Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: goralecka
No ja aż na takie wartościowe rzeczy nie czekam - współczuję
Ale maila już w sprawie swojej nagrody wyslalam wiec go nie cofnę
maryam
Postów 1755
Data rejestracji 20.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: eluna2006
Gość: czarnygreg
szalonakisia1
Postów 234
Data rejestracji 05.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podaje linka do jego aukcji i nie polecam
http://allegro.pl...ons.php?uid=19681930
po za tym brak kontaktu i dlugie czekanie na wysyłke, ma tez negatywy
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to, że wysyłka jest droższa niż cennik o kilka złotych to chyba normalne bo dolicza koszt np koperty, ale z ta dopłatą to chyba przesadził, ja bym poprosiła go o uzasadnienie i podanie wagi paczki
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: agacioras
Hm prawdopodobnie koleś paczkę dodatkowo ubezpiecza, nakleja pełno tych płatnych naklejek typu ostrożnie, no i dolicza coś dla siebie
mia
Postów 17567
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Dokładnie! Widzę, że ktoś coś dopisał, sunę zajrzeć co wygrał, a tu widzę lament: Kto mi pomoże z Posti??? A za chwilę kolejny: A ja już mam Posti!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: chasia
To firma, wiec ma prawo zarabiać na kosztach wysyłki i często jest tak, że cena za przedmiot jest bardzo atrakcyjna a sprzedający odbija sobie na kosztach wysyłki - taki chwyt marketingowy, trzeba przyznać niezbyt sympatyczny, ale wielu kupujących się na to łapie.
Ale z tym że ustalił koszt wysyłki a poźniej kazał dopłacać to faktycznie przegięcie
Gość: czarnygreg
a te herbatki to taka rewelacja? kupiłam grzańca posti na konkurs i zmęczyć w pracy nie mozemy,
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mnie to wkurza. Ale co ciekawe, zdaje się wczoraj admini pousuwali trochę tego spamu, chociaż karniaki się chyba żadne nie posypały.
A co do herbatek - w sumie nie najgorsze, ale jak dla mnie nie aż tak, żeby się wpatrywać w ekran godzinami, a już na pewno nie pod koniec miesiąca
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18733
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
A ten powerowy guzik nie jest czasem nadal wciśnięty? Może sprężynka poszła?
W temacie: nic. I to jest piękne
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W temacie: nic. I to jest piękne
Nie chwal dnia
A mnie wkurza brak listonosza i brak moich skromnych wygranych
Zlikwidowali u mnie pocztę i teraz biedny listonosz ma duży okręg do rozwozu poczty... Parodia...
joan
Postów 18733
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
No dobra - wkurza mnie, że 2. osoby z forum mają ava z tą samą, kiwającą się na boki biedroneczką i czuję się wykiwana
PS: Na pocieszenie mogę napisać, że wczoraj się tu wkurzałam na niedojszłe nagrody i od razu aparat foto dotarł. Zatem listonosz może i do Ciebie dziś zawitać
Gość: krzyszu
I dolicza jeszcze koszty paliwa
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Buu kto mi gwizdnął biedro????
Wkurza mnie to...
ziolko
Postów 10411
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taak???
mój sąsiad mnie wkurzył.. nie wiem czy robił imprezę kameralną czy sam był, ale muzyka była do 4:45
od ok 1 w nocy, taka podgłaszana/ściszana, w momentach jak była ciszej nawet udało mi się zdrzemnąć do momentu, kiedy podgłaszał a ja podskakiwałam na łóżku
luudzie.. a o 4:30 zrobił chyba kulminację, bo dosłownie brak słów..
nie poszłam do niego, chociaż już się ubrałam
rrrrrrrrreetyyy...
jak ja nie lubię tego sąsiada
avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta