Wkurza mnie...

Gość: monisia23

#4082929 Napisano: 27.01.2011 02:04:01
Sàsiad z gory stuka, puka, wali, czort wie co tam robi! Zaraz mi dzieci pobudzi, zabije! emotka
0 0

Gość: grzegorz543

#4082948 Napisano: 27.01.2011 02:08:24
mnie wkurza zycie a dokladniej pogon za pieniedznimi dzis tylko pieniadze i znajomosci sie licza ludzie dla kilku zl zrobili by wszystko
0 0

Gość: swibek

#4082966 Napisano: 27.01.2011 02:14:15
bellcia napisał(a):

GRYZÊ JESTEM WŚCIEKŁA JAK OSA!!!
usunęli mi konto na FB emotka (((
że niby ja to nie ja emotka ((
bez ostrzeżenia!!!! emotka

nie spamowałam emotka
zamiast imienia i nazwiska miałam nick! grrr!!!

emotka emotka emotka
0 0

Gość: grzegorz543

#4082971 Napisano: 27.01.2011 02:16:18
monisia23 napisał(a):

Sàsiad z gory stuka, puka, wali, czort wie co tam robi! Zaraz mi dzieci pobudzi, zabije! emotka

ja bymsie do takiego przeszedl i na spokojnie pogadal niby mieszkam w domu co w w domu wszystko mozna a sasiedzi niom stop latemplujasie u mnie o glosna muze
0 0

#4082981 Napisano: 27.01.2011 02:18:08
merynosek napisał(a):

mio napisał(a):

a ja...

chcialam tylko dodac zebyscie trzymali za mnie kciuki o 15 emotka
emotka bo obawiam sie ze bezbolesne to wszystko do konca nie bedzie emotka

Będzie dobrze emotka Ja usuwałam problemową ósemkę... Teraz czeka mnie jeszcze usunięcie 2 z dołu...

dziś właśnie usunełam jeden korzeń.. az się zdziwiłam, że tak szybko i bezboleśnie.. emotka i zaczęłam leczyć kanałęk.. tez bezboleśnie.. jeszcze jedna wizyta i będzie git!! emotka nie bać się, nie myśleć.. znieczulenie działa.. tak naprawdę to podczas wiercenia, borowania i dłubania to nie odczuwamy bólu zęba tylko ból podświadomy w głowie.. kiedy czujemy ten nie zawsze przyjemny zapach i słyszymy e dziwne odgłosy.. bo syczenie, wiercenie czy dłubanie potrafi zgrzytnąć zębem.. więc pomyśleć o czymś przyjemnym i szybko minie!! emotka
0 0

efelinkaaa

#4083002 Napisano: 27.01.2011 02:24:23
wkurza mnie, że własnie ksiądz chodzi po kolędzie.. miałam przeczucie normalnie ;|
0 0

zaczytana-pola

#4083913 Napisano: 27.01.2011 06:13:35
Wkurza mnie Facebook, mam ciągle komunikat: Konto tymczasowo niedostepne

Twoje konto jest tymczasowo niedostępne z powodu wystąpienia problemu na stronie. Spodziewamy się, że problem zostanie wkrótce rozwiązany. Spróbuj ponownie za kilka minut.
o co chodzi? emotka emotka
0 0

Gość: kondzikdg

#4083919 Napisano: 27.01.2011 06:15:27
ilonar2301 napisał(a):

Twoje konto jest tymczasowo niedostępne z powodu wystąpienia problemu na stronie. Spodziewamy się, że problem zostanie wkrótce rozwiązany. Spróbuj ponownie za kilka minut.

FB cos dzis szwankuje
0 0

zaczytana-pola

#4083928 Napisano: 27.01.2011 06:18:49
kondzikdg napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

FB cos dzis szwankuje

Już myślałam, że tylko u mnie emotka
Co nie zmienia faktu, że to wkurzające emotka
0 0

Gość: barbara1910

#4083976 Napisano: 27.01.2011 06:33:41
wkurza mnie ze w domu wszyscy chorzy i niewąsko zasiliłam konto w aptece emotka
0 0

Gość: hania1987

#4083995 Napisano: 27.01.2011 06:39:53
a mnie ze znów dzisisj nic nie wygrałam emotka
0 0

smsowicz

#4084041 Napisano: 27.01.2011 06:50:13
joan napisał(a):

annaszura napisał(a):

niestety nie każdy ma tak dobrze, jam chyba wszystkie zęby z pląbami, a moja siostra 2 lata młodsza u dentysty była tylko raz w życiu - wyrwać mleczaka.
Moja mama mi wmawia, że to dlatego, że nie chciałam cyca

To faceci powinni mieć przepiękne uzębienie przez dłuuugie lata emotka

tato999 napisał(a):

joan napisał(a):

annaszura napisał(a):

niestety nie każdy ma tak dobrze, jam chyba wszystkie zęby z pląbami, a moja siostra 2 lata młodsza u dentysty była tylko raz w życiu - wyrwać mleczaka.
Moja mama mi wmawia, że to dlatego, że nie chciałam cyca

To faceci powinni mieć przepiękne uzębienie przez dłuuugie lata emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

j.w. emotka
0 0

zaczytana-pola

#4084084 Napisano: 27.01.2011 07:00:31
moniaainom napisał(a):

Pamiętaj, że lekarze też są kontrolowani pod względem wydawania L4. Gdyby ciężarne nie nadużywały zwolnień, nie byłoby takiego problemu i z lekarzami i z pracodawcami. Kazdy kija ma dwa końce emotka

Ja wszystko rozumiem, ale odmówienie zwolnienia kobietom, które w pracy mają do czynienia z klejami i farbami to już trochę nie tak. A takie przypadki to normalka niestety emotka
0 0

Gość: casmire2

#4084095 Napisano: 27.01.2011 07:03:19
Czy wy też tak macie ,ze wygrywacie w konkach na których najmniej wam zależy emotka emotka emotka emotka Bo ja tak mam odkąd zaczęłam grać,sporo wygranych,ale chyba nic mnie nie ucieszyło ''tak na 100%''
0 0

efelinkaaa

#4084154 Napisano: 27.01.2011 07:19:08
casmire2 napisał(a):

Czy wy też tak macie ,ze wygrywacie w konkach na których najmniej wam zależy emotka emotka emotka emotka Bo ja tak mam odkąd zaczęłam grać,sporo wygranych,ale chyba nic mnie nie ucieszyło ''tak na 100%''

może inaczej.. wygrywam w konkach gdzie mniej się angażuję, czyli tam gdzie piszę szybko, bez zastanowienia, ot tak..
0 0

Gość: panczita

#4084228 Napisano: 27.01.2011 07:35:41
Wkurza mnie ... WSZYSTKO
zaraz idę położyć dziecko spać i wkurza mnie to że zawsze to musi być mama, mama, mama dlaczego raz nie może być tata emotka
....i wkurza mnie to, że nic mi się nie chce robić!
0 0

mio

#4084337 Napisano: 27.01.2011 07:56:04
wrociłal wlasnie do domu ehhh i powiem tyle... ledwo zyje

dostałam 4 zastrzyki a i tak nic nie dało po prostu nie znieczuliło bo był ropien dentysta mnie ostrzegał ze roznie moze byc ze znieczulenie moze nie zadziałać ale uparałam sie na to wyrywanie dziś

no i praktycznie na żywca mi wyrwała emotka emotka
przepraszam za wyrazenie ale zdycham emotka

w dodatku czuje ze mam jeszcze maleńki kawałeczek zęba w dziąśle emotka
nie widze go w lusterku ale czuje jezykiem ehhh emotka
0 0

Gość: monisia23

#4084373 Napisano: 27.01.2011 08:01:27
panczita napisał(a):

Wkurza mnie ... WSZYSTKO
zaraz idę położyć dziecko spać i wkurza mnie to że zawsze to musi być mama, mama, mama dlaczego raz nie może być tata emotka
....i wkurza mnie to, że nic mi się nie chce robić!

My z mezem razem kladziemy dzieci, razem kapiemy ich on zajmuje sie starszym w tym czasie a ja mlodszym, ubieramy w pidzamki i do lozek, jedyne co pozostaje mi to bajka lub piosenka emotka
Przyzwyczailas tak i dzidzie i tatusia, no i teraz zawsze bedzie mama wieczorkiem musiala polozyc emotka
Chyba ze jakos to postanowisz zmienic, wedlug mnie powinnas...
0 0

ziolko

#4084442 Napisano: 27.01.2011 08:12:40
mio napisał(a):

dostałam 4 zastrzyki a i tak nic nie dało po prostu nie znieczuliło bo był ropien dentysta mnie ostrzegał ze roznie moze byc ze znieczulenie moze nie zadziałać ale uparałam sie na to wyrywanie dziś

nie macaj tam językiem!!!!!!!

po wyrwaniu powinien wytworzyć się jakby skrzep, bo jeśli nie będzie to może być kiepsko.

Jeśli będzie Cię bolało, to możesz zrobić sobie napar z szałwii i takim bardzo letnim płukać usta.
0 0

#4084563 Napisano: 27.01.2011 08:30:40
ziolko napisał(a):

mio napisał(a):

nie macaj tam językiem!!!!!!!

po wyrwaniu powinien wytworzyć się jakby skrzep, bo jeśli nie będzie to może być kiepsko.

Jeśli będzie Cię bolało, to możesz zrobić sobie napar z szałwii i takim bardzo letnim płukać usta.

nie zawsze skrzep się musi zrobić.. a to co czuje mio to może wrażenie że kawałek zęba jest.. to może kośc przez dziąsło czuć.. rozpulchnione narazie więc boli.. musi sie zasklepić i będzie dobrze.. emotka ja też dziś wyrwałam.. trochę mnie teraz rwie ale trzymam fason.. czuje promieniowanie do oka ale to normalne.. kanał oczny poruszony.. emotka
0 0