Wkurza mnie...

psemulek

#4140777 Napisano: 14.02.2011 04:25:03
dokładnie, spotkałam dużo pomocnych ludzi na forum, ale też i takich, którzy chcieli nie wiadomo co, za małą podpowiedź w konkursie...

wkurza mnie, że nic dzisiaj nie wygrałam na Walentynki emotka
0 0

leona

#4140828 Napisano: 14.02.2011 04:43:58
Wkurza mnie, że drugi rok z rzędu w Walentynki totalna nagrodowa posucha emotka
0 0

Gość: polec

#4140836 Napisano: 14.02.2011 04:46:25
wkurza mnie, że od 20 minut mam takiego muła, że podwójne espresso musiałabym dostać dożylnie !!!
NATYCHMIAST !
0 0

ziolko

#4140854 Napisano: 14.02.2011 04:51:01
jokan napisał(a):

wkurza mnie to, ze chcieli mi wcisnac telefonicznie jakas super szwajcarska bizuterie....

to znaczy oficjalnie ktos tam niby mi ja ufundowal (nie doslyszalam nazwy firmy), a ja jedynie mam pokryc koszty wysylki i pakowania 14,99 zl emotka

skoro ten KTOS lub FIRMA funduje, to az wstyd, zeby nie bylo ich stac na pakowanie i wysylke he he emotka emotka

sciema na maxa, uwazajcie emotka emotka

Curlux?
0 0

zielonaszpilka

#4140895 Napisano: 14.02.2011 04:59:30
Wygrałam bukiet dla mamy z poczty kwiatowej. Przyjechał kurier, kwiaty odebrałam ja, bo mamy nie było, wstawiłam je do wazonu i postawiłam obok siebie na biurku. Po minucie myślałam, że nie wytrzymam. Od bukietu śmierdziało stęchlizna tak, że nie można było oddychać! Bukiet był owinięty czerwonym ozdobnym materiałem, który po prostu śmierdział. Więc zdjęłam to śmierdzące coś, owinęłam bukiet wstążką i zadowolona pracuje dalej na komputerze. Ale o zgrozo! Bukiet dalej śmierdzi! Wszystkie dekoracyjne liście prześmierdły stęchlizną! Musiałam rozłożyć cały bukiet na czynniki pierwsze, każdy kwiatek i każdą gałązkę z osobna umyć i złożyć bukiet do kupy! Mordowałam się z nim godzinę, żeby te kwiaty jakoś wyglądały! Koszmar! Nie omieszkam napisać kwiaciarni z której dostałam bukiet co o tym myślę!
0 0

Gość: amif

#4140913 Napisano: 14.02.2011 05:05:49
wkurza mnie dzisiaj wszystko, a najbardziej krety, które zryły mi cały ogród, a jamnik, który miał je ścigać nie wychodzi spod pierzyny dzisiaj....
0 0

jokan

#4140931 Napisano: 14.02.2011 05:11:52
ziolko napisał(a):

jokan napisał(a):

wkurza mnie to, ze chcieli mi wcisnac telefonicznie jakas super szwajcarska bizuterie....

to znaczy oficjalnie ktos tam niby mi ja ufundowal (nie doslyszalam nazwy firmy), a ja jedynie mam pokryc koszty wysylki i pakowania 14,99 zl emotka

skoro ten KTOS lub FIRMA funduje, to az wstyd, zeby nie bylo ich stac na pakowanie i wysylke he he emotka emotka

Curlux?

hmm, być może tak własnie to brzmiało, ale głowy nie dam...ciekawe skad mają na mnie namiary emotka emotka
0 0

jokan

#4140936 Napisano: 14.02.2011 05:13:02
amif napisał(a):

wkurza mnie dzisiaj wszystko, a najbardziej krety, które zryły mi cały ogród, a jamnik, który miał je ścigać nie wychodzi spod pierzyny dzisiaj....

ha ha, właśnie mnie rozbroiłaś totalnie tym opisem...chyba mi przeszło wkurzanie
emotka

p.a. a dokładnie chodzi o jamnika, którego sobie wyobraziłam pod pierzyną:)
0 0

#4140950 Napisano: 14.02.2011 05:16:28
jokan napisał(a):

amif napisał(a):

ha ha, właśnie mnie rozbroiłaś totalnie tym opisem...chyba mi przeszło wkurzanie
emotka

to wcale nie jest smieszne, ten model jamnika tak akurat ma
ja rozumiem, że to jest wytuningowany jamnik, ma 3 medale wystawowe, ale poważnie wychodzi spod pierzyny o 10 rano, zmarzluch jakich mało
trudno wydostać go spod poscieli
0 0

Gość: misiulka

#4141057 Napisano: 14.02.2011 06:06:14
jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

jokan napisał(a):

Curlux?

hmm, być może tak własnie to brzmiało, ale głowy nie dam...ciekawe skad mają na mnie namiary emotka emotka

do mnie też dzwonili i to dwa razy ale juz jakiś czas temu emotka ja ta nazwe zapamietalam jako bużur emotka tez nie wiem skąd moj nr tel. mieli
ale wysłuchalam i podziekowałam - to sie zapytał dlaczego nie emotka a ja że mnie nie stac bo mam inne wydatki emotka
0 0

Gość: beata82roksana82

#4141085 Napisano: 14.02.2011 06:13:44
amif napisał(a):

jokan napisał(a):

amif napisał(a):

emotka

to wcale nie jest smieszne, ten model jamnika tak akurat ma
ja rozumiem, że to jest wytuningowany jamnik, ma 3 medale wystawowe, ale poważnie wychodzi spod pierzyny o 10 rano, zmarzluch jakich mało
trudno wydostać go spod poscieli

a jamnik mojej babci to moze być nawet 40 stopni gorąca w mieszkaniu o on nadal leży pod pierzyną:)chyba wszystkie jamniki tak mają emotka
0 0

Gość: AgaAga

#4141092 Napisano: 14.02.2011 06:15:46
misiulka napisał(a):

jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

jokan napisał(a):

Curlux?

do mnie też dzwonili i to dwa razy ale juz jakiś czas temu emotka ja ta nazwe zapamietalam jako bużur emotka tez nie wiem skąd moj nr tel. mieli
ale wysłuchalam i podziekowałam - to sie zapytał dlaczego nie emotka a ja że mnie nie stac bo mam inne wydatki emotka

Corlux, to ci od maszynek do golenia, majtek szwajcarskich i jak się okazuje od biżuterii emotka
Wkurzają mnie co jakiś czas.
0 0

babariba

#4141099 Napisano: 14.02.2011 06:17:49
a jamnik mojej babci to moze być nawet 40 stopni gorąca w mieszkaniu o on nadal leży pod pierzyną:)chyba wszystkie jamniki tak mają
podobno właściciele jamników dzielą się na tych, którzy otwarcie przyznają się do tego, że śpią ze swoimi psami i na tych, którzy się nie przyznają, ale i tak śpią emotka emotka emotka
0 0

madzia34

#4141432 Napisano: 14.02.2011 07:53:40
noz kurna,wkurzył mnie gosciu na fb-lego gra na lajki i grzecznie pomału sobie je zbieram a tu jakis buras twierdzi ze kupuje głosy na allegro,noz nie moge zawsze gram uczciwie a tu tak mi ktos dokopał emotka
0 0

efelinkaaa

#4141476 Napisano: 14.02.2011 08:07:46
wkurza mnie mąż.. walentynki, a ten śpi... Burak buraczany normalnie, brak mi słów na niego! (mała litera celowo!)

ps. sprzedam męża.. dobry rocznik, ewentualnie wymienię na coś emotka
0 0

monia24

#4141503 Napisano: 14.02.2011 08:19:23
AgaAga napisał(a):

misiulka napisał(a):

jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

jokan napisał(a):

Curlux?

Corlux, to ci od maszynek do golenia, majtek szwajcarskich i jak się okazuje od biżuterii emotka
Wkurzają mnie co jakiś czas.

proście o usunięcie danych z bazy danych firmy,
0 0

Gość: kaoa

#4141597 Napisano: 14.02.2011 08:53:27
agnusaga- że wysyła pw z prośbami o klik jakby do tego właśnie to służyło, rozumiem w ostatni dzień konkursu lub rozpaczy, ale to przesada, zamknęli KLIKNIJCIE czy co?!

wkurza mnie reklama ing, bo jest głupia! okropna! i ten tekst Pączki dzielą się na nadziewane marmoladą i beznadziejne czy jakoś tak... emotka emotka emotka
0 0

Gość: kaoa

#4141606 Napisano: 14.02.2011 08:55:20
i jeszcze to, że nic dziś nie wygrałam i to, że jeszcze nic nie umiem na jutro do szkoły! o! emotka
powyżalałam się to idę się uczyć emotka
0 0

#4141619 Napisano: 14.02.2011 08:57:39
babariba napisał(a):

a jamnik mojej babci to moze być nawet 40 stopni gorąca w mieszkaniu o on nadal leży pod pierzyną:)chyba wszystkie jamniki tak mają
podobno właściciele jamników dzielą się na tych, którzy otwarcie przyznają się do tego, że śpią ze swoimi psami i na tych, którzy się nie przyznają, ale i tak śpią emotka emotka emotka

Potwierdzam śpi w łóżku ale nie ze mną.
emotka
0 0

asiakali

#4142550 Napisano: 15.02.2011 10:28:05
Wkurza mnie ,że nie mogę wygrać w posti.... emotka ,ale i tak gram dalej...nie wiem po co...nadzieja matką głupich
0 0