Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: aleks21
Gość: tunezja
mariwanna
Postów 1557
Data rejestracji 30.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja brałam udział, nakupiłam promocyjnych produktów - i nic nie wygrałam. chyba zmienię taktykę, bo tym co grają bez kupowania jakoś częściej się wiedzie
wkurza mnie takie granie bez kupowania, ale cóż... każdy orze jak może
https://www.obiadgotowy.pl/
Gość: zawodowiec25
zacznij myslec pozytywnie
zawsze mogloby byc gorzej
aga17
Postów 338
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby nikt tych paragonów im nie dawał lub odsprzedawał nie byłoby tematu.
Dzięki za słowa pocieszenia, jak zwykle umiesz się zachować w takiej sytuacji , pozdrawiam serdecznie!
Gość: miriam
Zawsze to jakiś sposób...ale jak wygrasz to patrz ile szarpania potem będzie,czy data na paragonie zgadza się z sms-em...a co ta osoba chce za ten paragon...
mnie by się nie chciało
Gość: chochliczka
Gość: krzyszu
Tunezjo głowa do góry
Mi też nieszło ostatnio w konkursach do czasu kiedy nie dostałem PW od Ciebie w, którym mi życzyłaś dużo wygranych i w ciągu ostatnich 10 dni wpadło kilka cennych nagród. A jeśli chodzi o życie prywatne to zawsze trzeba mieć nadzieje, że będzie lepiej
Gość: tekla
no mnie też to wkurza. Też nie mogę dodac zdjęcia ;/
dysia
Postów 2021
Data rejestracji 06.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to się nazywa koleżeńska beszczelność
To jednak u nas działa tajna organizacja vipowska, czy to jest zgodne z przepisami naszego forum?
Gość: tedance
BEZCZELNOŚÆ a nie beszczelność
ludzie nauczcie się pisac po polsku a nie byki stawiacie jak dzieci w podstawowce
A gdzie te vipy są?
Nikomu nie można wierzyć,bo przyjaciel to gatunek wymarły.
dysia
Postów 2021
Data rejestracji 06.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zapewne tak....
Może ktoś ją już namierza, nie martwcie się Kochani, to co jest tajne, czasem nie popłaca...
Gość: andzia11978
a ja dodałam to nic trudnego
pioge7
Postów 8411
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ale trzeba poczekać na moderacje moderatora to dlatego może nie wchodzą
a w temacie
mnie wkurza to że w niektórych konkursach wygrywają tylko pierwsza osoba i muszę siedziec do północy żeby zagrć a potem się okazju że nici z wygranej
tak trzeba czekac ja tez czekałam tam jeszcze pisze dodaj do konkursu kliknij w to i zobacz czy dodało ja tak zrobiłam
mnie tez to wkurza bo ja tez nieraz tak miałam a na koniec sue okazuje ze wygrywaja ci co sami sobie nabijaja głosy
pioge7
Postów 8411
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5