Wkurza mnie...

ziolko

#3945590 Napisano: 09.12.2010 07:12:45
jkkp napisał(a):

a mnie wkurzył sms na numer Heyah o treści podwoimy twoje 50 zł, ale wyslij kod doładowujący na numer i tu zaskoczenie komórkowy, szukaja cenzuraów, ciekawe ile ludzi się nabierze emotka

Zadzwon do heyah, żeby owiedzieć się, czy przeprowadzają akcję tego typu. Ale chyba nie, bo by trąbili o tym wszędzie...

Ale zgłosić możesz emotka
0 0

Gość: tato999

#3945591 Napisano: 09.12.2010 07:12:59
fel0 napisał(a):

Wkurza mnie ze 3 raz dostawa domowki wali ze mna w ******** ile razy jeszcze ? , a moze nie dojada nigdy ? znowu odmowilem sobie czegos zeby czekac na tych baranow , a oni poprostu wala ze mna w hoo***a

no to musisz mieć wielkiego pecha albo wielką wyobraźnię emotka
0 0

fel0

#3945603 Napisano: 09.12.2010 07:14:42
tato999 napisał(a):

fel0 napisał(a):

Wkurza mnie ze 3 raz dostawa domowki wali ze mna w ******** ile razy jeszcze ? , a moze nie dojada nigdy ? znowu odmowilem sobie czegos zeby czekac na tych baranow , a oni poprostu wala ze mna w hoo***a

no to musisz mieć wielkiego pecha albo wielką wyobraźnię emotka

sobie nawet nie zartuj -.-
0 0

Gość: jkkp

#3945627 Napisano: 09.12.2010 07:20:23
ziolko napisał(a):

jkkp napisał(a):

a mnie wkurzył sms na numer Heyah o treści podwoimy twoje 50 zł, ale wyslij kod doładowujący na numer i tu zaskoczenie komórkowy, szukaja cenzuraów, ciekawe ile ludzi się nabierze emotka

Zadzwon do heyah, żeby owiedzieć się, czy przeprowadzają akcję tego typu. Ale chyba nie, bo by trąbili o tym wszędzie...

ale tak mnie wkurzył ten sms, że go od razu skasowałam, bo od kiedy kod aktywujący kartę 50 zł wysyła się na zwykły numer komórkowy
emotka
0 0

efelinkaaa

#3945645 Napisano: 09.12.2010 07:23:39
czarnygreg napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

a mnie wkurza- brak wygranego qada badz nawigacji z lidla, zadnego jeepa z carrefoura, niewygrane bony z vanisha w leclercu i intermarche, ekspressu o kawy z carrefoura a dzis jeszcze widze ze nie wygralam telewizorka w realu emotka
cos ostatnio nadeszly ciezkie czasy emotka emotka

to samo!
co prawda cudzy pech nie pociesza ale...w towarzystwie raźniej troszkę!
nawet pocieszyć Cie nie umiem bo deprechę mam emotka

jezeli Was to pocieszy, to ja też nic nie wygrałam... emotka
0 0

ziolko

#3945649 Napisano: 09.12.2010 07:24:59
jkkp napisał(a):

ziolko napisał(a):

jkkp napisał(a):

ale tak mnie wkurzył ten sms, że go od razu skasowałam, bo od kiedy kod aktywujący kartę 50 zł wysyła się na zwykły numer komórkowy
emotka

hmm...
szkoda, że skasowałaś..

ale mimo wszystko zadzwoń do nich i dowiedz się, czy mają jakąś akcję tego typu i powiedz o smsie
0 0

merynosek

#3945654 Napisano: 09.12.2010 07:25:40
efelinkaaa napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

a mnie wkurza- brak wygranego qada badz nawigacji z lidla, zadnego jeepa z carrefoura, niewygrane bony z vanisha w leclercu i intermarche, ekspressu o kawy z carrefoura a dzis jeszcze widze ze nie wygralam telewizorka w realu emotka

to samo!

To ja trochę pocieszę... Grałam zawzięcie na FB Samsung o torbę. Wygrałam - radocha duża. Dzisiaj kurier przywiózł wygraną... PORAŻKA!
0 0

efelinkaaa

#3945679 Napisano: 09.12.2010 07:29:27
merynosek napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

to samo!

To ja trochę pocieszę... Grałam zawzięcie na FB Samsung o torbę. Wygrałam - radocha duża. Dzisiaj kurier przywiózł wygraną... PORAŻKA!

widziałam na ich tablicy... No nie wiem o co Ci chodzi.. spakuj pięknie w papier, zawiąż kokardę i sprezentuj np. teściowej emotka
0 0

merynosek

#3945715 Napisano: 09.12.2010 07:36:59
efelinkaaa napisał(a):

merynosek napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

to samo!

widziałam na ich tablicy... No nie wiem o co Ci chodzi.. spakuj pięknie w papier, zawiąż kokardę i sprezentuj np. teściowej emotka

emotka emotka emotka Jeszcze się jej tak spodoba, że będę od forumowiczów kupować emotka emotka emotka

0 0

melissa

#3945718 Napisano: 09.12.2010 07:38:04
wsciekly napisał(a):

inka113 napisał(a):

chasia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

leelee napisał(a):

79magda napisał(a):

A mnie wkurza, że jest tyle ponoć nadwyżkowych nawigacji z Lidla, a do mnie nie chcą nawet z jedną zadzwonić emotka emotka

No dzwonią za to do tych, co wygrali już wcześniej z 4-5 itd...

i chcą skany dowodów, o czym nie ma mowy w regulaminie emotka

a skoro nas obowiązuje regulamin - zwłaszcza w temacie co kupić, gdzie i jakiego eska wysłać, ich też to dotyczy emotka

Chcą skan dowodu osobistego emotka
Dziś Pani do mnie dzwoniła, ale o tym nie wspominała.

jakos tez nikt mi o tym nie wspomniał...

bo ludzie wstydzą się przyznać, że zostali wykolegowani przez kolejną agencję nadinterpretującą regulaminemotka

Ode mnie nikt nie chciał skanu dowodu,a dane i paragony już odesłane. Ale rozumiem,dlaczego to sprawdzają - regulamin wprowadza ograniczenie- 1 nagroda na gospodarstwo domowe:)

0 0

isiulka

#3945743 Napisano: 09.12.2010 07:43:07
melissa napisał(a):

wsciekly napisał(a):

inka113 napisał(a):

chasia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

leelee napisał(a):

79magda napisał(a):

A mnie wkurza, że jest tyle ponoć nadwyżkowych nawigacji z Lidla, a do mnie nie chcą nawet z jedną zadzwonić emotka emotka

a skoro nas obowiązuje regulamin - zwłaszcza w temacie co kupić, gdzie i jakiego eska wysłać, ich też to dotyczy emotka

bo ludzie wstydzą się przyznać, że zostali wykolegowani przez kolejną agencję nadinterpretującą regulaminemotka

Ode mnie nikt nie chciał skanu dowodu,a dane i paragony już odesłane. Ale rozumiem,dlaczego to sprawdzają - regulamin wprowadza ograniczenie- 1 nagroda na gospodarstwo domowe:)

Jejjku za głupotę powinien być ban na tym forum emotka Po pierwsze w regulaminie jest jasno napisane ( chyba by musieli dużymi literami napisać dla co poniektórych) , że wysyła się ksero dowodu osobistego - taka informacja była zawarta od sameog początku konkursu, natomiast Pani która informuje o wygranych , nie informuje ażeby była taka potrzeba.
0 0

isiulka

#3945775 Napisano: 09.12.2010 07:51:56
Wkurzył mnie dzisiaj Kamis, obraziłam sie na Smolara emotka
0 0

buka

#3945782 Napisano: 09.12.2010 07:54:33
nie , no po dłuższych przemyśleniach postanowiłam znowu uczepić się postu Joan , bo jak nie napiszę to chyba nie zasnę ( chociaż wiem że w sumie to i tak nikogo nie obchodzi co tam sobie myślę)

Joan zastanawiało mnie dlaczego płaczesz jak to napisałaś w swoim poście - i zapierając ubabrane portki od kredek świecowych mnie oświeciło

Ty płaczesz ze szczęścia ,bo widzisz swoimi oczami, że konkursowe towarzystwo to takie matoły , które swoimi hasłami, wierszykami i ogólną twórczością dają ci prawo do tych nagród gwarantowanych i płaczesz z radości, że nie narodził się jeszcze taki orzeł, który by ci te prawo do nagród odebrał.
Trochę sztuczne te łzy żalu..

a teraz idę zmywać gary i poprasować ubrania - w tym się znakomicie realizuję i w tej materii zawsze mogę liczyć na gwarantowana wygraną Z-A-W-S-Z-E emotka
0 0

isiulka

#3945798 Napisano: 09.12.2010 07:59:04
Wkurzają mnie jeszcze ludzie którzy mają wiecznie z czymś problem a jak nie mają to się go doszukują... emotka
0 0

Gość: kolastynka

#3945813 Napisano: 09.12.2010 08:01:31
Wkurza mnie że ulubiony kot mojego synka tak szalał że spadł i sobie kręgosłup uszkodził. Teraz kuleje i nie wiadomo czy z tego wyjdzie, a dziecku się łzy leją jak grochy za każdym razem jak sobie o tym przypomni
0 0

Gość: chasia

#3945818 Napisano: 09.12.2010 08:02:53
isiulka napisał(a):

melissa napisał(a):

wsciekly napisał(a):

inka113 napisał(a):

chasia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

leelee napisał(a):

79magda napisał(a):

Jejjku za głupotę powinien być ban na tym forum emotka Po pierwsze w regulaminie jest jasno napisane ( chyba by musieli dużymi literami napisać dla co poniektórych) , że wysyła się ksero dowodu osobistego - taka informacja była zawarta od sameog początku konkursu, natomiast Pani która informuje o wygranych , nie informuje ażeby była taka potrzeba.

Isiulka, ja niestety chyba zaliczam się do tych głupich lub ślepych, bo nie mogę zlokalizować takiego zapisu w regulaminie. Proszę wskaż mi w którym punkcie regulaminu jest informacja o wysyłce skany dowodu osobistego.
0 0

Gość: wsciekly

#3945821 Napisano: 09.12.2010 08:03:37
isiulka napisał(a):

Po pierwsze w regulaminie jest jasno napisane ( chyba by musieli dużymi literami napisać dla co poniektórych) , że wysyła się ksero dowodu osobistego

widzę, że jesteś najmądrzejsza z mądrych i wiesz wszystko najlepiej

skoro tak, to pokaż mi w którym punkcie regulaminu, który zaraz tu wkleję, pisze, że wysyła się ksero dowodu osobistego ?

jeżeli czegoś nie jesteś pewna w 100 %, nie wymądrzaj się emotka

REGULAMIN KONKURSU
„Męskie wyzwanie”

1. Niniejszy regulamin określa zasady konkursu prowadzonego pod nazwą „Męskie
wyzwanie” (dalej zwany „Konkursem”).
2. Organizatorem Konkursu jest 4FRAME Sp. z o.o., z siedzibą w Warszawie, ul. Duchnicka 3
wpisana do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m. ST.
Warszawy XIII Wydział KRS: 0000288933, NIP: 524-262-44-45 o kapitale zakładowym w
wysokości 50 000 złotych, z Zarządem w składzie: Marcin Bełza – PREZES ZARZ¡DU (dalej
zwany „Organizatorem”).
3. Konkurs trwa od dnia 28.06.2010 r. do dnia 21.12.2010 r. (ostatni dzień wydania nagród).
4. Sprzedaż promocyjna trwa od dnia 28.06.2010 r. do dnia 21.11.2010 r., możliwość
zgłoszenia udziału w konkursie zachodzi wyłącznie w dniach od 28.06.2010 r. do
21.11.2010 r.
5. Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany czasu trwania Konkursu.
6. Konkurs przeznaczony jest dla osób posiadających pełną zdolność do czynności prawnych
osób fizycznych zamieszkałych na terenie Polski, konsumentów w rozumieniu art. 221

k.c., które spełnią warunki określone w pkt. 11 i pkt. 12 niniejszego Regulaminu
(„Uczestnik Konkursu”).
7. Przystępując do Konkursu Uczestnik wyraża zgodę na przetwarzanie podanych przez
niego danych osobowych przez Organizatora, administratora danych osobowych, w
rozumieniu przepisów ustawy o ochronie danych osobowych. Dane będą przetwarzane w
celu przeprowadzenia niniejszego Konkursu oraz w związku z wydaniem nagród. Podanie
danych jest dobrowolne, uczestnik ma prawo wglądu do swoich danych i ich
poprawiania.
8. Konkurs jest prowadzony na terenie wszystkich marketów Lidl na terenie całej Polski.

9. W Konkursie nie mogą brać udziału pracownicy 4FRAME Sp. z o. o., spółek z siedzibą w
Polsce należących do koncernu Procter & Gamble, Lidl oraz członkowie ich najbliższych
rodzin. Przez członków najbliższej rodziny, o których mowa powyżej, rozumie się:
wstępnych, zstępnych, rodzeństwo, małżonków, rodziców i rodzeństwo małżonków,
osoby pozostające w stosunku przysposobienia, jak również znajdujące się pod opieką
lub kuratelą.
10. Treść niniejszego Regulaminu będzie udostępniona w okresie trwania Konkursu
wszystkim jego potencjalnym uczestnikom w siedzibie Organizatora.
11. W Konkursie mogą wziąć udział osoby spełniające wymogi określone w pkt 6, które w
dniach od 28.06.2010 r. do 21.11.2010 r. spełnią łącznie wszystkie poniższe warunki:
• A/ dokonają w 1 z marketów Lidl objętych niniejszym konkursem zakupu
przynajmniej 2 dowolnych produktów spośród marek Gillette lub
head&shoulders
• B/ dokonają prawidłowego zgłoszenia udziału w Konkursie, w rozumieniu pkt.
12 Regulaminu, przy czym zgłoszenie musi nastąpić później niż moment
zakupu;
• C/ zachowają oryginał zakupu (paragon lub fakturę) co najmniej 2 dowolnych
produktów spośród marek Gillette lub head&shoulders 12. Prawidłowe zgłoszenie udziału w Konkursie odbywa się poprzez spełnienie wszystkich
poniższych warunków :
• Wysłanie SMS-a na numer 70068, w treści wpisując odpowiedź na pytanie:
„Dlaczego wybierasz produkty Gillette i head&shoulders
• SMS powinien być w formacie: WYZWANIE.Twoja odpowiedź na pytanie
konkursowe
• Przykład poprawnego zgłoszenia konkursowego: WYZWANIE.Kupuje produkty
tych marek bo sa najlepszej jakosci.
• Zgłoszenia SMS w konkursie należy dokonać na numer 70068 w terminie od
godz. 00:01 dnia 28.06.2010 r. do godz. 23:59 dnia 21.11.2010 r.
• Data i godzina wysłania SMS-a nie może być datą i godziną wcześniejszą, niż
data i godzina zakupu przynajmniej dwóch z produktów objętych promocją
ujawnioną na paragonie/ fakturze VAT.
13. Koszt przesłania SMS-a wynosi 0,50 zł + VAT. Opłata w wysokości 0,61 zł brutto zostanie
pobrana niezależnie od tego, czy zgłoszenie udziału w Konkursie będzie spełniać warunki
określone w pkt. 12.
14. Odebranie zgłoszenia hasła konkursowego zostanie potwierdzone SMS–em zwrotnym na
numer telefonu, z którego zostało wysłane zgłoszenie.
15. Uczestnik Konkursu może wielokrotnie wysyłać zgłoszenia udziału w Konkursie, jednakże
każdorazowo musi spełnić wszystkie warunki Konkursu zawarte w Regulaminie.
16. Uczestnikom Konkursu nie przysługuje prawo do zastrzeżenia szczególnych właściwości
nagrody, w tym terminu jej wykorzystania, ani do otrzymania ekwiwalentu pieniężnego
za rzeczową część nagrody.
17. Nagrodami w konkursie są:
• Nagroda I-rzędu: quad Honda TRX250TE/TM model 2010 o wartości rynkowej
18800 pln brutto wraz z nagrodą pieniężną w wysokości 2089 pln,
przeznaczoną na refundację podatku od nagrody. Łączna wartość nagrody
wynosi 20889 pln.
• Nagroda II-rzędu: nawigacja GPS TomTom model XL Classic o wartości
rynkowej 384 pln brutto.
18. Nagroda I-rzędu zostanie wydana zgodnie z obowiązującymi przepisami podatkowymi, tj.
po odjęciu kwoty w wysokości 10% łącznej wartości nagrody. Organizator odprowadzi
należny podatek od nagrody, zatem uczestnik otrzyma jedynie element rzeczowy
nagrody.
19. Pula dostępnych nagród:
• 15 szt. x quad Honda TRX250TE/TM
• 100 szt. x nawigacja GPS TomTom model XL Classic
20. Wizerunki nagród na materiałach reklamowo-promocyjnych są jedynie przykładowymi
ilustracjami i mogą nieznacznie (np. kolor) odbiegać od rzeczywistego wyglądu.
21. Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany nagród na inne, o zbliżonej wartości.
22. Organizator nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za wady fizyczne przyznawanych
nagród rzeczowych (odpowiedzialności z tytułu rękojmi i gwarancji).
23. Jeden Uczestnik Konkursu może otrzymać tylko jedną nagrodę. Na każdy numer telefonu,
z którego wysłane jest zgłoszenie, może być przyznana tylko jedna nagroda. Ponadto,
Organizator zastrzega, iż nagrodę może otrzymać wyłącznie jeden z Laureatów
należących do wspólnego gospodarstwa domowego. Kryterium oceny przynależności do
danego gospodarstwa domowego stanowi wspólny adres Laureatów wskazany na
zasadzie opisanej w pkt. 26 lit. d niniejszego Regulaminu Konkursu.
24. Rozstrzygnięcia konkursu do dnia 29.11.2010 r. dokona Komisja Konkursowa powołana
przez Organizatora.
25. Kryterium przyznania nagrody będzie swobodna ocena Komisji Konkursowej przysłanych
haseł konkursowych, będących odpowiedzią na pytanie konkursowe pozwalająca uznać
je za najbardziej pomysłowe, oryginalne i nietuzinkowe, zgodnie z następującą
procedurą:
• Komisja dokona wyboru 115 haseł konkursowych, które zostaną wpisane na
Listę laureatów I-rzędu (z numerem od 1 do 15) oraz II-rzędu (z numerem od
16 do 115). Następnie Komisja dokona wyboru dodatkowo 30 haseł spośród
pozostałych zgłoszeń, których autorzy zostaną wpisani na Listę Rezerwową (z
numerem od 115 do 145).
• W przypadku negatywnej weryfikacji zgłoszenia z Listy Laureatów I-rzędu,
prawo do nagrody przechodzi na zgłoszenie z Listy Laureatów II-rzędu. W
przypadku negatywnej weryfikacji zgłoszenia z Listy Laureatów II-rzędu,
prawo do nagrody przechodzi na zgłoszenie z kolejną lokatą na Liście
Rezerwowej. W przypadku braku na Liście Rezerwowej odpowiedniej ilości
zgłoszeń haseł konkursowych, których autorzy nie utracili prawa do odbioru
nagrody - nagrody pozostaną do dyspozycji Organizatora.
26. Weryfikacja prawa do nagrody będzie prowadzona w następujący sposób:
a) W ciągu 7 dni od dnia rozstrzygnięcia Konkursu Laureat otrzyma w imieniu
Organizatora telefon na numer, z którego został wysłany SMS z odpowiedzią
na pytanie konkursowe.
b) Laureat w rozmowie tej zostanie powiadomiony o rozstrzygnięciu Komisji
Konkursowej i poproszony o potwierdzenie uczestnictwa w Konkursie oraz
posiadania oryginału zakupu przynajmniej dwóch z produktów objętych
promocją.
c) Kopię posiadanego dowodu zakupu dwóch z produktów objętych promocją,
Laureat winien okazać Organizatorowi - przesłać na skrzynkę e-mail
wyzwanie@wygrana.com.pl lub na numer fax’u (22) 872 15 99, albo przesłać
skan dowodu zakupu na adres 01-682 Warszawa, ul. Schulza 14 w ciągu 5 dni
od dnia poinformowania Laureata o rozstrzygnięciu Konkursu (decyduje data
stempla pocztowego).
d) W przypadku pozytywnej weryfikacji tj. potwierdzenia wzięcia udziału w
Konkursie, jak również faktu zachowania dowodu zakupu przynajmniej
dwóch z produktów objętych promocją uprawniającego do wzięcia udziału w
Konkursie, Zwycięzca zostanie poproszony o podanie swoich danych
osobowych koniecznych do wydania nagrody (imię, nazwisko, adres
zamieszkania wraz z ulicą i numerem domu/mieszkania, kodem pocztowym i
miejscowością).
e) W przypadku o którym mowa w lit. a)-b) oraz d), Organizator podejmie trzy
próby połączenia telefonicznego ze Zwycięzcą w odstępach czasowych, co
najmniej 30 min. między połączeniami (od godz. 8:00 do godz. 17:00). Przez
nieudaną próbę połączenia z Laureatem rozumie się: nieodebranie połączenia
przez co najmniej 5 sygnałów, włączenie się poczty głosowej, brak możliwości połączenia z użytkownikiem telefonu (np. przebywanie poza zasięgiem,
wyłączony aparat telefoniczny).
f) Laureat Konkursu utraci prawo do otrzymania nagrody jeżeli:
1. Nie potwierdzi posiadania dowodu zakupu produktów objętych promocją,
lub
2. Nie okaże dowodu zakupu produktów objętych promocją w terminie
określonym w p. 26 c; lub
3. Okazany dowód zakupu będzie podrobiony lub uszkodzony w sposób
uniemożliwiający jego odczytanie, lub
4. Okazany dowód zakupu nie będzie dotyczył zakupu produktów objętych
promocją; lub
5. Organizatorowi nie uda się połączyć telefonicznie z Laureatem w celu
przeprowadzenia weryfikacji, o której mowa w lit. a) – b);
6. Nie spełni kryteriów uczestnictwa opisanych w pkt 6
g) Laureat traci prawo do nagrody jeżeli Organizatorowi nie uda się połączyć
telefonicznie z Laureatem w celu podania danych osobowych, o których
mowa w lit. d).
h) W przypadku braku odpowiedniej ilości zgłoszeń haseł konkursowych, których
autorzy nie utracili prawa do odbioru nagrody - nagrody pozostaną do
dyspozycji Organizatora.
27. Jeden paragon (unikalny numer paragonu) może zostać dołączony wyłącznie do jednego
zgłoszenia konkursowego. W przypadku otrzymania kilku zgłoszeń z tym samym
numerem paragonu, ważne jest tylko jedno zgłoszenie. O ważności zgłoszenia decyduje
kolejność nadsyłanych zgłoszeń.
28. Wyniki Konkursu dostępne będą w siedzibie Organizatora w postaci Listy Zwycięzców
zawierającej imię i nazwisko oraz miejscowość zamieszkania.
29. Wydanie nagród:
• Nagrody zostaną wysłane Laureatom do dnia 21.12.2010 r. jako przesyłki pocztowe
lub kurierskie na adres podany przez Zwycięzcę w czasie rozmowy weryfikacyjnej, o
której mowa w pkt. 26 lit. d).
30. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za zgłoszenia źle wypełnione lub przekazane
po upływie określonego w niniejszym Regulaminie terminu.
31. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za działanie poczty i firm kurierskich.
32. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za niemożność odbioru nagrody z przyczyn
leżących po stronie Zwycięzcy.
33. Reklamacje dotyczące przebiegu Konkursu mogą być zgłaszane tylko w formie listu
poleconego do dnia 21.01.2011 na adres Organizatora Konkursu z dopiskiem
„Reklamacja – Męskie wyzwanie”.
34. Decyzja Komisji Konkursowej zostanie przesłana do Uczestnika Konkursu zgłaszającego
reklamacje w ciągu 14 dni od daty otrzymania reklamacji. Decyzja Komisji Konkursowej
jest ostateczna.
35. Organizator Konkursu ponosi pełną odpowiedzialność za treść Regulaminu, przebieg
Konkursu, wydanie nagród oraz rozpatrzenie ewentualnych reklamacji.
36. Wszelkie dodatkowe informacje o Konkursie można uzyskać w siedzibie Organizatora. 37. Dane Uczestników Konkursu (imię, nazwisko i miejscowość zamieszkania) Organizator
może wykorzystać nieodpłatnie w materiałach prasowych jedynie za zgodą osoby, której
dane dotyczą. Uczestnicy mogą udzielać lub cofać zgody na wykorzystanie przez
Organizatora danych osobowych w ww. zakresie w trakcie trwania konkursu i po jego
zakończeniu poprzez pisemne oświadczenie wysyłane na nr fax 22 872 15 99 lub adres
ul. Schulza 14, 01-682 Warszawa
38. Administratorem danych osobowych zebranych podczas konkursu jest – w rozumieniu
ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133 poz. 883 z
późn. zm.) – Organizator.
39. Wszystkie treści zawarte w materiałach reklamowo-promocyjnych mają charakter
jedynie informacyjny. Moc prawną mają jedynie postanowienia niniejszego Regulaminu.
40. W kwestiach nieuregulowanych w niniejszym Regulaminie mają zastosowanie przepisy
kodeksu cywilnego.
41. Sądem właściwym do rozpatrywania wszelkich sporów wynikłych w związku z Konkursem
jest sąd właściwy ze względu na siedzibę Organizatora.
0 0

mia

#3945851 Napisano: 09.12.2010 08:11:37
Wkurza mnie Wściekły - chyba się wściekł emotka
Nie można było tego elaboratu na PV posłać? emotka
0 0

joka

#3945863 Napisano: 09.12.2010 08:14:08
isiulka napisał(a):

Wkurzają mnie jeszcze ludzie którzy mają wiecznie z czymś problem a jak nie mają to się go doszukują... emotka

popieram emotka
0 0

chmurka

#3945943 Napisano: 09.12.2010 08:34:25
merynosek napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

merynosek napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

to samo!

emotka emotka emotka Jeszcze się jej tak spodoba, że będę od forumowiczów kupować emotka emotka emotka

Merynosek, ale ja Ci mówiłam kiedyś, że ta torba to lipa będzie emotka
0 0