Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: annaszura
i ja
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie pijesz z tą głupotą?????????????????
Pod moim konkretnym postem odnośnie ograniczenia regulaminowego (1 nagroda na 1 gospodarstwo domowe, stąd łatwo wywnioskować, że w przypadku, gdy wygrało kilka osób o tym samym nazwisku organizator może poprosić o udowodnienie, że naprawdę nie są one zameldowane pod tym samym adresem - w 1 gospodarstwie domowym,stąd MOG¡ pojawić się w tych konkretnych przypadkach prośby o ksero dowodu):
Ponadto,Organizator zastrzega, iż nagrodę może otrzymać wyłącznie jeden z Laureatów
należących do wspólnego gospodarstwa domowego. Kryterium oceny przynależności do
danego gospodarstwa domowego stanowi wspólny adres Laureatów wskazany na
zasadzie opisanej w pkt. 26 lit. d niniejszego Regulaminu Konkursu.
wysmażyłaś bełkotliwy post, pełen inwektyw, błędów i wyssanych z palca bzdur. WSTYD!!!! Kogoś chyba poniosło. Może próba projekcji własnej głupoty na innych
Gość: kochaniutka
i ja
Gość: hittmanka
dla niektórych brak problemu to już jest roblem... ja na szczescie nie mam czasu na takie pierdoły
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak ktoś ma mało swoich problemów oddam mu kilka:)
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: ineska
joan
Postów 18734
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
PS: Mnie zawsze chodzi o uczciwe granie i dobrą zabawę, niezależnie od tego, czy udzielam się w remiku, Scrabble czy konkursach. Nigdy nie twierdziłam, że mam zamiar za każdym razem zdobywać nagrody, sens udziału w konkursach jest (dla mnie) inny.
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
wyrazilas sie jasno
ale temat jest kontrowersyjny i stad chyba rozne interpretacje
w kazdym razie ja Ciebie doskonale rozumiem
Gość: ineska
joan
Postów 18734
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Dzięki, teraz mogę iść spać... Ale jeszcze Ci pogratuluję, bo mam naoczne przeczucie, że jest czego
Gość: errorr
Moje wygrane idą z dymem
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kochaniutka
kup tego różowego ajaxa:D ołówek schodzi w moment.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tym różowym ajaxem mogę przelecieć monitor LCD?
ziolko
Postów 10411
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: nineczka17
w domu gdzie jest pełno wywietrzników w każdym oknie,
w toalecie, łazience i kuchni wentylacja chodzi non stop dzięki
wentylatorni
a ja sie czuję jakbym mieszkała w szałasie wszędzie zimno w domu wieje i ciągnie po co tyle tego nawciskali ja znarzluch jestem i zima to dla mnie ciężki okres do przetrwania
madzia34
Postów 1741
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Gość: kolastynka
Wiem coś o tym. U koleżanki to pierwszą rzeczą jaką zrobili po wprowadzeniu się było odkręcenie tych wywietrzników na oknach, zaklejenie dziur i zakręcenie z powrotem. Administrator się czepiał że niby nowy blok to musi oddychać i wszędzie te wywietrzniki dlatego są.
Gość: nineczka17
ja nawet rolet nie moge na oknie umiescic bo takie sa duze te wywietrzniki ze przeszkadzaja a mieszkania sa w L i sąsiad zaglada mi do sypialni porażka na całego te wynalazki okna z wywietrznikiem