Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: tato999
a ja pracuję po znajomości i wcale się z tym nie kryję bo uważam, że wywiązuję się ze swoich obowiązków tak jak powinnam
poza tym mój prezes zanim jeszcze skończyłam szkołę mówił mojej mamie że jak będę szukać pracy to ma mu dać znać a on wtedy mi ją załatwi i załatwił
tyle lat był szefem mojej mamy i wiedział, że może liczyć na takiego pracownika
także nie uważam żeby praca po znajomości była czymś złym czy hańbiącym
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem, ze rynek pracy jest ciezki, składam cv, ale ogoszen za duzo nie ma, szczegolnie w moim zawodzie.
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: kotek11
jak to mówią - spróbować nie zaszkodzi. Jak już pisały osoby wczesniej - przeciez nie jest przesądzone, że ta osoba Ci pracę załatwi. Ja przez kilka lat szukałam zawsze pracy sama... aż 5 latek temu zadzwoniła cioteczka - zwolniło się miejsce u mnie i mogę Cię zatrudnić.... Niby miałam nagraną pracę w banku (miałam już podpisywać umowę) ale... wybrałam pracę po tzw. znajomości... i wiesz co się okazało.... iż gro osób które przyszły do firmy po mnie miało tak własnie załatwianą pracę. baaa.. w innych spółdzielniach dzieje się tak samo - bo to specyficzna praca, wąskie grono ludzi....
a poza tym.. skąd wiesz, że te 2 pozostałe osoby też nie maja jakiś układów... przy poszukiwaniu pracy czasem warto włożyć dumę i zasady do kieszeni.... wszak one ci pieniążków nie dadzą a etat i owszem
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak ktoś również jest zainteresowany to dzwońcie do nich, może jak kilka telefonów będzie, to w końcu coś ruszy! Tel: +22 4418000
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ewachem
im szybciej tym lepiej
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kotek11
szybko.. za 2 tygodnie będzie po ptakach bo mogą dać komuś odpowiedz twierdzaca.... wiec im szybciej zadzownicie tym lepiej
PS - trzymam kciuki za nową posadę
mama2006
Postów 3471
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: agasiam
Owszem jeżeli jest to firma prywatna to zatrudnia kogo chce. Jeżeli jest to firma państwowa lub urząd już trąci to nepotyzmem, i to wg. mnie powinno być karalne. Niestety korupcja, nepotyzm i oszustwo to nasza tradycja narodowa- przecież wszyscy to robią:) Polityka, szkoła, praca, przepisy drogowe.A równość wobec prawa jest pustym frazesem. I pewnie jeszcze długo nic się nie zmieni, więc trzeba się dostosować lub wyjechać.
Gość: lula81
Gość: kiro
Gość: l0ginka
i wkurza mnie jeszcze prędkość, a raczej powolność pobierania pewnego pliku
Gość: nikolka20
Gość: kambria
jak ktoś na PW prosi o głos to z reguły odpowiadam uprzejmie, nawet jeśli nie klikam, może rzeczywiście użyłam niepotrzebnie tego słowa jednak osoby spamujące we wszystkich wątkach same się upokarzają, jest miejsce na takie wpisy i powinniśmy wszyscy to szanować,
taki wpisami niszczy się to forum, zwróć uwagę proszę że te osoby są głuche na uwagi,jak spojrzysz na ich posty to tylko prośby o kliknięcia,
zgadzam się że żebrak to też człowiek i nie wydaje mi sie żeby obraziła osoby żebrzące,
owszem i ja czasami proszę o pomoc ale staram sie nie być wtedy namolnym natrętem,
fryteczka
Postów 4287
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Gość: haz0r
To się wróć:D
jokan
Postów 8821
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
Gość: pola731