Wkurza mnie...

Gość: asiasia

#3886727 Napisano: 21.11.2010 09:40:11
moniaainom napisał(a):

xagadee napisał(a):

moniaainom napisał(a):

toka napisał(a):

moniaainom napisał(a):

Dzis po raz pierwszy zostałam oszukana na Allegro emotka Zamówiłam buciki na zimę dla córeczki i lipa. Nie ma kontaktu, nie ma bucików, nie ma kasy. Laska, która sprzedawała dostała w jeden tydzień ponad 200 negatywów więc nie jestem sama. Teraz nie wiem, co robić, bo nie mam czasu na bieganie po komisariatach. Z drugiej strony taka kasa nie chodzi piechotą, a tylko w ten sposób mogę odzyskac pieniądze. Jestem taka zła emotka

miałam podobną sytuacje-wystarczy zglosic wszystko na allegro i raz jedyny na komisariacie.Alelgro powinno zwrócic Ci pieniadze

Mam nadzieję, że się uda emotka Powiedzcie mi jeszcze czy mam szanse na odzyskanie kasy, jeżeli była wpłacona z konta męża? Czy to ja zgłaszam sprawę na policji czy on jako osoba płacąca? Jak to wygląda?

Ty zgłaszasz, bo Ty masz konto na Allegro (dokonałaś zakupu)

Dziekuję za info. Nie chce mi się szarpac z tym wszystkim, ale nie lubię być okradana. Juz nie wspomnę, że czekałam z taką radością na te buciki dla córci emotka

Wysłalam ci na PW mój sposób na zlodzieja allegrowego, oże ci to pomoże emotka Trzymam kciuki
0 0

Gość: kingaa

#3886946 Napisano: 21.11.2010 10:47:51
Wkurza mnie, że nadal nie wiem kto u nas zostanie prezydentem... oby nie W... emotka i to, że już tydzień boli mnie gardło, a po tygodniu zamiast mi się poprawić, to tylko mi się pogorszyło, bo doszedł kaszel emotka a podobno w tym tygodniu ma zacząć padać śnieg więc będzie coraz zimniej i coś mi się wydaje, że jak się na dniach nie wyleczę, to dopiero mnie dopadnie choróbsko emotka
0 0

dawidekk

#3887037 Napisano: 21.11.2010 11:44:59
Ale się wkurzam że ślęczę nad francuskim (spr. z 5 działów! emotka ) a nikt tego nie doceni emotka emotka
0 0

Gość: muzulmanka

#3887039 Napisano: 21.11.2010 11:48:07
dawidekk napisał(a):

Ale się wkurzam że ślęczę nad francuskim (spr. z 5 działów! emotka ) a nikt tego nie doceni emotka emotka

eeee tam...

jak bym nie była mężatką to chętnie bym doceniła Twój francuski emotka emotka emotka
0 0

Gość: wsciekly

#3887040 Napisano: 21.11.2010 11:48:31
dawidekk napisał(a):

no to ładnie uczysz się kolego emotka emotka emotka

też mam dzisiaj ciężki dzień - ćwiczenia na 2 uczelniach emotka
0 0

joan

#3887041 Napisano: 21.11.2010 11:50:42
dawidekk napisał(a):

Docenią to Twoje kochanki... emotka
0 0

dawidekk

#3887043 Napisano: 21.11.2010 11:54:50
muzulmanka napisał(a):

eeee tam...

jak bym nie była mężatką to chętnie bym doceniła Twój francuski emotka emotka emotka

joan napisał(a):

Taa i to my ciągle myślimy o jednym emotka
Tylko jedyny facet nie pomyślał o wiadomo czym emotka
0 0

Gość: wsciekly

#3887046 Napisano: 21.11.2010 11:57:57
dawidekk napisał(a):

muzulmanka napisał(a):

eeee tam...

joan napisał(a):

nie przejmuj się - moja tez się tak ze mnie nabija emotka
0 0

joan

#3887048 Napisano: 21.11.2010 11:58:59
dawidekk napisał(a):

Tere-fere, specjalnie napisałeś tego posta, żeby sprawdzić, które niewiasty są jeszcze online, a teraz nas będziesz nas molestował na PW emotka Ale niedoczekanie Twoje, ja zmykam, kurczaki, jest już strasznie późno, zatem bonne nuit, czy jak to leciało - trudno mi sobie przypomnieć, mojej nauczycielce w liceum nieustannie wysuwała się sztuczna szczęka i przez to trudno nam się było czegokolwiek nauczyć emotka
0 0

kalisto1986

#3887049 Napisano: 21.11.2010 11:59:59
dawidekk napisał(a):

coś za pilnie chyba nie ślęczysz ? emotka
0 0

Gość: muzulmanka

#3887051 Napisano: 22.11.2010 12:02:04
kalisto1986 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

bo On nie ślęczy tylko klęczy emotka emotka emotka emotka
0 0

dawidekk

#3887053 Napisano: 22.11.2010 12:05:30
joan napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Tere-fere, specjalnie napisałeś tego posta, żeby sprawdzić, które niewiasty są jeszcze online, a teraz nas będziesz nas molestował na PW emotka Ale niedoczekanie Twoje, ja zmykam, kurczaki, jest już strasznie późno, zatem bonne nuit, czy jak to leciało - trudno mi sobie przypomnieć, mojej nauczycielce w liceum nieustannie wysuwała się sztuczna szczęka i przez to trudno nam się było czegokolwiek nauczyć emotka

Niewiasta to ja jestem emotka Ale to nic najważniejsze zdania po francusku umiem
Allo, Je suis Dawid. Voulez vous coucher avec moi ce soir?
emotka i już mogę ruszać na miasto emotka

wsciekly napisał(a):

nie przejmuj się - moja tez się tak ze mnie nabija emotka

emotka

kalisto1986 napisał(a):

oj tam oj tam, tylko muzykę przyszedłem włączyć, a to że tu e-konki się otwarły to co? emotka
0 0

zaczytana-pola

#3887054 Napisano: 22.11.2010 12:06:24
muzulmanka napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

bo On nie ślęczy tylko klęczy emotka emotka emotka emotka

emotka
0 0

Gość: kingaa

#3887060 Napisano: 22.11.2010 12:15:28
dawidekk napisał(a):

joan napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Niewiasta to ja jestem emotka Ale to nic najważniejsze zdania po francusku umiem
Allo, Je suis Dawid. Voulez vous coucher avec moi ce soir?
emotka i już mogę ruszać na miasto emotka

No i widzisz, na pewno zaliczysz sprawdzian jak tak napiszesz nauczycielce emotka

0 0

agusia147

#3887064 Napisano: 22.11.2010 12:24:24
Ja jestem emotka
0 0

Gość: judyta74

#3887170 Napisano: 22.11.2010 07:35:34
xagadee napisał(a):

moniaainom napisał(a):

toka napisał(a):

moniaainom napisał(a):

Dzis po raz pierwszy zostałam oszukana na Allegro emotka Zamówiłam buciki na zimę dla córeczki i lipa. Nie ma kontaktu, nie ma bucików, nie ma kasy. Laska, która sprzedawała dostała w jeden tydzień ponad 200 negatywów więc nie jestem sama. Teraz nie wiem, co robić, bo nie mam czasu na bieganie po komisariatach. Z drugiej strony taka kasa nie chodzi piechotą, a tylko w ten sposób mogę odzyskac pieniądze. Jestem taka zła emotka

miałam podobną sytuacje-wystarczy zglosic wszystko na allegro i raz jedyny na komisariacie.Alelgro powinno zwrócic Ci pieniadze

Mam nadzieję, że się uda emotka Powiedzcie mi jeszcze czy mam szanse na odzyskanie kasy, jeżeli była wpłacona z konta męża? Czy to ja zgłaszam sprawę na policji czy on jako osoba płacąca? Jak to wygląda?

Ty zgłaszasz, bo Ty masz konto na Allegro (dokonałaś zakupu)

tez miałam taka sytuacje potem gosci w telewizji pokazywali jak ich złapano a kasy nie ozdyskałam bo kwota 27,00-(4lata temu) była zamała aby wypłaciło allegro itd mogłam tylko z powództwa cywilnego - odpuściłam, w sumie żle bo nauczkę powinni miec ale.. w naszym kraju więcej bym przejeżdziła na jakies wezwania itd niż odzyskała
0 0

Gość: andzia11978

#3887189 Napisano: 22.11.2010 07:48:54
wkurza mnie to ze do tej pory nikt do mnie nie zadzwonił z konku winiary karta dan..a wygrałam tam 100zł emotka emotka
0 0

Gość: amif

#3887197 Napisano: 22.11.2010 07:53:18
andzia11978 napisał(a):

wkurza mnie to ze do tej pory nikt do mnie nie zadzwonił z konku winiary karta dan..a wygrałam tam 100zł emotka emotka

i do mnie tez nikt nie zadzwonił
emotka
0 0

Gość: andzia11978

#3887202 Napisano: 22.11.2010 07:58:24
amif napisał(a):

andzia11978 napisał(a):

i do mnie tez nikt nie zadzwonił
emotka

to moze pasawałoby sie z nimi jakos skontaktowac i wyjasnic to?
0 0

ziolko

#3887395 Napisano: 22.11.2010 09:07:17
goralecka napisał(a):

legoos77 napisał(a):

Wkurza mnie jestem nowym bywalcem forum i nie wiem jak grać o domówkę pytam tylu wygrywających osób
Trudno odbije sobie w innym konku(nie ma go w bazie) a kasa się przyda

sam nie podpowiadasz więc nie wymagaj od innych. Pisałam do Ciebie w sprawie clubcard o to z której godziny wygrałeś i nawet nie odpisałeś więc...traktuj innych jak sam chcesz być traktowany emotka

racja...
zgadzam się z goralecka - jeśli chcesz, żeby ktoś podpowiedział, co i jak, sam musisz postępować tak samo, a nie jak.. sęp konkursowy.

A chwalenie się, że grasz w konkursie, którego nie ma w bazie, pewno później będziesz chwalił się wygraną, jest niesmaczne emotka
a jesli tak zrobisz to złamiesz regulamin forum emotka

Jeśli nowe osoby, które na dzień dobry stawiają żądania, typu powiedzcie, jaki raport wygrywa i które nie dają nic od siebie raczej nie mają co liczyć na odpowiedź.
Albo odnowione osoby emotka

Chociaż... ja jestem tyle czasu na forum, staram się jakoś informować co i jak, to też nie zawsze dostaję odpowiedź... łudzę się, że ktos może przeoczył moje pytanie, ale częściej chyba jest tak, że po prostu osoba pytania ignoruje. Atmosfera na forum się zmieniła i teraz jest byle jak najwięcej dla siebie, po co inni mają wiedzieć, jak się tam wygrywa, to ja więcej wygram
mówi się trudno, żyje się dalej emotka

Zgadzam się ze słowami, które ktoś ma w stopce -nieważne ILE się wygra, ważne JAK

emotka

miłego dnia i jak najmniej wkurzania się emotka
0 0