Wkurza mnie...

edith

#4147990 Napisano: 16.02.2011 09:09:30
fryz napisał(a):

moniaainom napisał(a):

Ale się wkurzam na wszystko i aż mnie nosi, żeby zrobić jakąś demolkę na pociechę. Rzuciałm palenie 5 dni temu i myślałam, że to sobie ot tak przejdzie po kilku dniach, a tu nic- wciąż marzę o tym śmierdzącym papierosie emotka Mało tego, wspierają mnie plastry więc to nie jest taka moja indywidualna walka silnej woli. Że też człowiek taki głupi i dał się ponieść nałogowi.

Mnie pomagala slodyczowa wyzerka... a, ze teraz tyle slodkich konkursow
emotka

A ja poraz pierwszy w życiu na diecie- Dukana i nie myślalam że będzie tak ciężko
emotka chce mie się ziemniaków,chleba i slodyczy emotka
0 0

Gość: moniaainom

#4147999 Napisano: 16.02.2011 09:11:21
fryz napisał(a):

moniaainom napisał(a):

Ale się wkurzam na wszystko i aż mnie nosi, żeby zrobić jakąś demolkę na pociechę. Rzuciałm palenie 5 dni temu i myślałam, że to sobie ot tak przejdzie po kilku dniach, a tu nic- wciąż marzę o tym śmierdzącym papierosie emotka Mało tego, wspierają mnie plastry więc to nie jest taka moja indywidualna walka silnej woli. Że też człowiek taki głupi i dał się ponieść nałogowi.

Mnie pomagala slodyczowa wyzerka... a, ze teraz tyle slodkich konkursow
emotka

No ja własnie dlatego rzuciłam to palenie, bo chcę przytyć. Słodycze srednio lubię, ale lodówkę już powoli ogołociłam emotka Tylko, że to średnio pomaga, bo wciąż mam ochotę na papieroska. Muszę chyba plaster sobie przykleić, ale nie chciałam na noc, bo mam straszne sny od nich (dosłownie! polecam spragnionym wrażeń!) emotka
0 0

Gość: kasiap76

#4148006 Napisano: 16.02.2011 09:14:00
A mnie wkurza, że ktoś mi odjął w konkursie dzisiaj ponad 40 głosów... a dziś koniec...
0 0

Gość: sabikus

#4148043 Napisano: 16.02.2011 09:20:20
my mamy bojlerna prąd , no ale komp cały dzien hula, zmywara co 2 dni, pralka przy moich dzieciach co 2 dni leci no i licznik bije

emotka
0 0

mio

#4148091 Napisano: 16.02.2011 09:35:14
wkurza mnie ze dzis wyszłam ze szpitala po artroskopii kolana i dali mi
zastrzyki do robienia w brzuch na 10 dni emotka emotka emotka w zyciu sobie tego nie zrobie emotka emotka
0 0

Gość: AgaAga

#4148123 Napisano: 16.02.2011 09:45:47
mio napisał(a):

zastrzyki do robienia w brzuch na 10 dni emotka emotka emotka w zyciu sobie tego nie zrobie emotka emotka

Musisz emotka
To przeciwzakrzepowe, poproś kogoś z rodziny.
Mój ojciec sam sobie robił, jakoś mu się udawało. Mnie wkurza, że dzieć miał juz wyzdrowieć i znów jakiś kryzys go dopadł
emotka
0 0

assal

#4148135 Napisano: 16.02.2011 09:49:46
Mnie jak dawno nic nie wkurzało, tak... nacięłam się w Tesco.
Nie dość, że mi o 6 zł źle policzyli, to jeszcze złą szczoteczkę Oral B kupiłam emotka
Potrzebna mi była i tak, ale już posłałam smsa emotka
Mała rzecz, a potrafi rozdrażnić na wieczór emotka
0 0

sylwika76

#4148138 Napisano: 16.02.2011 09:49:50
turli napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

wkurzyłam się strasznie tymi parówkami
kupiłam tylko 2 opakowania i wysłałam kody a tu jedna zwrotka mi przychodzi,że kod już zużyty - jak to możliwe?

pewnie ktoś jeszcze w sklepie z kodu skorzystał ale nawet jak wygra to i tak mu to nic nie da bo trzeba parówki kupić. Ale zdenerwować się można.

sprawdzałam czy ktoś się do nich dobierał i śladu nie było dlatego się wściekam
emotka
0 0

79magda

#4148176 Napisano: 16.02.2011 09:59:11
ako63 napisał(a):

Jak możesz coś wygrać, skoro tu wygrywają wciąż i wszystko (nawet w ilościach hurtowych!!!)Ci sami gracze, którzy chyba w swojej codzienności na nic innego oprócz tego swojego nałogu konkursowego nie mają czasu niestety...
Pozdrawiam emotka )

Wkurza mnie, że ludzie mają takie problemy... Przypominam - to jest forum dla konkursomaniaków, nie dla chóru kościelnego... Skoro świadomie wybieram gromienie konków od oglądania seriali, wybieram hobby jak każde inne, a jakie przyjemne... emotka
0 0

sambolera

#4148177 Napisano: 16.02.2011 09:59:30
mio napisał(a):

tez mialam w brzuch
ale nie taki diabel straszny emotka mozna sir przyzwyczaic emotka
0 0

isiulka

#4148189 Napisano: 16.02.2011 10:04:00
AgaAga napisał(a):

mio napisał(a):

Musisz emotka
Mój ojciec sam sobie robił, jakoś mu się udawało. Mnie wkurza, że dzieć miał juz wyzdrowieć i znów jakiś kryzys go dopadł
emotka

To nic nie boli, chwytasz fałdkę skóry, wbijasz i powoli wstrzykujesz,i po sprawie, jeden raz zrobisz i uznasz ze nie bylo sie czego bac:)
Igły są cieniutkie, a zastrzyk niebolesny. Nie da sie bynajmiej zrobić go źle:)
0 0

zielonaszpilka

#4148197 Napisano: 16.02.2011 10:06:18
AgaAga napisał(a):

mio napisał(a):

Musisz emotka
emotka

Możesz tez chodzic do przychodni jeżeli masz jakiś papierek od lekarza. Chociaż to uciążliwe emotka koleżanka po złamaniu nogi też dostawała zastrzyki w brzuch i robił jej tata. Nie było źle. Ale byłysmy na festynie w centrum miasta i miała jej zrobić koleżanka. Niestety stchórzyła (a może stety emotka i podeszłyśmy do przychodni, która była obok. Na początki pielęgniarki powiedziały, że jej tego nie zrobią, bo nie ma kartki od lekarza, ale koleżanka powiedziała, że chyba przecież nie dla przyjemności sobie te zastrzyki w brzuch daje i jak nie chcą jej zrobić to sama sobie zrobi i wyrwała pielęgniarce zastrzyk z ręki. No i pielęgniarka zmiękła emotka

A może masz w bloku albo w okolicy lub wśród znajomych pielęgniarkę, która mogłaby przychodzić i Ci robić te zastrzyki?
0 0

joan

#4148218 Napisano: 16.02.2011 10:10:42
79magda - ale przecież w bazie jest tylko ponad 1000 aktualnych konkursów, a do tego my hurtowo gramy we wszystkich, więc nikt inny nie ma szansy wygrać emotka
0 0

Gość: musztarda

#4148232 Napisano: 16.02.2011 10:14:38
mio napisał(a):

ratunku, slabo mi emotka emotka emotka
0 0

Gość: cudaczek

#4148269 Napisano: 16.02.2011 10:24:02
joan napisał(a):

79magda - ale przecież w bazie jest tylko ponad 1000 aktualnych konkursów, a do tego my hurtowo gramy we wszystkich, więc nikt inny nie ma szansy wygrać emotka

właśnie, właśnie, jak Wy dwie się zabieracie do gromienia konków, to nawet wszystkie mugolowe chomiki wycofują się z przerażenia... emotka emotka emotka
0 0

joan

#4148304 Napisano: 16.02.2011 10:32:47
cudaczek napisał(a):

joan napisał(a):

właśnie, właśnie, jak Wy dwie się zabieracie do gromienia konków, to nawet wszystkie mugolowe chomiki wycofują się z przerażenia... emotka emotka emotka

Zdradzę Ci mój Konkursowy Sekret: od 4 lat nie sypiam i planuję to ciągnąć jeszcze przez dekadę, a do tego kupiłam ongiś dwie białe myszki i aktualnie mogę grać na 4687 słupów emotka Że nie wspomnę, iż każde z tych 4687 stworzeń posiada sporą fantazję, obsługuje urządzenia biurowe i smaży naleśniki na śniadanie. Ot, przepis na sukces emotka
0 0

zielonaszpilka

#4148309 Napisano: 16.02.2011 10:35:04
isiulka napisał(a):

AgaAga napisał(a):

mio napisał(a):

Musisz emotka
emotka

To nic nie boli, chwytasz fałdkę skóry, wbijasz i powoli wstrzykujesz,i po sprawie, jeden raz zrobisz i uznasz ze nie bylo sie czego bac:)
Igły są cieniutkie, a zastrzyk niebolesny. Nie da sie bynajmiej zrobić go źle:)

joan napisał(a):

cudaczek napisał(a):

joan napisał(a):

Zdradzę Ci mój Konkursowy Sekret: od 4 lat nie sypiam i planuję to ciągnąć jeszcze przez dekadę, a do tego kupiłam ongiś dwie białe myszki i aktualnie mogę grać na 4687 słupów emotka Że nie wspomnę, iż każde z tych 4687 stworzeń posiada sporą fantazję, obsługuje urządzenia biurowe i smaży naleśniki na śniadanie. Ot, przepis na sukces emotka

ostatnio za nalesniki zgarnęłam całkiem niezłą patelnię w konkursie emotka kto wie, może to Twoje myszy zgarneły 3 pozostałe? emotka
0 0

Gość: cudaczek

#4148310 Napisano: 16.02.2011 10:35:27
joan napisał(a):

cudaczek napisał(a):

joan napisał(a):

emotka emotka emotka
ale żeby było w temacie: ależ mnie wkurza, że ja się tak strasznie boję gryzoni, że nie dałam się namówić na białe myszki... emotka emotka emotka Chociaż jak dzisiaj wypełnię 999 konkurs, to chyba zacznę je widzieć emotka
0 0

79magda

#4148312 Napisano: 16.02.2011 10:35:57
<nie_ma_czasu_odpisać_bo_czas_nagli_północ_się_zbliża_nieubłaganie_a_tu_jeszcze_pięć_czerwonych_kropek>
0 0

anialistopad

#4148892 Napisano: 17.02.2011 09:33:12
nie no teraz to sie wkurzyłam wczoraj dzwoniłam na infolinie winiar i powiedziała mi babka , ze więcej nagród nie dodadzą , noze sa ostatnie.Więc wziełam kilka tych noży a dzis dodali do sklepiku nagrody czy te kobiety tam są jakieś nienormalne zaraz zadzwonie i je opier..... chciałam patelnię to nie było a teraz sa a ja nie mam punktów emotka emotka
0 0