Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: ola2493
Tak więc tedancepowinna Cię uświadomić, żebyś zdanie zaczynał/a pisać wielką literą
Ta dyskusja zaczyna się robić śmieszna a Pani teadencechyba pomyliła fora
misio666
Postów 88
Data rejestracji 22.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja jestem polonistką, często zgrzytam zębami na widok błędów (po tatusiu tu mam) i czasem właśnie nie wiem, czy poprawiać, czy nie. Nikt nie lubi, kiedy się mu zwraca uwagę, choć są osoby, które otwarcie mówią, że wolą być poprawione i przełknąć gorycz. Ale to już zależy od umowy. Poza tym, częśto to są po prostu literówki......
A w temacie: wkurza mnie, że Koźlak tak podrożał..... a ja tak sobie lubię popijać owo cudo.
Gość: parapet1
i kończył zwykle kropką ; )
Gość: tedance
Forumowa krwiożercza bestia
Nie jestem nauczycielką, wybrałam inny kierunek edukacji.
Skrzywdzony to mógłby być ktoś, gdybym napisała Ty bałwanie,chodziłeś do szkoły 15 lat a nie wiesz jak się słowo X pisze?,a ja tylko grzecznie pielęgnuję naszą ojczystą pisownię i tyle.
A co do tej wielkiej litery,to nie wyszukuj(my) dziury w całym,ok?
annb
Postów 4836
Data rejestracji 25.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 21
A wkurza mnie jak zwykle nauka.Dokładnie to,że jest jej za dużo
Codzienny klik
Gość: tunezja
Gość: tedance
Więcej się tu nie wypowiadam.Nie rozumiecie elementarnych rzeczy,to ja wam nie będę tłumaczyć.A jak znajdę jakiś konkurs ze słownikami ortograficznymi,to nie omieszkam dodać go do bazy
widać, że nie kumasz - wyluzuj
Gość: bazylissa
Wkurza mnie jak ktoś uważa, że może wyrzucać ludzi z forum, ola2493 - siedź sobie lepiej na VIP forum
Oj boli,boli
Zabawna jesteś dziewczynko
ola po prostu pomyliła fora ; )
Gość: tunezja
Ponawiam bądźmy dla siebie dobrzy w zimowy czas!!!!
mahuska
Postów 6330
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Popieram Cię Olcia, nie będę nic więcej pisała bo z polaka miałam ....jeszcze błędy porobie hihi
a żeby było weselej w konku kasi w przepisie napisałam raz drzem a raz dżem i siem tego nie wstydze, no może troche
ok, ale nie w tym wątku ; )
Podoba mi się Twój nick
Gość: marielu
idem s powodu że zara sie mje oberwie za dyslekje, za fantazje i za głód w Afryce
to mje wkuza strasnje że oberwac to tu łatfo butem albo cym innym
mi Twój avatar ; )
inna szkoła to zignorować zaczepki, ale wtedy obrywają cywile, a zwłaszcza kobiety, dzieci i starcy !
ismena
Postów 577
Data rejestracji 12.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: archidues
No cóż w tym wypadku, chyba po trosze obie strony mają rację.
Z jednej strony rzeczywiście warto być dla siebie miłymi (nawet przez cały rok, a nie tylko zimą