Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: aleks21
NAwet mnie nie wkurzajcie!! Bo właśnie zbieram się do galerii aby kupić sobie czapkę
Gość: magma6
śmierć to zmiany, może pracę dostaniesz?
zaczytana-pola
Postów 11573
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ja się do Was przyłączę i ponarzekam, wyglądam w czapkach gorzej niż Wy razem wzięte
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ta na zdjęciu jest całkiem niezła
wkurza mnie to, że nic nie mogę wygrać, że dziecię cały dzień najchętniej przesiedziałoby na kolanach.. I nie chce dać sobie zrobić ładnych fotek konkursowych no...
fryz
Postów 2280
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w czapce wgladam jak Olinek okrąglinek
2015:krem BB,
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ech, też tak mam
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
mama2006
Postów 3470
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chcę się kłócić, bo to są fajni sąsiedzi , sami są w niewesołej sytuacji, bo to jest amstaff ich syna-którego dostał w prezencie urodzinowym od dziewczyny- a teraz wyprowadził się i psa zostawił rodzicom.
Próbowałam kiedyś coś mówić ale rozlożyli bezradnie ręce, co mają zrobić? Ale na dłuższą metę nie da się tu mieszkać.
Gość: arta
kup sobie nauszniki. Arta w czapkach wygląda zawsze stylowo
Ale wkurza mnie przepadek nagrody o sporej wartości
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wynajmij se sanie z woźnicą, skoro taka jesteś stylowa... Lepsze, niż kierowca...
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jesienna chandra,
to, że ciągle jem, podjadam - sama siebie nie poznaje...
wszystko mnie wkurza
Gość: arta
Gość: kingaa
Ja czekam na te dwa psy co do nas przychodzą. Mam nadzieję, że miały gdzie przenocować i nic im nie jest, bo aż przez nie koszmary miałam
Gość: goralecka
I wkurza mnie jeszcze jak na facebooku trzeba sie samemu kontaktowac i podawac dane do wysylki. Bo w ten sposob ktos mi chyba zgarnal nagrode sprzed nosa, a ja co?musze teraz sie prosic i moze ejszcze udowadniac, ze ja to ja?
niby to zadna wielka nagroda bo warta ok 30 zł...ale wkurzylam sie bo dzis w skrzynce zamiast tej nagrody znalazlam smycz o wartosci 1zł ;/
nosz k...i co?mysla, ze sprawa zalatwiona?
Nie zamierzam nosic smyczy i promowac tak beznadziejnej firmy
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie że się okropnie rozchorowałam wrrr
joan
Postów 18733
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Mam dokładnie to samo, na dzień dzisiejszy czekam na 13 nagród, w tym np. aparat foto i voucher do SPA
Gość: paulinaldz
Gość: kingaa
ja już wszystko zrobię żeby nie zmarzły tylko niech przyjdą...
A co do waszych czapek, to nigdy nie nosiłam żadnych, bo wyglądałam w nich jak pół cenzura zza krzaka, ale miesiąc temu musiałam kupić gazetę, a była tylko z czapkami i jak się okazało całość mnie kosztowała 10 zł, a w czapce o dziwo nie wyglądam tak źle. Chociaż czapka nie jest typowo zimowa ale mnie wystarczy taka, bo i tak to sukces, że w końcu coś wsadziłam na tą głowę
notta
Postów 8850
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
tak się napaliłam i z entuzjazmem uzbierałam głosy bo chciałam ją miec bo uwielbiam tego wokalistę..
a tu co? D^&PA!
Koleś ją na pewno sprzeda a jak to ktoś z ekonków to niech się przyzna
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Gość: brightwitch