Wkurza mnie...

Gość: chasia

#3944910 Napisano: 09.12.2010 03:47:42
wsciekly napisał(a):

bip napisał(a):

czy ktoś oprócz wsciekłego moze to potwierdzić? emotka

stronkę wcześniej leelee pisał:

leelee napisał(a):

No dzwonią za to do tych, co wygrali już wcześniej z 4-5 itd...

nie chcesz, to nie wierz - Twoja sprawa

do nas dzwonili, bo:
- 2 razy było to samo nazwisko (inne imię, inny adres - nawet 1 poza Warszawą)
- i 2 razy były sąsiednie domy na tej samej ulicy (inne nazwiska)

piszę jak się sprawy mają i tyle emotka

może komuś przyda się takie info emotka

a poza tym niech ludki mają jeszcze nadzieję, że za 5 dni ruszy rezerwa emotka emotka emotka

LeeLee chodziło chyba o to ze są osoby, które wygrały 4,5 razy, ale na inne numery telefonu i inne dane emotka
0 0

mia

#3944929 Napisano: 09.12.2010 03:55:33
rafi323raf napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

a mnie wkurza- brak wygranego qada badz nawigacji z lidla, zadnego jeepa z carrefoura, niewygrane bony z vanisha w leclercu i intermarche, ekspressu o kawy z carrefoura a dzis jeszcze widze ze nie wygralam telewizorka w realu emotka
cos ostatnio nadeszly ciezkie czasy emotka emotka

dorzucę kilka konkursów i też się dopiszę wrrrrrr emotka emotka emotka emotka

Wstępuję do klubu!
W dodatku w znakomitej części tych konkursów nie brałam udziału, bo nie mam ani Reala ani Carrefoura emotka emotka emotka a te, co brałam... ech emotka emotka
0 0

Gość: imelka

#3944946 Napisano: 09.12.2010 04:01:35
zabcia0410 napisał(a):

joan napisał(a):

wsciekly napisał(a):

jednak regulamin nie wspomina o jakiejkolwiek dodatkowej weryfikacji :wstyd

Napisali w regulaminie: po weryfikacji danych osobowych Uczestników, więc mogą w tym celu zażądać kopii dowodów osobistych. Zapewne chcą uniknąć sytuacji, gdy wygrałaby np. Lady Gaga emotka

ja uważam ,że bardzo dobrze,że chcą kopii dowodów ,bo przynajmniej psy , koty i noworodki nie będą wygrywać emotka emotka emotka

ooo, bardzo dobrze, czyli mam jeszcze szansę na nawigację:)
0 0

joan

#3944991 Napisano: 09.12.2010 04:18:35
Znów wpadła nagroda warta kilkaset złotych, a mnie chce się płakać... Bo gdy w konkursie trzeba podać unikalny numer zamówienia albo kod z paragonu, ZAWSZE wygrywam. Z-A-W-S-Z-E. A gdy wystarczy wysłać SMSa, trafia on w sztuczny tłum nieskładnych, bezsensownych i niepoprawnych ortograficznie 160-znakowych zapychaczy, wspieranych przez post-handel paragonami. Jedyna moja radość, gdy wiem, że fajne prace innych ludzi wygrały. Ale niestety, często tak nie jest emotka

PS: I proszę nie pisać Ja nie oszukuję! Wierzę, że to prawda i doceniam talenty & sukcesy bliźnich emotka Tylko coraz mniej mi się chce pływać w basenie, do którego 950 osób sika, a 50 tego nie robi...

Biegnę na tramwaj, oby przyjechał na czas.
0 0

Gość: lula81

#3945095 Napisano: 09.12.2010 04:53:04
wkurza mnie mój ból głowy ,który uniemożliwia mi klikanie emotka
0 0

picola

#3945152 Napisano: 09.12.2010 05:12:23
mia napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

a mnie wkurza- brak wygranego qada badz nawigacji z lidla, zadnego jeepa z carrefoura, niewygrane bony z vanisha w leclercu i intermarche, ekspressu o kawy z carrefoura a dzis jeszcze widze ze nie wygralam telewizorka w realu emotka

ulżyło mi, bo myślałam, że ja jedna nie wygrałam 10 nawigacji, quadów, tv, ekspresów i tony innych rzeczy

0 0

Gość: czarnygreg

#3945160 Napisano: 09.12.2010 05:16:55
alaalex40 napisał(a):

to samo!
co prawda cudzy pech nie pociesza ale...w towarzystwie raźniej troszkę!
nawet pocieszyć Cie nie umiem bo deprechę mam emotka
0 0

anus

#3945222 Napisano: 09.12.2010 05:32:09
mam takie same odczucia, więc dołączam się do Was emotka
0 0

fel0

#3945255 Napisano: 09.12.2010 05:46:24
Wkurza mnie ze 3 raz dostawa domowki wali ze mna w ******** ile razy jeszcze ? , a moze nie dojada nigdy ? znowu odmowilem sobie czegos zeby czekac na tych baranow , a oni poprostu wala ze mna w hoo***a
0 0

Gość: agasiam

#3945257 Napisano: 09.12.2010 05:46:26
A mnie wkurza, że już nie cieszą mnie wygrane. Jestem zmęczona, jest mi wszystko obojętne. Nawet czekolada mi dziś nie smakuje. A wygrane innych zamiast dopingować jeszcze bardziej pogłębiają mój dziwny stan. emotka
0 0

buka

#3945258 Napisano: 09.12.2010 05:46:43
joan napisał(a):

Znów wpadła nagroda warta kilkaset złotych, a mnie chce się płakać... Bo gdy w konkursie trzeba podać unikalny numer zamówienia albo kod z paragonu, ZAWSZE wygrywam. Z-A-W-S-Z-E. A gdy wystarczy wysłać SMSa, trafia on w sztuczny tłum nieskładnych, bezsensownych i niepoprawnych ortograficznie 160-znakowych zapychaczy, wspieranych przez post-handel paragonami. Jedyna moja radość, gdy wiem, że fajne prace innych ludzi wygrały. Ale niestety, często tak nie jest emotka

PS: I proszę nie pisać Ja nie oszukuję! Wierzę, że to prawda i doceniam talenty & sukcesy bliźnich emotka Tylko coraz mniej mi się chce pływać w basenie, do którego 950 osób sika, a 50 tego nie robi...

Generalnie to lubię czytać Twoje wpisy, ale ten mnie wkurzył.

Jest jakiś taki niesympatyczny, bałwochwalczy , trochę jak by poniżający , może nawet upokarzający emotka

Oczywiście gratuluje GWARANTOWANYCH wygranych w konkursach gdzie trzeba podać kod, nr paragonu etc... A ja gwarantuję Ci że po takim wpisie , mimo starań , uczciwości poczułam się jak karaluch zgnieciony wielkim ubłoconym buciorem.

PS. swoje odczucia mogę zwalić na PMS.. , albo mogę być postrzegana jako sfrustrowana zawistna wariatka - jak kto woli emotka
0 0

Gość: polec

#3945262 Napisano: 09.12.2010 05:48:07
agasiamazur napisał(a):

A mnie wkurza, że już nie cieszą mnie wygrane. Jestem zmęczona, jest mi wszystko obojętne. Nawet czekolada mi dziś nie smakuje. A wygrane innych zamiast dopingować jeszcze bardziej pogłębiają mój dziwny stan. emotka

Witam w klubie emotka
0 0

anialistopad

#3945270 Napisano: 09.12.2010 05:50:47
polec napisał(a):

agasiamazur napisał(a):

Witam w klubie emotka

to się nazywa zimowa depresja
emotka
0 0

mia

#3945493 Napisano: 09.12.2010 06:50:12
buka napisał(a):

joan napisał(a):

Jest jakiś taki niesympatyczny, bałwochwalczy , trochę jak by poniżający , może nawet upokarzający emotka

Oczywiście gratuluje GWARANTOWANYCH wygranych w konkursach gdzie trzeba podać kod, nr paragonu etc... A ja gwarantuję Ci że po takim wpisie , mimo starań , uczciwości poczułam się jak karaluch zgnieciony wielkim ubłoconym buciorem.

PS. swoje odczucia mogę zwalić na PMS.. , albo mogę być postrzegana jako sfrustrowana zawistna wariatka - jak kto woli emotka

Uprzedziłaś mnie, bo zamierzałam napisać mniej więcej to samo...
Przykro mi, Joan, wierzę, że nie takie były Twoje intencje, ale po przeczytaniu Twojej wypowiedzi, do mojego poczucia pechowości w ostatnich czasach, doszło jeszcze poczucie, że jestem (stale) nieudacznikiem, matołem czy jak tam kto chce... vide Luksja z nr paragonu, gdzie co prawda na jedno zgłoszenie, ale jednak nie wygrałam emotka
0 0

kalisto1986

#3945508 Napisano: 09.12.2010 06:53:37
mia napisał(a):

buka napisał(a):

joan napisał(a):

Przykro mi, Joan, wierzę, że nie takie były Twoje intencje, ale po przeczytaniu Twojej wypowiedzi, do mojego poczucia pechowości w ostatnich czasach, doszło jeszcze poczucie, że jestem (stale) nieudacznikiem, matołem czy jak tam kto chce... vide Luksja z nr paragonu, gdzie co prawda na jedno zgłoszenie, ale jednak nie wygrałam emotka

niestety jak joan wiesz że darzę Cię szacunkiem, tak tutaj troszkę mnie to zniesmaczyło, wiem może nie miałaś tego na myśli ale po przeczytaniu tego można poczuć się troszkę nic nie wartym, bo teksty którymi się wygrywa to tylko zasługa sztucznego tłumu i szczęścia .
wiem dzisiaj jestem przewrażliwiona i marudzę emotka
0 0

cudaczek121

#3945551 Napisano: 09.12.2010 07:02:20
Wkurza mnie,że dziś wywaliłam się na chodniku i mnie wszystko boli.Wkurzyła mnie agencja od Reginy-chciałam wysłać faxem paragon i oświadczenie,a ten fax jest nieprawidłowy emotka
0 0

slonecznik1309

#3945568 Napisano: 09.12.2010 07:07:11
wkurzona jestem, że nic ostatnio nie wygrałam emotka ani bobovita carrefour, ani real z kamisa...a miałam taką nadzieję... emotka emotka emotka
0 0

ziolko

#3945577 Napisano: 09.12.2010 07:09:20
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że dziś wywaliłam się na chodniku i mnie wszystko boli.Wkurzyła mnie agencja od Reginy-chciałam wysłać faxem paragon i oświadczenie,a ten fax jest nieprawidłowy emotka

jeśli coś boli Cię szczególnie mocno to idź do szpitala albo na pogotowie!

mój mąż zaliczył wywrotkę w pierwszy dzień śniegu i poszedł dopiero na drugi dzień z bólem reki, to lekarka powiedziała, że w razie upadków/wypadków spowodowanych śliską drogą trzeba zgłaszać się tego samego dnia, bo może być złamanie, pęknięcie kości. Lub inne problemy z mięsniami albo ze ścięgnem emotka
Ponad tydzień temu stłukł sobie poważnie rękę a do tej pory nie może dobrze jej używać, bo cały czas boli.
0 0

slonko365

#3945580 Napisano: 09.12.2010 07:11:02
mia napisał(a):

buka napisał(a):

joan napisał(a):

Mam nadzieję, Joan, że nie zabrzmi to jak nagonka na Ciebie, ale muszę się zgodzić z moimi przedmówczyniami. Po przeczytaniu twojego postu pomyślałam sobie wręcz, wbrew moim przekonaniom, że może oszukiwanie to jedyny sposób dla niektórych, żebyś nie tylko Ty ZAWSZE wygrywała.

Trochę rozumiem Twój punkt widzenia - ja też zdecydowanie częściej wygrywam w konkursach, w których, ze względu na bardziej restrykcyjne zasady jest zapewne dużo mniej zgłoszeń i większa szansa na to, że ktoś przeczyta to, co napisałam - ale nawet w takich konkursach nie wygrywam zawsze, powiem więcej - zdecydowanie częściej nie wygrywam wcale.

Rozumiem, że wizja perełki ginącej pośród błota sztucznego tłumu smsów bez pokrycia paragonowego może wkurzyć, ale rzeczywiście wymowa Twojego postu jest mało przyjemna - i to bardziej właśnie dla tych uczciwych, bo reszta takie wypowiedzi i tak ma gdzieś.
0 0

Gość: jkkp

#3945581 Napisano: 09.12.2010 07:11:05
a mnie wkurzył sms na numer Heyah o treści podwoimy twoje 50 zł, ale wyslij kod doładowujący na numer i tu zaskoczenie komórkowy, szukaja cenzuraów, ciekawe ile ludzi się nabierze emotka
0 0