Wkurza mnie...

lala82

#2163514 Napisano: 09.02.2009 10:04:25
wqrza mnie że mi zimno, a nie chce mi sie ubrać
0 0

samantha22

#2163516 Napisano: 09.02.2009 10:05:12
kingaa napisał(a):

wkurza mnie że muszę nad statystyką siedzieć, zamiast iść spać, a tym bardziej mnie wkurza że ta baba głupia od staty nie chce nam odpuścić i wpisów dać emotka emotka

za piekne oczy byś chciała piąteczke emotka emotka ja tam lubiłam statystyke emotka
do nauki już emotka emotka
0 0

mahuska

#2163522 Napisano: 09.02.2009 10:07:39
samantha22 napisał(a):

kingaa napisał(a):

wkurza mnie że muszę nad statystyką siedzieć, zamiast iść spać, a tym bardziej mnie wkurza że ta baba głupia od staty nie chce nam odpuścić i wpisów dać emotka emotka

za piekne oczy byś chciała piąteczke emotka emotka ja tam lubiłam statystyke emotka

proponuje podac na przykladach
statystycznie na winiarach wygrac 0% emotka emotka
0 0

Gość: kingaa

#2163539 Napisano: 09.02.2009 10:16:45
mahuska napisał(a):

samantha22 napisał(a):

kingaa napisał(a):

no a jak
emotka ide spać, statystyka wchłoniętej wiedzy ... marna emotka emotka
trzymać kciuki jutro o 13, żebym nie musiała później zawitać do tego topu i wyzywać jeszcze bardziej emotka
0 0

samantha22

#2163544 Napisano: 09.02.2009 10:17:58
kingaa napisał(a):

mahuska napisał(a):

samantha22 napisał(a):

kingaa napisał(a):

no a jak
trzymać kciuki jutro o 13, żebym nie musiała później zawitać do tego topu i wyzywać jeszcze bardziej emotka

trzymam trzymam emotka zdasz jak zawsze emotka
0 0

Gość: kingaa

#2163552 Napisano: 09.02.2009 10:19:29
samantha22 napisał(a):

kingaa napisał(a):

mahuska napisał(a):

samantha22 napisał(a):

kingaa napisał(a):

no a jak

trzymam trzymam emotka zdasz jak zawsze emotka

jak zdam, to z radości zatańczę w fontannie, wprawę mam emotka emotka mega spuchnięte i kolorowe kolano też....
0 0

Gość: barbara1910

#2163553 Napisano: 09.02.2009 10:19:33
mahuska napisał(a):

tunezja napisał(a):

Trochę mnie zdenerwowało to, że jedna z osób z naszego forum napisała do mnie na privie:Paszła won nawiedzona idiotko..., a także:kretynka... za prace sie wez a nie o dlugopisy sie zabijasz....(!) Nie wiem o jakie długopisy chodzi, jeszcze nigdy nie brałam udziału w takim konkursie...
Na koniec zaś było:jestes głupsza niz myslalam... szkoda czasu na wojowanie z glupota...ciao.
Poprosiłam ją o klik, dosyć dawno temu na Piccolo, widocznie teraz go dopiero odebrała, a obecnie o klik na vitax.Proszę grzecznie, nie narzucam się, rozumiem, jeśli ktoś nie reaguje, lub odmawia.
Ja też czasem bywam nerwowa, może zbyt obcesowo reaguję na pewne sytuacje, ale nie wyzywam ludzi...
Nie wiem może jestem przewrażliwiona, co Wy Kochani myślicie o takim zachowaniu?

pisz do mnie ja klikam emotka

emotka podeslij do mnie ja chetnie zagłosuje emotka
0 0

samantha22

#2163568 Napisano: 09.02.2009 10:25:24
kingaa pij więcej a napewno nie wpadniesz do fontanny emotka
0 0

Gość: marcinek1985

#2163570 Napisano: 09.02.2009 10:25:58
tunezja napisał(a):

Trochę mnie zdenerwowało to, że jedna z osób z naszego forum napisała do mnie na privie:Paszła won nawiedzona idiotko..., a także:kretynka... za prace sie wez a nie o dlugopisy sie zabijasz....(!) Nie wiem o jakie długopisy chodzi, jeszcze nigdy nie brałam udziału w takim konkursie...
Na koniec zaś było:jestes głupsza niz myslalam... szkoda czasu na wojowanie z glupota...ciao.
Poprosiłam ją o klik, dosyć dawno temu na Piccolo, widocznie teraz go dopiero odebrała, a obecnie o klik na vitax.Proszę grzecznie, nie narzucam się, rozumiem, jeśli ktoś nie reaguje, lub odmawia.
Ja też czasem bywam nerwowa, może zbyt obcesowo reaguję na pewne sytuacje, ale nie wyzywam ludzi...
Nie wiem może jestem przewrażliwiona, co Wy Kochani myślicie o takim zachowaniu?

napisz kto to taki emotka

trzeba było mi podesłać link emotka
0 0

Gość: ola2493

#2163694 Napisano: 09.02.2009 11:54:50
A ja pamiętam zdarzenie,kieddy to Tunezja prosiła o glosy na Pw(chyba na Pampers dawno temu),jednak w moją stopkę nie chciała zaklikać.
Ps. Zresztą obserwuję Twoje posty od jakiegoś czasu i myślę, że masz problemy ze sobą emotka
0 0

Gość: marcinek1985

#2163714 Napisano: 10.02.2009 12:49:07
ja też pamiętam emotka ale Tunezja nikomu się nie narzucała a jeśli ktoś odklikał to ślicznie dziękowała a w okresie świątecznym także posyłała życzenia emotka
Ja też nie klikam wszystkim którzy Mnie o to proszą, niektórzy Mnie nawet wkurzają ale nikogo nie wyzywam emotka
Zależy też kto o jakie głosy prosi bo jeśli prosi ktoś o głosy gdzie jest wymagana rejestracja a kogoś nie znam to się nie rejestruje
emotka

Ale zachowujmy się na tym forum normalnie emotka twórzmy zdrową przyjaźną atmosfere a nie wyzywajmy się od nawiedzionych idiotek emotka
a swoją drogą udokumentowane dowody powinny byc karane emotka
0 0

Gość: stasiak50

#2163718 Napisano: 10.02.2009 01:16:11
marcinek1985 napisał(a):

ja też pamiętam emotka ale Tunezja nikomu się nie narzucała a jeśli ktoś odklikał to ślicznie dziękowała a w okresie świątecznym także posyłała życzenia emotka
Ja też nie klikam wszystkim którzy Mnie o to proszą, niektórzy Mnie nawet wkurzają ale nikogo nie wyzywam emotka
Zależy też kto o jakie głosy prosi bo jeśli prosi ktoś o głosy gdzie jest wymagana rejestracja a kogoś nie znam to się nie rejestruje
emotka

Ale zachowujmy się na tym forum normalnie emotka twórzmy zdrową przyjaźną atmosfere a nie wyzywajmy się od nawiedzionych idiotek emotka
a swoją drogą udokumentowane dowody powinny byc karane emotka

masz rację marcinek1985 takie osoby powinni być ukarane co ubliżają innym nawet na pw.
0 0

is77

#2164271 Napisano: 10.02.2009 10:18:01
wkurza mnie brak weny!!!! a chcę wypocić jakies cudo na wejściówkę z radia zet!!!
jak nigdy nie gram o wejściówki, bo mi nie po drodze, to raz jedyny jaki mi po drodze to sobie o kant .... mogę to rozbić emotka
0 0

gocha542

#2164291 Napisano: 10.02.2009 10:29:02
Mnie strasznie wkurza,ze jak ktos wygra wycieczke to mu ludziska gratuluja,jak dwie to jest Bogiem i farciarzem,jak samochód to mu stopy całuja...a jak ktos weźmie sobie 5 próbek zelu pod prysznic to pisza po co ci tyle? a kur... po to,zeby sie umyc emotka emotka emotka
0 0

is77

#2164296 Napisano: 10.02.2009 10:31:34
gocha542 napisał(a):

Mnie strasznie wkurza,ze jak ktos wygra wycieczke to mu ludziska gratuluja,jak dwie to jest Bogiem i farciarzem,jak samochód to mu stopy całuja...a jak ktos weźmie sobie 5 próbek zelu pod prysznic to pisza po co ci tyle? a kur... po to,zeby sie umyc emotka emotka emotka

bez tych żeli chodziłby brudny emotka emotka
to faktycznie, na wycieczce trzeba być czystym emotka

dodam, ze śmieję się z treści komentarza, a nie wnikam ile kto tam zestawów sobie zgarnął emotka
0 0

gocha542

#2164300 Napisano: 10.02.2009 10:33:10
Bo na prawde mnie to wkurza!!!! Cholernie!...i wiadomo,ze nie chodziło o mycie się emotka ale interpretujcie jak chcecie emotka
0 0

Gość: melisa

#2164316 Napisano: 10.02.2009 10:42:49
gocha542 napisał(a):

Bo na prawde mnie to wkurza!!!! Cholernie!...i wiadomo,ze nie chodziło o mycie się emotka ale interpretujcie jak chcecie emotka

ja wzięłam 7 i mogą mnie wiesz co...? emotka emotka

marcinek1985 napisał(a):

tunezja napisał(a):

napisz kto to taki emotka

trzeba było mi podesłać link emotka

od razu mówię, że to nie ja. Wiem winny zawsze się tłumaczy, ale już mi różne niegodziwości tego świata zarzucano, więc z góry uprzedzam. Klikam w linki jak mam czas i ochotę emotka
0 0

is77

#2164331 Napisano: 10.02.2009 10:50:59
is77 napisał(a):

wkurza mnie brak weny!!!! a chcę wypocić jakies cudo na wejściówkę z radia zet!!!
jak nigdy nie gram o wejściówki, bo mi nie po drodze, to raz jedyny jaki mi po drodze to sobie o kant .... mogę to rozbić emotka

ooo, ponarzekałam i coś coś napisałam .... nie ma to, jak się wyżalić emotka

jeszcze zeby bileciki dali emotka
0 0

Gość: czarna2318

#2164360 Napisano: 10.02.2009 11:03:56
monikar napisał(a):

a mnie wkurzyło dziś że w konkursie http://www.jakani....pl/#/collect_votes/ jedna i ta sama osoba zajęła 1 i 2 miejsce

nie ma sprawiedliwości nawet w konkursach emotka
0 0

renatak0

#2164416 Napisano: 10.02.2009 11:26:33
wkurza mnie brak wygranych tam gdzie inni na wielu nickach wygrywają po kilka nagród,
wkurza mnie,że nie wygrywam w promocja gdzie jest wiele nagród i wszyscy wygrywają tylko nie ja przykłady? Winiary, Bounty, gillette
i wkurza mnie ,że jak jest konkurs opisowy i napiszę coś na odwal się to jeszcze czasami coś wygram a jak się wczuje i poświęce sporo czasu to nigdy mnie nie docenią emotka
napadła mnie depresja po ostatnich niepowodzeniach konkursowych
No to sobie ulżyłam,
0 0