Wkurza mnie...

Gość: kajanna

#4123023 Napisano: 08.02.2011 09:13:47
onlyrybka napisał(a):

ewachem napisał(a):

A mnie denerwuje piosenka która leci na minimini a ktora dziecko moje uwielbia lsuchac...a dokladnie denerwuje mnie tekst, ktory wyspiewuje maly chlopiec: szybko wstawaj stygnie kawa .....a od kiedy dziecko wstaje i pije kawe!!!! moglby zaspiewac mleko albo kakao na przyklad emotka

moje dzieci piją kawę !
inka emotka

Moje też piją kawę...Inkę emotka
0 0

Gość: bck

#4123024 Napisano: 08.02.2011 09:14:17
natie napisał(a):

a mnie wkurzył i jednocześnie rozbawił mój pies emotka wchodzę po pracy do domu i czuję jakiś smrodek emotka
patrzę, kupa w przedpokoju emotka biorę ją na dwór, nie chce za bardzo chodzić. Wracam, ona z radością biegnie do kuchni, bo tam miała karmę wrzuconą do miski. Idę do pokoju brata, a tam na pięknym zielonym, puchatym dywanie.. 3 kupy emotka Teraz wiem, czemu jej się nie chciało po brzydkiej trawie chodzić:D no ale te kupy ktoś musiał posprzątać emotka

nie wiem dlaczego tak cie dziwi ze kupa nie chciala chodzic emotka
0 0

fryz

#4123192 Napisano: 08.02.2011 09:57:09
wkurza mnie ciasto w lodowce... emotka
0 0

papryczka20

#4123205 Napisano: 08.02.2011 10:01:29
fryz napisał(a):

wkurza mnie ciasto w lodowce... emotka

chętnie je przygarnę żeby cię już nie wkurzało emotka
0 0

yuliya25

#4123272 Napisano: 08.02.2011 10:24:01
efelinkaaa napisał(a):

echh.. mam prawo, bo On na prawde nie chce jeść.. ograniczyłam przekąski, słodycze (czasami zje jakąś mambę czy lizaka, ale nie codziennie!), a On nadal nie chce..
mięsa - nie lubi, wypluwa jak poczuje (czasami zje packę mielonego z ziemniakiem)
warzywa - niezbyt
owoce - cytrusy i winogrona, reszta pe!
pieczywo - tylko chrupkie (vasa z serkiem - o to może zjeść)

i mleko, mleko, mleko - 3xdoba - nie próbuję nawet ograniczać, bo jak chce to nie odpuści..

chyba zacznę Mu jakieś kropelki dawać Apetizer czy jakoś tak..? Próbowałyście?

Moja mała, jak miała ok 1-1,5 odmówiła jedzenia mięsa i ryby. Ogólnie to nie narzekałam na apetyt, ale jak poczuła gdzieś mięso czy rybę to wypluwała i koniec. Powiedziałam o tym naszej lekarce, bo się bałam że będzie małej brakować żelaza, więc zaleciła nam syrop Multivitamol 1+... Zaczęłam go podawać małej, po kilku dniach zaczęła jeść 3 razy więcej niż przed tym... odstawiłam syrop po niecałych 2 tygodniach, bo mała tak po nim jadła, że w ciągu miesiąca przytyła prawie 1,5 kg!!! Więc może spróbuj ten syropek, on jest z żelazem, ale też zwiększa apetyt.... moja jakaś dalej niepochamowana z tym jedzeniem, w maju skończy 3 latka, je wszystko co widzi emotka
0 0

zielonaszpilka

#4123381 Napisano: 08.02.2011 11:36:57
yuliya25 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

echh.. mam prawo, bo On na prawde nie chce jeść.. ograniczyłam przekąski, słodycze (czasami zje jakąś mambę czy lizaka, ale nie codziennie!), a On nadal nie chce..
mięsa - nie lubi, wypluwa jak poczuje (czasami zje packę mielonego z ziemniakiem)
warzywa - niezbyt

i mleko, mleko, mleko - 3xdoba - nie próbuję nawet ograniczać, bo jak chce to nie odpuści..

Moja mała, jak miała ok 1-1,5 odmówiła jedzenia mięsa i ryby. Ogólnie to nie narzekałam na apetyt, ale jak poczuła gdzieś mięso czy rybę to wypluwała i koniec. Powiedziałam o tym naszej lekarce, bo się bałam że będzie małej brakować żelaza, więc zaleciła nam syrop Multivitamol 1+... Zaczęłam go podawać małej, po kilku dniach zaczęła jeść 3 razy więcej niż przed tym... odstawiłam syrop po niecałych 2 tygodniach, bo mała tak po nim jadła, że w ciągu miesiąca przytyła prawie 1,5 kg!!! Więc może spróbuj ten syropek, on jest z żelazem, ale też zwiększa apetyt.... moja jakaś dalej niepochamowana z tym jedzeniem, w maju skończy 3 latka, je wszystko co widzi emotka

Dziecko wie samo czego i ile potrzebuje emotka Jeżeli tylko ma dostęp do jedzenia to nie ma szans, żeby się samo zagłodziło. Jak będzie głodne to zje. Pamiętam ze swojego doświadczenia, bo byłam strasznym niejadkiem, jak babcia wmuszała we mnie jedzenie. Nienawidziłam tego i w końcu zaczęłam jej robić na złość nie jedząc niczego, co ona mi wciskała emotka Podjadałam po kryjomu, ale nie zjadłam nic kiedy ktoś mi coś wciskał. Albo jeżeli zostawałam sama z jedzeniem w kuchni to wrzucałam je za szafki albo spuszczałam w zlewie:P W końcu się oduczyli tego. Jem tyle ile potrzebuje.
Jak byłam mała nie jadłam też wielu potraw bo mi po prostu nie smakowały - skreślone były wszystkie mięsa poza kurczakiem, wszystkie zupy, ziemniaki, pasztety, gotowane warzywa - a teraz smak mi się zmienił i chętnie pałaszuję potrawy, których kiedyś bym nie tknęła emotka

Byłam też kiedyś na fajnych warsztatach psychologicznych, na których była mowa właśnie o niejadkach. Zwrócono uwagę na przemoc słowną wobec dzieci emotka To np. takie wciskanie im jedzenia za mamusie, za tatusia -n o za tatusia nie zjesz? Dziecko wtedy może czuć się winne, że nie chce zjeść za tatę i bez względu na to czy zje czy nie to, gdy tacie stanie się coś złego, może mieć poczucie, że to przez niego. Może to wzbudzić w nim duże poczucie winy. Kto wie co w takich małych głowkach siedzi emotka

Także tak jak pisały dziewczyny - jeżeli tylko badania ma w normie to nie ma podstaw do niepokoju. Podawaj śniadanie jak zwykle, drugie śniadanie, obiad, podwieczorek i kolację. Ale niech nie stoi to na stole cały dzień. Np. po pół godzinie zabierz talerz. Jak będzie głodne to albo się upomni albo następny posiłek wszama aż będa mu się uszy trzęsły emotka

Trzymam kciuki żeby jednak zaczął jeść tyle, żebyś nie musiała się martwić emotka
A pomysł z kropelkami też niezły - ja brałam hmm sanostol? chyba tak to się nazywało - ale raczej bez efektów. Tylko babcia była spokojniejsza emotka
0 0

Gość: piotroncia

#4123382 Napisano: 08.02.2011 11:41:12
yuliya25 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

warzywa - niezbyt

moj syn jak mial 2lata ograniczył swoj jadłospis do nalesników,pomidorówki i jogurtów no i makaronu..lekarka powiedziała ze jak je makaron to bedzie żył emotka
dzis ma 4.5 i nadal makaron i jogurty ale tylko jeden rodzaj gratka danona
złości mnie to ale trudno
syropki na apetyt nie pomagały,
widocznie ten typ tak ma emotka
0 0

jokan

#4123673 Napisano: 09.02.2011 08:32:43
wkurza mnie to ze po przeziebieniu teraz mi sie jedno ucho zatkalo i jestem polglucha emotka

ma ktos patent aby skutecznie odetkac ?
0 0

Gość: lula81

#4123694 Napisano: 09.02.2011 08:36:57
a mnie wkurza że na LEonie nie chce mi przyjąć kodów emotka ((((
0 0

79magda

#4123720 Napisano: 09.02.2011 08:43:46
Wkurza mnie, że wczoraj wieczorem potraktowałam się czymś, co nazywa się błyskawiczny lifting pośladków. I co? Dziś rano odnalazłam swoje pośladki dokładnie w tym samym miejscu, w którym wieczorem... Ech... emotka

I tak sobie myślę, że może moim pośladkom bardziej przydałby się tuning, a nie lifting... Według definicji, tuning to modyfikacje, dzięki którym osiąga się polepszenie parametrów technicznych i właściwości jezdnych... Zakres modyfikacji zależy jest od przeznaczenia pojazdu i zasobności kieszeni właściciela.
0 0

merynosek

#4123728 Napisano: 09.02.2011 08:44:58
79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że wczoraj wieczorem potraktowałam się czymś, co nazywa się błyskawiczny lifting pośladków. I co? Dziś rano odnalazłam swoje pośladki dokładnie w tym samym miejscu, w którym wieczorem... Ech... emotka

I tak sobie myślę, że może moim pośladkom bardziej przydałby się tuning, a nie lifting... Według definicji, tuning to modyfikacje, dzięki którym osiąga się polepszenie parametrów technicznych i właściwości jezdnych... Zakres modyfikacji zależy jest od przeznaczenia pojazdu i zasobności kieszeni właściciela.

Ale się uśmiałam! Rewelacyjny wpis emotka
Już zapomniałam co miałam napisać, ale coś mnie wkurzało od rana emotka
0 0

joan

#4123752 Napisano: 09.02.2011 08:49:24
79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że wczoraj wieczorem potraktowałam się czymś, co nazywa się błyskawiczny lifting pośladków. I co? Dziś rano odnalazłam swoje pośladki dokładnie w tym samym miejscu, w którym wieczorem... Ech... :evil

Efekt liftingu utrzymywał się przez całą noc, a rano zniknął. Błyskawicznie emotka
0 0

renatak0

#4123760 Napisano: 09.02.2011 08:50:58
piotroncia napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

warzywa - niezbyt

moj syn jak mial 2lata ograniczył swoj jadłospis do nalesników,pomidorówki i jogurtów no i makaronu..lekarka powiedziała ze jak je makaron to bedzie żył emotka
dzis ma 4.5 i nadal makaron i jogurty ale tylko jeden rodzaj gratka danona
złości mnie to ale trudno
syropki na apetyt nie pomagały,
widocznie ten typ tak ma emotka

Effelinka jakbyś opowiadała o moim synku.Tylko,że on ma już 9 lat i dalej takie preferencje, nawet mu badania zrobilam - wyniki idealne ! Może z tego wyrośnie jak go żona zacznie karmić
emotka emotka emotka
0 0

Gość: cudaczek

#4123791 Napisano: 09.02.2011 08:58:09
79magda napisał(a):

emotka emotka emotka
o rrrrraaaaanyyyyyy....
a słyszałaś kiedykolwiek dźwięk, jaki wydają z siebie tuningowane samochody???
emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: pola731

#4123815 Napisano: 09.02.2011 09:04:48
wkurza mnie ,że wciąż nie mam kasy za zakupy konkursowe dla jednej osóbki - paragony dawno wysłane , nagroda na nie ponoć wpadła a u mnie na koncie tylko wiatr hula - chyba zwyczajnie jest mi przykro
0 0

Gość: lula81

#4123824 Napisano: 09.02.2011 09:06:03
cudaczek napisał(a):

79magda napisał(a):

emotka emotka emotka
o rrrrraaaaanyyyyyy....

emotka emotka emotka emotka

juz mi przeszło moje wkurzenie
0 0

zaczytana-pola

#4123832 Napisano: 09.02.2011 09:07:46
cudaczek napisał(a):

79magda napisał(a):

emotka emotka emotka
o rrrrraaaaanyyyyyy....

emotka wymiękam
0 0

Gość: karla0689

#4123962 Napisano: 09.02.2011 09:39:39
nowy plan mnie wkurza emotka już więcej zajęć to chyba nam nie mogli dowalić emotka
0 0

izoldaaa6

#4123975 Napisano: 09.02.2011 09:44:19
ilonar2301 napisał(a):

cudaczek napisał(a):

79magda napisał(a):

emotka emotka emotka
o rrrrraaaaanyyyyyy....

emotka wymiękam

cudaczek wymiękłam od twojej wypowiedzi emotka nie chciałam bym słyszeć tego po tuningu emotka
0 0

Gość: beata82roksana82

#4124065 Napisano: 09.02.2011 10:14:22
http://wiadomosci...wiadomosc_prasa.html

wkurza mnie pierwsza opinia do tego artykułu emotka
0 0