Wkurza mnie...

Agnes

#2184444 Napisano: 21.02.2009 09:38:46
a mnie wkurza handel paragonami i odbieranie w ten spsosób szansy na nagrody z listy rezerwowej osobom które uczciwie kupiły produkty
0 0

Gość: zawodowiec25

#2184451 Napisano: 21.02.2009 09:41:08
Agnes napisał(a):

a mnie wkurza handel paragonami i odbieranie w ten spsosób szansy na nagrody z listy rezerwowej osobom które uczciwie kupiły produkty

dołączam sie emotka moze nie tyle wkurza co irytuje
0 0

monia24

#2184459 Napisano: 21.02.2009 09:44:35
zawodowiec25 napisał(a):

Agnes napisał(a):

a mnie to wkurza i to bardzo emotka
uczciwie kupiłam produkty, mam paragony i pełne szafki a widzę jak osoby które nie mają paragonów zwinęły po kilka nagród.
0 0

malenka89

#2184480 Napisano: 21.02.2009 09:53:51
monia24 napisał(a):

zawodowiec25 napisał(a):

Agnes napisał(a):

uczciwie kupiłam produkty, mam paragony i pełne szafki a widzę jak osoby które nie mają paragonów zwinęły po kilka nagród.

eh... dokładnie emotka Mnie też to bardzo wkurza, dlatego wiem też, że list rezerwowych nie będzie - każdy sobie załatwi paragon.

Ja już swojego paragonu nie mam. Ale nie dałam go osobie, która nie kupiła Nutelli, tylko osobie, która kupiła (potwierdzając paragonem) za małe słoiczki.

Nawet za tysiaka nie sprzedałabym go osobie, która nie posiada ani jednego paragonu... Jak wygrała więcej nagród niż ma paragonów to niech odda komuś, kto ma paragon - proste.
A nie jeszcze chce na tym zarobić...

0 0

Gość: aleks21

#2184518 Napisano: 21.02.2009 10:26:53
wkurzam się nadal... nie mam opcji dodaj do konkursu na vizirze... no kurde nie wiem o co chodzi. Jedna forumowiczka mi pomagała no ale nie potrafię. Mimo iż fotka już się pokazuje....
0 0

Gość: marielu

#2184520 Napisano: 21.02.2009 10:27:57
ojej ja tez kupiłam i nie trafiłam ale... czuje że nastepnym razem będzie kumulacja , a paragonów nawet nie oferuje , mam tam jeszcze kilka innych fajnych produktów , które czekają na sms o wygranej emotka
0 0

mahuska

#2184521 Napisano: 21.02.2009 10:29:53
a mnie wkurza czytanie postów od 5 dni... proponuję zmienić nazwe na e-handlowiec.... kupie sprzedam zamienie:/
0 0

adrian

#2184557 Napisano: 21.02.2009 10:56:48
Wkurzają mnie organizatorzy konkursów, w których w celu wyłonienia zwycięzców zbiera się komisja.

Właściwie we wszystkich przypadkach, jeśli w regulaminie napisane jest, że wyniki będą DO któregoś dnia (choćby był to miesiąc po zakończeniu przyjmowania zgłoszeń) to przed tą datą nawet nie ma co marzyć o jego rozwiązaniu.

Zawsze budzą się tego ostatniego dnia, a potem w większość przypadków i tak nie wyrabiają się z ogłoszeniem wyników i przekładają to na kolejne dni, oświadczając, że nie spodziewali się tylu zgłoszeń. emotka

Faktycznie ciężko się domyśleć, że jeśli do wygrania jest np. jakaś ekskluzywna wycieczka czy wartościowy sprzęt RTV to ilość zgłoszeń będzie ogromna i warto zająć się tym kilka dni wcześniej. Zwłaszcza, że niektórzy organizatorzy robią takie konkursy kilka razy w roku. emotka
0 0

Gość: sawenka

#2184593 Napisano: 21.02.2009 11:21:23
Wkurza mnie to, że wygrałam książkę na Portalu Kryminalnym w styczniu a do dzisiaj cicho.

Nawet nie odpisują na mojego maila z zapytaniem o nagrodę emotka
0 0

Agnes

#2184604 Napisano: 21.02.2009 11:27:48
sawenka napisał(a):

Wkurza mnie to, że wygrałam książkę na Portalu Kryminalnym w styczniu a do dzisiaj cicho.

Nawet nie odpisują na mojego maila z zapytaniem o nagrodę emotka

sorry ale mamy dopiero luty ja czekam na kilka nagrod z stycznia i nie panikuje czekam tez na nagrode z grudnia...

a w temacie to nadal wkurza mnie handel paragonami
0 0

kajeczka

#2184665 Napisano: 21.02.2009 12:05:00
Wkurza mnie babka z Allegro,u której kupiłam kody emotka Żąda zapłaty za wysyłkę na maila,tak jakby mi pocztą je wysłała emotka Twierdząc:nie pasuje,to nie kupuj,kupiłaś-płać..Równie dobrze mogła napisać:nie zapłacisz-kulka w łeb emotka A gdzie prawa Kupującego ja pytam...??? emotka
0 0

malenka89

#2184680 Napisano: 21.02.2009 12:26:21
kajeczka napisał(a):

Wkurza mnie babka z Allegro,u której kupiłam kody emotka Żąda zapłaty za wysyłkę na maila,tak jakby mi pocztą je wysłała emotka Twierdząc:nie pasuje,to nie kupuj,kupiłaś-płać..Równie dobrze mogła napisać:nie zapłacisz-kulka w łeb emotka A gdzie prawa Kupującego ja pytam...??? emotka

emotka emotka

To już jest lekka przesada... emotka
Ja bym jej nie zapłaciła napewno emotka
0 0

Gość: becia1973

#2184683 Napisano: 21.02.2009 12:28:51
malenka89 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

emotka emotka

cwaniara i tyle
emotka emotka emotka
0 0

kajeczka

#2184692 Napisano: 21.02.2009 12:37:20
becia1973 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

emotka emotka

cwaniara i tyle
emotka emotka emotka

Pożyjemy,zobaczymy co z tego wyniknie.Nie będę płacić za mailową wysyłkę i basta.
0 0

jola29k

#2184699 Napisano: 21.02.2009 12:40:43
pioge7 napisał(a):

i wkurza mnie jeszcze to że u wszystkich (PRAWIE) są konfitury z firmy STOVIT a u mnie nigdzie a chciałbym wziąć udział w konkursie

u mnie w sklepie jest tylko marmolada a tez chciałam zagrac emotka
0 0

Gość: moonfairy

#2184701 Napisano: 21.02.2009 12:42:44
wkurze mnie sesja... tzn sesja poprawkowa mnie wkurza ... 2 w plecy emotka
0 0

#2184704 Napisano: 21.02.2009 12:45:01
moonfairy napisał(a):

wkurze mnie sesja... tzn sesja poprawkowa mnie wkurza ... 2 w plecy emotka

no ale to chyba bylo nie na temat emotka
0 0

aga17

#2184727 Napisano: 21.02.2009 01:01:42
malenka89 napisał(a):

monia24 napisał(a):

zawodowiec25 napisał(a):

Agnes napisał(a):

eh... dokładnie emotka Mnie też to bardzo wkurza, dlatego wiem też, że list rezerwowych nie będzie - każdy sobie załatwi paragon.

Ja już swojego paragonu nie mam. Ale nie dałam go osobie, która nie kupiła Nutelli, tylko osobie, która kupiła (potwierdzając paragonem) za małe słoiczki.

Nawet za tysiaka nie sprzedałabym go osobie, która nie posiada ani jednego paragonu... Jak wygrała więcej nagród niż ma paragonów to niech odda komuś, kto ma paragon - proste.
A nie jeszcze chce na tym zarobić...

Popieram.Wolę wyrzucić paragony do kosza niż pomagać w oszustwie tym któży odbierają mi szansę na wygraną.Pozdr.

0 0

Gość: tekla

#2184738 Napisano: 21.02.2009 01:11:03
aleks21 napisał(a):

wkurzam się nadal... nie mam opcji dodaj do konkursu na vizirze... no kurde nie wiem o co chodzi. Jedna forumowiczka mi pomagała no ale nie potrafię. Mimo iż fotka już się pokazuje....

ja mam z lewej strony dodaj, ale wogóle nie mogę załadowac zdjęcia ;/ Wygląda to tak jak by to nie było u mnie aktywne emotka Czy może mi ktoś pomóc bo zaraz chyba zwariuję emotka
0 0

#2184790 Napisano: 21.02.2009 01:51:17
a ja sie wkurzałam kubkiem knorra... z dnia na dzien ludziom przybywało głosow zabawy ip i pewnie jakies tam inne... ja zrobiłam z siebie posmiewisko wsrod znajomych, a tu prosze szara rzeczywistosc... ehhh nie chce mi sie gadac...
ale jestem z siebie dumna bo 100głosow mam od znajomych to sie liczy:D
0 0