Wkurza mnie...

Gość: wsciekly

#3883615 Napisano: 20.11.2010 07:01:55
ineska napisał(a):

wsciekly napisał(a):

radosna napisał(a):

Ona przyniesie Wam wszystkim szczęście:

klikasz na biedronke prawym przyciskiem myszy, wybierasz z listy kopiuj adres obrazka i powinien sie wkleić
http://emotikona....fy/pic/biedronka.gif

dokładnie emotka mi się pajączek spodobał i przygarnęłam
emotka

emotka bać sie pajonkuffff emotka
0 0

Gość: ineska

#3883632 Napisano: 20.11.2010 07:07:08
wsciekly napisał(a):

ineska napisał(a):

wsciekly napisał(a):

radosna napisał(a):

Ona przyniesie Wam wszystkim szczęście:

klikasz na biedronke prawym przyciskiem myszy, wybierasz z listy kopiuj adres obrazka i powinien sie wkleić
http://emotikona....fy/pic/biedronka.gif

dokładnie emotka mi się pajączek spodobał i przygarnęłam
emotka

emotka bać sie pajonkuffff emotka

z
żywych owszem, ale ten jest jak widać bardzo sympatyczny z zalotnym spojrzeniem emotka emotka
0 0

Gość: ewe85lina

#3883706 Napisano: 20.11.2010 07:33:03
mnie wkurza,że brat coś pokombinował i każdą stronkę blokuje mi kaspersky-a mam ich sporo do zrobienia emotka koszmar
0 0

Gość: lekkoatletka

#3884386 Napisano: 20.11.2010 10:45:16
Domówki! wszyscy mają tylko mi się nie udaje emotka
0 0

smsowicz

#3884502 Napisano: 20.11.2010 11:19:53
wiki1985r napisał(a):

mnie wkurza,że brat coś pokombinował i każdą stronkę blokuje mi kaspersky-a mam ich sporo do zrobienia emotka koszmar

Kaspersky jest dość uPodobno skuteczność w usuwaniu lepsza od Kasperskyego i jest darmowy, o ile Windows był płatny (legalny) emotka
0 0

smsowicz

#3884509 Napisano: 20.11.2010 11:23:08
smsowicz napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

Kaspersky jest dość uPodobno skuteczność w usuwaniu lepsza od Kasperskyego i jest darmowy, o ile Windows był płatny (legalny) emotka

Nadpisał mi się kawałek tekstu. Tak to miało być:
Kaspersky jest dość upierdliwy. Polecam spróbować Microsoft Security Essentials. Podobno skuteczność w usuwaniu lepsza od Kasperskyego i jest darmowy, o ile Windows był płatny (legalny) emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3884635 Napisano: 21.11.2010 08:28:00
Wkurza mnie: http://allegro.pl/myaccount/sell.php

Obecnie trwa przerwa techniczna. Oferty sprzedaży, które powinny zakończyć się w tym czasie, zostaną przedłużone o 24 godziny
emotka
0 0

efelinkaaa

#3884639 Napisano: 21.11.2010 08:32:18
smsowicz napisał(a):

smsowicz napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

Nadpisał mi się kawałek tekstu. Tak to miało być:
Kaspersky jest dość upierdliwy. Polecam spróbować Microsoft Security Essentials. Podobno skuteczność w usuwaniu lepsza od Kasperskyego i jest darmowy, o ile Windows był płatny (legalny) emotka

a ja akurat lubię Kasperskiego.. jak skończyła mi się umowa licencyjna to nie wiem co mnie podkusiło - zamóiłam MKS Vir.. Nigdy więcej.. Muli kompa okropnie..

a z tym Kasperskim - ustawiłaś ochronę na najwyższym poziomie pewnie. Musisz pogrzebać w ustawieniach i zmniejszyć poziom..

do tematu - wkurza mnie konkurencja w konkursach klianych..
emotka
0 0

sambolera

#3884642 Napisano: 21.11.2010 08:33:46
wkurza mnie (to za malo powiedziane) wszechobecna ignorancja
0 0

Gość: agacioras

#3884700 Napisano: 21.11.2010 09:13:15
A mnie wkurzają konkursy fotograficzne gdzie trzeba zbierać głosy. Wygrywają prace po prostu brzydkie, zrobione telefonem z kolorowymi szumami tylko dlatego ze ktoś zakłada lewe konta i wygrywa. Oczywiście nie zawsze tak jest i nie mówię że to ja powinnam wygrać, ale bardzo często jest dużo innych świetnych prac a przegrywają tylko dlatego że ktoś gra uczciwie emotka
0 0

efelinkaaa

#3884709 Napisano: 21.11.2010 09:16:39
ja własnie chciałam napisać, skąd ludzie mają tyle wolnego czasu aby siedzieć 24h przy kompie i zbierać nabijać głosy?? emotka Chyba nie mają dzieci, nie pracują a jedyną pracą w domu jest zrobienie sobie kawy z rana..

I jak tu wygrać cokolwiek??

0 0

olunka

#3884710 Napisano: 21.11.2010 09:16:51
a mnie wkurza, że nie mam tej głupiej domówki i już straciłam nadzieję:(
0 0

radosna

#3884712 Napisano: 21.11.2010 09:17:05
agacioras napisał(a):

A mnie wkurzają konkursy fotograficzne gdzie trzeba zbierać głosy. Wygrywają prace po prostu brzydkie, zrobione telefonem z kolorowymi szumami tylko dlatego ze ktoś zakłada lewe konta i wygrywa. Oczywiście nie zawsze tak jest i nie mówię że to ja powinnam wygrać, ale bardzo często jest dużo innych świetnych prac a przegrywają tylko dlatego że ktoś gra uczciwie emotka

Podpisuję się pod tym rękoma, nogami i czym się da emotka
Nienawidzę konkursów, w których trzeba zbierać głosy, obojętnie czy to fotograficzne czy inne.
Strasznie mnie one wkurzają!!!
0 0

Gość: katrin22

#3884719 Napisano: 21.11.2010 09:18:41
Wkura mnnie ze przyjechalm do opieki do DE i mialo byc tak pieknie a to byla tylko reklama, i musze tu miesic wytrzymac emotka
0 0

efelinkaaa

#3884743 Napisano: 21.11.2010 09:29:51
radosna napisał(a):

agacioras napisał(a):

Nienawidzę konkursów, w których trzeba zbierać głosy, obojętnie czy to fotograficzne czy inne.

Tylko jakim cudem można napykać sobie tyle głosów w ciągu jednego dnia?? Zatrudnić wojsko? Łazić po szkołach i prosić?? Może spacery po kafejkach i za każdy głos - jeden lizak za 10gr.. emotka
0 0

joan

#3885116 Napisano: 21.11.2010 12:17:59
agacioras - oj, to prawda, jest nawet pewna rodzina, co mnie o konwulsje przyprawia emotka Niezależnie od tematyki zdjęcia, u nich zawsze jest coś rzucone w trawę obok śmietnika emotka Pewnie, gdyby konkurs miał tytuł Twoje dziecko nad wodą, rzuciliby to dziecko na śmietnikową trawę i tyle. Oczywiście, nagrody wędrują właśnie do nich...

radosna - takie konkursy omijam szerokim łukiem, więc mnie nie wkurzają emotka

efelinkaaa - w sieci jest pełno ogłoszeń typu Dam Ci na piwo, jak mi będziesz klikać przez cały tydzień. Tak się kręci ten biznes...

Jeśli chodzi o konkursy fotograficzne, które mnie wkurzają, to... wkurzają mnie konkursy, gdzie nagrodą jest porządny sprzęt fotograficzny, ale żeby go wygrać, trzeba być posiadaczem takiego właśnie sprzętu emotka Tym samym koło się zamyka, bo większość regulaminów mówi jasno, że liczy się nie tylko pomysł, ale i jakość zdjęcia...
0 0

Gość: legoos77

#3885247 Napisano: 21.11.2010 01:30:40
Wkurza mnie jestem nowym bywalcem forum i nie wiem jak grać o domówkę pytam tylu wygrywających osób
Trudno odbije sobie w innym konku(nie ma go w bazie) a kasa się przyda
0 0

chmurka

#3885253 Napisano: 21.11.2010 01:33:33
efelinkaaa napisał(a):

radosna napisał(a):

agacioras napisał(a):

Tylko jakim cudem można napykać sobie tyle głosów w ciągu jednego dnia?? Zatrudnić wojsko? Łazić po szkołach i prosić?? Może spacery po kafejkach i za każdy głos - jeden lizak za 10gr.. emotka

Do nabijania głosów w konkursach są specjalne programy komputerowe
0 0

efelinkaaa

#3885254 Napisano: 21.11.2010 01:33:41
legoos77 napisał(a):

Wkurza mnie jestem nowym bywalcem forum i nie wiem jak grać o domówkę pytam tylu wygrywających osób

zemsta?? a widzisz.. właśnie za takie zachowanie nikt nie zechcę Ci pomóc.. powodzenia w wygranej - akurat kasa będzie na leszki.. emotka
0 0

Gość: goralecka

#3885650 Napisano: 21.11.2010 04:08:43
legoos77 napisał(a):

sam nie podpowiadasz więc nie wymagaj od innych. Pisałam do Ciebie w sprawie clubcard o to z której godziny wygrałeś i nawet nie odpisałeś więc...traktuj innych jak sam chcesz być traktowany emotka
0 0