Wkurza mnie...

Gość: kamisiek

#4148954 Napisano: 17.02.2011 09:50:36
musztarda napisał(a):

mio napisał(a):

wkurza mnie ze dzis wyszłam ze szpitala po artroskopii kolana i dali mi
zastrzyki do robienia w brzuch na 10 dni emotka emotka emotka w zyciu sobie tego nie zrobie emotka emotka

ratunku, slabo mi emotka emotka emotka

dasz radę, najgorszy stresik po 1, a pote już z górki... i naprawdę trzeba je brać.
ja już po całej serii..
0 0

Gość: pola731

#4148971 Napisano: 17.02.2011 09:53:56
kamisiek napisał(a):

musztarda napisał(a):

mio napisał(a):

zastrzyki do robienia w brzuch na 10 dni emotka emotka emotka w zyciu sobie tego nie zrobie emotka emotka

dasz radę, najgorszy stresik po 1, a pote już z górki... i naprawdę trzeba je brać.
ja już po całej serii..

ja też kilka takich serii przeżyłam - brałam je w ciąży w wielki brzuch - to dopiero był stres - ale igiełka tam jest malutka i w zasadzie to te zastrzyki bardziej szczypią niż bolą .
Głowa do góry emotka
0 0

aneta411

#4148993 Napisano: 17.02.2011 10:04:19
pola731 napisał(a):

kamisiek napisał(a):

musztarda napisał(a):

mio napisał(a):

ja już po całej serii..

ja też kilka takich serii przeżyłam - brałam je w ciąży w wielki brzuch - to dopiero był stres - ale igiełka tam jest malutka i w zasadzie to te zastrzyki bardziej szczypią niż bolą .
Głowa do góry emotka

To są zastrzyki przeciwzakrzepowe? jeśli tak to nie bolą. Z tego co wiem, można je robić również w rękę (tak jak szczepionkę)
0 0

Gość: lekkoatletka

#4149015 Napisano: 17.02.2011 10:09:18
pola731 napisał(a):

kamisiek napisał(a):

musztarda napisał(a):

mio napisał(a):

ja już po całej serii..

Głowa do góry emotka

ja w tym roku też musiałam je brać. Wyjechałam na wycieczkę do Niemiec i spadłam ze schodów emotka języka nie znam kompletnie, panie ze szpitala nie umiały ani angielskiego ani włoskiego, więc wsadziły nogę w gips i dały mi jedynie 3 zastrzyki do robienia w brzuch. Nigdy nie zrobiłabym sobie ich sama, więc wracałam codziennie do szpitala. W czasie drogi powrotnej zastrzyk zrobiła mi koleżanka. W Polsce też poszłam do specjalisty i dał mi kolejne 10 zastrzyków! emotka emotka podziękowałam i zażądałam zdjęcia gipsu. Nie wiem czy tylko mój organizm tak reaguje na te zastrzyki, bo słyszałam od wielu osób, że są bezbolesne, mnie jednak bolały piekielnie... nie wspominając już o sinym brzuchu emotka
0 0

Gość: sasanka24

#4149020 Napisano: 17.02.2011 10:09:56
Wkurza mnie to,że zostało mi 283 pkt z Winiar ,żeby zamówić gł...i nożyć zabrakuje 17 pkt emotka
0 0

Gość: jkkp

#4149071 Napisano: 17.02.2011 10:20:27
pola731 napisał(a):

kamisiek napisał(a):

musztarda napisał(a):

mio napisał(a):

ja już po całej serii..

Głowa do góry emotka

ja ja przez 6 miesięcy robiłam sobie takie zastrzyki co drugi dzień (takie leczenie interferonem), miałam do wyboru udo albo brzuch idzie się przyzwyczaić emotka
0 0

Gość: monisia23

#4149123 Napisano: 17.02.2011 10:30:47
jkkp napisał(a):

pola731 napisał(a):

kamisiek napisał(a):

musztarda napisał(a):

mio napisał(a):

ja już po całej serii..

Głowa do góry emotka

ja ja przez 6 miesięcy robiłam sobie takie zastrzyki co drugi dzień (takie leczenie interferonem), miałam do wyboru udo albo brzuch idzie się przyzwyczaić emotka

Moj tato po operacji stopy ponad 3 meisiace co dzien robil takie zastrzyki... Widok nieprzyjemny, ale twierdzil, ze nie boli...
0 0

Gość: ewikewik

#4149125 Napisano: 17.02.2011 10:30:59
wkurza mnie kolejny karniak za właściwe posty we właściwych topach, w których w tym samym czasie kręcąca tyłkiem spamerka wypisuje co chce, ile razy chce i nikt jej za to karniaków nie daje...
0 0

Gość: krzyszu

#4149522 Napisano: 17.02.2011 12:25:21
Ale się wkur**łem dzisiaj. Byłem w szpitalu u koleżanki i chciałem ją zaprosić do bufetu na obiad. Mówię jej poczekaj skocze do bankomatu bo nie mam gotówki. Chcę wypłacić pieniądze a tu mi pojawia sie komunikat, że mam -19zł emotka Okazało się, że jak robiłem od grudnia zakupy w żabce pieniądze nie były automatycznie pobierane z mojego konta i teraz nagle skasowali mi za wszystkie tranzakcje. No i tak z ostatnich 130zł na koncie zrobiło mi się -19 emotka Ale jestem wkurzony.
0 0

Gość: fikumiku

#4149529 Napisano: 17.02.2011 12:26:53
krzyszu napisał(a):

Ale się wkur**łem dzisiaj. Byłem w szpitalu u koleżanki i chciałem ją zaprosić do bufetu na obiad. Mówię jej poczekaj skocze do bankomatu bo nie mam gotówki. Chcę wypłacić pieniądze a tu mi pojawia sie komunikat, że mam -19zł emotka Okazało się, że jak robiłem od grudnia zakupy w żabce pieniądze nie były automatycznie pobierane z mojego konta i teraz nagle skasowali mi za wszystkie tranzakcje. No i tak z ostatnich 130zł na koncie zrobiło mi się -19 emotka Ale jestem wkurzony.

Ale obciach emotka emotka emotka
0 0

ziolko

#4149594 Napisano: 17.02.2011 12:45:05
wkurza mnie, że co poniektórzy - patrz wyżej - piszą cokolwiek i gdziekolwiek, byleby coś napisać i wkurzać innych

emotka
0 0

Gość: fikumiku

#4149627 Napisano: 17.02.2011 12:52:47
ziolko napisał(a):

wkurza mnie, że co poniektórzy - patrz wyżej - piszą cokolwiek i gdziekolwiek, byleby coś napisać i wkurzać innych

emotka

emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: frezja

#4149668 Napisano: 17.02.2011 01:00:50
79magda napisał(a):

ako63 napisał(a):

Jak możesz coś wygrać, skoro tu wygrywają wciąż i wszystko (nawet w ilościach hurtowych!!!)Ci sami gracze, którzy chyba w swojej codzienności na nic innego oprócz tego swojego nałogu konkursowego nie mają czasu niestety...
Pozdrawiam emotka )

Wkurza mnie, że ludzie mają takie problemy... Przypominam - to jest forum dla konkursomaniaków, nie dla chóru kościelnego... Skoro świadomie wybieram gromienie konków od oglądania seriali, wybieram hobby jak każde inne, a jakie przyjemne... emotka

ona ma prawo wyrazic swoja opinie czy tobie mialoby sie to podobac czy nie
emotka hobby emotka
0 0

martu18

#4149885 Napisano: 17.02.2011 01:57:33
wkurza mnie senność..
cały dzień marzę tylko żeby się położyć, ile bym nie spała to i tak ciągle chce mi się nadal spać...
0 0

Gość: nineczka17

#4149959 Napisano: 17.02.2011 02:19:25
martu18 napisał(a):

wkurza mnie senność..
cały dzień marzę tylko żeby się położyć, ile bym nie spała to i tak ciągle chce mi się nadal spać...

też mam ten problem i robię badania bo coś jest nie tak cukier mam ok szukam teraz wini ze strony tarczyca zobaczymy emotka emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4149981 Napisano: 17.02.2011 02:24:51
a mnie wkurza stos materiałów i notatek, których nie mam ochoty się uczyc
0 0

Gość: ewikewik

#4150240 Napisano: 17.02.2011 03:36:25
ziolko napisał(a):

emotka

Chyba niepotrzebnie się WKURZAMY, ciężko komentować kogoś kto zamiast głową...kręci fikumiku tyłkiem...
0 0

Gość: renia44

#4150249 Napisano: 17.02.2011 03:38:59
rafi323raf napisał(a):

renia44 napisał(a):

Wkurza mnie to że! męczyłam się kilka dni aby wygrać pewno nagrodę ponad 900 lików gdzie indziej dało by mi to 3x lepszą nagrodę a tu ...! jakiś gość wystrzelił ma już prawie 500 nici z tego, oszukuje na pewno ... cóż zrobić... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka a mówili że ja oszukuje!!!!!!!!!!!!! emotka nie mogę emotka

hahaahhaa Ty masz 900, a ktoś inny 500 i się oburzasz że oszukuje? nie mogę emotka emotka

chyba nie rozumiesz ja głsy zbierałam całe 2 tygodnie jak miałam wolne a on wyleciał z 500 czy to normalne??
0 0

Gość: agngrz

#4150311 Napisano: 17.02.2011 04:00:43
a mnie wkurza, że pewna osoba gra we wszystkich konkursach, w których ja i ciągle mnie wyprzedza albo siedzi na ogonie (ale w efekcie końcowym zawsze z nią przegrywam) emotka

na dodatek zbierałam lajki 3 dni, a ona w jedną noc zrobiła tyle, co ja w 3 doby emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#4150322 Napisano: 17.02.2011 04:05:32
ewikewik napisał(a):

wkurza mnie kolejny karniak za właściwe posty we właściwych topach, w których w tym samym czasie kręcąca tyłkiem spamerka wypisuje co chce, ile razy chce i nikt jej za to karniaków nie daje...

mnie twój karniak nie zdziwił, jeżeli już to tylko z tego powodu ze dopiero teraz i tylko jeden emotka
nie podoba ci się jak ktoś inny wpisuje się niepotrzebnie(twoim zdaniem) a ty sama strasznie mnożysz te same posty we wszystkich możliwych wątkach, już chyba całe forum wie na pamięć co masz na wymianę,
to wkurzające ze wszędzie się czyta to samo napisane przez jedną osobę emotka
0 0