Wkurza mnie...

kalisto1986

#3824061 Napisano: 01.11.2010 10:14:01
czarnygreg napisał(a):

limit na megavideo mnie wkurza, mam stałe IP wiec odłączanie od neta nic nie daje, a mam dzis nastrój żeby pooglądać,
i chciałam obejrzeć Annę tysiąca dni z Burtonem, na chomiku mają, owszem ale transferu brak a jak zapłaciłam za transfer dodatkowy to mi się ściąga 8 godzin! wrrrr!
nie mogę znaleźć tego filmu online i to mnie wkurza!

http://www.tv.wrzuc.to/user/login zarejestruj się, wrzucasz linki do megavideo i oglądasz bez limitu emotka

0 0

Gość: czarnygreg

#3824065 Napisano: 01.11.2010 10:14:58
dzieki, spróbuję
0 0

joan

#3824078 Napisano: 01.11.2010 10:20:42
79magda napisał(a):

Joan, szczęścia i zdrowia nie da się przesunąć, a Ten Rozmówca nie pertraktuje... Trzymaj się, mam nadzieję, że wszystko się ułoży... A jeżeli nie, to bądź miętka - tylko to pomoże Ci nie zwariować
emotka

Dziękuję za dobre słowo; tych kilku liter było mi trzeba, bym wzięła się w garść i mogła pójść spać emotka
Zostałam przygnieciona sekretem, który zmiażdżył mnie, niczym serak. Leżę samotnie pod tą górą lodu i nie wiem, co dalej.
0 0

Gość: czarnygreg

#3824085 Napisano: 01.11.2010 10:25:33
Serwery są chwilowo obciążone, proszę czekać - będziemy próbować nawiązać połączenie. (9 próba)
i weź tu sie człowieku nie wkurzaj emotka
0 0

kalisto1986

#3824093 Napisano: 01.11.2010 10:28:35
czarnygreg napisał(a):

Serwery są chwilowo obciążone, proszę czekać - będziemy próbować nawiązać połączenie. (9 próba)
i weź tu sie człowieku nie wkurzaj emotka

poczekaj chwile, zaraz powinno pójść emotka
0 0

Gość: bassia5

#3824145 Napisano: 01.11.2010 11:02:46
Wkurza mnie, że dostaje jakieś dziwne listy na skrzynkę. Towarzyskie, matrymonialne. Listy są pisane po angielsku i niby mój adres skombinowali ze strony www.akademia-zdrowia.pl. Swego czasu szukałam tam jakiś kursów, ale nie zostawiałam e-maila. Ma ktoś może podobnie i wie co z tym zrobić? emotka
0 0

kunia

#3824159 Napisano: 01.11.2010 11:14:48
keiti78zg napisał(a):

kropekk napisał(a):

karolkas napisał(a):

monisia23 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

kropekk napisał(a):

monisia23 napisał(a):

kropekk napisał(a):

Zaprosiłam wczoraj ponad 40 osób do rejestracji przez linka, co daje mi okolo 200 punktów i co? nawet mnie nie ma w rankingu, a powinnam być druga (nie daje to nagrody, ale sam fakt!!!). Siedziałam nad tym pół dnia i co? NIC!!!!!!!!!!!

Ja się zarejestrowałam choć nie miałam ochoty. Większość się nie rejestruje wcale na zawołanie. Gdybyś pytała wcześniej, nie byłabyś zawiedziona, że się nie zarejestrują...
I tak jak piszesz na darmo zmarnowałaś kupę czasu emotka

Przepraszam, ale o co Ci chodzi? W ogóle nie na temat się wypowiedziałaś, co ma piernik do wiatraka? Lewą nogą wstałaś???
swoją drogą, skoro to taki wysiłek to CHWAŁ¡ CI ZA TO, zadowolona?

Polacy są dziwni, zdecydowanie...
zmarnowałaś 3 minuty swojego życia na tą rejestrację, tyle ile czasu poświęcają inni, aby zagłosować na Ciebie, więc bez takich...

Nie znam sprawy więc... ale... tu nie chodzi chyba o czas na rejestrację (bo tyle tego że łohohoh) tylko że potem na maila przychodzi SPAM z wielu firm, że trzeba podawać często dokładne dane, itp.

kropekk napisał(a):

kropekk napisał(a):

monisia23 napisał(a):

kropekk napisał(a):

Zaprosiłam wczoraj ponad 40 osób do rejestracji przez linka, co daje mi okolo 200 punktów i co? nawet mnie nie ma w rankingu, a powinnam być druga (nie daje to nagrody, ale sam fakt!!!). Siedziałam nad tym pół dnia i co? NIC!!!!!!!!!!!

Ja się zarejestrowałam choć nie miałam ochoty. Większość się nie rejestruje wcale na zawołanie. Gdybyś pytała wcześniej, nie byłabyś zawiedziona, że się nie zarejestrują...

Przepraszam, ale o co Ci chodzi? W ogóle nie na temat się wypowiedziałaś, co ma piernik do wiatraka? Lewą nogą wstałaś???

zmarnowałaś 3 minuty swojego życia na tą rejestrację, tyle ile czasu poświęcają inni, aby zagłosować na Ciebie, więc bez takich...

Czytaj ze zrozumieniem. Ja sie zarejestrowałam, bo chciałam pomóc! A inni się nie rejestrują wcale! Proste! Nie napisałam że zmarnowałam 3 minuty życia wiec nie wciskaj mi kitu! Nie napisałam tego żeby Cię wkurzyć,tylko po to żebyś wiedziała jak jest,Widac nie ma się do kogo odezwać Soryyyyyy

ja się też Tobie zarejestrowałam, choć powiem szczerze nie za bardzo mi się chciało i pomijam fakt, że więcej czasu straciłam na rejestrację, bo ta stronka ciągle mi jakiś błąd pokazywała. Na drugi raz tak się nie robi, że za jeden głosik wymagasz rejestracji, bo musisz się liczyć z tym że połowa ludzi tego nie zrobi.
Kiedyś też zbierałam głosy za rejestrację i wiem jak ciężko jest kogoś namówić i ja najpierw się pytałam czy ktoś mi się zarejestruje i chyba tak powinno być.

ale się dyskusja wywiązała...
głosowałam zawzwyczaj na wszystkie linki i zakładałam mnóstwo kont, zeby to zrobić, dobra nie chce mi się juz na ten temat dyskutować. adios;)

ja tez sie zarejesterowałam, a na ogól tego nei robie, i tak mam juz skrzynke zasmiecona, jakbs sie pytał/a nigdy bym pewnie tego nie zrobiła, ale ze zaklikałes/as 1 jakos poczułam sie zobowiazana

kropekk napisał(a):

karolkas napisał(a):

monisia23 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

kropekk napisał(a):

monisia23 napisał(a):

kropekk napisał(a):

Nie znam sprawy więc... ale... tu nie chodzi chyba o czas na rejestrację (bo tyle tego że łohohoh) tylko że potem na maila przychodzi SPAM z wielu firm, że trzeba podawać często dokładne dane, itp.

kropekk napisał(a):

kropekk napisał(a):

monisia23 napisał(a):

kropekk napisał(a):

Czytaj ze zrozumieniem. Ja sie zarejestrowałam, bo chciałam pomóc! A inni się nie rejestrują wcale! Proste! Nie napisałam że zmarnowałam 3 minuty życia wiec nie wciskaj mi kitu! Nie napisałam tego żeby Cię wkurzyć,tylko po to żebyś wiedziała jak jest,Widac nie ma się do kogo odezwać Soryyyyyy

ja się też Tobie zarejestrowałam, choć powiem szczerze nie za bardzo mi się chciało i pomijam fakt, że więcej czasu straciłam na rejestrację, bo ta stronka ciągle mi jakiś błąd pokazywała. Na drugi raz tak się nie robi, że za jeden głosik wymagasz rejestracji, bo musisz się liczyć z tym że połowa ludzi tego nie zrobi.
Kiedyś też zbierałam głosy za rejestrację i wiem jak ciężko jest kogoś namówić i ja najpierw się pytałam czy ktoś mi się zarejestruje i chyba tak powinno być.

ale się dyskusja wywiązała...
głosowałam zawzwyczaj na wszystkie linki i zakładałam mnóstwo kont, zeby to zrobić, dobra nie chce mi się juz na ten temat dyskutować. adios;)

A ja się jeszcze wypowiem,ponieważ masz mnie w swojej stopce jako tą ,która rzekomo nieodklikuje,co jest dla mnie krzywdzące...Dostałam od Ciebie P.W ponaglające do rewanżu,wcześniej nie otrzymałam,żadnego P.W o tym,że zagłosowałaś na któryś z moich linków,gdy zapytałam -za co mam Ci się zrewanżować...nie wiedziałaś...no sory ale ja nie poczuwam się do obowiązku rewanżowania się na uwierz mi emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3824215 Napisano: 02.11.2010 06:07:19
bassia5 napisał(a):

Wkurza mnie, że dostaje jakieś dziwne listy na skrzynkę. Towarzyskie, matrymonialne. Listy są pisane po angielsku i niby mój adres skombinowali ze strony www.akademia-zdrowia.pl. Swego czasu szukałam tam jakiś kursów, ale nie zostawiałam e-maila. Ma ktoś może podobnie i wie co z tym zrobić? emotka

Zmień adres mailowy. Niektóre strony pocztowe (na przykład Tlen.pl) pozwalają na stworzenie aliasów adresu głównego - generujesz sobie jednorazowo dodatkowy adres, którego używasz do rejestrowania się w podejrzanych miejscach, a maile przychodzą do skrzynki głównej. Gdy zaczniesz być zasypywana spamem na ten alias, po prostu likwidujesz go, zostawiając skrzynkę główną czystą emotka
0 0

toka

#3824224 Napisano: 02.11.2010 06:26:08
joan napisał(a):

Że bezsensownie pertraktuję z wyimaginowanym rozmówcą w nadziei, że Los da się przekupić i jeśli zrezygnuję z nagród, badania wyjdą dobrze. Ale w głębi duszy mam przeczucie, że nie mogę na kogoś innego przesunąć mojego szczęścia, ani tym bardziej zdrowia. I nie wiemy, co będzie dalej. emotka

Twardym trzeba być, nie miętkim. I tylko moja zbroja Joanny D'Arc rdzewieje od środka ... Taki to właśnie do kitu dzień, ten 01.11.2010 emotka

Jak będziesz mocno wierzyć ze sie uda to powinno być dobrze emotka Doswiadczyłam w życiu wielu cudów zdrowotnych-mimo iz mam szczęscie w konkach.Jedno nie wyklucza drugiego.Powodzenia emotka
0 0

ferbek

#3824285 Napisano: 02.11.2010 07:25:30
stenka napisał(a):

Klikane konkursu by były w porządku, gdyby nie było naciągaczy. Nie rozumiem jak mozna zdobyć uczciwie 1000 punktów na 3d w ciągu kilku godzin. Powinni sprawdzać i wyrzucać

popieram emotka wkurza mnie to strasznie!!!
ja siedzę kilka dni przy kompie i walczę o każdy głosik na facebook'u w konkursie dynia grozy, a tu nagle zjawia się nie wiadomo skąd jakiś człek i nabija ponad 750 głosów w ciągu 1 dnia, a ludzie którzy walczą tam kilka ładnych dni mają góra 200 głosów! masakra!!! i jak się ma ciśnienie człowiekowi nie podnosić?????? emotka emotka emotka
0 0

Gość: chasia

#3824406 Napisano: 02.11.2010 08:16:56
ferbek napisał(a):

stenka napisał(a):

Klikane konkursu by były w porządku, gdyby nie było naciągaczy. Nie rozumiem jak mozna zdobyć uczciwie 1000 punktów na 3d w ciągu kilku godzin. Powinni sprawdzać i wyrzucać

popieram emotka wkurza mnie to strasznie!!!
ja siedzę kilka dni przy kompie i walczę o każdy głosik na facebook'u w konkursie dynia grozy, a tu nagle zjawia się nie wiadomo skąd jakiś człek i nabija ponad 750 głosów w ciągu 1 dnia, a ludzie którzy walczą tam kilka ładnych dni mają góra 200 głosów! masakra!!! i jak się ma ciśnienie człowiekowi nie podnosić?????? emotka emotka emotka

Klik na Twoją dynie emotka
Ta sama żaba rządzi na Skąpcu emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3824453 Napisano: 02.11.2010 08:34:40
joan napisał(a):

Że bezsensownie pertraktuję z wyimaginowanym rozmówcą w nadziei, że Los da się przekupić i jeśli zrezygnuję z nagród, badania wyjdą dobrze. Ale w głębi duszy mam przeczucie, że nie mogę na kogoś innego przesunąć mojego szczęścia, ani tym bardziej zdrowia. I nie wiemy, co będzie dalej. emotka

Twardym trzeba być, nie miętkim. I tylko moja zbroja Joanny D'Arc rdzewieje od środka ... Taki to właśnie do kitu dzień, ten 01.11.2010 emotka

Siła nie w zbroi, a w mężnym sercu - a tego Ci nie brakuje emotka
Paradoksalnie, to właśnie niewiasty, miast mężów w stal zakutych, łatwiej zniosą wszelkie przeciwności.
Zważ, iż to właśnie wiotka i delikatna trzcinka ugnie się i przetrzyma wichurę, a dumny dąb legnie pod jej naporem...
emotka
Bądź dobrej myśli, MOC będzie z Tobą emotka
0 0

joan

#3824521 Napisano: 02.11.2010 08:55:11
toka - u mnie w rodzinie żadnego cudu zdrowotnego nie było, ale zdarzyło się kilka innych i to mnie napawa nadzieją. Ciężko mi dlatego, że tylko ja zostałam powiadomiona o całej sprawie, więc nawet nie mam z kim pogadać, bom obiecała nikogo nie informować... Wiesz, czasem życzenie Powodzenia! staje się cegiełką cudu, ponieważ niesie w sobie konkretny ładunek energii emotka

cb656 - ciekawe, bo przypomniałeś mi o czymś, co mi umknęło, a mianowicie, że mam MOC emotka Prawie o niej zapomniałam, gdyż ostatnimi czasy tylko sporadycznie z niej korzystałam. Ale ona j-e-s-t emotka
0 0

Gość: pola731

#3824568 Napisano: 02.11.2010 09:12:42
a mnie wkurza to info
Lista laureatów nagród dodatkowych pojawi się do końca tygodnia, tj. do 31.10.2010.

bo dziś już 2 listopada

0 0

radosna

#3824569 Napisano: 02.11.2010 09:14:30
pola731 napisał(a):

a mnie wkurza to info
Lista laureatów nagród dodatkowych pojawi się do końca tygodnia, tj. do 31.10.2010.

bo dziś już 2 listopada

Mnie to też wkurza. Podobnie jak brak biletów do kina z konkursu Tesco, które miały być rozsyłane do końca zeszłego tygodnia. I wkurza mnie ogromnie Laureat weryfikowany przy konkursie Always i Naturelli na e-kuponie ...
0 0

radosna

#3824572 Napisano: 02.11.2010 09:14:59
radosna napisał(a):

pola731 napisał(a):

a mnie wkurza to info

bo dziś już 2 listopada

Mnie to też wkurza. Podobnie jak brak biletów do kina z konkursu Tesco, które miały być rozsyłane do końca zeszłego tygodnia. I wkurza mnie ogromnie Laureat weryfikowany przy konkursie Always i Naturelli na e-kuponie ...

Miało być z konkursu Velvet, a nie konkursu Tesco.
0 0

sylwika76

#3824604 Napisano: 02.11.2010 09:25:51
a mnie najbardziej wkurza Dove już wcześniej pisałam,że od samego początku promocji ani jeden sms u mnie nie zagościł-chyba zmienię numery telefonów- w żadnych loteriach nie wygrywam emotka
0 0

bridget

#3824796 Napisano: 02.11.2010 10:27:23
wkurza mnie ze hasło z tymbarka przyszło gdy wieszałam pranie:/
0 0

Gość: iskierka

#3825090 Napisano: 02.11.2010 11:57:51
Nadal brak rachunku z Tp za wrzesień i październik.
Najlepsze jest to że Tp twierdzi że wysłało rachunki inpostem.
Najblizszy Inpost(ok 3 km od nas) twierdzi że nasz region obsługuje inne biuro(20 km od nas) ,w innym biurze inpostu twierdzą że oni też nie obsługują naszego regionu, że za to odpowiedzialna jest PP,a na poczcie twierdzą że oni ostatnio nie mieli rachunków od TP że pewnie inpost to przejął emotka
0 0

Gość: pola731

#3825182 Napisano: 02.11.2010 12:24:11
radosna napisał(a):

pola731 napisał(a):

a mnie wkurza to info

bo dziś już 2 listopada

a dziś zmiana emotka
Lista laureatów nagród dodatkowych pojawi się 03.11.2010.

0 0