Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: wsciekly
ja bym nie owijał w bawełnę - przed ankietą pytanko o ekwiwalent lub nagrodę za zaangażowanie i poświęcony czas
inaczej adieu
Gość: katrin22
ja nie ryzykowałbym, bo to już może problem nie z samą klawiaturą
coś się klei, więc mogło dojść do zalania sprzętu a tu nie pomoże powierzchowne czyszczenie
oddaj sprzęt do serwisu - koszt czyszczenia od 50 zł
toś mnie pocieszył...
najwidoczniej gość był cwany i to on wystąpił o odszkodowanie a teraz Twoja firma ubezpieczeniowa będzie egzekwowała swoje prawa
no tak szmciarz zrobił, po 3 miechach, spisał moje numery rejestr. i doszedł do danych mojego męża, nawet jego maila. Ale nigdzie nie jest odnotowana ta stłuczka, policji teoretycznie nie było, nic nie podpisywalam a i tak ten cenzura chce zebm wyslala dokumenty i sie przyznala
ja kiedyś pokpiłem sprawę, bo łudziłem się, że udało się lapka osuszyć z coli
przez jakiś czas był spokój, ale potem sprzęt diabli wzięli i trzeba było ponad 4 stówy zainwestować w naprawę
przyczyną było właśnie lekkie zalanie na początku przejawiające się tylko problemami z klawiaturą
moje klawisze też chyba z coli - pamiętam jak częstowałam małpe(siostrzenice)colą, bo od tej pory sie to dzieje
niestety, z chwilą gdy dzwonisz na policję, odnotowana zostaje godzina, dane osoby wzywającej oraz krótki opis sprawy
i na tym świecie nie ma co wierzyć w teorie - w praktyce wszystko wygląda inaczej
jutro to Ty serwisu poszukaj, gdzie nie obedrą Cię ze skóry, a siostrzenice zostaw sobie na pojutrze
mój laptop zdechł przed tygodniem od popijawy
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nowa klawiatura odpowiednia do modelu laptoa ok. 150zł kosztuje, a samemu lepiej nie wyciągać klawiatury
Qrwa taka sprawiedliwość, ktoś mi drzwi zmasakrował i jeszcze chce se swoje wyremontować z mojego ubezp.a burak miał autocasko
marzanna
Postów 1483
Data rejestracji 30.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nawet nie trzeba patrzeć na listę zwycięzców, żeby wiedzieć kto znowu wygrał
\"Some people are wise. Some otherwise\"
czasami wystarczy profesjonalne czyszczenie sprzętu i nie trzeba nic wymieniać
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak sie chcę więcej zapłacić to prosze bardzo
jeśli nie masz świadków i zdjęć zrobionych bezpośrednio na miejscu zdarzenia, to jesteś w kropce
w takiej sytuacji lepiej jest przespać się ze sprawą i nie dogadywać na gorąco, bo potem komuś może się odwidzieć...
dobrze jest też zabezpieczyć się przez spisanie jakiejś umowy - nawet odręcznie
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
świadków mam
klawiaturę też powinien wymienić fachowiec i nie zrobi tego za darmo
od czasu do czasu mam jakąś fuchę, więc wiem, jak to ludzie sami sobie naprawiają kompy