Wkurza mnie...

isiulka

#4496422 Napisano: 01.07.2011 11:23:57
turli napisał(a):

zgłoś na poilcję. Mojej znajomej ukradziono w biały dzień komórkę, rozmawiała przez tel. i jakiś gnój wyrwał jej go z reki. Zgłosiła na policję. Spisali protokół. Po roku czasu wypatrzyła ich na basenie emotka Zadzwoniła na policję i zabrali ich z koca w samych slipach emotka

Mi tak we Włocławku koles wyrwał telefon, pobiegłam za nim , widziałam jak wbiegał do obskurnej kamienicy , wezwałam policje, przyszedł pan policjant i powiedział, że musi czekać na kolegę bo on sam tam nie wejdzie
emotka Zapukali do każdego mieszkania, jak ktoś otworzył to miałam powiedzieć czy to on , i na tym zakończyli poszukiwania mojego telefonu.
0 0

jokan

#4496548 Napisano: 01.07.2011 11:50:23
isiulka napisał(a):

jokan napisał(a):

niech szczysci tego, co mi wczoraj zapie..... emotka aparat ze zdjeciami w wakacji

co za gnój emotka emotka

ok. 800 zdjęć

nie, nie przeboleję tego chyba do konca zycia, a jego bede tepic w myslach

jestem taka zla, ze szkoda gadac

juz z pewnoscia aparat przehandlowany:(, ale zal pieknych kolorowych zdjec emotka

jakbym spotkala, to bym ubila gada emotka

czy takie rzeczy wgole sie zglasza na policje? pewnie nie ma szans na odnalezienie

http://fotoblogia...stolen-camera-finder

Przeczytaj, to bardzo praktyczne i być może jednak uda Ci się odzyskać ten aparat w najbliższej przyszłości. Dużo ludzi zamieszcza teraz zdjęcia a w internecie, więc może akurat.

fajna sprawa, ale nie ma mojego aparatu na liscie:(
0 0

slonko365

#4496593 Napisano: 01.07.2011 12:04:12

jeśli dobrze rozumiem, to ktoś musi zrobić Twoim aparatem zdjęcie i umieścić je gdzieś w sieci. więc za jakiś czas sprawdź znowu, rzeczywiście możliwe, że w końcu się znajdzie, a na razie zgłos sprawę na policję - gdy znajdziesz zwój aparat w sieci, będziesz wtedy miała podstawę, żeby go odzyskać emotka
swoją drogą nie wiedziałam,że można tak szukać skradzionego aparatu emotka
0 0

merynosek

#4496596 Napisano: 01.07.2011 12:06:24
jokan napisał(a):

a ja mam maila z 16.06 o nivea, i do tej pory nic nie przyszlo do testowania, a pisali, ze do 2 tygodni sie czeka

A ja mam @ jakoś z maja jeszcze...
0 0

Gość: wsciekly

#4496632 Napisano: 01.07.2011 12:16:17
mama2006 napisał(a):

joan napisał(a):

mama2006 napisał(a):

wkurza mnie Nivea, nie dostawałam kosmetyków, więc najpierw napisałam do nich: dostałam @ że nagrody z III etapu dopiero rozsyłają. Na moje pytanie dlaczego nie dostałam kosmetyku z I etapu, pani odpowiedziała że jednej osobie przysługuje tylko jedna nagroda.
A przecież było mówione, że w każdym etapie mozna dostać 1 kosmetyk. Ale może się mylę.

Nie wkurzaj się, mają rację. W regulaminie napisano, że każdy może przesłać tylko jedno zgłoszenie w czasie promocji (czy jakoś tak, nie mam regulaminu). A promocja trwała od daty rozpoczęcia, do daty zakończenia jako jedna całość.

W temacie: że nie mam pomysłu na 2h korków, a mijają kolejne godziny... emotka

mnie się wydawało, że ktoś pisał że 1 nagroda na 1 etap.ale może mi się wydawało.Dzięki.

i niektórym sie udało - dostali nagrody z etapu 1 i 2 emotka

chyba jakieś przeczenie nivei emotka

a skoro Ci zamówienia n2, nie anulowali, kosmetyki powinni przysłać
0 0

merynosek

#4496640 Napisano: 01.07.2011 12:17:53
Wkurza mnie, że nadal nic nie wiem o wygranej wycieczce z Bartka FB... Najpierw Pani chciała żebyśmy polecieli już w lipcu, a teraz może w sierpniu?... Miała się odezwać tydzień temu, na @ nie odpisuje... Wrrr!
0 0

Gość: katrin22

#4496642 Napisano: 01.07.2011 12:18:03
Wkurza mnie, że smażyłam mięso na tortillę i tak je podjadałam i nic nie zostało, wrr, teraz będę schabowe chyba ciąć do tortilli emotka
0 0

ziolko

#4496729 Napisano: 01.07.2011 12:37:38
katrin22 napisał(a):

Wkurza mnie, że smażyłam mięso na tortillę i tak je podjadałam i nic nie zostało, wrr, teraz będę schabowe chyba ciąć do tortilli emotka

hehe... Ty się wkurzasz, jak się uśmiałam emotka

kiedyś tak podjadałam budyń do ciasta, że trzeba było nowy robić emotka
0 0

Gość: friq

#4496763 Napisano: 01.07.2011 12:48:40
Wkurzają mnie pytanie z I etapu abym mógł wygrać popcorn ;/
0 0

Gość: annaszura

#4496774 Napisano: 01.07.2011 12:51:34
merynosek napisał(a):

jokan napisał(a):

a ja mam maila z 16.06 o nivea, i do tej pory nic nie przyszlo do testowania, a pisali, ze do 2 tygodni sie czeka

ja z 10.06 też jeszcze nie mam emotka
0 0

margo466

#4496837 Napisano: 01.07.2011 01:12:02
annaszura napisał(a):

merynosek napisał(a):

jokan napisał(a):

ja z 03.06 kremu też się nie doczekałam jeszcze
a było to jedyne zamówienie.
0 0

#4496851 Napisano: 01.07.2011 01:14:34
annaszura napisał(a):

merynosek napisał(a):

jokan napisał(a):

z 10.06 to chyba 3. etap, więc jeszcze nie wysyłali
0 0

jokan

#4496863 Napisano: 01.07.2011 01:17:42
doszukalam sie faktury zakupowej aparatu, ale nie mam nigdzie numeru seryjnego?

jakie dowody beda chcieli na policji?
0 0

Gość: ivisia

#4496879 Napisano: 01.07.2011 01:19:59
wkurza mnie, że już 4 smski wysłałam na Wawela i nie wygrałam ani jednej torby! to się nazywa pech emotka już zakupy+eski przewyższają jej wartość emotka
0 0

#4496883 Napisano: 01.07.2011 01:20:17
jokan napisał(a):

doszukalam sie faktury zakupowej aparatu, ale nie mam nigdzie numeru seryjnego?

jakie dowody beda chcieli na policji?

numer seryjny to specjalna naklejka na pudełku albo sam kod kreskowy

tutaj przydałby Ci się jakiś świadek całego zajścia
0 0

Gość: rashu

#4496899 Napisano: 01.07.2011 01:23:17
ziolko napisał(a):

tusiek napisał(a):

ziołko to jak lubisz chłody to na Grenlandie he he he

emotka

jakby była bliżej to z przyjemmnością emotka

do 20-25 stopni maksymalnie, upały po 30-35 stopni w cieniu to nie dla mnie emotka

to do Wielkiej Brytanii emotka
0 0

Gość: rashu

#4496940 Napisano: 01.07.2011 01:36:17
isiulka napisał(a):

turli napisał(a):

zgłoś na poilcję. Mojej znajomej ukradziono w biały dzień komórkę, rozmawiała przez tel. i jakiś gnój wyrwał jej go z reki. Zgłosiła na policję. Spisali protokół. Po roku czasu wypatrzyła ich na basenie emotka Zadzwoniła na policję i zabrali ich z koca w samych slipach emotka

Mi tak we Włocławku koles wyrwał telefon, pobiegłam za nim , widziałam jak wbiegał do obskurnej kamienicy , wezwałam policje, przyszedł pan policjant i powiedział, że musi czekać na kolegę bo on sam tam nie wejdzie
emotka Zapukali do każdego mieszkania, jak ktoś otworzył to miałam powiedzieć czy to on , i na tym zakończyli poszukiwania mojego telefonu.

i nie było go ?
0 0

bridget

#4496967 Napisano: 01.07.2011 01:47:22
rashu napisał(a):

isiulka napisał(a):

turli napisał(a):

i nie było go ?

mi kilka lat temu we Wrocławiu tez wyrwał gosciu z reki:(
0 0

efelinkaaa

#4497029 Napisano: 01.07.2011 02:05:18
keiti78zg napisał(a):

rashu napisał(a):

isiulka napisał(a):

turli napisał(a):

i nie było go ?

mi kilka lat temu we Wrocławiu tez wyrwał gosciu z reki:(

mnie tak napadli na mieście i ukradli Nokie 3310 emotka emotka mój pierwszy telefon! Zdążyłam wysłać smsa...

po 5 latach zadzwonili do mnie z policji, że znaleźli sprawcę (bez telefonu) i mam przyjść zobaczyć.. Przyszłyśmy z koleżanką, policjant otworzył drzwi a my stanęłyśmy z kolesiem twarzą w twarz emotka

Nie wiem czy to był On, wolałam odpowiedzieć ee raczej nie i uciec..
0 0

tereniagno

#4497085 Napisano: 01.07.2011 02:18:43
ivisia napisał(a):

wkurza mnie, że już 4 smski wysłałam na Wawela i nie wygrałam ani jednej torby! to się nazywa pech emotka już zakupy+eski przewyższają jej wartość emotka

To tak jak ja emotka
0 0