Wkurza mnie...

sylzab2294

#4212221 Napisano: 11.03.2011 08:18:22
wkurza mnie rachunek za światło, który przyszedł kosmiczny... emotka
0 0

adamaszek

#4212262 Napisano: 11.03.2011 08:35:44
sylzab2294 napisał(a):

adamaszek napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

adamaszek napisał(a):

Czwarty raz obliczam PIT-37 i ciagle wychodzi mi, że składka zdrowotna jest wyższa od podatku. Co w takim przypadku zrobić???

wpisac kwotę składki do wysokości podatku - tak mi się wydaje

Holender, też mi się tak wydaje, ale czy na pewno???

na pewno:)

Spokojnie tak mogę wpisać, jakby tej składki zdrowotnej nie było?
0 0

agamaty

#4212270 Napisano: 11.03.2011 08:39:56
sylzab2294 napisał(a):

wkurza mnie rachunek za światło, który przyszedł kosmiczny... emotka

to chyba mój oglądasz, bo też dziś spadł z kosmosu emotka
0 0

Gość: agngrz

#4212284 Napisano: 11.03.2011 08:44:49
pioge7 napisał(a):

agngrz napisał(a):

A mnie wkurza mój facet. Dzisiaj do mnie wyskoczył z tekstem, że nic z tych moich konkursów nie ma, a siedzę 24h na kompie i powinnam się wziąć za robotę emotka emotka emotka

Jak mu kiedyś p...ę, to emotka emotka emotka

pomogę ci emotka
a pewnie dom wypchany nagrodami, to pewnie to samo co u mnie cały czas za mało a nagród juz dosć sporo wygrałem

Ja ostatnio wygrałam Windowsa 7, którego oczywiście on sobie przywłaszczył (w zasadzie, to dopiero ma zamiar, bo jeszcze nie wysłali), a wyjeżdża z takimi tekstami... Poza tym dużo rzeczy mu wygrałam... Ah, faceci!
0 0

masza

#4212290 Napisano: 11.03.2011 08:46:49
adamaszek napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

adamaszek napisał(a):

adamaszek napisał(a):

Czwarty raz obliczam PIT-37 i ciagle wychodzi mi, że składka zdrowotna jest wyższa od podatku. Co w takim przypadku zrobić???

ściagnij sobie program do obliczania PITu i rozlicz wg wytycznych/ problem z głowy emotka
0 0

tereniagno

#4212378 Napisano: 11.03.2011 09:23:14
masza napisał(a):

adamaszek napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

adamaszek napisał(a):

adamaszek napisał(a):

ściagnij sobie program do obliczania PITu i rozlicz wg wytycznych/ problem z głowy emotka

Jeżeli obliczyłaś podatek w skali i masz do odjęcia z podatku składkę zdrowotną wyższą niż podatek,wtedy wpisujesz po odjęciu składki 0 w rubrykę podatku.
emotka
0 0

tereniagno

#4212381 Napisano: 11.03.2011 09:24:51
tereniagno napisał(a):

masza napisał(a):

adamaszek napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

adamaszek napisał(a):

adamaszek napisał(a):

Jeżeli obliczyłaś podatek w skali i masz do odjęcia z podatku składkę zdrowotną wyższą niż podatek,wtedy wpisujesz po odjęciu składki 0 w rubrykę podatku.
emotka

Podatek,który masz pobrany na poczet zaliczki będzie wtedy nadpłatą.
0 0

adamaszek

#4212416 Napisano: 11.03.2011 09:42:24
tereniagno napisał(a):

tereniagno napisał(a):

masza napisał(a):

adamaszek napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

adamaszek napisał(a):

adamaszek napisał(a):

emotka

Podatek,który masz pobrany na poczet zaliczki będzie wtedy nadpłatą.

Już wszystko wiem, dzięki wielki emotka
0 0

Gość: merus

#4212480 Napisano: 11.03.2011 10:12:04
agngrz napisał(a):

pioge7 napisał(a):

agngrz napisał(a):

A mnie wkurza mój facet. Dzisiaj do mnie wyskoczył z tekstem, że nic z tych moich konkursów nie ma, a siedzę 24h na kompie i powinnam się wziąć za robotę emotka emotka emotka

pomogę ci emotka
a pewnie dom wypchany nagrodami, to pewnie to samo co u mnie cały czas za mało a nagród juz dosć sporo wygrałem

Ja ostatnio wygrałam Windowsa 7, którego oczywiście on sobie przywłaszczył (w zasadzie, to dopiero ma zamiar, bo jeszcze nie wysłali), a wyjeżdża z takimi tekstami... Poza tym dużo rzeczy mu wygrałam... Ah, faceci!

mój też się ostatnio niby w żartach czepiał, ale z dniem dzisiejszym przestał, bo wygrałam dla niego kino domowe
emotka
0 0

efelinkaaa

#4212569 Napisano: 11.03.2011 11:07:47
merus napisał(a):

agngrz napisał(a):

pioge7 napisał(a):

agngrz napisał(a):

pomogę ci emotka

mój też się ostatnio niby w żartach czepiał, ale z dniem dzisiejszym przestał, bo wygrałam dla niego kino domowe
emotka

mój przestał się czepiać jak kurier dostarczył 30 rogali z 7daysa.. hehe emotka o kinie może tylko pomarzyć..
0 0

olus15

#4212607 Napisano: 11.03.2011 11:58:11
ja ostatnio spooooro przyhamowałam , co zresztą widać w ilości zdobywanych nagród...
ale nie żałuję,bo mam sporo czasu dla rodzinki i na inne sprawy
Mąż się bardzo z tego cieszy , ale czasem powie dawno nic nie wygrałaś .... No cóż, coś kosztem czegoś, nie można dużo wygrywać nie poświęcając temu przynajmniej godzinki dziennie
Hmm, chociaż jak z ciekawośći wchodzę na MDW to myślę sobie, że fajnie by było znowu coś wygrać , choćby i herbatki
0 0

ignam

#4212640 Napisano: 12.03.2011 02:59:35
Nie wiem, czy mnie śmieszy, czy wkurza:

Godzina 03:56

Zalogowanych: 1 (ja)
Gości: 144
0 0

Gość: pola731

#4212913 Napisano: 12.03.2011 09:52:40
olus15 napisał(a):

ja ostatnio spooooro przyhamowałam , co zresztą widać w ilości zdobywanych nagród...
Mąż się bardzo z tego cieszy , ale czasem powie dawno nic nie wygrałaś .... No cóż, coś kosztem czegoś, nie można dużo wygrywać nie poświęcając temu przynajmniej godzinki dziennie
Hmm, chociaż jak z ciekawośći wchodzę na MDW to myślę sobie, że fajnie by było znowu coś wygrać , choćby i herbatki

ja też ostanio przystopowałam - sesja mnie przyblokowała zupełnie - a i weny mam jakoś mniej , a jak brak natchnienia to konkursy zamiast cieszyć nie męczą ...
0 0

kurlandzki

#4212934 Napisano: 12.03.2011 10:09:36
ja chce już wyniki z bounty, umrę na zawał zaraz
0 0

Gość: taaga20

#4212956 Napisano: 12.03.2011 10:23:57
pola731 napisał(a):

olus15 napisał(a):

ja też ostanio przystopowałam - sesja mnie przyblokowała zupełnie - a i weny mam jakoś mniej , a jak brak natchnienia to konkursy zamiast cieszyć nie męczą ...

Ja też ostatnio wzięłam sobie urlop od konkursów ... nawet nie żałuję i z radością czytam co wygrywacie emotka Choć te pytania od znajomych i rodziny czasami dobijają: A co tam ostatnio wygrałaś? A nic emotka Trudno im w to czasami aż uwierzyć emotka
0 0

Gość: lula81

#4212963 Napisano: 12.03.2011 10:29:17
chciała wreszcie zrealizować Vocher do Crocusa
a tu *upa bo mój Voucher nie ma numeru emotka emotka emotka

no kurna to sama go sobie wydrukowałam

f u c kkkkk na dodatek Pan z którym ta sprawę załatwiałam nie raczy już od tygodnia odpisać co mam w tej sprawie dalej zrobić.

emotka ja chce wyjechać do Zakopca aaaaaaaaaaaaaa będę płakać
0 0

Gość: postscript

#4213138 Napisano: 12.03.2011 12:21:12
do tych co blokuja na priv spamerow: czy to cos daje? bo mam wrazenie, ze nic a nic i ciagle nowi probuja szczescia.
i to mnie wlasnie wkurza i to wybitnie - takie chamstwo. pisze jakas niunia, ani 'czesc', ani 'mam cie gleboko', tylko od razu 'kliknij tutaj, wpisz costam, buziaczki sraczki, odklikam'. moze frytki do tego? emotka
0 0

Gość: krzyszu

#4213148 Napisano: 12.03.2011 12:34:04
Ale sie wkurzyłem emotka od wczoraj gram na unibet.com rano wygrałem 80zł zleciłęm wypłate wygranej kwoty. Posatwiłęm na kolejny mecz i gdy przyszedłem do domu chce sprawdzic wynik okazało się, ze konto mi zablokowali emotka Mam nadzieję, że odblokują mi to konto bo za obstawiony mecz powinna mi wpaść 100zł emotka
0 0

kurlandzki

#4213264 Napisano: 12.03.2011 01:52:08
wkurza mnie że nie można zalogowac się na bounty na swoje konto, nie wiadomo czy były wyniki czy nie(ktos mówi że tak ale nic wiecej nie wiadomo) wrrrrr
bym zadzwonił ale sie wstydze:PPPP
0 0

Gość: grancias

#4213267 Napisano: 12.03.2011 01:56:01
pola731 napisał(a):

olus15 napisał(a):

Ja mam identycznie. Wszystko przez sesje i to, ze szukam pracy emotka Wkurza mnie to oczywiscie niemilosiernie. Mam nadzieje, ze od kwietnia wszytsko sie ruszy ... emotka
0 0