Wkurza mnie...

Gość: panczita

#4480693 Napisano: 25.06.2011 09:34:21
a mnie wkurza to że ludzie nie odklikują emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4480713 Napisano: 25.06.2011 09:43:57
cb656 napisał(a):

ziolko napisał(a):

...jesli Admini uważaliby, że robię źle, to by nie dawali mi uprawnień.
Wiedziałam, że usuwając posty mogę się narazić komuś, ale to nie znaczy, że wszędzie ma być spam i burdel emotka tak - będę usuwała posty, jesli będą obrażać/wkurzać mnie lub innych

Tak trzymaj.
Trzeba ukrócić to bezhołowie.
Każdy ma swoje zdanie oczywiście jedynie słuszne ale jak trzeba ponieść konsekwencje złego zachowania, to nie rób nikomu krzywdy, bo to taki dobry kolega. Do bani z kolesiostwem!
Dobrze robisz, ziółko, a głosami narzekających się nie przejmuj. Rozumni przyznają Ci rację.

emotka

ziolko, rób swoje emotka bo miotła zobowiązuje emotka

a niektórym nigdy nie dogodzisz emotka
0 0

efelinkaaa

#4480784 Napisano: 25.06.2011 10:41:39
http://www.facebo...;type=1&comments

czy takie komentarze mozna gdzieś zgłosić? Nie życzę sobie, aby ktoś tak do mnie pisał. Zrobiło mi się okropnie przykro, chciałam obronić dziewczynę a zostałam obrzucona epitetami..
0 0

mia

#4480796 Napisano: 25.06.2011 10:55:52
efelinkaaa napisał(a):

czy takie komentarze mozna gdzieś zgłosić? Nie życzę sobie, aby ktoś tak do mnie pisał. Zrobiło mi się okropnie przykro, chciałam obronić dziewczynę a zostałam obrzucona epitetami..

Przeczytałam... chamstwo to mało powiedziane! emotka emotka emotka
Nie wiem, gdzie można, ale na pewno powinnaś próbować to zgłosić, bo to jest już szczyt! Ja bym zaczęła od administratora tej strony - to w końcu na jego wallu gościu toczy pianę z pyska emotka

Pozdrawiam cię cieplutko! emotka
Dopisałabym tam, co o ciulu myślę, ale że za chwilę wyjeżdżamy (tak teraz emotka ), więc dyskusja nie miałaby szans się rozwinąć...
Poza tym najłagodniejsze co mi w tej chwili przychodzi do głowy, to job twoju mat emotka
0 0

Gość: hittmanka

#4480827 Napisano: 26.06.2011 04:27:00
efelinkaaa napisał(a):

eee.... tam, się przejmujesz.Od razu widać, że mu słoma z butów wystaje... zas***y mocherowy ninja emotka
0 0

efelinkaaa

#4480941 Napisano: 26.06.2011 07:42:53
hittmanka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

eee.... tam, się przejmujesz.Od razu widać, że mu słoma z butów wystaje... zas***y mocherowy ninja emotka

chciałam mu napisac, że nawet kijem bym go nie tknęła.. Zablokowałam delikwenta, wolę się nie stresować, bo nie warto (a przy okazji poprosiłam znajomych o zgłaszanie nadużycia emotka ). Dzięki dziewczyny za pomoc emotka
0 0

Gość: ewaewa

#4480982 Napisano: 26.06.2011 08:06:33

kochaniutka napisał(a):

jejku myślałam że tylko mój jest taki gburowaty emotka po ślubie oni się zamieniają w totalnych buców emotka

dokładnie, przed ślubem takie bajeranckie i piękne zagrania, aż kobieta się cieszy, że trafiła na takiego dobrego i troskliwego mężczyznę, a po ślubie to zupełnie inny człowiek.... emotka
0 0

onlyrybka

#4480986 Napisano: 26.06.2011 08:07:48
ewaewa napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

jejku myślałam że tylko mój jest taki gburowaty emotka po ślubie oni się zamieniają w totalnych buców emotka

dokładnie, przed ślubem takie bajeranckie i piękne zagrania, aż kobieta się cieszy, że trafiła na takiego dobrego i troskliwego mężczyznę, a po ślubie to zupełnie inny człowiek.... emotka

wyjście jest jedno , nie brać ślubu
emotka
0 0

doalki

#4481007 Napisano: 26.06.2011 08:24:46
ewaewa napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

Mojemu zdarza się czasmi być takim troskliwym i kochanym...niestety przeważnie coś wtedy chce i nie jest to takie bezinteresowne emotka
Natomist cały czas muszę walczyć by w domu był podział ról, jak mu nie przypomnę to sam z siebie najlepiej nic by w domu nie robił emotka no może raz na ruski rok za coś by sie wziął emotka
0 0

radosna

#4481029 Napisano: 26.06.2011 08:36:02
A mnie wkurza naciąganie ludzi na sms-y:
http://tech.wp.pl...=1c8da&_ticrsn=3
0 0

#4481087 Napisano: 26.06.2011 09:04:17
mój mąż też się robi uczynny jedynie jak czegoś potrzebuje, np. żebym mu przelew internetowy zrobiła (bo ja mam konto internetowe, a on nie ma, hihi emotka ) Jak go znajomi o coś poproszą to szybko się zajmie sprawą, ale jak ja o coś poproszę to się nie doczekam, ale za to wysłucham jego marudzenia. A nigdy nie proszę go o wiele. Wczoraj wysprzątałam sama cały dom (2 piętra), obiad ugotowałam i ciasto upiekłam. Poprosiłam męża, żeby zmienił pościel w naszej sypialni, to zapytał dlaczego on ma to zrobić, odpowiedziałam, że ja jestem zajęta - pościel zmienił, ale jaką miał minę - jakbym mu wielką krzywdę zrobiła emotka

0 0

#4481101 Napisano: 26.06.2011 09:08:21
efelinkaaa napisał(a):

Widać, że ta osoba ma jakieś problemy.
Takie teksty to tylko cham i prostak potrafi wymyślić.

Zobacz sobie jego profil

Piotrek Michalski

Podstawowe informacje
Płeć    Kobieta emotka
0 0

#4481110 Napisano: 26.06.2011 09:09:56
ewaewa napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Widać, że ta osoba ma jakieś problemy.
Takie teksty to tylko cham i prostak potrafi wymyślić.

Zobacz sobie jego profil

Piotrek Michalski

Podstawowe informacje
Płeć    Kobieta emotka

no i wszystko jasne emotka emotka emotka

baby dla bab potrafią być więcej niż paskudne emotka
0 0

#4481122 Napisano: 26.06.2011 09:12:00
efelinkaaa, śmiem nawet przypuszczać, że to osoba z naszego forum emotka
0 0

Gość: karo108

#4481139 Napisano: 26.06.2011 09:16:53

tutaj się zgodzę w 100 %, faceta nawet nie ruszyła by sprawa tych fotek, ale kobita odrazu z pazurami, niestety poziomu za wysokiego nie pokazała emotka
0 0

efelinkaaa

#4481185 Napisano: 26.06.2011 09:31:51
karo108 napisał(a):

tutaj się zgodzę w 100 %, faceta nawet nie ruszyła by sprawa tych fotek, ale kobita odrazu z pazurami, niestety poziomu za wysokiego nie pokazała emotka

Ja mam wrażenie, że to osoba, która wstawiła swoją fotkę do konkursu. Ma w znajomych wszytskie osoby, które rzucają się na konkurencję i wyrażają niepochlebne opinie, a tylko pod jej zdjęciem wypowiedziały się pozytywnie emotka
Zresztą widać, że konta utworzone tylko po to aby napisać kilka złośliwych komentarzy w TYM konkursie, gdzie do wygrania jest: uwaga, uwaga: olejek do włosów o wartości ok 20-30zł...
0 0

Gość: kochaniutka

#4481200 Napisano: 26.06.2011 09:39:24
efelinkaaa napisał(a):

karo108 napisał(a):

Ja mam wrażenie, że to osoba, która wstawiła swoją fotkę do konkursu. Ma w znajomych wszytskie osoby, które rzucają się na konkurencję i wyrażają niepochlebne opinie, a tylko pod jej zdjęciem wypowiedziały się pozytywnie emotka
Zresztą widać, że konta utworzone tylko po to aby napisać kilka złośliwych komentarzy w TYM konkursie, gdzie do wygrania jest: uwaga, uwaga: olejek do włosów o wartości ok 20-30zł...

na 100% ona, w tym wieku to chyba wypadało by być rozsądniejszym.
0 0

#4481239 Napisano: 26.06.2011 09:56:54
pewnie, że to kobieta, a konto fikcyjne.
To widać po wypowiedziach, żaden facet chyba nie napisałby na poważnie komentarza w stylu i nawet motylek jest :> emotka i żaden nie dowaliłby tak Ewelinie, której zresztą niczego nie brakuje emotka a określenia typu pasztet używają tylko dzieci, albo zazdrosne baby emotka

a jak naprawdę się ta osoba nazywa?
0 0

Gość: kochaniutka

#4481265 Napisano: 26.06.2011 10:04:13
http://www.facebo...p;type=1&theater

Małgorzata z Oleśnicy
0 0

Gość: konkursy15

#4481266 Napisano: 26.06.2011 10:04:38
dogadywanie ziolko co ma robić. skoro ma się nie słuchać innych to Was też nie. Inne rady są lepsze od innych? Ma swój rozum i wie co robi. a w końcu jest dla nas, więc wysłuchać może wszystkich a nie tylko ciotek dobra rada emotka
powodzenia ziolko! emotka
0 0