Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
doalki
Postów 201
Data rejestracji 29.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kingaa
ja na kursie gotowania w Warszawie w Sheratonie spaliłam garnek, a na finale w Krakowie urwałam klamkę od sali bankietowej
Gość: kasiap76
U mnie normą są spalone ziemniaki....
Gość: hubu
Gość: sopran
Tak mi się dzisiaj ulało z rana- chyba mam dość
Gość: bellcia
od razu mi lepiej... ja codziennie mleko przypalam
jakim cudem???
jokan
Postów 8821
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-ze zlap gadzet musialam sie upominac o jedna paste, bo nie dostalal
- z TOP MODEL jeszcze wogole nie przyszly powiadomienia
- a z nowego konkursu,m ktory niby byl do wczoraj nie wylczyli glosowania, i nabijac glosy
Cy to ma byc powazna firma?
Albo niech zmienia informatykow albo agencje odpowiedzialna za obsluge konkursow.
Zenada
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
mama2006
Postów 3471
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: inga_iga
joan
Postów 18736
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
(...) piszę tylko do osób które kojarzę z topu Kliknijcie (???) lub które mają coś w stopce. Wobec tego nie kumam zupełnie, poczemu zostałam uwzględniona. Nawet nie jestem szczególnie miła, więc to chyba owe coś w stopce
kasiunia23
Postów 188
Data rejestracji 26.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jokan
Postów 8821
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, do wczoraj to mieli byc wylonieni, a na publikacje maja 3 dni
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciesz się, że masz tylko coś w stopce, a nie na przykład coś w stopie... albo w głowie
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
joan
Postów 18736
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Z niczego w stopie rzeczywiście się cieszę, nic w głowie mnie trochę załamuje
PS: Nie chcę Cię straszyć, ale u Ciebie stopka również pełna
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale wiesz, moja trochę onieśmiela, bo jest obcojęzyczna
choć i takie propozycje się zdarzały wśród forumowych kliko - polyglotów
joan
Postów 18736
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ludzie czasem takie prace zgłaszają na konkurs, że z pewnością nieśmiałość jest im obca
PS: Etam, co z nich za poligloci, przecież wyraźnie widzę antyklikowy przekaz Twojej stopki:
I will get burned each and every night = Płonę ze złości co noc (gdy czytam PW otrzymane za dnia)
kasiunia23
Postów 188
Data rejestracji 26.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ahaa, to mi wiele wyjaśnia
Gość: js28
I wkurza mnie moja skleroza
Gość: bobo
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama mi mówiła że wróżki i magia nie istnieją
a jednak ...
stan konta czarodziejsko się zwiększył.
Więc pisze, tutaj, że sprawa załatwiona, ale i tak wkurza mnie, że trzeba było sprawę wyciągnąć na forum po to żeby odzyskać pieniądze