Wkurza mnie...

joan

#4296106 Napisano: 17.04.2011 08:51:00
dawidekk napisał(a):

Joan - niestety zdobyłaś jedynie 2 punkty na 4 możliwe za poprawne odpowiedzi na pytania numer 2 oraz numer 4. Jednak za to, że zaintrygowałaś mnie odpowiedzią na pytanie numer 3, dostajesz dodatkowe 0,5 punktu/punkta(?). Przy czym ma mi ręka cierpnąć? Jeżeli odpowiesz poprawnie na to pytanie, uzyskasz dodatkowe 0,5 punktu. Natomiast odpowiedź na pytanie pierwsze imię dziewczyny, z którą pójdziesz na randkę to zbyt rozległa odpowiedź, a więc Ci jej nie uznaję emotka

Oj, to chyba sobie odpuszczę te 0,5 pkt - żartowałam, ręka Ci na pewno nie ścierpnie, boś młody emotka Ale daj znać, co wyjdzie z tej akcji, jestem ciekawa. Gdybym miała ponętniejsze ciałko i wygrała wycieczkę w tropiki, kto wie, może też bym sobie napisik strzeliła, znając mnie, to zapewne jakiś zwalający z nóg emotka
0 0

dolly

#4296124 Napisano: 17.04.2011 09:00:04
jopi napisał(a):

A mnie wkurzają dzieci (moje)

Wyciągnęłam dziś kartom rzeczy do sprzedania na Allegro a te moje !@#$%%^& wylały sok i mi poplamili połowę towaru emotka

Wystarczy wyjść z pokoju na pół minuty -a te szkodniki znów coś zbroją ...

Chce ktoś odchowaną gromadkę ?

emotka emotka emotka emotka

nooo cudowne te dzieciaki, ale chyba podziekuje jednak emotka emotka emotka
0 0

jola29k

#4296174 Napisano: 17.04.2011 09:20:17
dolly napisał(a):

jopi napisał(a):

Wyciągnęłam dziś kartom rzeczy do sprzedania na Allegro a te moje !@#$%%^& wylały sok i mi poplamili połowę towaru emotka

ja moge dodac swoja trójeczke najstarsza to ślimak , średni cwaniak a najmłodsza to czort
0 0

dolly

#4296190 Napisano: 17.04.2011 09:30:04
jola29k napisał(a):

dolly napisał(a):

jopi napisał(a):

ja moge dodac swoja trójeczke najstarsza to ślimak , średni cwaniak a najmłodsza to czort

ale czekajcie bo nie ustaliłyśmy faktów, czy dopłacacie za przygarnięcie czy nie? bo moze się opłacać emotka
0 0

mia

#4297293 Napisano: 18.04.2011 11:48:10
Wkurza mnie, że doszedł dziś voucher do SPA, zamiast do Kołobrzegu do... Szczyrku! emotka
Faktycznie, subtelna różnica!
No i teraz będzie wyjaśnianie, cudowanie, a już się cieszyłam, że na początku maja wyskoczę sobie z córką na relaksik! emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4297774 Napisano: 18.04.2011 02:27:24
media contacts śle spam o 20 tysiakach do wygrania

tym razem już się podpisują, ale to dalej wkurza emotka emotka emotka
0 0

bridget

#4297829 Napisano: 18.04.2011 02:47:45
wkurza mnie ze moje dziecko najprawdopodobniej ma ospę:/ tak mi Panie oznajmiły w przedszkolu ( 2 krosteczki ma jakies na pleckach) i pod znakiem zapytania stoja wyjazdy na swiata i nasz wyjazd do Pragi:(
0 0

ziolko

#4297908 Napisano: 18.04.2011 03:10:37
kadjas123 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

oni faktycznie organizują konkurs tylko czy nagroda nie pozostanie znów w rękach organizatora?

http://www.regulaminy.net/#page3

Uczestnicy, którzy nie będą chcieli otrzymywać od Organizatora informacji handlowych, będą mogli złożyć rezygnację przesyłając ze swojego numeru telefonu wiadomość SMS o treści REZYGNACJA na nr 8074. Koszt SMS -a jest bezpłatny.
0 0

Gość: wsciekly

#4297913 Napisano: 18.04.2011 03:13:08
ziolko napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

oni faktycznie organizują konkurs tylko czy nagroda nie pozostanie znów w rękach organizatora?

http://www.regulaminy.net/#page3

Uczestnicy, którzy nie będą chcieli otrzymywać od Organizatora informacji handlowych, będą mogli złożyć rezygnację przesyłając ze swojego numeru telefonu wiadomość SMS o treści REZYGNACJA na nr 8074. Koszt SMS -a jest bezpłatny.

co jakiś czas rezygnuję a oni za tydzień, dwa spamują dalej emotka
0 0

ziolko

#4297934 Napisano: 18.04.2011 03:20:06
hmm... krótko mówiąc - pogrywają sobie z nami emotka
0 0

dawidekk

#4297956 Napisano: 18.04.2011 03:29:52
I tak orendża nie przebiją emotka
Przecież w orendżu już wygrałem kilkanaście samochodów + kilkadziesiąt tysięcy. Już nawet dokumenty podpisali, tylko odebrać to, problem w tym że teraz nie mam jak emotka za daleko mam do W-wy.
0 0

Gość: annish

#4298588 Napisano: 18.04.2011 07:21:23
Wkurza mnie konkurs nivea na FB i to, ze jakas 1/3 osob na liscie zwyciezcow nagrod nie powinna otrzymac/nie otrzyma. Przecież tam masa osob podała jedynie pierwszą litere nazwiska i przy weryfikacji okaze sie, ze zlamali regulamin. Moja znajoma wciaz widnieje na liscie, mimo ze dopiero po dopytaniu okazalo sie, ze nagrody wcale nie otrzyma i nikt nie zamierzal jej o tym informowac (moze po zakonczonym konkursie). Po kiego oni te osoby w ogole dodaja do listy skoro twierdza, ze dodawanie trwa tak dlugo bo WERYFIKUJA dane. No chyba ze nawet nie wiem a ludzie maja na nazwisko BE, DE, CE, EEEEEEE emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#4298690 Napisano: 18.04.2011 07:51:35
annish napisał(a):

Wkurza mnie konkurs nivea na FB i to, ze jakas 1/3 osob na liscie zwyciezcow nagrod nie powinna otrzymac/nie otrzyma. Przecież tam masa osob podała jedynie pierwszą litere nazwiska i przy weryfikacji okaze sie, ze zlamali regulamin. Moja znajoma wciaz widnieje na liscie, mimo ze dopiero po dopytaniu okazalo sie, ze nagrody wcale nie otrzyma i nikt nie zamierzal jej o tym informowac (moze po zakonczonym konkursie). Po kiego oni te osoby w ogole dodaja do listy skoro twierdza, ze dodawanie trwa tak dlugo bo WERYFIKUJA dane. No chyba ze nawet nie wiem a ludzie maja na nazwisko BE, DE, CE, EEEEEEE emotka emotka

Osoby, które sa na liście zwycięzców chyba już są po weryfikacji i niektórzy nagrodę otrzymają emotka

Nivea Polska Kasiu, osoby z niepełnym nazwiskiem podlegają weryfikacji. W rezultacie może się zdarzyć, że Organizator nie uzna takiego zwycięstwa, lepiej więc posługiwać się pełnymi danymi. Tym niemniej Ty już znalazłaś się na liście wygranych, więc wszystko jest w porządku emotka
10 kwietnia o 17:07 · Lubię to!Nie lubię · Osób: 2
0 0

Gość: annish

#4298730 Napisano: 18.04.2011 08:02:53
Ciekawe...bo na forum konkursowym batalię toczy jeden (a moze i nie jeden) Pan, ktory dane podał nieprawidłowe, nivea wciaz twierdzi ze nagrody on nie otrzyma a na liście jest. Ale pewnie tak, niektorzy farciarze nagrode moze i otrzymaja i to mnie wlasnie wkurza tez emotka
0 0

Gość: krzyszu

#4299049 Napisano: 18.04.2011 10:18:59
Wkurza mnie jedna osoba z naszego forum emotka Napisałem na forum, że oddam kody za darmo. I już drugi raz napisał do mnie jeden z forumowiczów który ciągle się ogłasza, że wymieni albo sprzeda kody emotka Nie po to coś rozdaje aby ktoś potem na tym korzystał (oczywiście nie mówię tu o wygrywaniu nagród w tym konkursie) emotka
0 0

Gość: myszkaa1989

#4299119 Napisano: 19.04.2011 05:53:34
Zerwał ze mną wczoraj chłopak...pojechałam 130 km do jego domu żeby mu zrobić niespodziankę.. a po godzinie on mnie zostawił ;( już nie jestem kochna, już nie ma szczęścia w moich dniach. Nie mówcie mi proszę , że jeszcze mam czas.. znam siebie i wiem , że nie pokocham już nikogo tak jak jego. Straciłam sens życia sens grania w konkursach sens wszystkiego...;(;(
0 0

Gość: bubulina

#4299141 Napisano: 19.04.2011 06:09:14
myszkaa1989 napisał(a):

Zerwał ze mną wczoraj chłopak...pojechałam 130 km do jego domu żeby mu zrobić niespodziankę.. a po godzinie on mnie zostawił ;( już nie jestem kochna, już nie ma szczęścia w moich dniach. Nie mówcie mi proszę , że jeszcze mam czas.. znam siebie i wiem , że nie pokocham już nikogo tak jak jego. Straciłam sens życia sens grania w konkursach sens wszystkiego...;(;(

Wszystko się jakoś ułoży,czas leczy rany.... emotka emotka emotka
0 0

Gość: pola731

#4299231 Napisano: 19.04.2011 06:48:14
myszkaa1989 napisał(a):

wiem ,że teraz tak myślisz , ale ja wierzę ,ze to nie był ten jedyny skoro tak Cię zostawił
jestes wyjątkowa i zasługujesz na fajnego partnera - głowa do góry
0 0

Gość: postscript

#4299714 Napisano: 19.04.2011 09:41:36
myszkaa1989 napisał(a):

napisze Ci, bo kiedys podobnie sie czulem. i nie chcialem juz nikogo w zuciu.
a wczoraj po naprawde dlugim czasie spotkalem ja na ulicy. i nie poczulem nic.
spal wszystkie listy i zdjecia, wywal wszystko, co Ci o nim przypomina i udawaj, ze nigdy nie istnial. nie znam lepszego sposoby, zeby sobie z tym poradzic. po roku-dwoch latach to mija. u mnie minely ponad trzy lata. a z ta dziewczyna bylem juz zareczony. i co? nie czuje do niej nic: ani milego, ani nienawistnego. i Tobie tez tego zycze
0 0

Gość: andrus

#4299716 Napisano: 19.04.2011 09:42:59
myszkaa1989 napisał(a):

emotka
0 0