Wkurza mnie...

Gość: natie

#4121344 Napisano: 08.02.2011 12:41:24
a mnie wkurzył i jednocześnie rozbawił mój pies emotka wchodzę po pracy do domu i czuję jakiś smrodek emotka
patrzę, kupa w przedpokoju emotka biorę ją na dwór, nie chce za bardzo chodzić. Wracam, ona z radością biegnie do kuchni, bo tam miała karmę wrzuconą do miski. Idę do pokoju brata, a tam na pięknym zielonym, puchatym dywanie.. 3 kupy emotka Teraz wiem, czemu jej się nie chciało po brzydkiej trawie chodzić:D no ale te kupy ktoś musiał posprzątać emotka
0 0

Gość: natie

#4121354 Napisano: 08.02.2011 12:43:36
natie napisał(a):

a mnie wkurzył i jednocześnie rozbawił mój pies emotka wchodzę po pracy do domu i czuję jakiś smrodek emotka
patrzę, kupa w przedpokoju emotka biorę ją na dwór, nie chce za bardzo chodzić. Wracam, ona z radością biegnie do kuchni, bo tam miała karmę wrzuconą do miski. Idę do pokoju brata, a tam na pięknym zielonym, puchatym dywanie.. 3 kupy emotka Teraz wiem, czemu jej się nie chciało po brzydkiej trawie chodzić:D no ale te kupy ktoś musiał posprzątać emotka

biorę psa na dwór, nie kupę emotka nie można było już edytować emotka
0 0

klaudia011

#4121379 Napisano: 08.02.2011 12:49:30
Dziękuję dziewczyny emotka
0 0

jokan

#4121394 Napisano: 08.02.2011 12:53:40
klaudia011 napisał(a):

aka napisał(a):

anka napisał(a):

klaudia011 napisał(a):

dopiero dałam zdjęcie i już zaniżają emotka emotka
co za ludzie emotka

nie tylko tobie widać ludzie nie umieją przegrywać z godnościa

ja Ci podwyższyłam emotka

DZIÊKUJE 58 Twoje

wiki1985r napisał(a):

klaudia011 napisał(a):

co za ludzie emotka

Szkoda gadać na ten konkurs- i tak wygrają zdjęcia nie w temacie emotka

no ja w I etapie miałam zdjęcie z wycieczki, napisane gdzie to było itd. ale nie spasowało, wiec teraz poszłam innym tropem emotka

wiatr mnie jeszcze wkurza..oj jak bardzo u nas wieje

na wizażu też zaniżają i to mnie też wkurza

emotka

a jeszcze to, ze dziecko nie chce spac, a obiad nie zrobiony emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4121411 Napisano: 08.02.2011 12:56:27
klaudia011 napisał(a):

co za ludzie emotka

a ty sama
nikomu nie zaniżasz emotka

nie bawię się w takie konki, więc w razie czego proszę mi tu bez osobistych wycieczek
0 0

Gość: eywa

#4121512 Napisano: 08.02.2011 01:23:55
co do afery trampkowej...nie znam koleżanki za dobrze, ale po kilku pw strasznie miła się wydała ,więc szczerze wątpie,żeby to jej sprawka była emotka
0 0

ziolko

#4121533 Napisano: 08.02.2011 01:30:40
czemu nie? ja kiedyś wysłałam maila z jakimś pytaniem i odpisali
0 0

jokan

#4121665 Napisano: 08.02.2011 02:11:39
wkurza mnie to, że jak się czeka na wyniki konkursu i jak w końcu ona są, to się okazuje że KLAPA, a jak się o jakimś konkursie zupełnie zapomni, albo nie jest on bardzo ważny, to właśnie tam się wygrywa

emotka emotka emotka
0 0

wrrrryyy

#4121677 Napisano: 08.02.2011 02:16:06
eywa napisał(a):

co do afery trampkowej...nie znam koleżanki za dobrze, ale po kilku pw strasznie miła się wydała ,więc szczerze wątpie,żeby to jej sprawka była emotka

Mi to bardziej wygląda na zagranie byłego, rozgoryczonego faceta, lub sympatycznej koleżanki emotka
0 0

ignam

#4121690 Napisano: 08.02.2011 02:18:14
jokan napisał(a):

wkurza mnie to, że jak się czeka na wyniki konkursu i jak w końcu ona są, to się okazuje że KLAPA, a jak się o jakimś konkursie zupełnie zapomni, albo nie jest on bardzo ważny, to właśnie tam się wygrywa

emotka emotka emotka

Dokładnie tak
emotka
0 0

masza

#4121692 Napisano: 08.02.2011 02:18:34
efelinkaaa napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

wkurza mnie spamująca pocztakartkowa emotka

mnie też.. i to bardzo.. co zajrzę w top teraz - to pocztakartkowa.. emotka

klaudia - ja również dałam wcześniej 5 emotka
ludzie są zawistni.. ja usunęłam zdjęcie stamtąd, bo nie mogłam patrzeć na te jedynki..

W haribo i tak niewazna jest ocena, wybiera jury emotka
0 0

mia

#4121714 Napisano: 08.02.2011 02:23:19
ignam napisał(a):

jokan napisał(a):

emotka emotka emotka

Dokładnie tak
emotka

Myślałam, że to tylko ja tak mam... emotka
A propos - muszę skończyć z tym czekaniem, pół dnia tracę i nic! emotka
0 0

Gość: polec

#4121721 Napisano: 08.02.2011 02:25:54
mia napisał(a):

ignam napisał(a):

jokan napisał(a):

emotka emotka emotka

Dokładnie tak
emotka

Nie tylko Ty,niestety!!

Czekałam na wyniki wyjazdu w góry, a jak już wszyscy obdzwonienie, to kolejna osoba paragonu niet!

Mogliby do mnie zadzwonić emotka
0 0

zielonaszpilka

#4121736 Napisano: 08.02.2011 02:30:23
eywa napisał(a):

mam nadzieję, że trampki ze szpilkami Ci się nie pomyliły emotka bo my też jakąś wymianę pw miałyśmy emotka
0 0

Gość: kajanna

#4121745 Napisano: 08.02.2011 02:32:27
mia napisał(a):

ignam napisał(a):

jokan napisał(a):

emotka emotka emotka

Dokładnie tak
emotka

hehe,tez tak mam
0 0

Gość: toffee

#4121757 Napisano: 08.02.2011 02:37:51
Wkurza mnie, że ludzie kopiują moje pomysły na prace plastyczne do konkursów w dodatku nieudolnie. Nagorsze, że nic sie nie zmienilo od czasów pierwszego rysunku w zerówce, gdy koleżanka także postanowiła narysować UL a inna 3 lata później ukradła moją świnkę z plasteliny, żeby dostac za nią 5, a ja bałam się cos powiedziec bo będę skarzypytą i przez łzy nie umiałam ulepić drugiej. A przy ocenie nauczycielka: no Twoja świnka nie dorównuje śwince Marzenki. Czy to się nigdy nie skończy?

-------------

Wygadałam sie i troche lepiej emotka
0 0

Gość: kubatbg

#4121802 Napisano: 08.02.2011 02:49:20
emotka emotka emotka emotka emotka

STRASZNIE emotka mnie reklama immunaru czy czegos tam w radio ... emotka na rmf leci non stop a to dziecko na sam koniec gdy mowi mniaam to jak by miało dowana do potęgi ;/ (nie obrażając dzieci chorych)
0 0

Gość: jkkp

#4121827 Napisano: 08.02.2011 02:56:39
kubatbg napisał(a):

STRASZNIE emotka mnie reklama immunaru czy czegos tam w radio ... emotka na rmf leci non stop a to dziecko na sam koniec gdy mowi mniaam to jak by miało dowana do potęgi ;/ (nie obrażając dzieci chorych)

a ja myślałam, że tylko mnie ta reklama denerwuje emotka ale cieszę się, że innym też się nie podoba emotka
0 0

Gość: eywa

#4121884 Napisano: 08.02.2011 03:09:57
zielonaszpilka napisał(a):

eywa napisał(a):

mam nadzieję, że trampki ze szpilkami Ci się nie pomyliły emotka bo my też jakąś wymianę pw miałyśmy emotka

hahahahaa faktycznie emotka

oj i tu i tu zielone buty no emotka
0 0

Gość: polec

#4121887 Napisano: 08.02.2011 03:10:07
jkkp napisał(a):

kubatbg napisał(a):

a ja myślałam, że tylko mnie ta reklama denerwuje emotka ale cieszę się, że innym też się nie podoba emotka

a jak psychologia, czyt. jak mnie mamusiu kochasz, to kup mi to ...
0 0