Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kropekk
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie znam sprawy więc... ale... tu nie chodzi chyba o czas na rejestrację (bo tyle tego że łohohoh) tylko że potem na maila przychodzi SPAM z wielu firm, że trzeba podawać często dokładne dane, itp.
merp
wystarczy napisac, że sie nie chce i koniec, zreszta tutaj wszyscy podają wszedzie maile ( do konkursów itp.) i chyba liczą się ze spamem?
Gość: monisia23
Czytaj ze zrozumieniem. Ja sie zarejestrowałam, bo chciałam pomóc! A inni się nie rejestrują wcale! Proste! Nie napisałam że zmarnowałam 3 minuty życia wiec nie wciskaj mi kitu! Nie napisałam tego żeby Cię wkurzyć,tylko po to żebyś wiedziała jak jest,Widac nie ma się do kogo odezwać Soryyyyyy
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja się też Tobie zarejestrowałam, choć powiem szczerze nie za bardzo mi się chciało i pomijam fakt, że więcej czasu straciłam na rejestrację, bo ta stronka ciągle mi jakiś błąd pokazywała. Na drugi raz tak się nie robi, że za jeden głosik wymagasz rejestracji, bo musisz się liczyć z tym że połowa ludzi tego nie zrobi.
Kiedyś też zbierałam głosy za rejestrację i wiem jak ciężko jest kogoś namówić i ja najpierw się pytałam czy ktoś mi się zarejestruje i chyba tak powinno być.
-------------------
-------------------
No widzisz jestes takiego samego zdania, napisałam to z doborci a nie po chamsku, a obróciła kota ogonem!
ale się dyskusja wywiązała...
głosowałam zawzwyczaj na wszystkie linki i zakładałam mnóstwo kont, zeby to zrobić, dobra nie chce mi się juz na ten temat dyskutować. adios;)
Gość: chasia
widocznie czytanie ze zrozumieniem u mnie jest równe zeru, pewnie przez studia
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie znoszę konkursów klikanych. Kiedyś nawet brałam może w takich trzech udział, ale na szczęście szybko mi przeszło i w ogóle się za nie biorę.
Niestety jest ich coraz więcej i to mnie wkurza!
Jestem radosna jak wiosna!
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez sie zarejesterowałam, a na ogól tego nei robie, i tak mam juz skrzynke zasmiecona, jakbs sie pytał/a nigdy bym pewnie tego nie zrobiła, ale ze zaklikałes/as 1 jakos poczułam sie zobowiazana
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: moonfairy
chce mi sie płakac. mam 22 lata i sklerozę ;(
Gość: chasia
Również nie biorę w nich udziału i denerwuje mnie fakt, że większość konkursów na facebooku to właśnie klikańce. Gdyby prace konkursowe były oceniane przez jury, to była by chociaż szansa, że wygrają ciekawe prace. A tak np. w Maxwell House główne nagrody wygrywają różne ujęcia racicy w białej skarpecie i to nie koniecznie czystej
Gość: stenka
joan
Postów 18733
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Twardym trzeba być, nie miętkim. I tylko moja zbroja Joanny D'Arc rdzewieje od środka ... Taki to właśnie do kitu dzień, ten 01.11.2010
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Joan, szczęścia i zdrowia nie da się przesunąć, a Ten Rozmówca nie pertraktuje... Trzymaj się, mam nadzieję, że wszystko się ułoży... A jeżeli nie, to bądź miętka - tylko to pomoże Ci nie zwariować
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: misia89p
ziolko
Postów 10411
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooooo
Gość: czarnygreg
i chciałam obejrzeć Annę tysiąca dni z Burtonem, na chomiku mają, owszem ale transferu brak a jak zapłaciłam za transfer dodatkowy to mi się ściąga 8 godzin! wrrrr!
nie mogę znaleźć tego filmu online i to mnie wkurza!