Wkurza mnie...

joan

#3917324 Napisano: 01.12.2010 09:47:48
avatea napisał(a):

Stało się. W obliczu tej wiadomości jestem zdruzgotana, załamałam się. Polsat pokaże w święta Kevin sam w domu. Dwa razy. emotka

To mogą być ostatnie Święta z Kevinem - koniecznie zrób sobie zdjęcie obok nowego TV emotka
0 0

mama2006

#3917338 Napisano: 01.12.2010 09:52:33
ziolko napisał(a):

eluna2006 napisał(a):

moi sąsiedzi, starsi Państwo, a imprezują.....kto by pomyślał

taak???

mój sąsiad mnie wkurzył.. nie wiem czy robił imprezę kameralną czy sam był, ale muzyka była do 4:45 emotka emotka
od ok 1 w nocy, taka podgłaszana/ściszana, w momentach jak była ciszej nawet udało mi się zdrzemnąć do momentu, kiedy podgłaszał a ja podskakiwałam na łóżku emotka

luudzie.. a o 4:30 zrobił chyba kulminację, bo dosłownie brak słów..
nie poszłam do niego, chociaż już się ubrałam emotka pomyślałam, że skoro jest narąbany w czarnoziem to i tak nic nie wskóram, ale i tak go dopadnę emotka emotka

rrrrrrrrreetyyy...

jak ja nie lubię tego sąsiada emotka

współczuję, bo ja mam takie nad sobą nocne imprezy bardzo często. A najllepsze,że gdy któryś z sąsiadów nie wytrzymał i zadzwonił po policję, to nie otworzyli drzwi.Policja chodziła po mieszkaniach, w srodku nocy a oni sie z nas smiali. Później poszli do najbliższego sąsiada z pretensjami, ze wezwał policje, a przecież mógł przyjść poprosic.
Za tydzień zastaliśmy wszyscy w drzwiach karteczki:
Imformujemy, ze dziś o o g. 20.oo w lokalu nr odbędzie impreza towarzyska.PROSZÊ NIE DZWONIÆ PO POLICJÊ. Proszę przyjść osobiście i zglosić, że jest za głośno.
Ale juz w nastepnym tygodniu karteczki nie było, a impreza trwała do rana.
0 0

slonko365

#3917345 Napisano: 01.12.2010 09:54:36
A ja się właśnie wkurzyłam w e-kupon. Do dziś miał byc konkurs Lenora Sensitive, wchodzę sobie na stronę, żeby wypełnić formularz, a tam ... konkurs zakończony.
No niby zgodnie z regulaminem mogli zakończyć konkurs wcześniej, ale nie robi się takich rzeczy konkursowiczom. emotka
To pewnie zemsta za molestowanie ich telefonami o roztrzygnięcia konkursów emotka
0 0

mmagd

#3917349 Napisano: 01.12.2010 09:57:06
avatea napisał(a):

Stało się. W obliczu tej wiadomości jestem zdruzgotana, załamałam się. Polsat pokaże w święta Kevin sam w domu. Dwa razy. emotka

emotka

Nie wiesz, ze święta bez Kevina to już nie te same święta... emotka
0 0

slonko365

#3917358 Napisano: 01.12.2010 09:59:52
mmagd napisał(a):

avatea napisał(a):

emotka

Nie wiesz, ze święta bez Kevina to już nie te same święta... emotka

To tak, jak Sylwester bez Szklanej pułapki emotka
0 0

avatea

#3917414 Napisano: 01.12.2010 10:20:07
joan napisał(a):

avatea napisał(a):

To mogą być ostatnie Święta z Kevinem - koniecznie zrób sobie zdjęcie obok nowego TV emotka

To szybciutko muszę wyczarować jakiś lepszy aparat! Takie uwiecznione chwile mogą okazać się za jakiś czas bezcenne! emotka emotka
0 0

Gość: chochliczka

#3917426 Napisano: 01.12.2010 10:27:06
avatea napisał(a):

A ja sie ciesze bardzoo emotka swieta bez Kevina to nie swieta emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: kingaa

#3917439 Napisano: 01.12.2010 10:31:17
chochliczka napisał(a):

avatea napisał(a):

A ja sie ciesze bardzoo emotka swieta bez Kevina to nie swieta emotka emotka emotka emotka emotka emotka

hahaha ja też się cieszę, że kevin będzie w tv, ale nie przypuszczałam, że te protesty na FB coś zdziałają emotka

Mamy dla Was dobrą wiadomość
, stacja ugięła się pod Waszymi usilnymi prośbami! Poinformowali o tym dosłownie przed chwilą.

Argumenty były mocne. Kilka tygodni temu na Facebooku powstała grupa piętnująca stację
za zabicie świąt. Dołączyło do niej ponad 46 tysięcy osób twierdząc, że nie wyobrażają sobie Bożego Narodzenia bez Kevina. Dlatego też Polsat zdecydował się zmienić świąteczną ramówkę i wcisnąć do niej film sprzed 20 lat. emotka
0 0

ziolko

#3917704 Napisano: 01.12.2010 11:49:08
ja pierdzielę....

sąsiad doprowadza mnie do nerwicy... i rozpaczy...

znowu ma głośno muzykę, ale niestety to jest w dzień i nie można zgłosić zakłócania ciszy, chyba, że jest naprawdę uciążliwy, wtedy można, ale wtedy może być sprawa w sądzie i osoba zgłaszająca powinna się stawić jako świadek.

Znowu zrobił głosno muzykę, już nie wiem gdzie iść i co robić, żeby nie słyszeć tego wszystkiego, pomyślałam, że pójdę go poprosić po sąsiedzku, żeby ściszył albo co...

dzwoniłam kilkanaście razy do drzwi, pukałam, wołałam a ten nic!!!! emotka nie otworzył drzwi, muzyka nadal grała, może ciut ciszej...
ale nadal jest głośno a ja poważnie zastanawiam nad wyjściem z domu na ten mróz, bo nerwy i słuch mi już wysiada...

emotka emotka emotka
0 0

fryz

#3917712 Napisano: 01.12.2010 11:52:02
wkurza mnie ta pogoda emotka
mroz -13 i wieje sniezycą prosto w twarz emotka
a jak wejde gdzies do sklepu czy urzedu to zaraz cala zgrzana emotka
0 0

efelinkaaa

#3917715 Napisano: 01.12.2010 11:54:30
ziolko napisał(a):

ja pierdzielę....

znowu ma głośno muzykę, ale niestety to jest w dzień i nie można zgłosić zakłócania ciszy, chyba, że jest naprawdę uciążliwy, wtedy można, ale wtedy może być sprawa w sądzie i osoba zgłaszająca powinna się stawić jako świadek.

Znowu zrobił głosno muzykę, już nie wiem gdzie iść i co robić, żeby nie słyszeć tego wszystkiego, pomyślałam, że pójdę go poprosić po sąsiedzku, żeby ściszył albo co...

dzwoniłam kilkanaście razy do drzwi, pukałam, wołałam a ten nic!!!! emotka nie otworzył drzwi, muzyka nadal grała, może ciut ciszej...
ale nadal jest głośno a ja poważnie zastanawiam nad wyjściem z domu na ten mróz, bo nerwy i słuch mi już wysiada...

emotka emotka emotka

naślij policję na sąsiada.. Jezeli przekracza dopuszczalne normy hałasu, to masz prawo
emotka Raz, drugi, trzeci dostanie mandat i skończy się impreza emotka

a ja do tematu: jestem na siebie wściekła, bo obiecałam sobie, że do końca roku nauczę się obsługi AutoCADa i Normy.. nadal nie znalazłam na to ani czasu ani chęci.. emotka
0 0

joan

#3917721 Napisano: 01.12.2010 11:56:11
Ziolko, nalep mu kartkę na drzwi:
Amerykańscy naukowcy odkryli, że mężczyźni słuchający głośno muzyki mają małe penisy. emotka
0 0

Gość: beata82roksana82

#3917735 Napisano: 01.12.2010 11:59:07
efelinkaaa napisał(a):

ziolko napisał(a):

ja pierdzielę....

emotka emotka emotka

naślij policję na sąsiada.. Jezeli przekracza dopuszczalne normy hałasu, to masz prawo

a ja do tematu: jestem na siebie wściekła, bo obiecałam sobie, że do końca roku nauczę się obsługi AutoCADa i Normy.. nadal nie znalazłam na to ani czasu ani chęci.. emotka

najlepszym sposobem jest wykręcenie korków emotka
0 0

ziolko

#3917754 Napisano: 01.12.2010 12:05:32
beata82roksana82 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

ziolko napisał(a):

ja pierdzielę....

emotka emotka emotka

najlepszym sposobem jest wykręcenie korków emotka

dyżurny straży miejskiej powiedział, że nie mają sprzętu do sprawdzania hałasu emotka

nie wiem czy kartka coś pomoże, skoro on cały czas jest jaki jest emotka

nie wiem, gdzie są korki emotka tzn wiem, że każdy ma w mieszkaniu przełączniki i jakieś tablice są na dole, ale zalakowane emotka

już kiedyś jego flama zrobiła imprezę i mieli kolegium, nie wiem jak teraz będzie.
Strasznie żałuję, że nie zgłosiłam go w nocy, ale pewno nic straconego emotka

emotka
0 0

efelinkaaa

#3917774 Napisano: 01.12.2010 12:10:19
straż miejska nie ma, ale może ma Inspektorat Środowiska? Nie wiem czy oni zajmują się takimi zgłoszeniami..

ps. ja korki mam w mieszkaniu, musiałabyś odciąć prąd w całym bloku lub choćby w pionie pewnie emotka
0 0

Gość: goralecka

#3917783 Napisano: 01.12.2010 12:13:03
ostatnio było o tym w pytaniu na sniadanie. Ludzie mieli silownie pod swoim mieszkaniem i tez halas byl. No i trzeeba wlasnie zrobic badania co do poziomu halasu. Ale byl prawnik i powiedzial, ze najlepszy sposob to sad. Mozna wniesc 3 sprawy (cywilno-prawna i jeszcze jakies 2). MOze jest gdzies w necie ten fragment programu. Rafal Cieszynski ze swoja zona to opowiadal
0 0

ziolko

#3917797 Napisano: 01.12.2010 12:16:51
zobaczymy...

ogólnie mam go dość... emotka

mam prawnika niedaleko, więc dowiem się co i jak, jeśli będzie wiedział..

wkurza mnie bezsilność ludzi, jeśli nie znają prawa
0 0

mio

#3918111 Napisano: 01.12.2010 01:33:57
chondromalacja emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: chochliczka

#3918156 Napisano: 01.12.2010 01:42:21
goralecka napisał(a):

ostatnio było o tym w pytaniu na sniadanie. Ludzie mieli silownie pod swoim mieszkaniem i tez halas byl. No i trzeeba wlasnie zrobic badania co do poziomu halasu. Ale byl prawnik i powiedzial, ze najlepszy sposob to sad. Mozna wniesc 3 sprawy (cywilno-prawna i jeszcze jakies 2). MOze jest gdzies w necie ten fragment programu. Rafal Cieszynski ze swoja zona to opowiadal

No wlasnie takie sprawy o iel sie nie myle zglasza sie do wydzialu budownictwa w swoim powiecie.Tylko to chodzi o taki halas ciagly,a nie ze ktos raz na jakis czas puszcza muzyke.ja znam sprawe,ze ludzie skarzyli sie bo pod nimi czlowiek mial sklep i te takie straszne silniki od chlodzenia cala noc bardzo glosno burczaly i wtedy robili pomiar.Ale fakt faktem skonczylo sie na tym,ze dostal nakaz by kupic sprzet ktory bedzie ciszej chodzil,a koles do dzis tego nie zrobil..wiec emotka
wkurza mnie mroz i zima
0 0

efelinkaaa

#3918200 Napisano: 01.12.2010 01:50:59
hmm.. dostałam maila od Żywiec Zdrój, że dobrze wytypowałam górę, a pół godz póxniej następnego z przeprosinami, że ten mail miał być nie do mnie... Taki mały żarcika.. ubaw po pachy.. ha ha ha emotka emotka
0 0