Wkurza mnie...

Gość: cudaczek

#4145913 Napisano: 16.02.2011 12:13:22
joan napisał(a):

katmich napisał(a):

joan napisał(a):

katmich - utwórz na pulpicie kompa plik dokumentujący wygrane męża, niech uzupełnia, a dopiero potem komentuje Twoje hobby emotka

joan masz rację! i mam nadzieję, że szybko dojdzie do wniosku, że jedyną wygraną jaka mu się w życiu trafiła jestem JA emotka

emotka Możesz swoją osobę wpisać w pierwszy wiersz tabelki emotka

Ależ nie, nie, nie!!! - wtedy On będzie już zawsze górą, wiadomo... Zrób inaczej: plik ze swoimi wygranymi - i wpisz go jako swoją wygraną między te breloczki emotka Już ani nie piśnie, że nagrody marne... emotka emotka I powodzenia - pewnie sypie Ci breloczkami, żebyś miała do czego przypinać kluczyki do samochodów, które wygrasz emotka
0 0

joan

#4145922 Napisano: 16.02.2011 12:14:43
cudaczek - dobry pomysł, byle u góry w pliku był nagłówek Nagrody posortowane według wartości rynkowej emotka emotka emotka
0 0

Gość: cudaczek

#4145932 Napisano: 16.02.2011 12:16:27
joan napisał(a):

cudaczek - dobry pomysł, byle u góry w pliku był nagłówek Nagrody posortowane według wartości rynkowej emotka emotka emotka

emotka emotka emotka
0 0

katmich

#4145933 Napisano: 16.02.2011 12:16:41
cudaczek napisał(a):

joan napisał(a):

katmich napisał(a):

joan napisał(a):

katmich - utwórz na pulpicie kompa plik dokumentujący wygrane męża, niech uzupełnia, a dopiero potem komentuje Twoje hobby emotka

joan masz rację! i mam nadzieję, że szybko dojdzie do wniosku, że jedyną wygraną jaka mu się w życiu trafiła jestem JA emotka

Ależ nie, nie, nie!!! - wtedy On będzie już zawsze górą, wiadomo... Zrób inaczej: plik ze swoimi wygranymi - i wpisz go jako swoją wygraną między te breloczki emotka Już ani nie piśnie, że nagrody marne... emotka emotka I powodzenia - pewnie sypie Ci breloczkami, żebyś miała do czego przypinać kluczyki do samochodów, które wygrasz emotka

emotka taaaak! mam tabelkę z wygranymi! i mam tam również miejsce na komentarze przy nagrodach, że np. fajne, super czy niezapomniane przeżycie.. hmm.. co by tutaj przy nim napisać emotka może: stare, trzeszczące pudło rezonansowe wydające z siebie jedyne dźwięki typu: znowu taka gó****ana nagroda
0 0

katmich

#4145954 Napisano: 16.02.2011 12:19:56
cudaczek napisał(a):

joan napisał(a):

emotka emotka emotka

już mi lepiej! posikam się w majty zaraz ! dzięki joan i cudaczek za poprawienie mojego nastroju

emotka emotka emotka
0 0

mia

#4145955 Napisano: 16.02.2011 12:20:04
katmich napisał(a):

cudaczek napisał(a):

joan napisał(a):

katmich napisał(a):

joan napisał(a):

emotka taaaak! mam tabelkę z wygranymi! i mam tam również miejsce na komentarze przy nagrodach, że np. fajne, super czy niezapomniane przeżycie.. hmm.. co by tutaj przy nim napisać emotka może: stare, trzeszczące pudło rezonansowe wydające z siebie jedyne dźwięki typu: znowu taka gó****ana nagroda

Wystarczy jak wpiszesz: nagroda przeciętna... nic więcej już nie trzeba emotka
0 0

joan

#4145958 Napisano: 16.02.2011 12:21:16
mia - cha cha cha emotka
0 0

delfinka101

#4145960 Napisano: 16.02.2011 12:21:52
Możesz jeszcze dopisać,ze chętnie wymienisz na jakis drobiazg do kuchni...
0 0

katmich

#4145980 Napisano: 16.02.2011 12:27:53
delfinka101 napisał(a):

Możesz jeszcze dopisać,ze chętnie wymienisz na jakis drobiazg do kuchni...

emotka
0 0

Gość: frezja

#4146024 Napisano: 16.02.2011 12:36:57
janiek napisał(a):

wkurza mnie pewien bardzo znany hipermarket pojechałem po parówki jedynki bo są w promocji (tanie) załadowałem tyle ile było w ladzie 127 opakowań i rusyłem do kasy
Przy kasie ochrona i jakiś kierownik/dyrektor(mam nazwisko) powiedzieli że nie sprzedadzą mi parówek bo nie chcą mieć pustej lady w sklepie emotka
Właśnie pisze pismo do Centrali w Wawie mam nadzieje że tego kolesia zwolnią!
Pojechałem tam bo mam bony do wydania

biednemu śniło się 127 opakowań jedynek
emotka mówiąc prościej jest to błędna interpretacja doznawanego w czasie snu wrażenia zmysłowego emotka
0 0

efelinkaaa

#4146284 Napisano: 16.02.2011 01:40:51
juz mnie to wkurza.. zawiść, zazdrość.. Najbardziej wkurza wtedy, kiedy ktoś wciąga to moje dziecko..
Walka o głupie puzzle..

Muszę chyba na jakiś czas usunąć się z konkursów emotka
0 0

klaudia011

#4146291 Napisano: 16.02.2011 01:42:34
wkurza mnie że już 2 osoba mi pisze że jej nie odklikuję...a ja zawsze sumiennie głosuję i odpisuję...wrr emotka

a w ogóle to jest mi dzisiaj źle!!! emotka
0 0

efelinkaaa

#4146303 Napisano: 16.02.2011 01:43:45
klaudia011 napisał(a):

wkurza mnie że już 2 osoba mi pisze że jej nie odklikuję...a ja zawsze sumiennie głosuję i odpisuję...wrr emotka

a w ogóle to jest mi dzisiaj źle!!! emotka

mi tez.. niestety emotka
dołek mam..
0 0

79magda

#4146446 Napisano: 16.02.2011 02:11:30
Nie wkurza, ale śmieszy... Pewna drogeria na facebooku ogłosiła konk, UWAGA! kreatywny - należy wymyślić im wiosenne hasło, które sobie beztrosko wykorzystają na swojej stronie emotka odbiór nagród - osobisty. Zgadzają się na wysyłkę, ale UWAGA! za 12 zeta. Zaznaczam, że nagrodą są np. próbki perfum emotka emotka

Napisałam wczoraj na ich fanpagu, co o tym myślę, a oni skasowali mojego posta oraz swoją informację o kosztach wysyłki... Nie mogę uwierzyć, że ktoś tak jawnie sobie kpi - wymyśl mi hasło, ja ci dam za to zestaw próbek, ale ty zapłacisz za wysyłkę!!!
0 0

Gość: frezja

#4146450 Napisano: 16.02.2011 02:12:54
79magda napisał(a):

Nie wkurza, ale śmieszy... Pewna drogeria na facebooku ogłosiła konk, UWAGA! kreatywny - należy wymyślić im wiosenne hasło, które sobie beztrosko wykorzystają na swojej stronie emotka odbiór nagród - osobisty. Zgadzają się na wysyłkę, ale UWAGA! za 12 zeta. Zaznaczam, że nagrodą są np. próbki perfum emotka emotka

Napisałam wczoraj na ich fanpagu, co o tym myślę, a oni skasowali mojego posta oraz swoją informację o kosztach wysyłki... Nie mogę uwierzyć, że ktoś tak jawnie sobie kpi - wymyśl mi hasło, ja ci dam za to zestaw próbek, ale ty zapłacisz za wysyłkę!!!

pogieło emotka
0 0

79magda

#4146472 Napisano: 16.02.2011 02:17:30
frezja napisał(a):

79magda napisał(a):

pogieło emotka

Tu jest link:

http://www.facebo...achy/149777901714649

jak Ktoś ma ochotę, niech zapyta w komentarzach, ile wynosi koszt wysyłki - ciekawe, co odpowiedzą. Wczoraj napisałam im, że 12 zeta to jawna kpina, bo ostatnio płaciłam 15 za wysyłkę ekspresu do kawy, który chyba jest nieco cięższy, niż dezodorant w sztyfcie, bądź zestaw próbek...
emotka
0 0

ziolko

#4146518 Napisano: 16.02.2011 02:29:15
wkurr...............ia mnie jeden osobnik, z chęcią bym mu przypier......ła w jego zasrany dziób emotka emotka emotka emotka emotka emotka

i wyrwała jego kłaki farbowane na żółto emotka emotka emotka
0 0

malutka456

#4146524 Napisano: 16.02.2011 02:31:07
ziolko napisał(a):

wkurr...............ia mnie jeden osobnik, z chęcią bym mu przypier......ła w jego zasrany dziób emotka emotka emotka emotka emotka emotka

i wyrwała jego kłaki farbowane na żółto emotka emotka emotka

emotka emotka moze emotka na uspokojenie? emotka
0 0

ziolko

#4146526 Napisano: 16.02.2011 02:31:58
malutka456 - w tym przypadku musiałabym się wyładować na nim, bo nic innego nie przychodzi mi do głowy emotka emotka emotka emotka
0 0

malutka456

#4146528 Napisano: 16.02.2011 02:33:07
ziolko napisał(a):

malutka456 - w tym przypadku musiałabym się wyładować na nim, bo nic innego nie przychodzi mi do głowy emotka emotka emotka emotka

dosyp jej/jemu srodkow przeczyszczajacyh do herbaty i schowaj papier toaletowy emotka emotka
0 0