Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bluesky
proszę kto wygra mi nivea no kto prosze prosze proszę
albo
nie graj dla siebie zagraj dla mnie o prawdziwą kase a ja... odwdzięczę Ci się dove
Żałosne momentami śmieszne ale ciągle bardzo wkurzające!
Ludzie opanujcie się i weźcie za jakąś porządna robotę!!!
Gość: wsciekly
myszko, masz tylko 22 lata, więc nos do góry
najwidoczniej to jeszcze nie Twój kocur był...
a tak szczerze mówiąc, to związki na odległość najczęściej nie zdają egzaminu
wyobraź sobie, że on tam, u siebie, ma jakąś pannę i to był powód Waszego rozstania
a skoro nie jest wierny i ogląda się za spódniczkami, to nie jest godny uwagi takiej dziewczyny
TYLKO MU SIÊ NIE NARZUCAJ, zapomnij
i wyobraź sobie, że jutro spotkasz swojego Księcia z Bajki, który będzie Ci przynosił bukiety... paragonów i spełniał wszelkie konkursowe zachcianki
czasem nam, facetom, wydaje się to śmieszne, ale moja kumpela z ogólniaka wykupiła pół apteki i już jej nie ma
cudaczek121
Postów 6811
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
O czym Ty mówisz, Dziewczyno
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
cudaczek121
Postów 6811
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
To już naprawdę jakaś desperatka była
zarania
Postów 3645
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widać, że nie masz co robić i dlatego komentujesz wpisy innych. Jak znajdę kogoś kto wygra mi prawdziwą kasę za dove to dam Ci znać, żebyś się jeszcze bardziej wkurzył.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
Gość: chochliczka
Kasia nie desperatka,tylko ludzie maja rozna psychike.Moj kolega tez przez dziewczyne popelnil samobojstwo...Takze w sprawach sercowych trzeba byc bardzo delikatnym...
A w temacie wkurza mnie to,ze ciagle mi sie spac chce...non stop mysle ospaniu
Gość: copacabana
nie zgadzam sie, ze zwiazki na ogleglosc nie zdaja egzaminu!
Ja z mojego wlasnego doswiadczenia: bylam 3500 km od niego przez dlugi okres czasu i bylo warto. To nie odleglosc dzieli, jesli ludzie sie kochaja i sa siebie warci to kilometry nie maja znaczenia.
alpen gold konkursowy polecam - na nogi postawi i od maja do konkursu jak znalazł będzie
yyy kurde przepraszam za moje zamotanie ale niebardzo wiem o co chodzi
a co najlepiej stawia na nogi ?
tylko dobra czekolada
od maja zatrzęsienie słodkich konkursów - w tym właśnie alpen gold (kody wewnątrz opakowań, info jest w topie ZAPOWIEDZI KONKURSÓW)
można więc już chomikować kodziki łącząc przyjemne z pożytecznym
smacznego
tak to prawda, z ta czekolada
Dzieki za info,nie wiedzialam ze bedzie znow alpen gold
Gość: mariolakal
z dziećmi... Właśnie mnie ominęła bobowita i cósik z dwójką w tle...
Gość: estrella
Gość: morbias
W mojej mieścinie to aż jedno kino gdzie sie da coś obejrzeć a tam RMF maxxx nie zaglada
Gość: tato999
zgadzam się z Twoim zdaniem kochana
Gość: annaszura
a można wcześniej kupować?
tygrysek82bu
Postów 1017
Data rejestracji 10.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
byłam w tym samym wieku, kiedy mój eks zerwał ze mną wysyłając mi sms-a. Przeżyłam to bardzo, straciłam apetyt, wymiotowałam, nawet okres mi się zatrzymał, podejrzewano mnie nawet o ciążę, w sumie to sama nawet przez chwilę się bałam Jeszcze tego mi brakuje !
Na szczęście szybko przechodzę z jednej skrajności w drugą, z wielkiego doła wzniosłam się na szczyt uczucia, a to za sprawą chłopaka, który od dawna kręcił się koło mnie, ale ja ślepa i zakochana w innym go nie zauważałam. W maju już byliśmy parą, a ja dodatkowo miałam satysfakcje, bo mój eks z płaczem i niemalże na kolanach prosił mnie o drugą szansę... ale ja drugi raz w to samo gó... się nie pakuję.
A z chłopakiem, którego poznałam mam trójkę wspaniałych maluchów (w tym bliźniaki, co by ktoś nie pomyślał, że mnożymy się rok w rok jak króliczki
Jak widzisz kochanie, teraz jest Ci ciężko , ale wkrótce staniesz z powrotem na nogi i sama przekonasz się, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło
zielonaszpilka
Postów 3301
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja po zerwaniu z chłopakiem też straciłam chęć na wszystko. Długo nie mogłam się pozbierać, ale stwierdziłam, że tak nie może być. Zagrałam o kurs windusrfingowy i wygrałam go. A na kursie poznałam super chłopaka, który wyleczył moje złamane serce
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby 2 osoby nie wystawiły w podobnym czasie, to bym wiedział kto jest winny i bym ocenił jego ocenę. Podejrzenie mam (3 na 15 to negatywy)