Wkurza mnie...

cudaczek121

#3912006 Napisano: 29.11.2010 06:47:24
Wkurza mnie,że dziś rano 40 minut czekałam na autobus,a potem półtorej godziny pokonywał on 20 km emotka Wkurzyła mnie dziś asesor-zastępca w biurze mojego ojca-pod jego dwu dniową nieobecność go zastępuje i dziś stwierdziła,że źle,rzekomo niewyraźnie przybiłam pieczęć w akcie notarialnym,po czym go podarła emotka Nie pierwszy raz stempluję akty,które potem idą do sądu i innych instytucji i jeszcze nigdy się nie zdarzyło,żeby sąd zwrócił akt z powodu niewyraźnej pieczątki emotka A wiem,że w innych kancelariach tak się zdarzało.Na domiar złego dostałam dziś sms o wygranym laptopie z Leclerc,a paragon wysłałam na konk Kucharka,gdzie wygrałam blender,bo wygranymi z tego konka ludzie chwalili się miesiąc temu emotka Fatalny dzień emotka emotka emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3912036 Napisano: 29.11.2010 06:53:39
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że dziś rano 40 minut czekałam na autobus,a potem półtorej godziny pokonywał on 20 km emotka Wkurzyła mnie dziś asesor-zastępca w biurze mojego ojca-pod jego dwu dniową nieobecność go zastępuje i dziś stwierdziła,że źle,rzekomo niewyraźnie przybiłam pieczęć w akcie notarialnym,po czym go podarła emotka Nie pierwszy raz stempluję akty,które potem idą do sądu i innych instytucji i jeszcze nigdy się nie zdarzyło,żeby sąd zwrócił akt z powodu niewyraźnej pieczątki emotka A wiem,że w innych kancelariach tak się zdarzało.Na domiar złego dostałam dziś sms o wygranym laptopie z Leclerc,a paragon wysłałam na konk Kucharka,gdzie wygrałam blender,bo wygranymi z tego konka ludzie chwalili się miesiąc temu emotka Fatalny dzień emotka emotka emotka

napisz do tych z kucharka żeby odesłali, miałam kiedys podobną sytuacje i co prawda troche potrwało ale paragon odzyskałam, a TQG można sie telefonicznie dogadać, faktycznie grubo po terminie cie powiadomili
emotka
0 0

olunka

#3912082 Napisano: 29.11.2010 07:02:30
cudaczek121 napisał(a):

a nie zostawiłaś sobie kopii? ja teraz tak robię i dwa razy dzięki temu odzyskałam nagrodę,po prostu nie doszedł list z paragonem i wysyłałam mailem skan:)
0 0

Gość: jaspeer

#3912089 Napisano: 29.11.2010 07:03:43
cudaczek121 napisał(a):

trzeba było wyjść przed autobus i odśnieżać, dojechałabyś zapewne szybciej... a nawet jeśli nie, to byłoby Ci przynajmniej ciepło... emotka
0 0

szalonakisia1

#3912130 Napisano: 29.11.2010 07:13:17
Wkurza mnie konkurs na wedlu. Osoby,które miały 500 pkt mniej o de mnie, w ciągu 2 dni mnie przegonili.A w ciagu 2 dni zebrac tyle głosów to jest duzo. Wkurza mnie,bo duzo osób oszukuje, a niektórzy dają sobie kilka aplikacji, a nagrodę tylko jedną mozna wygrać, a tym samym zapychaja nie potrzebnie strony w galeri.
0 0

Gość: amif

#3912158 Napisano: 29.11.2010 07:20:53
Wkurzył mnie debil co odśnieża drogi ,odśnieżyłam wjazd na posesje 2 godziny bo mam sporo a on odśnieżając droge całą sterte śniegu wepchałmi na wjazd emotka emotka emotka
0 0

Gość: jaspeer

#3912377 Napisano: 29.11.2010 08:06:05
amif napisał(a):

Wkurzył mnie debil co odśnieża drogi ,odśnieżyłam wjazd na posesje 2 godziny bo mam sporo a on odśnieżając droge całą sterte śniegu wepchałmi na wjazd emotka emotka emotka

wypchnij na drogę, nikt się nie obrazi emotka emotka
0 0

Gość: beata82roksana82

#3912398 Napisano: 29.11.2010 08:11:27
szalonakisia1 napisał(a):

Wkurza mnie konkurs na wedlu. Osoby,które miały 500 pkt mniej o de mnie, w ciągu 2 dni mnie przegonili.A w ciagu 2 dni zebrac tyle głosów to jest duzo. Wkurza mnie,bo duzo osób oszukuje, a niektórzy dają sobie kilka aplikacji, a nagrodę tylko jedną mozna wygrać, a tym samym zapychaja nie potrzebnie strony w galeri.

pewnie wedel na koniec zrobi weryfikacje,tak jak obiecał i pewnie trochę ludzi odpadnie z rankingu,a w temacie wkurza mnie grypa żołądkowa emotka umieram emotka
0 0

efelinkaaa

#3912407 Napisano: 29.11.2010 08:13:30
jaspeer napisał(a):

amif napisał(a):

wypchnij na drogę, nikt się nie obrazi emotka emotka

hmm.. a jak miał inaczej odśnieżyć ulicę, jak nie spychając śnieg na pobocze??

w temacie: wkurza mnie, że nie ma męża obok emotka
0 0

Gość: plocia

#3912757 Napisano: 29.11.2010 09:20:13
mam to samo co roku emotka

a ja jestem wkurw... na max'a emotka

mój pies .... pippp..... zmarł ..... uciekł gdzieś dziś na jakiś czas ale wrócił .... ale cały we krwi .... ktoś mu wjeb...... no i wymiotował cały czas i niedawno zdechł emotka emotka emotka emotka emotka

jakbym temu kto to zrobił sama pałą w łeb wjeb..... to by mu wszystkie kręgi wypadły ... czy to trzeba od razu z pałą na psa lecieć, wjeb... mu ..... kurwww jak mnie nosi .....
0 0

joan

#3912770 Napisano: 29.11.2010 09:24:07
plocia... emotka
0 0

Gość: meeyka

#3912928 Napisano: 29.11.2010 10:18:57
plocia napisał(a):

mój pies .... pippp..... zmarł ..... uciekł gdzieś dziś na jakiś czas ale wrócił .... ale cały we krwi .... ktoś mu wjeb...... no i wymiotował cały czas i niedawno zdechł emotka emotka emotka emotka emotka

jakbym temu kto to zrobił sama pałą w łeb wjeb..... to by mu wszystkie kręgi wypadły ... czy to trzeba od razu z pałą na psa lecieć, wjeb... mu ..... kurwww jak mnie nosi .....

emotka emotka emotka emotka

ja pier........., co za bydlak to musial zrobic emotka emotka emotka emotka
0 0

agamaty

#3912935 Napisano: 29.11.2010 10:20:58
meeyka napisał(a):

plocia napisał(a):

emotka emotka emotka emotka

ja pier........., co za bydlak to musial zrobic emotka emotka emotka emotka

u moich rodziców jakiś debil psu łapę obciął... pies żyje i daje sobie radę, ale gościa miałam ochotę udusić własnymi rękami. Tylko, że nijak nie da się mu udowodnić.... grrr.. bydlaki
0 0

merynosek

#3912941 Napisano: 29.11.2010 10:24:01
plocia napisał(a):

Co za ...

Plocia emotka

Wkurza mnie chyba wszystko... emotka
0 0

Gość: mariolakal

#3913112 Napisano: 29.11.2010 11:45:44
Wkurza mnie, że dzisiaj śniła mi się śmierć... A nie mogę jeszcze umrzeć bo mam wnusia na wychowaniu, a poza muszę oddać kasę.
: w tym: jednej osóbce z forum... emotka
0 0

Gość: ewe85lina

#3913123 Napisano: 29.11.2010 11:59:44
mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że dzisiaj śniła mi się śmierć... A nie mogę jeszcze umrzeć bo mam wnusia na wychowaniu, a poza muszę oddać kasę.
: w tym: jednej osóbce z forum... emotka

to są tylko złe sny spowodowane dołującym czasem życiem i problemami... emotka
nigdy nie śni się złe na siebie (wiem z doświadczenia) także głowa do góry
emotka
0 0

izoldaaa6

#3913130 Napisano: 30.11.2010 12:03:52
plocia biedna ty moja emotka moje najszczersze kondolencje) biedna ty moja emotka
w temacie dziś się dowiedziałam że mam niedoczynność tarczycy i chciałam umówić się do odpowiedniego lekarza w szpitalu a tu mi zaśpiewali że najbliższy termin na lipiec emotka chyba ich pogieło że mam tyle czekać

ps. na pocieszenie teraz wiem czemu nie mogłam schudnąć ostatnio tylko tyłam i tyłam - jedyny plus
0 0

Gość: bip

#3914067 Napisano: 30.11.2010 11:25:32
wkurza mnie dzisiejsza cisza na forum! na tyle rozwiązań konkursów czekam a tu NIC! emotka cisza i cisza... emotka
0 0

79magda

#3914087 Napisano: 30.11.2010 11:31:11
Wkurza mnie, że nie mogę sobie dobrać żadnej czapki, we wszystkich wyglądam jak facjata z listów gończych emotka i albo marznę, albo przemykam opłotkami emotka emotka
0 0

ziolko

#3914093 Napisano: 30.11.2010 11:32:29
79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że nie mogę sobie dobrać żadnej czapki, we wszystkich wyglądam jak facjata z listów gończych emotka i albo marznę, albo przemykam opłotkami emotka emotka

hahah... ja też wybrałam się do sklepu po czapkę i oczywiście nic nie wybrałam bo w każdej wyglądałam jak idź i nie wracaj emotka

i też mnie to wkurza emotka
0 0