Wkurza mnie...

doalki

#4037958 Napisano: 10.01.2011 11:16:01
A mi wybuchła puszka z mlekiem skondensowanym- gotowanym na wafla, woda wywrzała...hm...kuchnia wyglądała abstrakcyjnie emotka
0 0

Gość: kingaa

#4037960 Napisano: 10.01.2011 11:16:51
barbara1910 napisał(a):

kingaa napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

swibek napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

kingaa napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy! Zasiedziałam się przy jednym i zapomniałam o pizzy no i się spaliła emotka i teraz muszę na szybko robić coś innego na obiad, bo pizza niejadalna emotka

Ooo! emotka emotka
A piekarnik się nie spalił? Kingaa - morderca sprzętu AGD/RTV emotka
Ja przez konkursy przypaliłem wodę emotka

he ale wody chyba sie nie da przypalic chyba ze garnek spaliles ja kiedys mleko na czarno przypalilem bo sie zaczytalem i zapomnialem a potem ide do kuchni a tu czarno w domu

a jajka na suficie miałeś kiedyś? emotka emotka fajny widok.. i uczucie.. emotka

emotka tez tak mialam i jeszcze mialam zupe zweglona ...widok niesamowity emotka

od razu mi lepiej jak was czytam emotka że aż się nie nadaję do tego topu emotka
Widzisz Smsowicz... czepiaj się innych! Są zdolniejsi emotka

emotka i czajnik tez spalilam emotka

ja na kursie gotowania w Warszawie w Sheratonie spaliłam garnek, a na finale w Krakowie urwałam klamkę od sali bankietowej emotka ale dyplomy dostałam emotka i dzięki temu przekonałam się, że nawet szef kuchni z dobrego hotelu nie jest w stanie mi pomóc... emotka
0 0

Gość: kasiap76

#4037991 Napisano: 10.01.2011 11:41:21
kingaa napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

kingaa napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

swibek napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

kingaa napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy! Zasiedziałam się przy jednym i zapomniałam o pizzy no i się spaliła emotka i teraz muszę na szybko robić coś innego na obiad, bo pizza niejadalna emotka

Ooo! emotka emotka

he ale wody chyba sie nie da przypalic chyba ze garnek spaliles ja kiedys mleko na czarno przypalilem bo sie zaczytalem i zapomnialem a potem ide do kuchni a tu czarno w domu

a jajka na suficie miałeś kiedyś? emotka emotka fajny widok.. i uczucie.. emotka

emotka tez tak mialam i jeszcze mialam zupe zweglona ...widok niesamowity emotka

od razu mi lepiej jak was czytam emotka że aż się nie nadaję do tego topu emotka

ja na kursie gotowania w Warszawie w Sheratonie spaliłam garnek, a na finale w Krakowie urwałam klamkę od sali bankietowej emotka ale dyplomy dostałam emotka i dzięki temu przekonałam się, że nawet szef kuchni z dobrego hotelu nie jest w stanie mi pomóc... emotka

U mnie normą są spalone ziemniaki....
0 0

Gość: hubu

#4038075 Napisano: 11.01.2011 06:34:15
Wkurza mnie zegarek w moim komputerze emotka Dzisiaj rano spieszył o 30 min. Dobrze, że spojrzałam na drugi
0 0

Gość: sopran

#4038134 Napisano: 11.01.2011 07:25:59
Wkurza mnie dwulicowość niektórych ludzi- z jednej strony słodzą i udają przyjaciół, a z drugiej.. ehh szkoda gadać emotka
Tak mi się dzisiaj ulało z rana- chyba mam dość emotka
0 0

Gość: bellcia

#4038163 Napisano: 11.01.2011 07:48:35
kasiap76 napisał(a):

kingaa napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

kingaa napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

swibek napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

kingaa napisał(a):

Ooo! emotka emotka

U mnie normą są spalone ziemniaki....

od razu mi lepiej... ja codziennie mleko przypalam emotka
jakim cudem??? emotka
0 0

jokan

#4038772 Napisano: 11.01.2011 11:30:11
wkurza mnie 3dwhite, u nich z konkursami zawsze jakies jaja wychodza emotka

-ze zlap gadzet musialam sie upominac o jedna paste, bo nie dostalal
- z TOP MODEL jeszcze wogole nie przyszly powiadomienia
- a z nowego konkursu,m ktory niby byl do wczoraj nie wylczyli glosowania, i nabijac glosy

Cy to ma byc powazna firma? emotka emotka emotka

Albo niech zmienia informatykow albo agencje odpowiedzialna za obsluge konkursow.

Zenada emotka emotka emotka
0 0

mama2006

#4038804 Napisano: 11.01.2011 11:40:01
kingaa napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

kingaa napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

swibek napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

kingaa napisał(a):

Ooo! emotka emotka

emotka emotka emotka
0 0

Gość: inga_iga

#4038833 Napisano: 11.01.2011 11:48:07
no nie część forum, to totalne debile, które ni cholery nie potrafią czytać ze zrozumieniem, ze nie życzę sobie spamu na skrzynkę. Albo czytać potrafią ale są namolne jak robaki.
0 0

joan

#4038877 Napisano: 11.01.2011 12:00:52
inga_iga, ja po powrocie z długiego weekendu zastałam w skrzynce min. taki tekst z prośbą o głos:
(...) piszę tylko do osób które kojarzę z topu Kliknijcie (???) lub które mają coś w stopce. Wobec tego nie kumam zupełnie, poczemu zostałam uwzględniona. Nawet nie jestem szczególnie miła, więc to chyba owe coś w stopce emotka
0 0

kasiunia23

#4038886 Napisano: 11.01.2011 12:02:41
Wkurza mnie, że nie ma jeszcze wyników w konkursie mali pomocnicy happy, a powinny już regulaminowo być wczoraj emotka
0 0

jokan

#4038896 Napisano: 11.01.2011 12:05:49
kasiunia23 napisał(a):

Wkurza mnie, że nie ma jeszcze wyników w konkursie mali pomocnicy happy, a powinny już regulaminowo być wczoraj emotka

nie, do wczoraj to mieli byc wylonieni, a na publikacje maja 3 dni
0 0

79magda

#4038897 Napisano: 11.01.2011 12:05:55
joan napisał(a):

piszę tylko do osób które mają coś w stopce...

Ciesz się, że masz tylko coś w stopce, a nie na przykład coś w stopie... albo w głowie emotka
0 0

joan

#4038911 Napisano: 11.01.2011 12:10:48
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

Ciesz się, że masz tylko coś w stopce, a nie na przykład coś w stopie... albo w głowie emotka

Z niczego w stopie rzeczywiście się cieszę, nic w głowie mnie trochę załamuje emotka

PS: Nie chcę Cię straszyć, ale u Ciebie stopka również pełna emotka
0 0

79magda

#4038924 Napisano: 11.01.2011 12:13:29
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

joan napisał(a):

Z niczego w stopie rzeczywiście się cieszę, nic w głowie mnie trochę załamuje emotka

Ale wiesz, moja trochę onieśmiela, bo jest obcojęzyczna
emotka

choć i takie propozycje się zdarzały wśród forumowych kliko - polyglotów emotka
0 0

joan

#4038940 Napisano: 11.01.2011 12:19:44
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

Ale wiesz, moja trochę onieśmiela, bo jest obcojęzyczna
emotka

Ludzie czasem takie prace zgłaszają na konkurs, że z pewnością nieśmiałość jest im obca emotka

PS: Etam, co z nich za poligloci, przecież wyraźnie widzę antyklikowy przekaz Twojej stopki:
I will get burned each and every night = Płonę ze złości co noc (gdy czytam PW otrzymane za dnia) emotka
0 0

kasiunia23

#4038957 Napisano: 11.01.2011 12:24:21
jokan napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

nie, do wczoraj to mieli byc wylonieni, a na publikacje maja 3 dni

ahaa, to mi wiele wyjaśnia emotka dziękuję jokan emotka
0 0

Gość: js28

#4038985 Napisano: 11.01.2011 12:32:40
a mnie wkurza totalna samowolka na forum i wszędzie panoszące się wpisy o głosy. Ja kiedyś dostałam karniaka za małą pomyłkę, a teraz... hulaj dusza piekła nie ma. Adminów chyba też nie emotka
I wkurza mnie moja skleroza emotka - zrobiłam zakupy, przyszłam do domu i... stwierdzam brak cebuli emotka a nie chce mi się już iść do sklepu...
0 0

Gość: bobo

#4038993 Napisano: 11.01.2011 12:36:48
js28 napisał(a):

a mnie wkurza totalna samowolka na forum i wszędzie panoszące się wpisy o głosy. Ja kiedyś dostałam karniaka za małą pomyłkę, a teraz... hulaj dusza piekła nie ma. Adminów chyba też nie emotka

to samo i u mnie - też mnie to wkurza emotka emotka
widocznie niektórzy są traktowani na innych zasadach.
Mam nadzieję, ze za wpis tutaj nie dostane karniaka

0 0

kalisto1986

#4039959 Napisano: 11.01.2011 05:25:13
kalisto1986 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

jaspeer napisał(a):

wsciekly napisał(a):

ismena napisał(a):

z tego co czytam, to macie jej pełne dane, więc Wam nie ucieknie emotka
moim zdaniem 300zł dla jednej osoby i 150zł dla drugiej, to znacząca suma i warto udać się w tej sprawie w kilka urzędowych miejsc, skoro inaczej się nie da emotka

wkurzają mnie maksymalnie oszuści i złodzieje!

od 250 zł w górę to już przestępstwo - warto widzieć

sumę mamy powyżej 250zł emotka

ale każdy musi oddzielnie składać skargę w miejscu swojego zamieszkania i inna wówczas będzie kwalifikacja czynu emotka

wyślijcie jeszcze ponaglenie listem poleconym za zwrotnym potwierdzeniem odbioru dając ostateczny termin zapłaty (np. 7 dni od dnia doręczenia listu)

może jednak andzia2005 pod innym nickiem przeczyta to wszystko lub jej ktoś życzliwy doniesie i sprawa będzie załatwiona szybciej, niż myślicie emotka

u mnie jest wartość 300 zł więc wiem doskonale, że to już nie jest ot wykroczenie, ale mam cichą nadzieje że wejdę na strone konta i czarodziejsko stan zwiększy się o 100 zł
przyjdzie listonoszka/kurier/czarodziej i przyniesie mi paczkę ...

mama mi mówiła że wróżki i magia nie istnieją emotka
a jednak ...
stan konta czarodziejsko się zwiększył.

Więc pisze, tutaj, że sprawa załatwiona, ale i tak wkurza mnie, że trzeba było sprawę wyciągnąć na forum po to żeby odzyskać pieniądze
0 0