Wkurza mnie...

79magda

#3885707 Napisano: 21.11.2010 04:34:18
Dziś jakoś tak wszystko mnie wkurza... emotka

Ale szczególnie działa na mnie słowo: domówka emotka

Zdominowało forum. A swoją drogą - Lech jest emotka
0 0

Gość: mandaryna4

#3885720 Napisano: 21.11.2010 04:38:12
wkurza mnie lech bo nigdzie nie ma promocji,chyba jak dorwe kolesia z lecha,który przyjezdza to bedzie biedny..masakra
0 0

jola29k

#3885721 Napisano: 21.11.2010 04:38:33
lekkoatletka napisał(a):

Domówki! wszyscy mają tylko mi się nie udaje emotka

ja tez nie mam
0 0

Gość: mandaryna4

#3885730 Napisano: 21.11.2010 04:42:17
jola29k napisał(a):

lekkoatletka napisał(a):

ja tez nie mam

i ja tez eh
0 0

efelinkaaa

#3885805 Napisano: 21.11.2010 05:11:25
mandaryna4 napisał(a):

wkurza mnie lech bo nigdzie nie ma promocji,chyba jak dorwe kolesia z lecha,który przyjezdza to bedzie biedny..masakra

u mnie też nie ma! W żadnym sklepie z tych wymienionych na stronie LEcha! Chyba zacznę szukać w tych typowo.. dla żulków.. emotka
0 0

Gość: wsciekly

#3886486 Napisano: 21.11.2010 08:22:50
dotusia napisał(a):

dotusia napisał(a):

dzisiejsze wybory były dla mnie szczególnie udane emotka jak niespodziewana loteria, na której wygrałam 500 zł emotka właśnie tyle kasy znalazłam wchodząc do lokalu wyborczego!! emotka

żeby nie było, że jestem jakaś nieuczciwa - obok stała pani, zapytałam czy to jej pieniądze i czy ich nie zgubiła... poza tym zawołałam osoby (małżeństwo), które przede mną wychodziło z lokaluimig też się zapytałam, czy nie zgubili gotówki - pani zapytała się czy portfel, czy same pieniądze... powiedziałam, że gotówka - no to ona na to, że na pewno nie...

po głosowaniu (kolejka była) wychodząc zapytałam się znowu pani numer 1 (ciągle tam stała przy drzwiach), czy nikt nie szukał kasy... powiedziała, że nie i że trudno, bo przecież to znalezione... uważam, że nie zrobiłam nic złego - chociaż też mam nadzieję, że nie jest to starsza pani, która wypłaciła rentę... gdyby to był portfel od razu powiadomiłabym poszkodowanego... w tym wypadku trudno...

tyle że ten ktoś dopiero po przyjściu do domu zauważy swoja stratę - może nawet nie dzisiaj

takie rzeczy zgłasza się u przewodniczącego komisji lub nawet na Policji

czyste sumienie - bezcenne emotka

0 0

Gość: kambria

#3886499 Napisano: 21.11.2010 08:26:57
efelinkaaa napisał(a):

mandaryna4 napisał(a):

u mnie też nie ma! W żadnym sklepie z tych wymienionych na stronie LEcha! Chyba zacznę szukać w tych typowo.. dla żulków.. emotka

w tych wymienionych też nie znalazłam dopiero w małym sklepiku, i dodają zdrapki bez problemu emotka
ale sie naszukałam, fakt
0 0

maslo1

#3886506 Napisano: 21.11.2010 08:28:27
Wkurza mnie głosowanie mailem w konkursach, i otwieranie przez innych fikcyjnych maili
emotka
0 0

ludzka_istota

#3886515 Napisano: 21.11.2010 08:32:05
mandaryna4 napisał(a):

jola29k napisał(a):

lekkoatletka napisał(a):

ja tez nie mam

i ja tez eh

i ja też jestem wkurzona z tego powodu
0 0

Gość: chochliczka

#3886517 Napisano: 21.11.2010 08:32:38
ludzka_istota napisał(a):

mandaryna4 napisał(a):

jola29k napisał(a):

lekkoatletka napisał(a):

ja tez nie mam

i ja tez eh

a ja jestem z tego powodu smutna ;(
0 0

mia

#3886536 Napisano: 21.11.2010 08:37:29
Wkurza mnie, że przegapiłam konkurs z koszem w Intermarche... emotka
W dodatku dokładnie wiem, kto u mnie w sklepie na pewno nie przegapił, i zapewne wygra emotka emotka emotka
0 0

Gość: kambria

#3886547 Napisano: 21.11.2010 08:40:58
mia napisał(a):

Wkurza mnie, że przegapiłam konkurs z koszem w Intermarche... emotka
W dodatku dokładnie wiem, kto u mnie w sklepie na pewno nie przegapił, i zapewne wygra emotka emotka emotka

z ust mi to wyjęłaś...mówi się trudno, będą inne konki,
jestem podła, nie lubię jednej takiej która wygrwa, wgrany innych mi nie pzszkadzaja, gratuluję.
tlko ta jedna osoba mnie denerwuje, jest taka pazerna jak wyjątkowo nie wygra to robi raban i się zali jak wygra ktoś inny to atak na Pw,
pracuję nad sobą ale mnie wkuuuuurza!
0 0

joan

#3886611 Napisano: 21.11.2010 09:01:27
Pozbawieni wyobraźni właściciele psów, co śmierdzące klocki walą, gdzie popadnie. Niech ich psy w domu kupy robią, skoro to takie fporząsiu emotka Jakoś żaden z właścicieli nie pała chęcią wylizania moich butów, a szkoda, bo jest prawie 22 i nie chce mi się ich myć emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3886614 Napisano: 21.11.2010 09:01:42
Dzis po raz pierwszy zostałam oszukana na Allegro emotka Zamówiłam buciki na zimę dla córeczki i lipa. Nie ma kontaktu, nie ma bucików, nie ma kasy. Laska, która sprzedawała dostała w jeden tydzień ponad 200 negatywów więc nie jestem sama. Teraz nie wiem, co robić, bo nie mam czasu na bieganie po komisariatach. Z drugiej strony taka kasa nie chodzi piechotą, a tylko w ten sposób mogę odzyskac pieniądze. Jestem taka zła emotka
0 0

margo466

#3886631 Napisano: 21.11.2010 09:06:45
chochliczka napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

mandaryna4 napisał(a):

jola29k napisał(a):

lekkoatletka napisał(a):

ja tez nie mam

i ja tez eh

a ja jestem z tego powodu smutna ;(

ja też nie mam domówki.
0 0

monia24

#3886647 Napisano: 21.11.2010 09:12:21
joan napisał(a):

Pozbawieni wyobraźni właściciele psów, co śmierdzące klocki walą, gdzie popadnie. Niech ich psy w domu kupy robią, skoro to takie fporząsiu emotka Jakoś żaden z właścicieli nie pała chęcią wylizania moich butów, a szkoda, bo jest prawie 22 i nie chce mi się ich myć emotka

oj nic mnie bardziej nie wkurza niż te psie... kupy. No może tylko tekst: proszę się nie bać, on nie ugryzie emotka Oj jak to słyszę to mam nerwa jak diabli. A co mi powie jeśli jednak ugryzie. Co ja mam im wierzyć na słowo i ryzykować zdrowie/życie swoich dzieci? Mój młodszy synek kiedy widzi psa to macha rękami i co? Wtedy będzie jego wina bo machał i psiak się wystraszył i ugryzł? Poza tym dlaczego macha? Bo raz szczeniak latał luzem i chciał się bawić i igiełkami mu po rączce przejechał więc teraz się dzieciak boi. Raz kłóciłam się z babką sporo czasu i dopiero na słowo o straży miejskiej zapięła psa na smycz. Szlak mnie trafia, na prawdę.
0 0

toka

#3886679 Napisano: 21.11.2010 09:22:38
moniaainom napisał(a):

Dzis po raz pierwszy zostałam oszukana na Allegro emotka Zamówiłam buciki na zimę dla córeczki i lipa. Nie ma kontaktu, nie ma bucików, nie ma kasy. Laska, która sprzedawała dostała w jeden tydzień ponad 200 negatywów więc nie jestem sama. Teraz nie wiem, co robić, bo nie mam czasu na bieganie po komisariatach. Z drugiej strony taka kasa nie chodzi piechotą, a tylko w ten sposób mogę odzyskac pieniądze. Jestem taka zła emotka

miałam podobną sytuacje-wystarczy zglosic wszystko na allegro i raz jedyny na komisariacie.Alelgro powinno zwrócic Ci pieniadze
0 0

#3886685 Napisano: 21.11.2010 09:25:33
toka napisał(a):

moniaainom napisał(a):

miałam podobną sytuacje-wystarczy zglosic wszystko na allegro i raz jedyny na komisariacie.Alelgro powinno zwrócic Ci pieniadze

Mam nadzieję, że się uda emotka Powiedzcie mi jeszcze czy mam szanse na odzyskanie kasy, jeżeli była wpłacona z konta męża? Czy to ja zgłaszam sprawę na policji czy on jako osoba płacąca? Jak to wygląda?
0 0

Gość: xagadee

#3886704 Napisano: 21.11.2010 09:32:20
moniaainom napisał(a):

toka napisał(a):

moniaainom napisał(a):

Mam nadzieję, że się uda emotka Powiedzcie mi jeszcze czy mam szanse na odzyskanie kasy, jeżeli była wpłacona z konta męża? Czy to ja zgłaszam sprawę na policji czy on jako osoba płacąca? Jak to wygląda?

Ty zgłaszasz, bo Ty masz konto na Allegro (dokonałaś zakupu)
0 0

#3886719 Napisano: 21.11.2010 09:37:23
xagadee napisał(a):

moniaainom napisał(a):

toka napisał(a):

moniaainom napisał(a):

Ty zgłaszasz, bo Ty masz konto na Allegro (dokonałaś zakupu)

Dziekuję za info. Nie chce mi się szarpac z tym wszystkim, ale nie lubię być okradana. Juz nie wspomnę, że czekałam z taką radością na te buciki dla córci emotka
0 0