Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18733
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
To mogą być ostatnie Święta z Kevinem - koniecznie zrób sobie zdjęcie obok nowego TV
mama2006
Postów 3470
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
współczuję, bo ja mam takie nad sobą nocne imprezy bardzo często. A najllepsze,że gdy któryś z sąsiadów nie wytrzymał i zadzwonił po policję, to nie otworzyli drzwi.Policja chodziła po mieszkaniach, w srodku nocy a oni sie z nas smiali. Później poszli do najbliższego sąsiada z pretensjami, ze wezwał policje, a przecież mógł przyjść poprosic.
Za tydzień zastaliśmy wszyscy w drzwiach karteczki:
Imformujemy, ze dziś o o g. 20.oo w lokalu nr odbędzie impreza towarzyska.PROSZÊ NIE DZWONIÆ PO POLICJÊ. Proszę przyjść osobiście i zglosić, że jest za głośno.
Ale juz w nastepnym tygodniu karteczki nie było, a impreza trwała do rana.
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No niby zgodnie z regulaminem mogli zakończyć konkurs wcześniej, ale nie robi się takich rzeczy konkursowiczom.
To pewnie zemsta za molestowanie ich telefonami o roztrzygnięcia konkursów
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
mmagd
Postów 390
Data rejestracji 25.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiesz, ze święta bez Kevina to już nie te same święta...
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To tak, jak Sylwester bez Szklanej pułapki
avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
To szybciutko muszę wyczarować jakiś lepszy aparat! Takie uwiecznione chwile mogą okazać się za jakiś czas bezcenne!
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta
Gość: chochliczka
A ja sie ciesze bardzoo
Gość: kingaa
hahaha ja też się cieszę, że kevin będzie w tv, ale nie przypuszczałam, że te protesty na FB coś zdziałają
Mamy dla Was dobrą wiadomość
, stacja ugięła się pod Waszymi usilnymi prośbami! Poinformowali o tym dosłownie przed chwilą.
Argumenty były mocne. Kilka tygodni temu na Facebooku powstała grupa piętnująca stację
za zabicie świąt. Dołączyło do niej ponad 46 tysięcy osób twierdząc, że nie wyobrażają sobie Bożego Narodzenia bez Kevina. Dlatego też Polsat zdecydował się zmienić świąteczną ramówkę i wcisnąć do niej film sprzed 20 lat.
ziolko
Postów 10411
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sąsiad doprowadza mnie do nerwicy... i rozpaczy...
znowu ma głośno muzykę, ale niestety to jest w dzień i nie można zgłosić zakłócania ciszy, chyba, że jest naprawdę uciążliwy, wtedy można, ale wtedy może być sprawa w sądzie i osoba zgłaszająca powinna się stawić jako świadek.
Znowu zrobił głosno muzykę, już nie wiem gdzie iść i co robić, żeby nie słyszeć tego wszystkiego, pomyślałam, że pójdę go poprosić po sąsiedzku, żeby ściszył albo co...
dzwoniłam kilkanaście razy do drzwi, pukałam, wołałam a ten nic!!!!
ale nadal jest głośno a ja poważnie zastanawiam nad wyjściem z domu na ten mróz, bo nerwy i słuch mi już wysiada...
fryz
Postów 2280
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mroz -13 i wieje sniezycą prosto w twarz
a jak wejde gdzies do sklepu czy urzedu to zaraz cala zgrzana
2015:krem BB,
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
naślij policję na sąsiada.. Jezeli przekracza dopuszczalne normy hałasu, to masz prawo
a ja do tematu: jestem na siebie wściekła, bo obiecałam sobie, że do końca roku nauczę się obsługi AutoCADa i Normy.. nadal nie znalazłam na to ani czasu ani chęci..
joan
Postów 18733
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Amerykańscy naukowcy odkryli, że mężczyźni słuchający głośno muzyki mają małe penisy.
Gość: beata82roksana82
najlepszym sposobem jest wykręcenie korków
ziolko
Postów 10411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dyżurny straży miejskiej powiedział, że nie mają sprzętu do sprawdzania hałasu
nie wiem czy kartka coś pomoże, skoro on cały czas jest jaki jest
nie wiem, gdzie są korki
już kiedyś jego flama zrobiła imprezę i mieli kolegium, nie wiem jak teraz będzie.
Strasznie żałuję, że nie zgłosiłam go w nocy, ale pewno nic straconego
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. ja korki mam w mieszkaniu, musiałabyś odciąć prąd w całym bloku lub choćby w pionie pewnie
Gość: goralecka
ziolko
Postów 10411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ogólnie mam go dość...
mam prawnika niedaleko, więc dowiem się co i jak, jeśli będzie wiedział..
wkurza mnie bezsilność ludzi, jeśli nie znają prawa
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: chochliczka
No wlasnie takie sprawy o iel sie nie myle zglasza sie do wydzialu budownictwa w swoim powiecie.Tylko to chodzi o taki halas ciagly,a nie ze ktos raz na jakis czas puszcza muzyke.ja znam sprawe,ze ludzie skarzyli sie bo pod nimi czlowiek mial sklep i te takie straszne silniki od chlodzenia cala noc bardzo glosno burczaly i wtedy robili pomiar.Ale fakt faktem skonczylo sie na tym,ze dostal nakaz by kupic sprzet ktory bedzie ciszej chodzil,a koles do dzis tego nie zrobil..wiec
wkurza mnie mroz i zima
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane