Wkurza mnie...

Gość: annaszura

#3945951 Napisano: 09.12.2010 08:37:11
joka napisał(a):

isiulka napisał(a):

Wkurzają mnie jeszcze ludzie którzy mają wiecznie z czymś problem a jak nie mają to się go doszukują... emotka

popieram emotka

i ja
0 0

melissa

#3945979 Napisano: 09.12.2010 08:47:32
isiulka napisał(a):

melissa napisał(a):

wsciekly napisał(a):

inka113 napisał(a):

chasia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

leelee napisał(a):

79magda napisał(a):

A mnie wkurza, że jest tyle ponoć nadwyżkowych nawigacji z Lidla, a do mnie nie chcą nawet z jedną zadzwonić emotka emotka

No dzwonią za to do tych, co wygrali już wcześniej z 4-5 itd...

i chcą skany dowodów, o czym nie ma mowy w regulaminie emotka

a skoro nas obowiązuje regulamin - zwłaszcza w temacie co kupić, gdzie i jakiego eska wysłać, ich też to dotyczy emotka

Chcą skan dowodu osobistego emotka
Dziś Pani do mnie dzwoniła, ale o tym nie wspominała.

jakos tez nikt mi o tym nie wspomniał...

bo ludzie wstydzą się przyznać, że zostali wykolegowani przez kolejną agencję nadinterpretującą regulaminemotka

Ode mnie nikt nie chciał skanu dowodu,a dane i paragony już odesłane. Ale rozumiem,dlaczego to sprawdzają - regulamin wprowadza ograniczenie- 1 nagroda na gospodarstwo domowe:)

Jejjku za głupotę powinien być ban na tym forum emotka Po pierwsze w regulaminie jest jasno napisane ( chyba by musieli dużymi literami napisać dla co poniektórych) , że wysyła się ksero dowodu osobistego - taka informacja była zawarta od sameog początku konkursu, natomiast Pani która informuje o wygranych , nie informuje ażeby była taka potrzeba.

Do mnie pijesz z tą głupotą?????????????????

Pod moim konkretnym postem odnośnie ograniczenia regulaminowego (1 nagroda na 1 gospodarstwo domowe, stąd łatwo wywnioskować, że w przypadku, gdy wygrało kilka osób o tym samym nazwisku organizator może poprosić o udowodnienie, że naprawdę nie są one zameldowane pod tym samym adresem - w 1 gospodarstwie domowym,stąd MOG¡ pojawić się w tych konkretnych przypadkach prośby o ksero dowodu):

Ponadto,Organizator zastrzega, iż nagrodę może otrzymać wyłącznie jeden z Laureatów
należących do wspólnego gospodarstwa domowego. Kryterium oceny przynależności do
danego gospodarstwa domowego stanowi wspólny adres
Laureatów wskazany na
zasadzie opisanej w pkt. 26 lit. d niniejszego Regulaminu Konkursu.

wysmażyłaś bełkotliwy post, pełen inwektyw, błędów i wyssanych z palca bzdur. WSTYD!!!! Kogoś chyba poniosło. Może próba projekcji własnej głupoty na innych
emotka
0 0

Gość: kochaniutka

#3945981 Napisano: 09.12.2010 08:47:49
annaszura napisał(a):

joka napisał(a):

isiulka napisał(a):

Wkurzają mnie jeszcze ludzie którzy mają wiecznie z czymś problem a jak nie mają to się go doszukują... emotka

popieram emotka

i ja

i ja emotka
0 0

Gość: hittmanka

#3945995 Napisano: 09.12.2010 08:52:10
kochaniutka napisał(a):

annaszura napisał(a):

joka napisał(a):

isiulka napisał(a):

popieram emotka

i ja

i ja emotka

dla niektórych brak problemu to już jest roblem... ja na szczescie nie mam czasu na takie pierdoły emotka
0 0

delfinka101

#3946018 Napisano: 09.12.2010 08:58:10
hittmanka napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

annaszura napisał(a):

joka napisał(a):

isiulka napisał(a):

popieram emotka

i ja

i ja emotka

dla niektórych brak problemu to już jest roblem... ja na szczescie nie mam czasu na takie pierdoły emotka

Jak ktoś ma mało swoich problemów oddam mu kilka:)
0 0

bridget

#3946193 Napisano: 09.12.2010 09:57:07
ja tez mam problem:) bo tak mało osób bierze udziałw Naszymknkursie na forum, w którym oferujemy ciekawe nagrody:((( a niestety przewaga nasza spada:( ktoś wesprze?, moze przylaczys ie do konkursu? emotka
0 0

Gość: ineska

#3946261 Napisano: 09.12.2010 10:24:20

joan

#3946305 Napisano: 09.12.2010 10:39:19
Na dobranoc wkurza mnie, że osoby, które jakoś tak najbardziej lubię, poczuły się dotknięte moim poprzednim postem emotka A wydawało mi się, że jasno się wyraziłam, ale może rzeczywiście czasem trudno odgadnąć, co autor miał na myśli... Tym mocnej dziękuję za pewne PW, co jest światełkiem w tunelu.

PS: Mnie zawsze chodzi o uczciwe granie i dobrą zabawę, niezależnie od tego, czy udzielam się w remiku, Scrabble czy konkursach. Nigdy nie twierdziłam, że mam zamiar za każdym razem zdobywać nagrody, sens udziału w konkursach jest (dla mnie) inny.
0 0

sambolera

#3946313 Napisano: 09.12.2010 10:42:37
joan napisał(a):

Na dobranoc wkurza mnie, że osoby, które jakoś tak najbardziej lubię, poczuły się dotknięte moim poprzednim postem emotka A wydawało mi się, że jasno się wyraziłam, ale może rzeczywiście czasem trudno odgadnąć, co autor miał na myśli... Tym mocnej dziękuję za pewne PW, co jest światełkiem w tunelu.

PS: Mnie zawsze chodzi o uczciwe granie i dobrą zabawę, niezależnie od tego, czy udzielam się w remiku, Scrabble czy konkursach. Nigdy nie twierdziłam, że mam zamiar za każdym razem zdobywać nagrody, sens udziału w konkursach jest (dla mnie) inny.

wyrazilas sie jasno
ale temat jest kontrowersyjny i stad chyba rozne interpretacje
w kazdym razie ja Ciebie doskonale rozumiem
emotka
0 0

Gość: ineska

#3946332 Napisano: 09.12.2010 10:51:24
wkurza mnie ze dziś byłam cały dzień w domu, a kurier który miał dla mnie paczkę pomylił adresy i wsadził awizo w drzwi sąsiadów emotka
0 0

joan

#3946334 Napisano: 09.12.2010 10:52:05
sambolera napisał(a):

wyrazilas sie jasno
ale temat jest kontrowersyjny i stad chyba rozne interpretacje
w kazdym razie ja Ciebie doskonale rozumiem
emotka

Dzięki, teraz mogę iść spać... Ale jeszcze Ci pogratuluję, bo mam naoczne przeczucie, że jest czego emotka Dobranoc emotka
0 0

Gość: errorr

#3946338 Napisano: 09.12.2010 10:57:23
joan napisał(a):

Moje wygrane idą z dymem emotka A ciesze się jak ktoś wygra i nie mam do nikogo żalu emotka nie mam przyjaciół konkursowych emotka Jak chce to gram a i tak dla mnie to tylko zabawa .Lubię tutaj być i tyle emotka Gram tym co mam,a mam nie wiele ale to wiedzą tylko moi przyjaciele emotka
0 0

efelinkaaa

#3946643 Napisano: 10.12.2010 08:45:27
własnie mi Syn pomalował monitor.. dobrze, że ołówkiem.. musze kupić jakąs piankę do zmycia tego.. ;|
0 0

Gość: kochaniutka

#3946682 Napisano: 10.12.2010 09:01:50
efelinkaaa napisał(a):

własnie mi Syn pomalował monitor.. dobrze, że ołówkiem.. musze kupić jakąs piankę do zmycia tego.. ;|

kup tego różowego ajaxa:D ołówek schodzi w moment. emotka Mi syn pomalował kiedyś meble i lustra ołówkami i kredkami do oczu:) byłam w szoku jak wszystko pięknie poschodziło ( ale tylko ten różowy działa) .
0 0

efelinkaaa

#3946694 Napisano: 10.12.2010 09:03:55
kochaniutka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

kup tego różowego ajaxa:D ołówek schodzi w moment. emotka Mi syn pomalował kiedyś meble i lustra ołówkami i kredkami do oczu:) byłam w szoku jak wszystko pięknie poschodziło ( ale tylko ten różowy działa) .

a tym różowym ajaxem mogę przelecieć monitor LCD? emotka
0 0

ziolko

#3946713 Napisano: 10.12.2010 09:08:38
spróbuj zwykłym płynem do mycia szyb najpierw - ja mam Clina i jest ok
0 0

Gość: nineczka17

#3946718 Napisano: 10.12.2010 09:09:06
a mnie wkurza nowe mieszkanie
w domu gdzie jest pełno wywietrzników w każdym oknie,
w toalecie, łazience i kuchni wentylacja chodzi non stop dzięki
wentylatorni
a ja sie czuję jakbym mieszkała w szałasie wszędzie zimno w domu wieje i ciągnie po co tyle tego nawciskali ja znarzluch jestem i zima to dla mnie ciężki okres do przetrwania emotka emotka emotka
0 0

madzia34

#3946724 Napisano: 10.12.2010 09:10:47
wkurza mnie ze wojewoda nie przelała pieniedzy i Mops nie ma z czego wypłacic nam swiadczen pielegnacyjnych-kurna przed samymi swietami emotka emotka emotka
0 0

Gość: kolastynka

#3946728 Napisano: 10.12.2010 09:11:40
nineczka17 napisał(a):

wentylatorni
a ja sie czuję jakbym mieszkała w szałasie wszędzie zimno w domu wieje i ciągnie po co tyle tego nawciskali ja znarzluch jestem i zima to dla mnie ciężki okres do przetrwania emotka emotka emotka

Wiem coś o tym. U koleżanki to pierwszą rzeczą jaką zrobili po wprowadzeniu się było odkręcenie tych wywietrzników na oknach, zaklejenie dziur i zakręcenie z powrotem. Administrator się czepiał że niby nowy blok to musi oddychać i wszędzie te wywietrzniki dlatego są.
0 0

Gość: nineczka17

#3946744 Napisano: 10.12.2010 09:16:56
kolastynka napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

wentylatorni

Wiem coś o tym. U koleżanki to pierwszą rzeczą jaką zrobili po wprowadzeniu się było odkręcenie tych wywietrzników na oknach, zaklejenie dziur i zakręcenie z powrotem. Administrator się czepiał że niby nowy blok to musi oddychać i wszędzie te wywietrzniki dlatego są.

ja nawet rolet nie moge na oknie umiescic bo takie sa duze te wywietrzniki ze przeszkadzaja a mieszkania sa w L i sąsiad zaglada mi do sypialni porażka na całego te wynalazki okna z wywietrznikiem emotka emotka
0 0