Wkurza mnie...

fryz

#4302114 Napisano: 20.04.2011 08:20:29
wkurza mnie dove i kitkat, nie zagram bo nie mam ich gdzie odebrac emotka
0 0

smsowicz

#4302178 Napisano: 20.04.2011 08:43:46
smsowicz napisał(a):

że system gwiazdkowy na allegro jest anonimowy. Ktoś pojechał po całej linii - wszystko zaniżył jak leci bez podawania powodu. emotka
Gdyby 2 osoby nie wystawiły w podobnym czasie, to bym wiedział kto jest winny i bym ocenił jego ocenę. Podejrzenie mam (3 na 15 to negatywy)

Kontynuując wpłata po 8 dniach, koszt samego nadania 21zł. Kupujący samowolnie wpłacił tylko 20. To gwiazdeczkami sobie nagrabił.
0 0

fryteczka

#4302183 Napisano: 20.04.2011 08:45:13
fryz napisał(a):

dove na szczescie mam gdzie a kit kat ciagle zmieniaja miejscowosci ( co tydz sa inne punktu) takze mam nadzieje,ze i nam sie uda emotka
0 0

renatak0

#4302202 Napisano: 20.04.2011 08:54:26
wkurza mnie że mąż wczoraj doszczętnie rozbił auto, a zarazem ciesze się że mu sie nic nie stało, no i że uciułałam na AC i zapłaciłam
0 0

yuliya25

#4302205 Napisano: 20.04.2011 08:55:25
fryteczka napisał(a):

fryz napisał(a):

dove na szczescie mam gdzie a kit kat ciagle zmieniaja miejscowosci ( co tydz sa inne punktu) takze mam nadzieje,ze i nam sie uda emotka

A z tym Dove i osobistym odbiorem???? emotka
0 0

fryteczka

#4302212 Napisano: 20.04.2011 08:58:40
yuliya25 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

fryz napisał(a):

mini dove - odbior osobisty w wybranych miejscowosciach
0 0

Gość: ivisia

#4302216 Napisano: 20.04.2011 09:00:21
yuliya25 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

fryz napisał(a):

Dove miast nie zmieni, te miasta które są zostaną do końca konkursu.
Ale może nie ma się co aż tak przejmować, w końcu to tylko próbki żeli po 55ml, a nie pełnowartościowe produkty... Ale oczywiście Was rozumiem emotka
0 0

Gość: krzyszu

#4302370 Napisano: 20.04.2011 09:56:36
Ktoś mi zeżarł moje tabletki przeciwbólowe emotka Łeb mi zaraz pęknie emotka
0 0

Gość: aka

#4302418 Napisano: 20.04.2011 10:07:08
wszystko dzisiaj emotka idę po meliskę
0 0

smsowicz

#4302521 Napisano: 20.04.2011 10:31:56
zielonaszpilka napisał(a):

tygrysek82bu napisał(a):

myszkaa1989 napisał(a):

Zerwał ze mną wczoraj chłopak...pojechałam 130 km do jego domu żeby mu zrobić niespodziankę.. a po godzinie on mnie zostawił ;( już nie jestem kochna, już nie ma szczęścia w moich dniach. Nie mówcie mi proszę , że jeszcze mam czas.. znam siebie i wiem , że nie pokocham już nikogo tak jak jego. Straciłam sens życia sens grania w konkursach sens wszystkiego...;(;(

byłam w tym samym wieku, kiedy mój eks zerwał ze mną wysyłając mi sms-a. Przeżyłam to bardzo, straciłam apetyt, wymiotowałam, nawet okres mi się zatrzymał, podejrzewano mnie nawet o ciążę, w sumie to sama nawet przez chwilę się bałam Jeszcze tego mi brakuje ! emotka Pomyślałam. To był koniec marca, na dworze zrobiło się cieplutko, na chodnikach zaroiło się od par, trzymających się za ręce, a ja zostałam sama...
Na szczęście szybko przechodzę z jednej skrajności w drugą, z wielkiego doła wzniosłam się na szczyt uczucia, a to za sprawą chłopaka, który od dawna kręcił się koło mnie, ale ja ślepa i zakochana w innym go nie zauważałam. W maju już byliśmy parą, a ja dodatkowo miałam satysfakcje, bo mój eks z płaczem i niemalże na kolanach prosił mnie o drugą szansę... ale ja drugi raz w to samo gó... się nie pakuję.
A z chłopakiem, którego poznałam mam trójkę wspaniałych maluchów (w tym bliźniaki, co by ktoś nie pomyślał, że mnożymy się rok w rok jak króliczki emotka a w czerwcu będziemy mieć swoją pierwszą okrągłą rocznicę ślubu - 5 latek emotka
Jak widzisz kochanie, teraz jest Ci ciężko , ale wkrótce staniesz z powrotem na nogi i sama przekonasz się, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło emotka Głowa do góry!

Ja po zerwaniu z chłopakiem też straciłam chęć na wszystko. Długo nie mogłam się pozbierać, ale stwierdziłam, że tak nie może być. Zagrałam o kurs windusrfingowy i wygrałam go. A na kursie poznałam super chłopaka, który wyleczył moje złamane serce emotka Także nie załamuj się. Popłacz tydzień, a potem zrób rzeczy których do tej pory nie robiłaś. Szalej, baw się i poznawaj ludzi emotka Trzymam kciuki żebyś szybko poznała prawdziwego księcia z bajki, z którym będziesz na dobre i na złe emotka Buziaki

Młody dziennikarz zwrócił się z prośbą do Bernarda Shawa, aby
opowiedział mu treść swojej nowej sztuki:
- Dobrze, opowiem panu, proszę słuchać uważnie:
Akt I - Mężczyzna pyta: Kochasz mnie? Kobieta mówi: Ubóstwiam cię!
Akt II - Mężczyzna pyta: Kochasz mnie? Kobieta mówi: Ubóstwiam cię!
Akt III - Mężczyzna pyta: Kochasz mnie? Kobieta mówi: Ubóstwiam cię!
I kurtyna zapada.
- Ależ, ależ... to... to nadzwyczajne - mówi speszony dziennikarz -
ale w czym tkwi intryga?
- Intryga, przyjacielu - tłumaczy Shaw - w tym, że kobieta jest zawsze
ta sama, a tylko mężczyzna jest w każdym akcie... inny.

0 0

Gość: chochliczka

#4302545 Napisano: 20.04.2011 10:40:33
wkurza mnie to ze nie umiem pobrac zelu dove z facebooka wrrr
0 0

Gość: pola731

#4302550 Napisano: 20.04.2011 10:43:39
wkurzył mnie mój mąż - tak mnie wkurzył ,że świąt nie będzie - niech spada na drzewo banany prostować
0 0

Gość: wera

#4302625 Napisano: 20.04.2011 11:11:21
Wkurzają mnie te wszystkie smrody świąteczne pieczone mięsa przyprawiają mnie o wymioty emotka
0 0

Gość: stokrotkaX

#4302652 Napisano: 20.04.2011 11:22:13
wkurzam się, bo cholera jasna od dwóch miesięcy nawet jednej marnej nagrody. chyba przestanę grać! emotka dlaczego ja mam takiego pecha.
0 0

fryteczka

#4302679 Napisano: 20.04.2011 11:26:30
ivisia napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

fryz napisał(a):

Dove miast nie zmieni, te miasta które są zostaną do końca konkursu.
Ale może nie ma się co aż tak przejmować, w końcu to tylko próbki żeli po 55ml, a nie pełnowartościowe produkty... Ale oczywiście Was rozumiem emotka

przeczytaj dokladnie co napisalam..nie ,ze w dove zmieniaja miejscowosci tylko w kit kat
0 0

monia24

#4302735 Napisano: 20.04.2011 11:46:27
smsowicz napisał(a):

smsowicz napisał(a):

że system gwiazdkowy na allegro jest anonimowy. Ktoś pojechał po całej linii - wszystko zaniżył jak leci bez podawania powodu. emotka
Gdyby 2 osoby nie wystawiły w podobnym czasie, to bym wiedział kto jest winny i bym ocenił jego ocenę. Podejrzenie mam (3 na 15 to negatywy)

Kontynuując wpłata po 8 dniach, koszt samego nadania 21zł. Kupujący samowolnie wpłacił tylko 20. To gwiazdeczkami sobie nagrabił.

mnie też zaniżyli, mam same pozytywy, a średnia coraz niższa. Staram się bardzo szybko odpisywać kupującym - nawet kilka razy dziennie, moja cena wysyłki nie zawiera pakowania, ale znaczek i opakowanie, a jak widzą na znaczku 8 zł to już sie burzą że 10 zł wysylka a zaplacilam 8 - ale sle w kopercie bąmbelkowej, więc koszt to nie sam znaczek. Do szału mnie już doprowadza to allegro.Paczki wysyłam w dzień zaksięgowania pieniążków/ bądź kiedy otrzymam info od allegro - czasem 2 razy dziennie. No ale cóż.
0 0

smsowicz

#4302781 Napisano: 20.04.2011 12:02:42
monia24 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

smsowicz napisał(a):

mnie też zaniżyli, mam same pozytywy, a średnia coraz niższa. Staram się bardzo szybko odpisywać kupującym - nawet kilka razy dziennie, moja cena wysyłki nie zawiera pakowania, ale znaczek i opakowanie, a jak widzą na znaczku 8 zł to już sie burzą że 10 zł wysylka a zaplacilam 8 - ale sle w kopercie bąmbelkowej, więc koszt to nie sam znaczek. Do szału mnie już doprowadza to allegro.Paczki wysyłam w dzień zaksięgowania pieniążków/ bądź kiedy otrzymam info od allegro - czasem 2 razy dziennie. No ale cóż.

U mnie pewnie zobaczył w cenniku, że 10kg mniej powinno kosztować, a na myśl pewnie nie przyszło że to jest waga netto, a z opakowaniem jest 11kg i inna stawka. Ocenił już mnie z góry, bo sam sobie obniżył koszt wysyłki mniej wpłacając emotka
Na pocieszenie trzeba dodać, że nawet sprzedający co w całości finansują wysyłkę, także dostają po gwiazdkach w kosztach wysyłki. emotka
Jeden gość w sylwestra mnie molestował telefonami i też po gwiazdkach poszło.
0 0

Gość: chochliczka

#4302811 Napisano: 20.04.2011 12:18:02
wrrrryyy napisał(a):

monia24 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Dali ludziom zabawkę, to frustraci wyładowują niepowodzenia życiowe. Ja swego czasu sprzedawałem doładowania - koszt wysyłki oczywiście 0zł. A ocene za koszt wysyłki miałem 4,5 i leciało w dół emotka Ale oczywiście nikt żadnego uzasadnienia w ocenach nie dał emotka

Cos o tym wiem..mialam dokladnie taka sama sytuacje emotka i tak o to uczciwy czlowiek wychodzi kurde na jakiegos olewusa i niepowaznego emotka
0 0

azaflora

#4302821 Napisano: 20.04.2011 12:21:29
Wkurza mnie to, że nie wygram koszulki żołądkowej, bo 5 sekund to dla mnie za mało emotka
0 0

dolly

#4302824 Napisano: 20.04.2011 12:26:39
no to i ja sie pierwszy raz wkurzyłam-

walzkę Leona ktoś mi zakosił z przed nosa emotka emotka emotka
0 0