Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mogę Clinem.. Mój monitor nie pamięta czasó kiedy był umyty, bo zawsze obiecuję mu, że kupię jakieś ściereczki czy inne pierdółki.. i zapominam.. ;|
nineczka - nie dostałaś jeszcze za listopad?
ziolko
Postów 10411
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja kiedyś umyłam monitor specjalną pianką do czyszczenia monitorów i tv lcd, bo skoro jest specjalna to musi być lepsza. I co?????? pomazało i kompletnie!
więc czym prędzej wróciłam do Clina
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok, zaraz wytrę Clinem. Dzięki bardzo za radę
Gość: wsciekly
wyobraźcie sobie, że w konku Kubusia Playa Jazda po nagrody , żeby załapać się na zimowy kombinezon, trzeba było mieć od 80 do 139 paragonów
przy założeniu, że zakup 2 butelek Kubuś Play to minimum 4 zł, wychodzi wydatek rzędu... 320 - 560 zeta
Czart nie wymaga paragonów, więc istnieje obawa, że wygrywają wyssane z palca numery
i jak tu grać uczciwie w konkursach promocyjnych
ziolko
Postów 10411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
daj znać jaki efekt, bo jeszcze będzie, że źle doradziłam
bobilcia
Postów 552
Data rejestracji 09.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lodowate grzejniki czy juz jest AŻ tak cieplo zeby przestac grzac??
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może się zapowietrzyły?
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez tak myslalam ale wszystkie 5 w całym domu
masza
Postów 7690
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nie wiem, może jakaś awaria rur w mieście? U nas ostatnio było ogłoszenie, że będą wymieniać usskodzoną rurę i niektóre osiedla były niecałą dobę bez ciepłej wody i ogrzewania..
Gość: amif
skąd masz takie informacje? ja wygrałam mając tylko kilka paragonów
Gość: plocia
dopuść trochę wody a wtedy odpowietrz u mnie zadziałało, pomijam fakt że kupiłam prawie najdroższy węgiel 650 za tonę a jest po prostu do d...... wiele z niego popiołu zostaje i bardzo szybko się wypala, przyjdzie mi węgla dokupić
Gość: imelka
Gość: wsciekly
info o ilości zgłoszeń, która pod koniec promocji miała szansę na nagrody, bezpośrednio od osoby zajmującej się w agencji Czart tym konkiem
doszły mnie słuchy, że z ostatnich 2 dni mają tylko po 1 laureacie (regulamin przewiduje 2 nagrody), więc zadzwoniłem i pociągnąłem miłą Panią za język
a że wcześniej na forum poszła fama, że nie chcą paragonów, to ludzie pozwolili sobie na fantazjowanie
Twoja wygrana zapewne padła na początku konkursu, bo 5.12 wygrała osoba z niespełna 80 eskami, 6.12 to 139 zgłoszeń
Gość: hittmanka
ziolko
Postów 10411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm... zasmucę Cię, ale z tego co wiem, to zima ma być dosyć śnieżna i mroźna, w tym 2-3 dni odwilży... ale to podobno tylko do końca stycznia
wiem skąd wiem... nie powiem skąd
patrycja8726
Postów 188
Data rejestracji 07.04.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polub komentarz Patrycja Chrzanowska
https://m.faceboo...9626331&sfnsn=mo
Gość: imelka
Pamiętaj, że biorę to za pewnik i nastawiam się psychicznie tylko na 7 tygodni odśnieżania (brrrr..)
Gość: mariolakal