Wkurza mnie...

Gość: sopran

#3968202 Napisano: 16.12.2010 04:41:08
ziolko napisał(a):

fryz napisał(a):

magnus napisał(a):

Wkuarzają mnie sms- spamy emotka
a to samochód, to 1000 zł to wróżka emotka
A na dodatek tel z biżuterią - gościu wali mi po imieniu emotka , mówię , że nie przypominam sobie abyśmy się znali i wydusiłem skąd ma dane-
nasze dane sprzedał administrator Schober Polska emotka

to mnie od 3 dni wydzwaniaja z ta bizuteria emotka

co to za Schober??

mnie wkurza moje radio... oj wkurza emotka

Ehh, zawsze staram się napisać o tym pod ich konkursami- NIE BRAÆ w nich udziału. Oni mają bardzo charakterystyczne strony z konkursami- http://www.wygrywasz.pl/ OMIJAÆ ich z daleka.
0 0

Gość: aleks21

#3968231 Napisano: 16.12.2010 04:49:40
ja się wkurzyłam na lidla. Zrobiłam zakupy wzięłam od babki papiery a że się spieszyłam nie zauważyłam że nie dostałam kuponu promocyjnego emotka
0 0

ziolko

#3968285 Napisano: 16.12.2010 05:02:14
aleks21 napisał(a):

ja się wkurzyłam na lidla. Zrobiłam zakupy wzięłam od babki papiery a że się spieszyłam nie zauważyłam że nie dostałam kuponu promocyjnego emotka

też tak miałam, a raczej mój tata.

Zadzwoniłam na infolinię lidla, powiedziałam kiedy były robione zakupy, podałam resztę danych: godzina, kwota, numer kasy, numer paragonu i swoje dane. Po chyba 2 dniach babka oddzwoniła z numerem konkursowym. W systemie mieli mieć zaznaczone, że numer podawany z centrali.
W razie wygranej nie trzeba mieć oryginału.

Ale oczywiście nie wygrałam emotka

chyba większa konkurencja teraz jest
0 0

malgorzatam

#3968405 Napisano: 16.12.2010 05:37:07

Gość: barbara1910

#3968413 Napisano: 16.12.2010 05:38:48
malgorzatam napisał(a):

zaglosuj
http://wizaz.pl/a...wieta/aniolek-703668

to nie ten watek emotka fftopic: mozesz nie smiecic w kazdym watku emotka
wkurza mnie zimno emotka
0 0

delfinka101

#3968436 Napisano: 16.12.2010 05:42:38
cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Ja zrobiłam coś innego.Po co chowac (pilota). Wystarczy baterie włożyc odwrotnie..ale miałam ubaw hahahahahaha

Trochę bez sensu. Takie odwrotne włożenie baterii może uszkodzić pilota. Odwrotne włożenie tylko jednej baterii może spowodować rozładowanie obydwu. Żadna z tego korzyść, bo trzeba kupić nowe.

Jak chcecie uprzykrzyć życie, to zaklejcie przezroczystą taśmą klejącą jedną końcówkę baterii (minus) - ale trzeba wyciąć krążek z taśmy, by przykrył cała odkrytą powierzchnię. Wtedy może sobie kombinować z bateriami, przekładać, zmieniać - prąd przez taśmę nie popłynie, a na pierwszy rzut oka nie widać
emotka

I bez szkody dla pilota i baterii! emotka

Ja przełozyłam baterie i nic się nie stało..Przecież nie robie tego codziennie.
0 0

mia

#3968468 Napisano: 16.12.2010 05:50:21
snowflake napisał(a):

a mnie wkurza OPEK - idioci jak mają naklejone na paczce uwaga, szkło to chyba specjalnie sobie tą paczką rzucają emotka nie wspomnę już o zgubieniu paczek emotka

Oj, chyba dobrze Cię rozumiem... u mnie dziś OPEK z brzęczącą paczką, bynajmniej nie pieniędzmi... emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3968474 Napisano: 16.12.2010 05:51:14
delfinka101 napisał(a):

Ja przełozyłam baterie i nic się nie stało.. Przecież nie robie tego codziennie.

Pozostaje się tylko z tego cieszyć. Do czasu.
Dżizus!
Przecież nie napisałem, że stanie się na pewno, ale że MOŻE się uszkodzić!!!
Uruchom wyobraźnię - jedziesz pod prąd ruchliwą ulicą, a kierowcy widząc szaleńca ustępują ci z drogi. MOŻESZ spowodować wypadek - jeśli nic ci się nie stanie, to znaczy, że masz więcej szczęścia, niż rozumu. Tak samo jest z urządzeniem elektronicznym, do którego masz podłączone odwrotnie zasilanie. Załóż buty tyłem do przodu i spaceruj. Pewnie, że pójdziesz, tylko czy to normalne i wygodne?
0 0

malgorzatam

#3968479 Napisano: 16.12.2010 05:52:13

Gość: aka

#3968496 Napisano: 16.12.2010 05:55:43
wszystko mnie dzisiaj wkurza emotka
0 0

delfinka101

#3968497 Napisano: 16.12.2010 05:55:46
cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Ja przełozyłam baterie i nic się nie stało.. Przecież nie robie tego codziennie.

Dżizus!
Uruchom wyobraźnię - jedziesz pod prąd ruchliwą ulicą, a kierowcy widząc szaleńca ustępują ci z drogi. MOŻESZ spowodować wypadek - jeśli nic ci się nie stanie, to znaczy, że masz więcej szczęścia, niż rozumu. Tak samo jest z urządzeniem elektronicznym, do którego masz podłączone odwrotnie zasilanie. Załóż buty tyłem do przodu i spaceruj. Pewnie, że pójdziesz, tylko czy to normalne i wygodne?

Facet to potrafi popsuć całą radochę z psikusa.Do tego zdołuje i jeszcze porówna do bezmózgowca który wjezdza pod prąd.
0 0

isiulka

#3968503 Napisano: 16.12.2010 05:56:48
cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Dżizus!

Ja tam bym nie uszła w takich butach ani centymetra. Jejku dla jaj sobie mówiłyśmy o tym pilocie a ty już się czepiasz emotka
0 0

ziolko

#3968511 Napisano: 16.12.2010 05:59:23
malgorzatam napisał(a):

zaglosuj

czemu wszedzie spamujesz linkiem?? emotka emotka
0 0

delfinka101

#3968520 Napisano: 16.12.2010 06:00:58
isiulka napisał(a):

cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Dżizus!

Ja tam bym nie uszła w takich butach ani centymetra. Jejku dla jaj sobie mówiłyśmy o tym pilocie a ty już się czepiasz emotka

Bo to facet emotka emotka
0 0

fryz

#3968528 Napisano: 16.12.2010 06:02:38
U mnie faktycznie baterie sie zgrzały ale działaja, nawet jakby sie zepsuły i tak było warto emotka emotka emotka Tylku przekleństw i rozpaczy co przez tą minutę do otwarca pokrywki nie widziałam emotka emotka emotka Za to przed chwilą tuż przed meczem popsułam kablówkę (nieumyślnie) i była akcja ratunkowa emotka emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#3968532 Napisano: 16.12.2010 06:03:14
ziolko napisał(a):

malgorzatam napisał(a):

zaglosuj

czemu wszedzie spamujesz linkiem?? emotka emotka

bo idealnie pasuje od tematu wkurza mnie..... Ewidentnie ktoś chce podnieść nam ciśnienie emotka

ps. wkurza mnie nadal to samo... bałagan coraz większy.. emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#3968542 Napisano: 16.12.2010 06:05:06
delfinka101 napisał(a):

isiulka napisał(a):

cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Dżizus!

Bo to facet emotka emotka

nie, bo to cb656 emotka
0 0

delfinka101

#3968548 Napisano: 16.12.2010 06:06:40
fryz napisał(a):

U mnie faktycznie baterie sie zgrzały ale działaja, nawet jakby sie zepsuły i tak było warto emotka emotka emotka Tylku przekleństw i rozpaczy co przez tą minutę do otwarca pokrywki nie widziałam emotka emotka emotka Za to przed chwilą tuż przed meczem popsułam kablówkę (nieumyślnie) i była akcja ratunkowa emotka emotka emotka

emotka emotka emotka Ja tez sie swietnie bawiłam
0 0

buka

#3968641 Napisano: 16.12.2010 06:28:52
a nam kiedyś dziecko przełożyło baterie, zagrzały się, coś tam stopiły i pilot już nigdy nie zadziałał, a że tv dość stary jest to juz od paru lat działa tylko na ręcznego pilota ( znaczy mnie) emotka bo te niby do wszystkiego nijak nie działają..
0 0

snowflake

#3968760 Napisano: 16.12.2010 06:58:40
mia napisał(a):

snowflake napisał(a):

a mnie wkurza OPEK - idioci jak mają naklejone na paczce uwaga, szkło to chyba specjalnie sobie tą paczką rzucają emotka nie wspomnę już o zgubieniu paczek emotka

Oj, chyba dobrze Cię rozumiem... u mnie dziś OPEK z brzęczącą paczką, bynajmniej nie pieniędzmi... emotka

chyba mamy to samo emotka błyszczące, zielone puzzle? emotka
0 0