Wkurza mnie...

ziolko

#4506941 Napisano: 05.07.2011 11:26:05
polecam czytanie książek emotka

od wszystkiego co jakiś czas trzeba odpocząć, bo następuje nasycenie i odpoczynek jest wskazany

a później są nowe siły na powrót lub nowe zajęcia emotka

0 0

mia

#4506948 Napisano: 05.07.2011 11:29:30
turli napisał(a):

mia napisał(a):

Do białej gorączki doprowadził mnie ten tekst:
Marks and Spencer Polska
Uwaga! Ogłaszamy wyniki Konkursu Wygraj Greckie Wakacje! Poniższy fragment opisuje wakacje marzeń jednej z naszych laureatek, Moniki z Poznania. Gratulujemy Beacie z Łodzi, Monice z Poznania i Renacie z Poznania. Dziewczyny popisały się prawdziwym poetyckim talentem, a dodatkowo ubrały wszystko w prawdziwie letnią i kolorową formę plastyczną. Gratulujemy i życzymy wspaniałego wypoczynku z Ecco Holiday!
http://www.facebook.com/pages/Konkursy-na-FB/159978607361796#!/marksandspencerpolska?sk=wall
I wcale nie chodzi mi tu o p. Monikę, tylko o fakt, że pewne formy prac najwyraźniej stają się powszechne i nie tylko akceptowane, ale wręcz wymagane przez komisje... emotka
Jak słowo daję, w następnym konkursie urnowym do urny ładuję laurkę, już teraz żałuję że do PiP nie wrzuciłam karteczki wyciętej w kształt serca i ozdobionej brokatem...
Pracy zero, a komisja wniebowzięta! emotka

mia tez mnie to wnerwia, bo ja np. nie biorę udziału w konkursach fotograficznych czy plastycznych bo zwyczajnie mam do tego dwie lewe ręce, ale przeraża mnie fakt że niedługo to w żadnym innym nie będę miała szans(poza loterią) bo będą dołączane tam prace plastyczne, filmiki z youtube czy pokazy slajdów, trzeba będzie znaleźć chyba inne hobby niż konkursy, bo hobby które denerwuje nie jest już hobby:(

Powiem tak - Bóg mnie strzegł, że nie wzięłam udziału w tym konkursie, a zastanawiałam się nad nim, jak byłam w M&S... Oszczędziło mi to dużo nerwów, bo oczywiście posłałabym gołą pracę i teraz tylko niepotrzebnie miotałabym się w komentarzach na FB emotka
0 0

delfinka101

#4506952 Napisano: 05.07.2011 11:30:15
postscript napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie,ze pakuję się nad morze i jedna torba podręczna to same ładowarki,telefony,itd..do tego młody dołożył psp i gry a laptopa to gdzie ja zapakuje?

i to maja byc wakacje? ja na urlop biore tylko torbe ksiazek. komorke sprawdzam raz dziennie, a od komputera odpoczywam.

Dla mnie to będą wakacje bo nie bedę musiała robić zakupów,sprzątac ,gotowac...telefony muszę odbierac,bo skoro brałam udział w kilkunastu konkursach smsowych to z powodu wyjazdu nie odpuszczę ich..Jestem ciekawa czy 4 tygodnie odpoczywasz od komputera??Jak jechałam do Turcji na tydzien to odpoczywałam bez komputera.
0 0

karolkas

#4506988 Napisano: 05.07.2011 11:42:16
a mnie wnerwia że Monice to tak wszystko jakoś uchodzi płazem, że wysyła te swoje prace plastyczne i organizatorzy to jakoś przyjmują, akceptują i nagradzają. A ja jak już się zmobilizuję do zrobienia pracy plastycznej (przymuszona niestety konkurencją), wysłania jej to zazwyczaj nie jest w ogóle brana pod uwagę, albo dyskwalifikowana, albo nagle konkurs ulatuje gdzieś w eter (np. britta). Ma dziewczyna cholerny instynkt do wybierania tych odpowiednich konkursów jeszcze albo za praca plastyczną idą jeszcze jęczące telefony (tak jak to było w sprawie tego donosu)
0 0

Gość: wsciekly

#4506994 Napisano: 05.07.2011 11:44:23
karolkas napisał(a):

a mnie wnerwia że Monice to tak wszystko jakoś uchodzi płazem, że wysyła te swoje prace plastyczne i organizatorzy to jakoś przyjmują, akceptują i nagradzają. A ja jak już się zmobilizuję do zrobienia pracy plastycznej (przymuszona niestety konkurencją), wysłania jej to zazwyczaj nie jest w ogóle brana pod uwagę, albo dyskwalifikowana, albo nagle konkurs ulatuje gdzieś w eter (np. britta). Ma dziewczyna cholerny instynkt do wybierania tych odpowiednich konkursów jeszcze albo za praca plastyczną idą jeszcze jęczące telefony (tak jak to było w sprawie tego donosu)

jakie telefony emotka
0 0

Gość: cudaczek

#4507002 Napisano: 05.07.2011 11:46:36
karolkas napisał(a):

Hmmmmm, ale przecież nie wiadomo w ILU konursach ta słynna pani bierze udział: w wielu zapewne odpada w przedbiegach, w wielu jest dyskwalifikowana i w wielu jest gdzieś w środku, albo pod koniec listy nagrodzonych...
Ale jakie jęczące telefony? emotka
0 0

ziolko

#4507005 Napisano: 05.07.2011 11:47:28
karolkas - po prostu nie masz odpowiedniego nazwiska emotka

też mnie to wkurza masakrycznie

0 0

karolkas

#4507016 Napisano: 05.07.2011 11:50:55
wsciekly napisał(a):

karolkas napisał(a):

jakie telefony emotka

po tej sprawie z tym donosem, Monika dzwoniła do organizatora tamtego konkursu i plakala do telefonu, że ona wcale tyle nie wygrywa, że to nie jest tak jak w tym donosie, ktoś napisał, ze ona wygrala tylko jeden samochód itp. Organizatorka poszukala w necie i znalazla przynajmniej informacje o 4 samochodach ktore Monika wygrała, dalej już jej sie nie chcialo szukać, choć internet aż huczy (tak napisala). Poczuła sie oszukana i odechciało jej sie dochodzić, kto właściwie ten donos wysłał i odmówiła współpracy w szukaniu winnego.

Ja myślę, że Monika wysyłając swoje prace, dodatkowo dzwoni do organizatorów z pytaniami czy praca doszła, czy się nie popsuła, czy organizatorzy wiedzą jak ja uruchomić, bo synek się martwi czy wszystko w porządku. Tym sposobem zwraca na siebie uwagę , przecież wiadomo, że nie zawsze liczy sie treść, tylko to co jest na około. Zwrócisz uwagę na mądrą dziewczyne i brzydką czy na piękną a głupia jak but. Czysta psychologia. Mnie jakoś brak odwagi dzwonić do organizatorów i sie dopytywać czy prace doszły.
0 0

ziolko

#4507019 Napisano: 05.07.2011 11:52:05
żartujesz emotka emotka

to już jest tupet i bezczelność emotka emotka
0 0

#4507026 Napisano: 05.07.2011 11:55:02
ziolko napisał(a):

polecam czytanie książek emotka

od wszystkiego co jakiś czas trzeba odpocząć, bo następuje nasycenie i odpoczynek jest wskazany

a później są nowe siły na powrót lub nowe zajęcia emotka

ale wiesz jakie to pasjonujące - smażysz się na plaży, letnia bryza łasząc się do stóp udaje... kota, mewy bawią się w piratów szukających w piachu okruchów niczym wielkich skarbów a palce same tańczą na klawiaturze lapka lub fonu wystukując gorące i pełne magii hasełka emotka emotka emotka
0 0

ziolko

#4507027 Napisano: 05.07.2011 11:55:15
synek się martwi... jaaaaaaaaaasne.. chyba ona, że kolejnego auta nie wygra emotka emotka
0 0

Gość: karolina1192

#4507035 Napisano: 05.07.2011 11:57:29
wkurza mnie konkurs wawel tyle wyslanych smsow i ani jednej torby emotka
0 0

Gość: iskierka

#4507042 Napisano: 05.07.2011 11:58:23
wsciekly napisał(a):

iskierka napisał(a):

mnie wkurza że mój telefon ciągle milczy ..tyle konkursów kodowych i paragonowych poszło emotka chyba źle zrobiłam że zmieniłam operatora bo od tej pory nic na tel nie wygrywam

tak taka sobie sprawiłaś emotka

od ok 5 mies.jestem w orange..ten numer musi być jakiś wredny emotka
0 0

ziolko

#4507044 Napisano: 05.07.2011 11:59:16
ale jeśli masz ten sam numer a innego operatora, to nie powinno być ważne, jaka sieć emotka
0 0

#4507051 Napisano: 05.07.2011 12:02:10
ziolko napisał(a):

ale jeśli masz ten sam numer a innego operatora, to nie powinno być ważne, jaka sieć emotka

ale ja mam miesiąc Tak Taka i już wiem, że kilka esków z wygranymi nie doszło emotka
0 0

Gość: kotek11

#4507052 Napisano: 05.07.2011 12:02:34
cudaczek napisał(a):

[

Hmmmmm, ale przecież nie wiadomo w ILU konursach ta słynna pani bierze udział: w wielu zapewne odpada w przedbiegach, w wielu jest dyskwalifikowana i w wielu jest gdzieś w środku, albo pod koniec listy nagrodzonych...
Ale jakie jęczące telefony? emotka

hmmm.. a mi sie wydaje, ze jak juz bierze udział to wygrywa.

i wkurza mnie, ze jakos nie moge znizyc sie do jej poziomu i nadal przestrzegam regulaminow i nie posylam laurek i szaf grajacych jesli odpowiedz na konkurs ma byc w formie opisowej
0 0

#4507063 Napisano: 05.07.2011 12:06:33
karolkas napisał(a):

wsciekly napisał(a):

karolkas napisał(a):

jakie telefony emotka

po tej sprawie z tym donosem, Monika dzwoniła do organizatora tamtego konkursu i plakala do telefonu, że ona wcale tyle nie wygrywa, że to nie jest tak jak w tym donosie, ktoś napisał, ze ona wygrala tylko jeden samochód itp. Organizatorka poszukala w necie i znalazla przynajmniej informacje o 4 samochodach ktore Monika wygrała, dalej już jej sie nie chcialo szukać, choć internet aż huczy (tak napisala). Poczuła sie oszukana i odechciało jej sie dochodzić, kto właściwie ten donos wysłał i odmówiła współpracy w szukaniu winnego.

Ja myślę, że Monika wysyłając swoje prace, dodatkowo dzwoni do organizatorów z pytaniami czy praca doszła, czy się nie popsuła, czy organizatorzy wiedzą jak ja uruchomić, bo synek się martwi czy wszystko w porządku. Tym sposobem zwraca na siebie uwagę , przecież wiadomo, że nie zawsze liczy sie treść, tylko to co jest na około. Zwrócisz uwagę na mądrą dziewczyne i brzydką czy na piękną a głupia jak but. Czysta psychologia. Mnie jakoś brak odwagi dzwonić do organizatorów i sie dopytywać czy prace doszły.

też o tym słyszałem emotka emotka emotka

ale tę metodę stosuje też parę innych osób z forum i obdzwania wszelkie Cremony, Inwestbanki i inne gady emotka
0 0

Gość: moniaainom

#4507104 Napisano: 05.07.2011 12:19:08
A ja jej trochę współczuję, bo choć tonie w samochodach, wycieczkach i innych cennych nagrodach, ona i jej rodzina nie są już anonimowi. Wiele osób uważa ich za zwykłych oszustów i manipulatorów więc opinia o tej rodzinie nie jest najlepsza. Internet pełen jest zdjęć jej, jej męża, dzieci, informacji o nich. Warto?
Też nie wierzę, że za tymi laurkami nie ma telefonów lub innych form zwrócenia na siebie uwagi.
0 0

#4507115 Napisano: 05.07.2011 12:21:51
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

joan napisał(a):

Wrednioki z forum wykupiły w mojej Almie najpyszniejszy smak lodów H-D emotka A już rodzinie smaka narobiłam emotka

A jaki jest najpyszniejszy, bo nigdy nie jadłam tych lodów?
emotka

Moim zdaniem taki emotka
http://www.haagen...s/product.aspx?id=73

Choc Choc Chip - prawdziwy szok emotka
0 0

ziolko

#4507138 Napisano: 05.07.2011 12:29:07
moniaainom napisał(a):

A ja jej trochę współczuję, bo choć tonie w samochodach, wycieczkach i innych cennych nagrodach, ona i jej rodzina nie są już anonimowi. Wiele osób uważa ich za zwykłych oszustów i manipulatorów więc opinia o tej rodzinie nie jest najlepsza. Internet pełen jest zdjęć jej, jej męża, dzieci, informacji o nich. Warto?
Też nie wierzę, że za tymi laurkami nie ma telefonów lub innych form zwrócenia na siebie uwagi.

pełen zdjęć, bo sama je zamieszcza emotka
0 0