Wkurza mnie...

79magda

#4238157 Napisano: 22.03.2011 09:50:03
myszkaa1989 napisał(a):

Zrobiłam mamie raz w życiu przysługę i zagrałam za nią w konkursie ! I co? Dzwonili do niej wczoraj z pytaniem , czy brała udział itp. A ona powiedziała , że nie ( bo stwerdziła , że ktoś ją chce na coś naciągnąć) i nagroda poszła się...
Nigdy w życiu nie pomagaj innym w szczęściu pilnuj swojego

Skoro robisz takie coś, wypadałoby uprzedzić ewentualnego laureata, uniknęłabyś przykrych konsekwencji.
0 0

Gość: myszkaa1989

#4238184 Napisano: 22.03.2011 09:57:19
79magda napisał(a):

myszkaa1989 napisał(a):

Zrobiłam mamie raz w życiu przysługę i zagrałam za nią w konkursie ! I co? Dzwonili do niej wczoraj z pytaniem , czy brała udział itp. A ona powiedziała , że nie ( bo stwerdziła , że ktoś ją chce na coś naciągnąć) i nagroda poszła się...
Nigdy w życiu nie pomagaj innym w szczęściu pilnuj swojego

Skoro robisz takie coś, wypadałoby uprzedzić ewentualnego laureata, uniknęłabyś przykrych konsekwencji.

Grunt , że uprzedzałam, ale wyleciało jej z głowy ostanio jest bardzo negatywnie nastawiona na konkursy z zastrzeżonego emotka ciągle ma wrażenie , że ktoś chce ją wykiwać na kasę ( kiedyś miała taki przypadek odebrała jakiś telefon i ściągali z niej 5 zł dziennie i przyszło później płacić ) Ale cóż , wiem już , że na przyszłość lepiej grać o swoje emotka nic już się nie cofnie
0 0

Gość: taaga20

#4238387 Napisano: 22.03.2011 10:47:20
a mnie wkurza że mi się dżinsy moje najukochańsze podarły ....
0 0

efelinkaaa

#4238526 Napisano: 23.03.2011 06:58:13
a mnie wkurza dziwne zjawisko na FB...

może coś dla 100 fana?
to jak nagradzamy? byłem 550
jestem 1000fanem.. może jakas niespodzianka?
byłem 110.. może jakiś prezent

yyyy... szkoda, że firmy dbają o nowych zapominając o starych..

i jeszcze jestem zła, bo się nie wyspałam emotka
0 0

anialistopad

#4238535 Napisano: 23.03.2011 07:06:17
efelinkaaa napisał(a):

może coś dla 100 fana?

nie jesteś sama ja też od 4 rano sie szwendam po domu , mały chory marudzi co chwilkę więc nie ma spania
0 0

aerdna

#4238630 Napisano: 23.03.2011 08:09:05
efelinkaaa napisał(a):

może coś dla 100 fana?

Na forum jest jedna osoba, która właśnie robi tak, jak opisałaś. Do tego:

- może jakaś nagroda pocieszenia ?

Itp. itd.

Nie wiem czy śmiać się czy płakać. Ale na podstawie jej wiadomości można byłoby stworzyć blog. Coś podobnego do białekozaczki. Pewnie też byłby tak samo popularny emotka emotka
0 0

kosmonia

#4238656 Napisano: 23.03.2011 08:25:03
a ja się wkurzyłam jedząc śniadanie. Wcinam pyszne kanapeczki, na górze keczupik (czy jak tam to się pisze) a tu w tv reklama parodontaxu- komuś wypadł zakrwawiony ząb.....myślałam, że puszcze za przeproszeniem pawia.. emotka i siedzę teraz głodna bo jeszcze się nie otrząsnęłam emotka
0 0

Gość: pola731

#4238707 Napisano: 23.03.2011 08:46:21
wkurza mnie moja niemoc - jak wariatka proszę o głosy na Dom Dziecka wśród znajomych - już tylko z mojego miasta - i na 25 osób , które spotykam w realu zagłosowało 4 czy 5 a reszta nie wie jak zagłosować ... i to nie są osoby , które mają czyste tablice i są na fb od niedawna

zmusić nie zmuszę , mogę tylko prosić , ale tak mi jakoś przykro dziś
0 0

slonko365

#4238730 Napisano: 23.03.2011 08:55:47
pola731 napisał(a):

wkurza mnie moja niemoc - jak wariatka proszę o głosy na Dom Dziecka wśród znajomych - już tylko z mojego miasta - i na 25 osób , które spotykam w realu zagłosowało 4 czy 5 a reszta nie wie jak zagłosować ... i to nie są osoby , które mają czyste tablice i są na fb od niedawna

tylko wiesz co, tam jest jakiś problem z zagłosowaniem na konkretny ośrodek, gdy pokazuje się mapa, nie można nic wybrać emotka
0 0

Gość: iwek

#4238737 Napisano: 23.03.2011 08:58:38
Słonko, może z innej przeglądarki spróbuj. Ja miałam pustą mapę na operze, a na IE poszło. emotka
0 0

Gość: misiulka

#4238741 Napisano: 23.03.2011 09:00:20
slonko365 napisał(a):

pola731 napisał(a):

tylko wiesz co, tam jest jakiś problem z zagłosowaniem na konkretny ośrodek, gdy pokazuje się mapa, nie można nic wybrać emotka

trzeba zezwolic na udostępnienie tej strony- potem pojawia sie mapka i wybierasz Dom Dziecka i głosuj
- zagłosowane emotka
0 0

Gość: misiulka

#4238743 Napisano: 23.03.2011 09:01:06
iwek napisał(a):

Słonko, może z innej przeglądarki spróbuj. Ja miałam pustą mapę na operze, a na IE poszło. emotka

na operze duzo aplikacji nie chodzi- ja najczesciej używam google chrome emotka
0 0

Gość: pola731

#4238750 Napisano: 23.03.2011 09:03:52
misiulka napisał(a):

slonko365 napisał(a):

pola731 napisał(a):

trzeba zezwolic na udostępnienie tej strony- potem pojawia sie mapka i wybierasz Dom Dziecka i głosuj
- zagłosowane emotka

dziękuję emotka
znajomym też tłumaczę , rozumiem ,ze nie wszystkim się chce - ale tu Was proszę z różnych miast i Wy pomagacie , chcecie , potraficie - a oni mają ten Dom Dziecka pod nosem , na własnym lokalnym podwórku - to kilka kliknięć ...

nic się w tej dziurze nie zmieni -zawsze będzie byle jak emotka
dołuje mnie to bardzo
0 0

slonko365

#4238751 Napisano: 23.03.2011 09:04:46
misiulka napisał(a):

iwek napisał(a):

na operze duzo aplikacji nie chodzi- ja najczesciej używam google chrome emotka

rzeczywiście, na Mozilli poszło emotka
0 0

Gość: kingaa

#4239114 Napisano: 23.03.2011 11:33:15
A mnie wkurza to, że matki pozwalają swoim dzieciom na zrywanie roślinek z czyjegoś klombu emotka Dzisiaj znowu się taka mądra znalazła i pokazywała świat roślin dziecku, które grzebało w klombie przed naszym domem emotka No to wzięłam szczotkę by zamieść schody przed domem i tak przypadkiem wyszedł ze mną mój pies emotka I zaraz było o piesek ale podziwiany już z rąk matki i po chwili już ich nie było emotka
0 0

Gość: krzyszu

#4239131 Napisano: 23.03.2011 11:38:24
nencus Pisze mi głos oddany emotka Przeciez żadnego linka do głosowania nigdzie nie dawałem wiec po co ta ściema?
0 0

Gość: sophie

#4239132 Napisano: 23.03.2011 11:38:24
kosmonia napisał(a):

a ja się wkurzyłam jedząc śniadanie. Wcinam pyszne kanapeczki, na górze keczupik (czy jak tam to się pisze) a tu w tv reklama parodontaxu- komuś wypadł zakrwawiony ząb.....myślałam, że puszcze za przeproszeniem pawia.. emotka i siedzę teraz głodna bo jeszcze się nie otrząsnęłam emotka

heeh emotka a co w tym szczególnego że komuśwypadł ząb ?
Mnie bardziej wkurza jak leci reklama z lekiem na hemoroidy emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: aka

#4239133 Napisano: 23.03.2011 11:38:27
pola731 napisał(a):

misiulka napisał(a):

slonko365 napisał(a):

pola731 napisał(a):

- zagłosowane emotka

dziękuję emotka
znajomym też tłumaczę , rozumiem ,ze nie wszystkim się chce - ale tu Was proszę z różnych miast i Wy pomagacie , chcecie , potraficie - a oni mają ten Dom Dziecka pod nosem , na własnym lokalnym podwórku - to kilka kliknięć ...

nic się w tej dziurze nie zmieni -zawsze będzie byle jak emotka
dołuje mnie to bardzo

pola to trzeba małymi kroczkami, u nas też lokalne społeczeństwo malkonenckie, może na forum lokalnym zalinkuj jeszcze i u nas na listopadowym emotka
0 0

olunka

#4239135 Napisano: 23.03.2011 11:39:13
krzyszu napisał(a):

nencus Pisze mi głos oddany emotka Przeciez żadnego linka do głosowania nigdzie nie dawałem wiec po co ta ściema?

tak samo mam emotka
0 0

Gość: krzyszu

#4239136 Napisano: 23.03.2011 11:39:18
sophie napisał(a):

kosmonia napisał(a):

heeh emotka a co w tym szczególnego że komuśwypadł ząb ?
Mnie bardziej wkurza jak leci reklama z lekiem na hemoroidy emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Eeeee to pedigree chyba najlepsze jest podczas posiłku;)
0 0