Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grancias
Dokladnie. Nagroda w koncu nie jest za pare groszy.
Gość: myszkaa1989
No i ciągle nie moge wygrać tego kartonu laysów tyle razy już próbowałam , że po zliczeniu wyjdzie cały dzień ślęczenia nad stronką i licznikiem..
joan
Postów 18741
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nagród było 111, może nam choć aparat wpadnie, ale szczerze mówiąc, tak mnie wnerwili, że nawet nie będę sprawdzać wyników. Spadam na angielski, miłego wieczoru.
Gość: grancias
Pewnie wybrali na odwal sie. Bo tak to by podali nazwiska wszytskich zwyciezcow, jak z reszta pisze w regulaminie ...
mia
Postów 17574
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
I ogólnie jestem do d...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: dzikanimfa
Gość: wigana
mnie też ...
i jeszcze mnie wkurza to , że 3 konta rodzinne to za mało żeby wygrać coś na fb .... dziwna jakaś jestem
Gość: kiro
dla tych co sie wkurzaja
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ehh dokładnie, mnie tez to wkurza...
i to że nabijaczom już nie wystarcza jedna nagroda tylko grają na 2-3 osoby z rodziny
no ale zostają jeszcze konki nie lajkowe
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w których trudniej coś wygrać...
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój młodszy synek ma 2 lata i 4 miesiące i nadaje bez przerwy - po prostu buzia mu się nie zamyka. Mówi w sposób zrozumiały, pełnymi zdaniami, powtarza nawet wierszyki,które starszy brat przyniósł z przedszkola. W ogóle widzę tu duży wpływ starszego brata,w którego jest zapatrzony i koniecznie chce mu dorównać, chłopcy dużo ze sobą rozmawiają i młodszy wyraźnie na tym korzysta. Z tego co pamiętam starszy w tym wieku nie mówił jeszcze tak dużo.
Z drugiej strony znałam wiele dzieci,które zaczęły mówić dopiero po trzecich urodzinach i później nadrobiły - każde dziecko rozwija się w swoim tempie.
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój synek 2 lata i 2 miesiace, mówi ładnie, jeszcze odmiany mu się myla więc jest śmiesznie...sika na nocnik...
a synek sąsiadki 4 miesiące starszy nie mówi prawie w ogóle, na nocnik absolutnie nie siadzie...
więc z dzieciakami to jest różnie...ale faktycznie obserwować trzeba
ziolko
Postów 10413
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo czasami jest jakiś dziecięcy problem, chyba, że lepiej pogadać w wc, co o tym myślicie??
jomajd86
Postów 2398
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobre;)
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
Gość: monisia23
Ja jestem jak najbardziej za
Taki temat, gdzie bedzie mama mogla zapytac o cos inna mame, lub zwyczajnie pochwalic sie jakims nowym osiagnieciem maluszka
ziolko
Postów 10413
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...7-pg-1.html#f4237683
:)
Gość: monisia23
Gość: myszkaa1989
Nigdy w życiu nie pomagaj innym w szczęściu pilnuj swojego
Gość: rafi323raf
łoo...
u mnie na szczęście każdy odpowiada że tak, bo już się przyzwyczaili do nagród
cudaczek121
Postów 6809
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Gdyby zadzwonili do mojej mamy,w ciemno by powiedziała,że brała udział-to nic,że nie wiedziałaby,o co chodzi
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/