Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edith
Postów 2560
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja poraz pierwszy w życiu na diecie- Dukana i nie myślalam że będzie tak ciężko
Gość: moniaainom
No ja własnie dlatego rzuciłam to palenie, bo chcę przytyć. Słodycze srednio lubię, ale lodówkę już powoli ogołociłam
Gość: kasiap76
Gość: sabikus
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zastrzyki do robienia w brzuch na 10 dni
Gość: AgaAga
Musisz
To przeciwzakrzepowe, poproś kogoś z rodziny.
Mój ojciec sam sobie robił, jakoś mu się udawało. Mnie wkurza, że dzieć miał juz wyzdrowieć i znów jakiś kryzys go dopadł
assal
Postów 3015
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie dość, że mi o 6 zł źle policzyli, to jeszcze złą szczoteczkę Oral B kupiłam
Potrzebna mi była i tak, ale już posłałam smsa
Mała rzecz, a potrafi rozdrażnić na wieczór
Czekając na...
sylwika76
Postów 3492
Data rejestracji 13.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sprawdzałam czy ktoś się do nich dobierał i śladu nie było dlatego się wściekam
nie głosuję na facebooku
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie, że ludzie mają takie problemy... Przypominam - to jest forum dla konkursomaniaków, nie dla chóru kościelnego... Skoro świadomie wybieram gromienie konków od oglądania seriali, wybieram hobby jak każde inne, a jakie przyjemne...
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
tez mialam w brzuch
ale nie taki diabel straszny
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
To nic nie boli, chwytasz fałdkę skóry, wbijasz i powoli wstrzykujesz,i po sprawie, jeden raz zrobisz i uznasz ze nie bylo sie czego bac:)
Igły są cieniutkie, a zastrzyk niebolesny. Nie da sie bynajmiej zrobić go źle:)
zielonaszpilka
Postów 3301
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możesz tez chodzic do przychodni jeżeli masz jakiś papierek od lekarza. Chociaż to uciążliwe
A może masz w bloku albo w okolicy lub wśród znajomych pielęgniarkę, która mogłaby przychodzić i Ci robić te zastrzyki?
joan
Postów 18736
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Gość: musztarda
ratunku, slabo mi
Gość: cudaczek
właśnie, właśnie, jak Wy dwie się zabieracie do gromienia konków, to nawet wszystkie mugolowe chomiki wycofują się z przerażenia...
joan
Postów 18736
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Zdradzę Ci mój Konkursowy Sekret: od 4 lat nie sypiam i planuję to ciągnąć jeszcze przez dekadę, a do tego kupiłam ongiś dwie białe myszki i aktualnie mogę grać na 4687 słupów
zielonaszpilka
Postów 3301
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ostatnio za nalesniki zgarnęłam całkiem niezłą patelnię w konkursie
Gość: cudaczek
ale żeby było w temacie: ależ mnie wkurza, że ja się tak strasznie boję gryzoni, że nie dałam się namówić na białe myszki...
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14207
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl