Wkurza mnie...

Monika11

#2164458 Napisano: 10.02.2009 11:46:46
Wkurza mnie że dostałam dzisiaj ankietę z Olaya -trzeba napisać o tym kremie co się go wygrało -ale jak można napisać jak kremu jeszcze nie otrzymałam emotka
0 0

Gość: tekla

#2164470 Napisano: 10.02.2009 11:53:48
Wkurza mnie konkurs Kasi bo strasznie strona muli albo wogóle nie chce sie otworzyć emotka
0 0

Gość: sopran

#2164474 Napisano: 10.02.2009 11:54:53
Mąż pojechał odebrać wygrane bilety na Pedros Cup i była pojedyncza wejściówka, mimo, że w regulaminie jak byk stoi, że do wygrania są podwójne emotka i bilet się zmarnuje, bo sam nikt nie pójdzie, a nawet jakbym dokupiła, to miejsca są numerowane emotka

Czy ktoś pisał reklamacje w sprawie konkursów i mógłby mi podesłać jakiś wzór takiego pisemka?
0 0

Gość: tato999

#2164477 Napisano: 10.02.2009 11:58:03
czarna2318 napisał(a):

monikar napisał(a):

a mnie wkurzyło dziś że w konkursie http://www.jakani....pl/#/collect_votes/ jedna i ta sama osoba zajęła 1 i 2 miejsce

nie ma sprawiedliwości nawet w konkursach emotka

według regulaminu to jest zgodne emotka
0 0

Gość: czarna2318

#2164490 Napisano: 10.02.2009 12:03:38
Wkurza mnie,że komputer mi wolno chodzi,bo mąż jakieś pliki ściąga i wszystko mi się ładuje godzinami emotka
0 0

is77

#2164492 Napisano: 10.02.2009 12:04:10
czarna2318 napisał(a):

Wkurza mnie,że komputer mi wolno chodzi,bo mąż jakieś pliki ściąga i wszystko mi się ładuje godzinami emotka

ukatrupić męża za ściąganie plików emotka
0 0

Gość: taaga20

#2164524 Napisano: 10.02.2009 12:20:09
sopran napisał(a):

Mąż pojechał odebrać wygrane bilety na Pedros Cup i była pojedyncza wejściówka, mimo, że w regulaminie jak byk stoi, że do wygrania są podwójne emotka i bilet się zmarnuje, bo sam nikt nie pójdzie, a nawet jakbym dokupiła, to miejsca są numerowane emotka

Czy ktoś pisał reklamacje w sprawie konkursów i mógłby mi podesłać jakiś wzór takiego pisemka?

najlepiej znajdź jakiś kontakt telefoniczny i zadzwoń ... bo zanim ci odpiszą to już po imprezie będzie emotka
0 0

Gość: taaga20

#2164527 Napisano: 10.02.2009 12:20:50
is77 napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

ukatrupić męża za ściąganie plików emotka

albo podkablować go że nielegalnie ściąga i pójdzie siedzieć na parę miesięcy - spokój gwarantowany emotka emotka
0 0

annna84

#2164561 Napisano: 10.02.2009 12:32:02
gocha542 napisał(a):

Mnie strasznie wkurza,ze jak ktos wygra wycieczke to mu ludziska gratuluja,jak dwie to jest Bogiem i farciarzem,jak samochód to mu stopy całuja...a jak ktos weźmie sobie 5 próbek zelu pod prysznic to pisza po co ci tyle? a kur... po to,zeby sie umyc emotka emotka emotka

Wszystko zależy od konkretnej sytuacji. Jest różnica między szczęściem w losowaniu, a konkursami gdzie kto pierwszy ten lepszy. Trudno mieć do kogoś pretensje jeśli wygra dwie wycieczki. Najwyżej można mieć pretensje do losu, że jednym daje wszystko, a innym nic emotka Ale jak jest ograniczona liczba nagród do rozdania, i ktoś nie dostanie nawet jednego zestawu próbek, tylko dlatego, że ktoś inny wziął kilkadziesiąt, to chyba nie jest w porządku. Ja rozumiem kilka zestawów, ale to co się działo w przypadku Rossnet to szaleństwo emotka Wstydziłabym się sama przed sobą gdybym tak zaszalała, nie mówiąc już o odebraniu tego w sklepie emotka
0 0

gocha542

#2164590 Napisano: 10.02.2009 12:39:03
annna84 napisał(a):

gocha542 napisał(a):

Mnie strasznie wkurza,ze jak ktos wygra wycieczke to mu ludziska gratuluja,jak dwie to jest Bogiem i farciarzem,jak samochód to mu stopy całuja...a jak ktos weźmie sobie 5 próbek zelu pod prysznic to pisza po co ci tyle? a kur... po to,zeby sie umyc emotka emotka emotka

Wszystko zależy od konkretnej sytuacji. Jest różnica między szczęściem w losowaniu, a konkursami gdzie kto pierwszy ten lepszy. Trudno mieć do kogoś pretensje jeśli wygra dwie wycieczki. Najwyżej można mieć pretensje do losu, że jednym daje wszystko, a innym nic emotka Ale jak jest ograniczona liczba nagród do rozdania, i ktoś nie dostanie nawet jednego zestawu próbek, tylko dlatego, że ktoś inny wziął kilkadziesiąt, to chyba nie jest w porządku. Ja rozumiem kilka zestawów, ale to co się działo w przypadku Rossnet to szaleństwo emotka Wstydziłabym się sama przed sobą gdybym tak zaszalała, nie mówiąc już o odebraniu tego w sklepie emotka

Każdy inaczej na to patrzy,ja nigdy słowa nie powiedziałam jak dziewczyny tłukły sie o Astora,leonowe papucie,nivea i inne.Nie rozumiem dlaczego jest taka afera o mini produkty?Nigdy m nie przeszkadzało,że ktoś bierze wiecej.A te klikane konkursy?Na Ftelli był w nocy taki kocioł,ze rano jak zobaczyłam punktacje to od razu stronke zamknęłam...To jest sprawiedliwe?Nie!Ludzie po prostu korzytaja-kto jak moze emotka
0 0

littleredrose

#2164617 Napisano: 10.02.2009 12:48:26
wkurza mnie, że zajęłam 1 miejsce w konkursie poetyckim i nagrody do tej pory nie widziałam, a na maile organizator nie odpowiada emotka
0 0

Gość: veeronat

#2164623 Napisano: 10.02.2009 12:50:20
Mnie wkurza tato999 i nie tylko mi zawala skrzynki i błaga o kliki, oficjalnie tutaj pisze,ze od tego jest wątek na forum dziewczyno
emotka emotka emotka
0 0

Gość: snupy3

#2164628 Napisano: 10.02.2009 12:53:13
renatak0 napisał(a):

wkurza mnie brak wygranych tam gdzie inni na wielu nickach wygrywają po kilka nagród,
wkurza mnie,że nie wygrywam w promocja gdzie jest wiele nagród i wszyscy wygrywają tylko nie ja przykłady? Winiary, Bounty, gillette
i wkurza mnie ,że jak jest konkurs opisowy i napiszę coś na odwal się to jeszcze czasami coś wygram a jak się wczuje i poświęce sporo czasu to nigdy mnie nie docenią emotka
napadła mnie depresja po ostatnich niepowodzeniach konkursowych
No to sobie ulżyłam,

Nieprawda że tylko Ty nie wygrywasz w promocjach winiary bounty i gillette,ja również.Za cholerę szczęścia nie mam i muszę się nieźle namęczyć żeby coś zgarnąć emotka
0 0

Gość: snupy3

#2164652 Napisano: 10.02.2009 01:05:44
marcinek1985 napisał(a):

tunezja napisał(a):

Trochę mnie zdenerwowało to, że jedna z osób z naszego forum napisała do mnie na privie:Paszła won nawiedzona idiotko..., a także:kretynka... za prace sie wez a nie o dlugopisy sie zabijasz....(!) Nie wiem o jakie długopisy chodzi, jeszcze nigdy nie brałam udziału w takim konkursie...
Na koniec zaś było:jestes głupsza niz myslalam... szkoda czasu na wojowanie z glupota...ciao.
Poprosiłam ją o klik, dosyć dawno temu na Piccolo, widocznie teraz go dopiero odebrała, a obecnie o klik na vitax.Proszę grzecznie, nie narzucam się, rozumiem, jeśli ktoś nie reaguje, lub odmawia.
Ja też czasem bywam nerwowa, może zbyt obcesowo reaguję na pewne sytuacje, ale nie wyzywam ludzi...
Nie wiem może jestem przewrażliwiona, co Wy Kochani myślicie o takim zachowaniu?

napisz kto to taki emotka

trzeba było mi podesłać link emotka

Zawsze się musi trafić jakiś psychol,a forum to wymarzone miejsce żeby się anonimowo wyżyć emotka
Przecież jak ktoś nie chce odklikać to nie musi a jak już go to tak denerwuje to można też kogoś zablokować i jest spokój.Nie rozumiem po co od razu obrzucać kogoś błotem.Nie cierpię ludzi tego pokroju.
0 0

annna84

#2164672 Napisano: 10.02.2009 01:14:21
Każdy inaczej na to patrzy,ja nigdy słowa nie powiedziałam jak dziewczyny tłukły sie o Astora,leonowe papucie,nivea i inne.Nie rozumiem dlaczego jest taka afera o mini produkty?Nigdy m nie przeszkadzało,że ktoś bierze wiecej.A te klikane konkursy?Na Ftelli był w nocy taki kocioł,ze rano jak zobaczyłam punktacje to od razu stronke zamknęłam...To jest sprawiedliwe?Nie!Ludzie po prostu korzytaja-kto jak moze emotka

Chyba niewiele konkursów jest sprawiedliwych
i jest to głównie wina organizatorów, bo to oni pozwalają na to wszystko. Np. konkursy klikane. Przecież oni dobrze wiedzą, że nie wygra praca najlepsza, tylko ta, której autor skłoni najwięcej osób do zagłosowania. Powinni chociaż robić wstępną selekcję, wybrać ileś tam prac i dopiero poddać głosowaniu internautów.
W Rossnet to samo. Mogliby sprawdzać dane, jedna osoba dostałaby 1 prezent. W końcu to im powinno zależeć, żeby te zestawy trafiły do jak największej liczby osób. Ale skoro mają to gdzieś... emotka
0 0

masza

#2164673 Napisano: 10.02.2009 01:14:31
tunezja napisał(a):

Trochę mnie zdenerwowało to, że jedna z osób z naszego forum napisała do mnie na privie:Paszła won nawiedzona idiotko..., a także:kretynka... za prace sie wez a nie o dlugopisy sie zabijasz....(!) Nie wiem o jakie długopisy chodzi, jeszcze nigdy nie brałam udziału w takim konkursie...
Na koniec zaś było:jestes głupsza niz myslalam... szkoda czasu na wojowanie z glupota...ciao.
Poprosiłam ją o klik, dosyć dawno temu na Piccolo, widocznie teraz go dopiero odebrała, a obecnie o klik na vitax.Proszę grzecznie, nie narzucam się, rozumiem, jeśli ktoś nie reaguje, lub odmawia.
Ja też czasem bywam nerwowa, może zbyt obcesowo reaguję na pewne sytuacje, ale nie wyzywam ludzi...
Nie wiem może jestem przewrażliwiona, co Wy Kochani myślicie o takim zachowaniu?

na 2 raz pisz do mnie; ja klikam
0 0

Gość: czarna2318

#2164688 Napisano: 10.02.2009 01:24:27
snupy3 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

wkurza mnie brak wygranych tam gdzie inni na wielu nickach wygrywają po kilka nagród,
wkurza mnie,że nie wygrywam w promocja gdzie jest wiele nagród i wszyscy wygrywają tylko nie ja przykłady? Winiary, Bounty, gillette
i wkurza mnie ,że jak jest konkurs opisowy i napiszę coś na odwal się to jeszcze czasami coś wygram a jak się wczuje i poświęce sporo czasu to nigdy mnie nie docenią emotka
napadła mnie depresja po ostatnich niepowodzeniach konkursowych
No to sobie ulżyłam,

Nieprawda że tylko Ty nie wygrywasz w promocjach winiary bounty i gillette,ja również.Za cholerę szczęścia nie mam i muszę się nieźle namęczyć żeby coś zgarnąć emotka

ja też
0 0

Gość: aneti

#2164711 Napisano: 10.02.2009 01:35:50
wkurza mnie korba - dodaję konkursy w topie teraz więc teoretycznie jestem jedną z pierwszych osób które wysyłają @ a nie wygrywam emotka
0 0

Gość: tato999

#2164720 Napisano: 10.02.2009 01:41:12
wkurza mnie zachłannośc ludzi

to cytat z forum pierwsza to jest moja wypowiedz

tato999: zachłanność ludzi nie zna granic ja bym się wstydziła iść po taką ilość

veronetta: ja na twoim miejscu gorzej bym się wstydziła zawalac ludziom skrzynki i błagac o kliki

0 0

Gość: melisa

#2164774 Napisano: 10.02.2009 02:12:33
tato999 napisał(a):

wkurza mnie zachłannośc ludzi
to cytat z forum pierwsza to jest moja wypowiedz
tato999: zachłanność ludzi nie zna granic ja bym się wstydziła iść po taką ilość
veronetta: ja na twoim miejscu gorzej bym się wstydziła zawalac ludziom skrzynki i błagac o kliki

emotka
a teraz przetłumacz to na język polski, bo nijak nie mogę rozgryźć tego co napisałeś/napisałaś.
Od cytowania jest przycisk cytuj w prawym górnym rogu każdej wiadomości. Pogubiłam się, nie wiem czyja jest twoja odpowiedź, czyj cytat i w ogóle to jakiś dziwny jesteś...
0 0