Wkurza mnie...

Gość: bluesky

#4299718 Napisano: 19.04.2011 09:43:37
Wkurzają mnie posty desperatów
proszę kto wygra mi nivea no kto prosze prosze proszę
albo
nie graj dla siebie zagraj dla mnie o prawdziwą kase a ja... odwdzięczę Ci się dove
Żałosne momentami śmieszne ale ciągle bardzo wkurzające!
Ludzie opanujcie się i weźcie za jakąś porządna robotę!!!
0 0

Gość: wsciekly

#4299733 Napisano: 19.04.2011 09:50:01
myszkaa1989 napisał(a):

Zerwał ze mną wczoraj chłopak...pojechałam 130 km do jego domu żeby mu zrobić niespodziankę.. a po godzinie on mnie zostawił ;( już nie jestem kochna, już nie ma szczęścia w moich dniach. Nie mówcie mi proszę , że jeszcze mam czas.. znam siebie i wiem , że nie pokocham już nikogo tak jak jego. Straciłam sens życia sens grania w konkursach sens wszystkiego...;(;(

myszko, masz tylko 22 lata, więc nos do góry

najwidoczniej to jeszcze nie Twój kocur był...

a tak szczerze mówiąc, to związki na odległość najczęściej nie zdają egzaminu emotka emotka

wyobraź sobie, że on tam, u siebie, ma jakąś pannę i to był powód Waszego rozstania emotka

a skoro nie jest wierny i ogląda się za spódniczkami, to nie jest godny uwagi takiej dziewczyny

TYLKO MU SIÊ NIE NARZUCAJ, zapomnij

i wyobraź sobie, że jutro spotkasz swojego Księcia z Bajki, który będzie Ci przynosił bukiety... paragonów i spełniał wszelkie konkursowe zachcianki emotka
0 0

#4299735 Napisano: 19.04.2011 09:52:24
andrus napisał(a):

myszkaa1989 napisał(a):

Zerwał ze mną wczoraj chłopak...pojechałam 130 km do jego domu żeby mu zrobić niespodziankę.. a po godzinie on mnie zostawił ;( już nie jestem kochna, już nie ma szczęścia w moich dniach. Nie mówcie mi proszę , że jeszcze mam czas.. znam siebie i wiem , że nie pokocham już nikogo tak jak jego. Straciłam sens życia sens grania w konkursach sens wszystkiego...;(;(

emotka

czasem nam, facetom, wydaje się to śmieszne, ale moja kumpela z ogólniaka wykupiła pół apteki i już jej nie ma
0 0

cudaczek121

#4299736 Napisano: 19.04.2011 09:52:28
myszkaa1989 napisał(a):

O czym Ty mówisz, Dziewczyno emotka Jesteś jeszcze taka młoda,całe życie przed Tobą emotka Jestem 5 lat starsza od Ciebie,nigdy nie miałam partnera,ale nie tracę nadziei emotka
0 0

cudaczek121

#4299742 Napisano: 19.04.2011 09:56:45
wsciekly napisał(a):

andrus napisał(a):

myszkaa1989 napisał(a):

emotka

czasem nam, facetom, wydaje się to śmieszne, ale moja kumpela z ogólniaka wykupiła pół apteki i już jej nie ma

To już naprawdę jakaś desperatka była emotka Żeby przez jakiegoś patafiana życie sobie odbierać emotka Przecież tego kwiatu,to pół światu emotka
0 0

zarania

#4299752 Napisano: 19.04.2011 10:03:01
bluesky napisał(a):

Wkurzają mnie posty desperatów
proszę kto wygra mi nivea no kto prosze prosze proszę
albo
nie graj dla siebie zagraj dla mnie o prawdziwą kase a ja... odwdzięczę Ci się dove
Żałosne momentami śmieszne ale ciągle bardzo wkurzające!
Ludzie opanujcie się i weźcie za jakąś porządna robotę!!!

Widać, że nie masz co robić i dlatego komentujesz wpisy innych. Jak znajdę kogoś kto wygra mi prawdziwą kasę za dove to dam Ci znać, żebyś się jeszcze bardziej wkurzył. emotka
0 0

Gość: chochliczka

#4299756 Napisano: 19.04.2011 10:04:36
cudaczek121 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

andrus napisał(a):

myszkaa1989 napisał(a):

emotka

To już naprawdę jakaś desperatka była emotka Żeby przez jakiegoś patafiana życie sobie odbierać emotka Przecież tego kwiatu,to pół światu emotka

Kasia nie desperatka,tylko ludzie maja rozna psychike.Moj kolega tez przez dziewczyne popelnil samobojstwo...Takze w sprawach sercowych trzeba byc bardzo delikatnym...
A w temacie wkurza mnie to,ze ciagle mi sie spac chce...non stop mysle ospaniu emotka emotka
0 0

Gość: copacabana

#4299780 Napisano: 19.04.2011 10:13:10
wsciekly napisał(a):

myszkaa1989 napisał(a):

myszko, masz tylko 22 lata, więc nos do góry

najwidoczniej to jeszcze nie Twój kocur był...

a tak szczerze mówiąc, to związki na odległość najczęściej nie zdają egzaminu emotka emotka

wyobraź sobie, że on tam, u siebie, ma jakąś pannę i to był powód Waszego rozstania emotka

a skoro nie jest wierny i ogląda się za spódniczkami, to nie jest godny uwagi takiej dziewczyny

TYLKO MU SIÊ NIE NARZUCAJ, zapomnij

i wyobraź sobie, że jutro spotkasz swojego Księcia z Bajki, który będzie Ci przynosił bukiety... paragonów i spełniał wszelkie konkursowe zachcianki emotka

nie zgadzam sie, ze zwiazki na ogleglosc nie zdaja egzaminu!
Ja z mojego wlasnego doswiadczenia: bylam 3500 km od niego przez dlugi okres czasu i bylo warto. To nie odleglosc dzieli, jesli ludzie sie kochaja i sa siebie warci to kilometry nie maja znaczenia.
0 0

#4299782 Napisano: 19.04.2011 10:13:48
chochliczka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

andrus napisał(a):

myszkaa1989 napisał(a):

emotka

Kasia nie desperatka,tylko ludzie maja rozna psychike.Moj kolega tez przez dziewczyne popelnil samobojstwo...Takze w sprawach sercowych trzeba byc bardzo delikatnym...
A w temacie wkurza mnie to,ze ciagle mi sie spac chce...non stop mysle ospaniu emotka emotka

alpen gold konkursowy polecam - na nogi postawi i od maja do konkursu jak znalazł będzie emotka
0 0

#4299817 Napisano: 19.04.2011 10:30:18
wsciekly napisał(a):

chochliczka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

andrus napisał(a):

myszkaa1989 napisał(a):

emotka

alpen gold konkursowy polecam - na nogi postawi i od maja do konkursu jak znalazł będzie emotka

yyy kurde przepraszam za moje zamotanie ale niebardzo wiem o co chodzi
emotka emotka emotka emotka emotka jakas jestem dzis nie w formie emotka emotka emotka wkurza mnie dalej to samo emotka
0 0

#4299834 Napisano: 19.04.2011 10:40:25
chochliczko, piszesz, że chce Ci się stale spać

a co najlepiej stawia na nogi ?

tylko dobra czekolada

od maja zatrzęsienie słodkich konkursów - w tym właśnie alpen gold (kody wewnątrz opakowań, info jest w topie ZAPOWIEDZI KONKURSÓW)

można więc już chomikować kodziki łącząc przyjemne z pożytecznym

smacznego emotka emotka
0 0

#4299869 Napisano: 19.04.2011 10:54:59
wsciekly napisał(a):

tylko dobra czekolada

od maja zatrzęsienie słodkich konkursów - w tym właśnie alpen gold (kody wewnątrz opakowań, info jest w topie ZAPOWIEDZI KONKURSÓW)

smacznego emotka emotka

tak to prawda, z ta czekolada emotka emotka
Dzieki za info,nie wiedzialam ze bedzie znow alpen gold emotka super emotka
0 0

Gość: mariolakal

#4300807 Napisano: 19.04.2011 04:13:38
Wkurza mnie, że wciąż przegapiam konki fotograficzne
z dziećmi... Właśnie mnie ominęła bobowita i cósik z dwójką w tle... emotka A mój wnusio jest taki fotogeniczny... emotka
0 0

Gość: estrella

#4301227 Napisano: 19.04.2011 07:08:56
A mnie wkurza rmf maxxx ze daje bilety do tylu miast a do mojego akurat nie emotka
0 0

Gość: morbias

#4301322 Napisano: 19.04.2011 07:48:46
estrella napisał(a):

A mnie wkurza rmf maxxx ze daje bilety do tylu miast a do mojego akurat nie emotka

W mojej mieścinie to aż jedno kino gdzie sie da coś obejrzeć a tam RMF maxxx nie zaglada emotka
0 0

Gość: tato999

#4301346 Napisano: 19.04.2011 07:56:25
sssylwiaaa napisał(a):

Wsciekly jeśli dwoje ludzi się kocha to nawet 1000 km nie będzie dla nich powodem do rozstania. Myszkaa1989 głowa do góry wiosna za oknem - do zakochana jeden krok!

zgadzam się z Twoim zdaniem kochana emotka człowiek nawet nie wie jak bardzo silna może być miłość chociaż czasem ta siła przeradza się niestety w jeszcze większą niemoc
0 0

Gość: annaszura

#4301360 Napisano: 19.04.2011 08:01:38
chochliczka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

tylko dobra czekolada

smacznego emotka emotka

tak to prawda, z ta czekolada emotka emotka
Dzieki za info,nie wiedzialam ze bedzie znow alpen gold emotka super emotka

a można wcześniej kupować?
0 0

tygrysek82bu

#4301375 Napisano: 19.04.2011 08:08:16
myszkaa1989 napisał(a):

byłam w tym samym wieku, kiedy mój eks zerwał ze mną wysyłając mi sms-a. Przeżyłam to bardzo, straciłam apetyt, wymiotowałam, nawet okres mi się zatrzymał, podejrzewano mnie nawet o ciążę, w sumie to sama nawet przez chwilę się bałam Jeszcze tego mi brakuje ! emotka Pomyślałam. To był koniec marca, na dworze zrobiło się cieplutko, na chodnikach zaroiło się od par, trzymających się za ręce, a ja zostałam sama...
Na szczęście szybko przechodzę z jednej skrajności w drugą, z wielkiego doła wzniosłam się na szczyt uczucia, a to za sprawą chłopaka, który od dawna kręcił się koło mnie, ale ja ślepa i zakochana w innym go nie zauważałam. W maju już byliśmy parą, a ja dodatkowo miałam satysfakcje, bo mój eks z płaczem i niemalże na kolanach prosił mnie o drugą szansę... ale ja drugi raz w to samo gó... się nie pakuję.
A z chłopakiem, którego poznałam mam trójkę wspaniałych maluchów (w tym bliźniaki, co by ktoś nie pomyślał, że mnożymy się rok w rok jak króliczki emotka a w czerwcu będziemy mieć swoją pierwszą okrągłą rocznicę ślubu - 5 latek emotka
Jak widzisz kochanie, teraz jest Ci ciężko , ale wkrótce staniesz z powrotem na nogi i sama przekonasz się, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło emotka Głowa do góry!
0 0

zielonaszpilka

#4301403 Napisano: 19.04.2011 08:20:50
tygrysek82bu napisał(a):

myszkaa1989 napisał(a):

byłam w tym samym wieku, kiedy mój eks zerwał ze mną wysyłając mi sms-a. Przeżyłam to bardzo, straciłam apetyt, wymiotowałam, nawet okres mi się zatrzymał, podejrzewano mnie nawet o ciążę, w sumie to sama nawet przez chwilę się bałam Jeszcze tego mi brakuje ! emotka Pomyślałam. To był koniec marca, na dworze zrobiło się cieplutko, na chodnikach zaroiło się od par, trzymających się za ręce, a ja zostałam sama...
Na szczęście szybko przechodzę z jednej skrajności w drugą, z wielkiego doła wzniosłam się na szczyt uczucia, a to za sprawą chłopaka, który od dawna kręcił się koło mnie, ale ja ślepa i zakochana w innym go nie zauważałam. W maju już byliśmy parą, a ja dodatkowo miałam satysfakcje, bo mój eks z płaczem i niemalże na kolanach prosił mnie o drugą szansę... ale ja drugi raz w to samo gó... się nie pakuję.
A z chłopakiem, którego poznałam mam trójkę wspaniałych maluchów (w tym bliźniaki, co by ktoś nie pomyślał, że mnożymy się rok w rok jak króliczki emotka a w czerwcu będziemy mieć swoją pierwszą okrągłą rocznicę ślubu - 5 latek emotka
Jak widzisz kochanie, teraz jest Ci ciężko , ale wkrótce staniesz z powrotem na nogi i sama przekonasz się, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło emotka Głowa do góry!

Ja po zerwaniu z chłopakiem też straciłam chęć na wszystko. Długo nie mogłam się pozbierać, ale stwierdziłam, że tak nie może być. Zagrałam o kurs windusrfingowy i wygrałam go. A na kursie poznałam super chłopaka, który wyleczył moje złamane serce emotka Także nie załamuj się. Popłacz tydzień, a potem zrób rzeczy których do tej pory nie robiłaś. Szalej, baw się i poznawaj ludzi emotka Trzymam kciuki żebyś szybko poznała prawdziwego księcia z bajki, z którym będziesz na dobre i na złe emotka Buziaki
0 0

smsowicz

#4302046 Napisano: 20.04.2011 08:03:41
że system gwiazdkowy na allegro jest anonimowy. Ktoś pojechał po całej linii - wszystko zaniżył jak leci bez podawania powodu. emotka
Gdyby 2 osoby nie wystawiły w podobnym czasie, to bym wiedział kto jest winny i bym ocenił jego ocenę. Podejrzenie mam (3 na 15 to negatywy)
0 0