Wkurza mnie...

Gość: aleks21

#3914096 Napisano: 30.11.2010 11:33:34
ziolko napisał(a):

79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że nie mogę sobie dobrać żadnej czapki, we wszystkich wyglądam jak facjata z listów gończych emotka i albo marznę, albo przemykam opłotkami emotka emotka

hahah... ja też wybrałam się do sklepu po czapkę i oczywiście nic nie wybrałam bo w każdej wyglądałam jak idź i nie wracaj emotka

i też mnie to wkurza emotka

NAwet mnie nie wkurzajcie!! Bo właśnie zbieram się do galerii aby kupić sobie czapkę emotka
0 0

Gość: magma6

#3914098 Napisano: 30.11.2010 11:34:37
mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że dzisiaj śniła mi się śmierć... A nie mogę jeszcze umrzeć bo mam wnusia na wychowaniu, a poza muszę oddać kasę.
: w tym: jednej osóbce z forum... emotka

śmierć to zmiany, może pracę dostaniesz? emotka
0 0

zaczytana-pola

#3914099 Napisano: 30.11.2010 11:34:45
ziolko napisał(a):

79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że nie mogę sobie dobrać żadnej czapki, we wszystkich wyglądam jak facjata z listów gończych emotka i albo marznę, albo przemykam opłotkami emotka emotka

hahah... ja też wybrałam się do sklepu po czapkę i oczywiście nic nie wybrałam bo w każdej wyglądałam jak idź i nie wracaj emotka

To ja się do Was przyłączę i ponarzekam, wyglądam w czapkach gorzej niż Wy razem wzięte emotka na całe szczęście rzadko wychodzę z domu i wolę iść bez czapki emotka
0 0

efelinkaaa

#3914106 Napisano: 30.11.2010 11:36:02
ziolko napisał(a):

79magda napisał(a):

ta na zdjęciu jest całkiem niezła emotka

wkurza mnie to, że nic nie mogę wygrać, że dziecię cały dzień najchętniej przesiedziałoby na kolanach.. I nie chce dać sobie zrobić ładnych fotek konkursowych no... emotka
0 0

fryz

#3914108 Napisano: 30.11.2010 11:36:30
ilonar2301 napisał(a):

ziolko napisał(a):

79magda napisał(a):

To ja się do Was przyłączę i ponarzekam, wyglądam w czapkach gorzej niż Wy razem wzięte emotka na całe szczęście rzadko wychodzę z domu i wolę iść bez czapki emotka

Ja w czapce wgladam jak Olinek okrąglinek
emotka emotka emotka Dlatego tez kupiłam sobie płaszczyk z kapturem emotka
0 0

slonko365

#3914111 Napisano: 30.11.2010 11:37:32
ilonar2301 napisał(a):

ziolko napisał(a):

79magda napisał(a):

Ech, też tak mam emotka
0 0

79magda

#3914116 Napisano: 30.11.2010 11:39:00
... Może niech znakiem rozpoznawczym e - konkursowiczek staną się gustowne kominiarki emotka emotka

0 0

mama2006

#3914121 Napisano: 30.11.2010 11:39:31
Mam kilka dni zwolnienia, jestem chora, niestety piętro niżej wyje pies, codziennie, od 7.oo-do 15.oo. Tęskni za domownikami ale ja już jestem wykończona.
Nie chcę się kłócić, bo to są fajni sąsiedzi , sami są w niewesołej sytuacji, bo to jest amstaff ich syna-którego dostał w prezencie urodzinowym od dziewczyny- a teraz wyprowadził się i psa zostawił rodzicom.
Próbowałam kiedyś coś mówić ale rozlożyli bezradnie ręce, co mają zrobić? Ale na dłuższą metę nie da się tu mieszkać.
0 0

Gość: arta

#3914122 Napisano: 30.11.2010 11:39:39
79magda napisał(a):

kup sobie nauszniki. Arta w czapkach wygląda zawsze stylowo emotka emotka

Ale wkurza mnie przepadek nagrody o sporej wartości emotka emotka i to, że najbliższą mi agencję pocztową likwidują i będę musiała zapieprzać spory kawał przez zaspy... emotka
0 0

79magda

#3914132 Napisano: 30.11.2010 11:43:28
arta napisał(a):

Arta w czapce z lisa będzie musiała zapieprzać spory kawał przez zaspy... ale wygląda przy tym jak zawsze stylowo emotka emotka

Wynajmij se sanie z woźnicą, skoro taka jesteś stylowa... Lepsze, niż kierowca...
emotka
0 0

martu18

#3914139 Napisano: 30.11.2010 11:45:15
wkurza mnie brak pracy,
jesienna chandra,
to, że ciągle jem, podjadam - sama siebie nie poznaje...
wszystko mnie wkurza emotka emotka emotka
0 0

Gość: arta

#3914143 Napisano: 30.11.2010 11:47:26
79magda napisał(a):

Wynajmij se sanie z woźnicą, skoro taka jesteś stylowa... Lepsze, niż kierowca...
emotka

emotka wolę się Mazdą wozić
0 0

Gość: kingaa

#3914159 Napisano: 30.11.2010 11:50:24
plocia emotka emotka trzymaj się jakoś i nie dziwię się, że w takim stanie jesteś, bo bym zrobiła to samo z tym kimś emotka A nawet nie chcę myśleć o tym, że miałabym coś takiego kiedyś przeżyć, coś strasznego emotka Ludzie są nienormalni, brak słów...

Ja czekam na te dwa psy co do nas przychodzą. Mam nadzieję, że miały gdzie przenocować i nic im nie jest, bo aż przez nie koszmary miałam emotka Ja im zrobię jakieś legowisko pod gankiem, tylko niech przyjdą wreszcie, bo gdzieś mam straszne myśli emotka
0 0

Gość: goralecka

#3914161 Napisano: 30.11.2010 11:51:02
wkurza mnie, ze czasem trzeba sie prosic i dopominac o nagrody - takie zebranie. A przeciez skoro wykonalam jakies zadanie zgodnie z regulaminem to mi sie ta nagroda nalezy.
I wkurza mnie jeszcze jak na facebooku trzeba sie samemu kontaktowac i podawac dane do wysylki. Bo w ten sposob ktos mi chyba zgarnal nagrode sprzed nosa, a ja co?musze teraz sie prosic i moze ejszcze udowadniac, ze ja to ja? emotka
niby to zadna wielka nagroda bo warta ok 30 zł...ale wkurzylam sie bo dzis w skrzynce zamiast tej nagrody znalazlam smycz o wartosci 1zł ;/
nosz k...i co?mysla, ze sprawa zalatwiona?
Nie zamierzam nosic smyczy i promowac tak beznadziejnej firmy emotka
0 0

kalisto1986

#3914165 Napisano: 30.11.2010 11:53:42
kingaa a może zrób im jakąs bude ? jak dobrze ocieplisz i wejście zabijesz gumą to będą miały ciepło emotka

wkurza mnie że się okropnie rozchorowałam wrrr
0 0

joan

#3914186 Napisano: 30.11.2010 12:00:08
goralecka napisał(a):

wkurza mnie, ze czasem trzeba sie prosic i dopominac o nagrody - takie żebranie. A przeciez skoro wykonalam jakies zadanie zgodnie z regulaminem to mi sie ta nagroda należy.

Mam dokładnie to samo, na dzień dzisiejszy czekam na 13 nagród, w tym np. aparat foto i voucher do SPA emotka Z tego wszystkiego, grać mi się kompletnie odechciało - nawet, gdy wystarczy gdzieś kliknąć, nie mam ochoty emotka
0 0

Gość: paulinaldz

#3914197 Napisano: 30.11.2010 12:01:38
wkurza mnie ze nie moge wygrac tych herbatek posti:/ wrr i wkurza mnie ze musze sma odśnieżyc podworko bo sie do furtki nie mozna przedrzec:/
0 0

Gość: kingaa

#3914206 Napisano: 30.11.2010 12:03:13
kalisto1986 napisał(a):

kingaa a może zrób im jakąs bude ? jak dobrze ocieplisz i wejście zabijesz gumą to będą miały ciepło emotka

wkurza mnie że się okropnie rozchorowałam wrrr

ja już wszystko zrobię żeby nie zmarzły tylko niech przyjdą...

A co do waszych czapek, to nigdy nie nosiłam żadnych, bo wyglądałam w nich jak pół cenzura zza krzaka, ale miesiąc temu musiałam kupić gazetę, a była tylko z czapkami i jak się okazało całość mnie kosztowała 10 zł, a w czapce o dziwo nie wyglądam tak źle. Chociaż czapka nie jest typowo zimowa ale mnie wystarczy taka, bo i tak to sukces, że w końcu coś wsadziłam na tą głowę emotka
0 0

notta

#3914208 Napisano: 30.11.2010 12:03:21
mnie wkurza koleś który mi zgarnął sprzed nosa Cd Jamesa Blunta z amaznoki emotka emotka emotka

tak się napaliłam i z entuzjazmem uzbierałam głosy bo chciałam ją miec bo uwielbiam tego wokalistę..
a tu co? D^&PA!
Koleś ją na pewno sprzeda a jak to ktoś z ekonków to niech się przyzna emotka
0 0

Gość: brightwitch

#3914221 Napisano: 30.11.2010 12:05:29
Wkurzają mnie rozczarowania emotka
0 0