zdolnabestia

#3808466 Napisano: 26.10.2010 02:16:44
Doczytałam jeszcze pozostałe wpisy - gość się chciał ze mną ugadać podobnie jak u Ciebie, ale ja nie chciałam mieć później kłopotów i uniknąć takich sytuacji, że mnie ktoś będzie ścigać po kilku miesiącach, albo zmieni zdanie, dlatego wezwałam policję, żeby spisali wszystko pięknie, nawet jeżeli miałabym dostać również mandat - chciałam mieć święty spokój. Niefajnie zrobili u Ciebie policjanci, że uznali, że ich nie było. Ciekawa jestem w ogóle, czy mogli tak zrobić, przecież przyjechali na wezwanie w czasie pracy, służbowym samochodem, na służbowym paliwie.
0 0

nariam

#3808474 Napisano: 26.10.2010 02:20:10
moja sasiadka zza sciany,słucha muzyki na full nawet dzwonka do drzwi nie słyszy emotka emotka
0 0

Gość: april211

#3808479 Napisano: 26.10.2010 02:22:09
bij zabija emotka sasiadke
0 0

Gość: wsciekly

#3808500 Napisano: 26.10.2010 02:31:37
info na stronie

http://www.pekao.com.pl/poduszki/

PROMOCJA ZAKOÑCZONA wydano wszystkie poduszki ! emotka
0 0

zaczytana-pola

#3808642 Napisano: 26.10.2010 03:42:55
Może już widzieliście:

http://www.facebo...0841037283880?v=wall

Jakaś kartoteka się szykuje emotka
0 0

samantha22

#3808652 Napisano: 26.10.2010 03:46:32
ilonar2301 napisał(a):

Może już widzieliście:

http://www.facebo...0841037283880?v=wall

Jakaś kartoteka się szykuje emotka

dobre emotka widzę, że niektórzy nie mają co robić emotka
0 0

chmurka

#3808710 Napisano: 26.10.2010 04:18:27
Wkurza mnie ze jakaś wywłoka przygarnęła sobie mój nic i się podszywa pode mnie emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: monisia23

#3808722 Napisano: 26.10.2010 04:26:50
chmurka napisał(a):

Wkurza mnie ze jakaś wywłoka przygarnęła sobie mój nic i się podszywa pode mnie emotka emotka emotka emotka

To nie wywłoka tylko bardzo fajna babka, skąd mogła wiedzieć, że ktoś ma niemal identyczny link?
Do mnie też ktoś tu ma podobny, ale jakoś z tym żyjemy emotka
0 0