Wkurza mnie...

efelinkaaa

#3946746 Napisano: 10.12.2010 09:17:42
ziolko napisał(a):

spróbuj zwykłym płynem do mycia szyb najpierw - ja mam Clina i jest ok

a mogę Clinem.. Mój monitor nie pamięta czasó kiedy był umyty, bo zawsze obiecuję mu, że kupię jakieś ściereczki czy inne pierdółki.. i zapominam.. ;|

nineczka - nie dostałaś jeszcze za listopad? emotka
0 0

ziolko

#3946754 Napisano: 10.12.2010 09:20:11
efelinkaaa napisał(a):

ziolko napisał(a):

spróbuj zwykłym płynem do mycia szyb najpierw - ja mam Clina i jest ok

a mogę Clinem.. Mój monitor nie pamięta czasó kiedy był umyty, bo zawsze obiecuję mu, że kupię jakieś ściereczki czy inne pierdółki.. i zapominam.. ;|

nineczka - nie dostałaś jeszcze za listopad? emotka

a ja kiedyś umyłam monitor specjalną pianką do czyszczenia monitorów i tv lcd, bo skoro jest specjalna to musi być lepsza. I co?????? pomazało i kompletnie!
więc czym prędzej wróciłam do Clina
0 0

efelinkaaa

#3946756 Napisano: 10.12.2010 09:21:52
*tam miało być czasów.. nie stawiam ó na końcu zdania jakby co emotka

ok, zaraz wytrę Clinem. Dzięki bardzo za radę emotka
0 0

Gość: wsciekly

#3946757 Napisano: 10.12.2010 09:22:00
wściekły emotka do kwadratu na Czarta emotka emotka emotka

wyobraźcie sobie, że w konku Kubusia Playa Jazda po nagrody , żeby załapać się na zimowy kombinezon, trzeba było mieć od 80 do 139 paragonów emotka emotka emotka

przy założeniu, że zakup 2 butelek Kubuś Play to minimum 4 zł, wychodzi wydatek rzędu... 320 - 560 zeta emotka

Czart nie wymaga paragonów, więc istnieje obawa, że wygrywają wyssane z palca numery emotka

i jak tu grać uczciwie w konkursach promocyjnych emotka emotka
0 0

ziolko

#3946764 Napisano: 10.12.2010 09:24:10
efelinkaaa napisał(a):

*tam miało być czasów.. nie stawiam ó na końcu zdania jakby co emotka

ok, zaraz wytrę Clinem. Dzięki bardzo za radę emotka

daj znać jaki efekt, bo jeszcze będzie, że źle doradziłam emotka
0 0

bobilcia

#3946790 Napisano: 10.12.2010 09:35:13
Wkurzyłam się na Rossmanna. Od dzisiaj mozna odbierać żele, więc napisałam siostrze upoważnienie,wytłumaczyłam co i jak. Kilka minut temu siostra zadzwoniła, że ekspedientka nie chciała jej wydać żelu. Mam go odebrać osobiście.Wrrrrr
0 0

mio

#3947198 Napisano: 10.12.2010 11:42:42
ze krece grzejnikami we wszystkie strony a oni po prostu NIE grzeją! emotka
lodowate grzejniki czy juz jest AŻ tak cieplo zeby przestac grzac?? emotka
0 0

efelinkaaa

#3947214 Napisano: 10.12.2010 11:45:13
mio napisał(a):

może się zapowietrzyły?
0 0

mio

#3947246 Napisano: 10.12.2010 11:51:54
efelinkaaa napisał(a):

mio napisał(a):

może się zapowietrzyły?

tez tak myslalam ale wszystkie 5 w całym domu emotka
0 0

masza

#3947275 Napisano: 10.12.2010 11:57:20
ze muszę się wciąż upominać o nagrody, a organizatorzy wcale sie tym nie przejmująa.... emotka
0 0

efelinkaaa

#3947286 Napisano: 10.12.2010 11:59:02
mio napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

mio napisał(a):

może się zapowietrzyły?

to nie wiem, może jakaś awaria rur w mieście? U nas ostatnio było ogłoszenie, że będą wymieniać usskodzoną rurę i niektóre osiedla były niecałą dobę bez ciepłej wody i ogrzewania..
0 0

Gość: amif

#3947287 Napisano: 10.12.2010 11:59:11
wsciekly napisał(a):

wyobraźcie sobie, że w konku Kubusia Playa Jazda po nagrody , żeby załapać się na zimowy kombinezon, trzeba było mieć od 80 do 139 paragonów emotka emotka emotka

przy założeniu, że zakup 2 butelek Kubuś Play to minimum 4 zł, wychodzi wydatek rzędu... 320 - 560 zeta emotka

Czart nie wymaga paragonów, więc istnieje obawa, że wygrywają wyssane z palca numery emotka

skąd masz takie informacje? ja wygrałam mając tylko kilka paragonów
0 0

Gość: plocia

#3947288 Napisano: 10.12.2010 11:59:28
mio napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

mio napisał(a):

może się zapowietrzyły?

dopuść trochę wody a wtedy odpowietrz u mnie zadziałało, pomijam fakt że kupiłam prawie najdroższy węgiel 650 za tonę a jest po prostu do d...... wiele z niego popiołu zostaje i bardzo szybko się wypala, przyjdzie mi węgla dokupić emotka
0 0

Gość: imelka

#3947312 Napisano: 10.12.2010 12:02:05
Chciałam zimy, kocham zimę, naprawdę lubię śnieg, ale to co teraz się dzieje to jest przegięcie, nie mam gdzie wywalać śniegu, ogród zawalony, chyba sobie taczki kupię i będę za dom wywozić. Na dodatek pług jak jedzie to jakoś tak zawsze w moją bramę te hałdy z drogi zsuwa czym skutecznie zawala mi furtkę i wjazd. Szlag mnie trafia jak widzę, że PADA ŚNIEG !! emotka Macie jakieś dobre info o terminie najbliższej odwilży? Chociaż wtedy chyba się utopię w tej ilości wody w jaką to białe goowno się zamieni..
0 0

Gość: wsciekly

#3947367 Napisano: 10.12.2010 12:11:17
amif napisał(a):

wsciekly napisał(a):

skąd masz takie informacje? ja wygrałam mając tylko kilka paragonów

info o ilości zgłoszeń, która pod koniec promocji miała szansę na nagrody, bezpośrednio od osoby zajmującej się w agencji Czart tym konkiem emotka

doszły mnie słuchy, że z ostatnich 2 dni mają tylko po 1 laureacie (regulamin przewiduje 2 nagrody), więc zadzwoniłem i pociągnąłem miłą Panią za język emotka

a że wcześniej na forum poszła fama, że nie chcą paragonów, to ludzie pozwolili sobie na fantazjowanie emotka

Twoja wygrana zapewne padła na początku konkursu, bo 5.12 wygrała osoba z niespełna 80 eskami, 6.12 to 139 zgłoszeń emotka
0 0

Gość: hittmanka

#3948089 Napisano: 10.12.2010 03:09:31
a mnie wkurzył Play... zadzwonił do mnie facet , że wzięłam udział w konkursie podaj nam swoje imię czy jakoś tak i że sponsor zgodził się przyznac ileśtam dodatkowych nagród więc do mnie dzwoni... po czym próbował mi wcisnąć 240 minut za 50 zł miesięcznie z umową w play.... żenujące emotka
0 0

ziolko

#3948168 Napisano: 10.12.2010 03:39:24
imelka napisał(a):

Chciałam zimy, kocham zimę, naprawdę lubię śnieg, ale to co teraz się dzieje to jest przegięcie, nie mam gdzie wywalać śniegu, ogród zawalony, chyba sobie taczki kupię i będę za dom wywozić. Na dodatek pług jak jedzie to jakoś tak zawsze w moją bramę te hałdy z drogi zsuwa czym skutecznie zawala mi furtkę i wjazd. Szlag mnie trafia jak widzę, że PADA ŚNIEG !! emotka Macie jakieś dobre info o terminie najbliższej odwilży? Chociaż wtedy chyba się utopię w tej ilości wody w jaką to białe goowno się zamieni..

hmm... zasmucę Cię, ale z tego co wiem, to zima ma być dosyć śnieżna i mroźna, w tym 2-3 dni odwilży... ale to podobno tylko do końca stycznia emotka

wiem skąd wiem... nie powiem skąd emotka

0 0

patrycja8726

#3948207 Napisano: 10.12.2010 03:53:09
wkurza mnie że mało kto bierze udział w moim konkursie na forum emotka (( a tak bardzo chciałam wygrać:((

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: imelka

#3948237 Napisano: 10.12.2010 03:59:55
ziolko napisał(a):

imelka napisał(a):

hmm... zasmucę Cię, ale z tego co wiem, to zima ma być dosyć śnieżna i mroźna, w tym 2-3 dni odwilży... ale to podobno tylko do końca stycznia emotka

wiem skąd wiem... nie powiem skąd emotka

Pamiętaj, że biorę to za pewnik i nastawiam się psychicznie tylko na 7 tygodni odśnieżania (brrrr..)
emotka Także jeśli po styczniu spadnie choć gram śniegu to Cię znajdę i zjem emotka A patrząc na sygnaturkę mam blisko emotka
0 0

Gość: mariolakal

#3948258 Napisano: 10.12.2010 04:07:54
Kurde, mieli mi dzisiaj przywieźć domówkę... Zaprosiłam gości, a oni zadzwonili, że kurier miał wypadek i nie dojadą... emotka
0 0