Wkurza mnie...

Gość: melisa

#2188326 Napisano: 23.02.2009 05:04:42
ja tylko pragnę zauważyć, że tedance już po raz kolejny sieje zamęt, wiem coś o tym, bo też mam takie predyspozycje, jednak siać zamęt też trzeba umieć i kto jak to, lecz do tej pory chyba nikt mnie nie pobił w tym temacie emotka emotka (np. słynny mecz Polska - Niemcy)

Dlatego moja propozycja jest taka - tedance albo weź jakieś leki na comiesięczną dolegliwość, albo daj sobie na wstrzymanie, bo zaczynasz być odrobinę upierdliwy*

*specjalnie dałam gwiazdkę, bowiem w niektórych Twoich postach mignął mi tryb męski (napisałem, powiedziałem) stąd wnioskuję, że tego konta może używać zarówno ON, jak i ONA emotka
0 0

Gość: parapet1

#2188351 Napisano: 23.02.2009 05:16:48
melisa napisał(a):

ja tylko pragnę zauważyć, że tedance już po raz kolejny sieje zamęt, wiem coś o tym, bo też mam takie predyspozycje, jednak siać zamęt też trzeba umieć i kto jak to, lecz do tej pory chyba nikt mnie nie pobił w tym temacie emotka emotka (np. słynny mecz Polska - Niemcy)

Dlatego moja propozycja jest taka - tedance albo weź jakieś leki na comiesięczną dolegliwość, albo daj sobie na wstrzymanie, bo zaczynasz być odrobinę upierdliwy*

*specjalnie dałam gwiazdkę, bowiem w niektórych Twoich postach mignął mi tryb męski (napisałem, powiedziałem) stąd wnioskuję, że tego konta może używać zarówno ON, jak i ONA emotka

oj tak, Ty umiesz siać zamęt, o słynnym meczu Polska-Niemcy do tej pory rozmawia się zarówno na salonach jak i w półświatku przestępczym.

wcale nie umiesz! i ręce precz od tedance, zazdrosne baby!
0 0

#2188352 Napisano: 23.02.2009 05:19:16
parapet1 napisał(a):

melisa napisał(a):

oj tak, Ty umiesz siać zamęt, o słynnym meczu Polska-Niemcy do tej pory rozmawia się zarówno na salonach jak i w półświatku przestępczym.

klon, czy też kochanek, kochanka, przyjaciółka.... coś ci się kochanie pomyliło, Forum Wzajemnej Adoracji zwłaszcza dla osób, których w ogóle nie znamy jest trzy razy www.idzsobiestad.com dalej. emotka
0 0

#2188355 Napisano: 23.02.2009 05:20:50
melisa napisał(a):

parapet1 napisał(a):

melisa napisał(a):

klon, czy też kochanek, kochanka, przyjaciółka.... coś ci się kochanie pomyliło, Forum Wzajemnej Adoracji zwłaszcza dla osób, których w ogóle nie znamy jest trzy razy www.idzsobiestad.com dalej. emotka

i zabierz tam ze sobą swoje koleżanki!
0 0

#2188360 Napisano: 23.02.2009 05:23:43
Zapomniałam jeszcze dodać, iż chyba zaraz pęknę z zazdrości o niejaką (niejakiego?) tedance. Po prostu powala mnie jej polszczyzna i wyczucie estetyki, jej blask mnie onieśmiela, jej uroda wręcz kładzie na kolana. Gdy ją zobaczę umrę z rozpaczy. O jam niegodna jej lica. Proszę napisz mi kiedy to dziewuszysko będzie w mojej okolicy cobym widły zdążyła naszykować. emotka emotka emotka
0 0

#2188361 Napisano: 23.02.2009 05:25:38
melisa napisał(a):

Zapomniałam jeszcze dodać, iż chyba zaraz pęknę z zazdrości o niejaką (niejakiego?) tedance. Po prostu powala mnie jej polszczyzna i wyczucie estetyki, jej blask mnie onieśmiela, jej uroda wręcz kładzie na kolana. Gdy ją zobaczę umrę z rozpaczy. O jam niegodna jej lica. Proszę napisz mi kiedy to dziewuszysko będzie w mojej okolicy cobym widły zdążyła naszykować. emotka emotka emotka

tanie ironizowanie Cie tylko pogrąża, zawistnico!
0 0

Gość: rafi323raf

#2188363 Napisano: 23.02.2009 05:26:22
A o co się kłucicie, bo chętnie bym się przyłączył, ale chyba straciłem wątek emotka
0 0

#2188366 Napisano: 23.02.2009 05:28:04
rafi323raf napisał(a):

A o co się kłucicie, bo chętnie bym się przyłączył, ale chyba straciłem wątek emotka

jakaś inwazja na tedance się odbyła z udziałem sprzymierzonych sił 'nie-poprawiaj-mnie-bo-jestem-księżniczką'
0 0

xena

#2188367 Napisano: 23.02.2009 05:28:10
a mnie teraz wkurza, że nikt mi nie odpowiedział na pytania (3 strony do tyłu) emotka emotka i dalej nie wiem co dzieje się z tymi nieszczęsnymi ambasadorkami... nawysilałam się, nawysilałam i na nic!!
0 0

#2188371 Napisano: 23.02.2009 05:29:56
parapet1 napisał(a):

tanie ironizowanie Cie tylko pogrąża, zawistnico!

Rymło ci się, uważaj bo wykorzystam to w konkursie i dam ci oręż do ręki, gdyż będziesz mnie mogła posądzić o plagiat.
A znasz jeszcze jakieś inne synonimy na zazdrośników? Zawistnik już był, kombinuj bom ciekawa.

A czy jak dołożę pół kilo złota do swojej taniej ironii, czyż stanie się ona wtedy droga twemu sercu? Czyż uznasz ją za godną Twego oręża i staniesz ze mną pierś w pierś do boju o tedance?

Z Warszawy jesteś? Zazwyczaj ludzie z Warszawy to ludzie na poziomie (przynajmniej ja takich tylko znam). Cóż jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę.
0 0

#2188372 Napisano: 23.02.2009 05:30:06
anaholub napisał(a):

a mnie teraz wkurza, że nikt mi nie odpowiedział na pytania (3 strony do tyłu) emotka emotka i dalej nie wiem co dzieje się z tymi nieszczęsnymi ambasadorkami... nawysilałam się, nawysilałam i na nic!!

utnie są ciekawsze emotka

chyba jeszcze nikogo nie powiadamiali o tym, do jakiegoś tam terminu powiadomią emotka
parapet1 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

jakaś inwazja na tedance się odbyła z udziałem sprzymierzonych sił 'nie-poprawiaj-mnie-bo-jestem-księżniczką'

ciekawie się zapowiada emotka
0 0

Gość: paheli

#2188374 Napisano: 23.02.2009 05:30:24
anaholub napisał(a):

sprawdź ile się zarejestrowało z Twojego polecenia (kliknij w pomarańczowy dymek)
0 0

annb

#2188377 Napisano: 23.02.2009 05:31:04
bo my nie wiemy emotka No dobra,ja nie wiem emotka A wkurza mnie bezsensowne kłótnie,mało zła na świecie,że jeszcze tu musicie krzyczeć,jak się chcecie kłócić,to róbcie to na PW emotka
0 0

#2188380 Napisano: 23.02.2009 05:31:45
paheli napisał(a):

anaholub napisał(a):

sprawdź ile się zarejestrowało z Twojego polecenia (kliknij w pomarańczowy dymek)

a to mi asie chyba konkursy pomyliły emotka
znaczy nie wiem gdzie ja te 10 osób zebrałem, wiem ze tam, gdzie całe forum tym konkursem żyło emotka
0 0

#2188382 Napisano: 23.02.2009 05:32:03
anaholub napisał(a):

zadaj swoje pytanie w wątku o pomocy, lub innym tu tylko żale i rozpacze
rafi323raf napisał(a):

a tak sobie się kłócimy bo lubimy, przynajmniej ja od czasu do czasu lubię, konkretniej chodzi o tedance, która lubi wszystkich poprawiać i ogólnie zniechęciła już do siebie połowę forum, parapet1 jak sama nazwa wskazuje przyjął rolę adwokata. I jednemu i drugiemu wróżę niską żywotność na forum.
0 0

Gość: tedance

#2188422 Napisano: 23.02.2009 05:48:58
melisa napisał(a):

Nie używam trybu męskiego i nikt inny nie korzysta z mojego konta emotka
To inni pisali do mnie w formie męskiej,dopóki nie sprostowałam albo nie wiem...może kiedyś zrobiłam to,coby z błędu zagubione dusze nie wyprowadzać emotka

Meliso moja droga,
Niechaj staną Twoje nogi
w moje niskie,skromne progi
A kiedy drzwi Ci me otworzę,
wpadniesz prosto do kałuży,
tak Cię olśni uroda moja emotka

Miałam się nie odzywać,zaraz posypią się gromy,że nie dość,że upierdliwa,to jeszcze słowa nie dotrzymuje emotka
0 0

Gość: marielu

#2188448 Napisano: 23.02.2009 05:56:31
e tam demokracja jezd se gadaj babo , gadaj emotka wsyscy se gadajcie do woli , wy tu se gadu gadu a Mary może w jaki konkurs zagra emotka emotka
0 0

#2188474 Napisano: 23.02.2009 06:03:32
tedance napisał(a):

melisa napisał(a):

Nie używam trybu męskiego i nikt inny nie korzysta z mojego konta emotka
To inni pisali do mnie w formie męskiej,dopóki nie sprostowałam albo nie wiem...może kiedyś zrobiłam to,coby z błędu zagubione dusze nie wyprowadzać emotka

Meliso moja droga,
Niechaj staną Twoje nogi
w moje niskie,skromne progi
A kiedy drzwi Ci me otworzę,
wpadniesz prosto do kałuży,
tak Cię olśni uroda moja emotka

Miałam się nie odzywać,zaraz posypią się gromy,że nie dość,że upierdliwa,to jeszcze słowa nie dotrzymuje emotka

mam jednak nadzieję, że kałuża znajduje się po nie-mieszkalnej stronie drzwi

a poza tym - poparcie! po parcie! Pop-arcie! (wołacz do Pop-artu)
0 0

Gość: marielu

#2188477 Napisano: 23.02.2009 06:05:31
jak bedziesz parapecie z nr 1 tak parł usilnie to ani sie obejrzymy na forum pojawi się stado małych parapetóf z nr 2,3,4,5,6..... emotka
0 0

#2188489 Napisano: 23.02.2009 06:10:34
marielu napisał(a):

jak bedziesz parapecie z nr 1 tak parł usilnie to ani sie obejrzymy na forum pojawi się stado małych parapetóf z nr 2,3,4,5,6..... emotka

czyli że co? nie można kochać współforumowiczki jak mąż żonę? tfu, brat siostrę? bo zaraz będzie, że to w celach prokreacyjnych?
0 0