Wkurza mnie...

wrrrryyy

#4121901 Napisano: 08.02.2011 03:14:51
jkkp napisał(a):

kubatbg napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka

STRASZNIE emotka mnie reklama immunaru czy czegos tam w radio ... emotka na rmf leci non stop a to dziecko na sam koniec gdy mowi mniaam to jak by miało dowana do potęgi ;/ (nie obrażając dzieci chorych)

a ja myślałam, że tylko mnie ta reklama denerwuje emotka ale cieszę się, że innym też się nie podoba emotka

Mnie wkurza reklama telewizyjna, nawet nie wiem co to ca produkt, ale gdy ją widze zbiera mi się na wymioty. To reklama z dzieciakiem, który na paluchu wsadza sobie zielone świństwo do buzi. Blee emotka
0 0

leona

#4121903 Napisano: 08.02.2011 03:15:25
polec napisał(a):

jkkp napisał(a):

kubatbg napisał(a):

STRASZNIE emotka mnie reklama immunaru czy czegos tam w radio ... emotka na rmf leci non stop a to dziecko na sam koniec gdy mowi mniaam to jak by miało dowana do potęgi ;/ (nie obrażając dzieci chorych)

a ja myślałam, że tylko mnie ta reklama denerwuje emotka ale cieszę się, że innym też się nie podoba emotka

a jak psychologia, czyt. jak mnie mamusiu kochasz, to kup mi to ...

Najgorsze to są reklamy Rutinoscorbinu i pochodnych - nikt nigdy nie udowodnił, że one cokolwiek pomagają ludziom a jedynie świniom. A w reklamie sprytnie uzasadniają, że bierz przecież moja mama, babcia, używała na co ?... gdy czuję się niewyraźnie. Wątroba może tego nie wytrzymać emotka
0 0

jomico

#4121906 Napisano: 08.02.2011 03:16:58
leona napisał(a):

polec napisał(a):

jkkp napisał(a):

kubatbg napisał(a):

Najgorsze to są reklamy Rutinoscorbinu i pochodnych - nikt nigdy nie udowodnił, że one cokolwiek pomagają ludziom a jedynie świniom. A w reklamie sprytnie uzasadniają, że bierz przecież moja mama, babcia, używała na co ?... gdy czuję się niewyraźnie. Wątroba może tego nie wytrzymać emotka

nie niewyraźnie, tylko wg reklamy niewyrażnie
0 0

leona

#4121911 Napisano: 08.02.2011 03:18:29
emotka
0 0

Gość: pola731

#4121923 Napisano: 08.02.2011 03:22:33
leona napisał(a):

polec napisał(a):

jkkp napisał(a):

kubatbg napisał(a):

Najgorsze to są reklamy Rutinoscorbinu i pochodnych
a mnie najbardziej wkurza początek tej reklamy
Mam czwórkę dzieci - wspaaaaaaaaniałych dzieci
emotka

0 0

Gość: kubatbg

#4122206 Napisano: 08.02.2011 04:54:04
pola731 napisał(a):

leona napisał(a):

polec napisał(a):

jkkp napisał(a):

kubatbg napisał(a):

emotka

mnie najbardziej rozwala głos tego małego jak na koniec miaaałczy MNIIIAAaaaaaaaaaaaaam emotka

0 0

zielonaszpilka

#4122213 Napisano: 08.02.2011 04:56:13
pola731 napisał(a):

leona napisał(a):

polec napisał(a):

jkkp napisał(a):

kubatbg napisał(a):

emotka

oo tak... nawet nie WSpaaaniałych tylko Spaniaałych emotka

0 0

efelinkaaa

#4122214 Napisano: 08.02.2011 04:56:15
Leon pomieszał mi się z Milką i kupiłam za mało.. wkurzam się sama na siebie, gapa ze mnie po prostu ;/
0 0

delfinka101

#4122245 Napisano: 08.02.2011 05:05:25
Tak samo wkurzała mnie reklama gumy orbit dla dzieci; mądre dzieci żują gumę orbit.Czyli te które nie żują są głupie..ale mnie drażniła...
0 0

Gość: gwiazdeczka60

#4122333 Napisano: 08.02.2011 05:41:34
delfinka101 napisał(a):

Tak samo wkurzała mnie reklama gumy orbit dla dzieci; mądre dzieci żują gumę orbit.Czyli te które nie żują są głupie..ale mnie drażniła...

miałam to samo też mnie wkurzała tylko ona była dawno dlatego już zapomniałam emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4122344 Napisano: 08.02.2011 05:45:59
efelinkaaa napisał(a):

Leon pomieszał mi się z Milką i kupiłam za mało.. wkurzam się sama na siebie, gapa ze mnie po prostu ;/

milki za 4 pkt - to wiem

a tych leonów ile ma być emotka
0 0

efelinkaaa

#4122364 Napisano: 08.02.2011 05:50:55
wsciekly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

milki za 4 pkt - to wiem

ja własnie pomyślałam, że duży leon - to 4pkt i jedna szansa na wygraną (yyyy.. tak w milce jest). Tutaj za kod z dużej butli dostałam 3kawałki puzzli, potrzebne jest 9 lub 12 kawałków - musisz sprawdzić, bo nie pamiętam emotka

i tak: sok w kartoniku - 1 kawałek
sok w małej butelce - 2 kawałki
sok w dużej - 3 kawałki

jesli się pomyliłam, poprawcie emotka

0 0

Gość: wsciekly

#4122370 Napisano: 08.02.2011 05:54:19
efelinkaaa napisał(a):

wsciekly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

milki za 4 pkt - to wiem

ja własnie pomyślałam, że duży leon - to 4pkt i jedna szansa na wygraną (yyyy.. tak w milce jest). Tutaj za kod z dużej butli dostałam 3kawałki puzzli, potrzebne jest 9 lub 12 kawałków - musisz sprawdzić, bo nie pamiętam emotka

sok w dużej - 3 kawałki

dzięki za odp. emotka

to nawet dobrze się składa, bo bratanek woli leona od kubusia

rozumiem, że są to nowe leony, z kodami
0 0

efelinkaaa

#4122385 Napisano: 08.02.2011 05:59:08
wsciekly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

wsciekly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

milki za 4 pkt - to wiem

sok w dużej - 3 kawałki

dzięki za odp. emotka

to nawet dobrze się składa, bo bratanek woli leona od kubusia

rozumiem, że są to nowe leony, z kodami

a mój lubi wszystko co marchewkowe.. tylko z tymi sokami nie można przesadzać, bo nie sa do końca zdrowe dla maluchów (w większych ilościach)..

A do tematu - kiedy się skonczy walka o jedzenie z moim synem.. Typ niejadka + mlekoholik - czy to mija z wiekiem??
Wkurza mnie już to, że każda łyżeczka czegokolwiek do paszczy jest w-a-l-k-ą..
0 0

merynosek

#4122392 Napisano: 08.02.2011 06:01:18
efelinkaaa napisał(a):

A do tematu - kiedy się skonczy walka o jedzenie z moim synem.. Typ niejadka + mlekoholik - czy to mija z wiekiem??

Mój ma 3,5 i z jedzeniem nadal jest problem...
I mnie to wkurza... No i standardowo Dove... (wiem, wiem... powtarzam się...)
0 0

anialistopad

#4122393 Napisano: 08.02.2011 06:01:32
a mnie wkurza milka i dove nie lubią mnie
0 0

Gość: zyziak

#4122432 Napisano: 08.02.2011 06:14:44
Wkurza mnie posti na maxaa
kupiłem 5 herbat i z żadnego opakowania nie chce się odkleić kod
Jutro do nich dzwonie jak nic nie poradzą to do pojade z tymi herbatami niech mi to odkleją emotka
0 0

delfinka101

#4122449 Napisano: 08.02.2011 06:20:54
merynosek napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Mój ma 3,5 i z jedzeniem nadal jest problem...
I mnie to wkurza... No i standardowo Dove... (wiem, wiem... powtarzam się...)

Na niejadków mam sposób:)Jezeli to naprawdę jest niejadek.Zobacz ile tak naprawdę zjada.Weź woreczek foliowy i jakiś słoik.To samo co zjada twoj dziecko wrzucaj do woreczka i wlewaj do słoika to co wypija.Zobacz wieczorem czy aby napewno masz prawo mówić niejadek??

.

0 0

Gość: ewunia84

#4122460 Napisano: 08.02.2011 06:26:03
A mnie wkurza KlIKNIJCIE. ludzie do mnie wysyłają linki, rejestruję się, loguję, klikam, wysyłam pw o rewanż i dostaję odpowiedź wiesz... nie mam tam konta.... <Pac w czoło> No ja też nie miałam, ale po to się rejestruję żeby oddać głos na Ciebie to zrób mi tę przyjemność i zrób to samo. Dżizas
0 0

Gość: rafi323raf

#4122464 Napisano: 08.02.2011 06:28:12
wkurza mnie szkoła! i bałagan! i konkursy! i jeszcze raz szkoła!

tak miesiąc wakacji by się przydał emotka
0 0