Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kamisiek
dasz radę, najgorszy stresik po 1, a pote już z górki... i naprawdę trzeba je brać.
ja już po całej serii..
Gość: pola731
ja też kilka takich serii przeżyłam - brałam je w ciąży w wielki brzuch - to dopiero był stres - ale igiełka tam jest malutka i w zasadzie to te zastrzyki bardziej szczypią niż bolą .
Głowa do góry
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To są zastrzyki przeciwzakrzepowe? jeśli tak to nie bolą. Z tego co wiem, można je robić również w rękę (tak jak szczepionkę)
Gość: lekkoatletka
ja w tym roku też musiałam je brać. Wyjechałam na wycieczkę do Niemiec i spadłam ze schodów
Gość: sasanka24
Gość: jkkp
ja ja przez 6 miesięcy robiłam sobie takie zastrzyki co drugi dzień (takie leczenie interferonem), miałam do wyboru udo albo brzuch idzie się przyzwyczaić
Gość: monisia23
Moj tato po operacji stopy ponad 3 meisiace co dzien robil takie zastrzyki... Widok nieprzyjemny, ale twierdzil, ze nie boli...
Gość: ewikewik
Gość: krzyszu
Gość: fikumiku
Ale obciach
ziolko
Postów 10412
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: fikumiku
Gość: frezja
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cały dzień marzę tylko żeby się położyć, ile bym nie spała to i tak ciągle chce mi się nadal spać...
Gość: nineczka17
też mam ten problem i robię badania bo coś jest nie tak cukier mam ok szukam teraz wini ze strony tarczyca zobaczymy
Gość: iwonciaaa
Gość: ewikewik
Chyba niepotrzebnie się WKURZAMY, ciężko komentować kogoś kto zamiast głową...kręci fikumiku tyłkiem...
Gość: renia44
chyba nie rozumiesz ja głsy zbierałam całe 2 tygodnie jak miałam wolne a on wyleciał z 500 czy to normalne??
Gość: agngrz
na dodatek zbierałam lajki 3 dni, a ona w jedną noc zrobiła tyle, co ja w 3 doby
Gość: czarnygreg
mnie twój karniak nie zdziwił, jeżeli już to tylko z tego powodu ze dopiero teraz i tylko jeden
nie podoba ci się jak ktoś inny wpisuje się niepotrzebnie(twoim zdaniem) a ty sama strasznie mnożysz te same posty we wszystkich możliwych wątkach, już chyba całe forum wie na pamięć co masz na wymianę,
to wkurzające ze wszędzie się czyta to samo napisane przez jedną osobę