Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawet to że miala moje dane i nr konta od 2 miesięcy, ale ile można czekac na to tłumaczenie i same rzeczy ?
jaspeer nie wiem na co z nią się wymieniałeś, ale odemnie dostała bony więc to nie jest ot tak sobie jakiś przedmiot, tylko coś w formie gotówki, więc jeśli nawet nie mialaby możliwości żeby za nie zaplacić + dosłać umówione rzeczy, to je po prostu odsyła i po kłopocie.
Nie rozumiem czegoś takiego
Gość: barbara1910
Gość: jaspeer
@barbara1910 ile czekam? od października...
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
heh no to jesteś lepszy noo
tzn bardziej cierpliwy
Gość: wsciekly
Bede wdzieczna za polubienie tej stronki:
http://www.facebo...aponska/346014053709
a nastepnie o polubienie zdjecia na niej:
http://www.facebo...p;set=o.346014053709
Z checia sie zrewanzuje prosze o linki
pozdrawiam
alishia2712 - odsyłam do mojej stopki
i elementarza
no to dlugo ,az za dlugo
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, zresztą skoro okazałoby się że nie jest w stanie oddać kasy/rzeczy to jaki problem odesłać nam to co się wzięło ?
Ja tylko dziękuje że potrzebowałam szybko kasy i dzięki temu nie zgodziłam się na kolejną wymiane
dzasmina
Postów 2371
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masz rację, ale... no nie życzę jej źle, ale może dziewczyna naprawdę 'zaniemogła'? Próbowałeś do niej zadzwonic?
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
dzasmina
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz to chyba trochę za późno, bo póki co ten nick jest 'nieaktywny'.
@barbara1910 co po nicku w 'nieudanych wymianach', jeśli z dnia na dzień można założyć nowe konto? tak jak pisałem, byłoby trzeba podać dane osobowe, a tego zrobić nie można, niestety...
może krajowy rejestr długów ją przyjmie? albo już ma?
dokladnie ,albo nie biore skoro nie stac mnie...3 misiace to jednak za dlugo
ale po nim kalisto wyslala bony tylko nie wiem kiedy,wiec cos tu jest nie halo
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powiedzmy że właścicielką bonów została 17 grudnia więc nie jest to krótki czas.
Dla mnie nie do pojęcia jest sam fakt kłamstwa a później milczenie, bo każdy jest człowiekiem, popelnia błędy, ale wystarczy napisać, zawsze wszystko można jakoś załatwić
'widziany:
18.12.2010 23:43'
więc na 100% miała szansę się z nami skontaktować, czego jednak nie uczyniła...
malineczka23
Postów 692
Data rejestracji 25.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to jeśli może pojawiac się w sieci, to chyba nie ma co szukac usprawiedliwienia. brak dobrej woli i chęci. przykro, że do takich rzeczy dochodzi