Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: sopran
do mnie też większość pisze jak do faceta
Gość: moonfairy
a nie jestes facetem?
Gość: sopran
Przecież sopran to żeński głos!
A awatar jest z Castle Crashers- gry dla której warto kupić Xboxa
Gość: krzyszu
niemartw sie. Ja też załamałem sie w pierwszym etapie bo byłem daleko w tyle a w czwartek okazało się, że usuneli kilka osób i trafiłem do pierwszej 10
jak usuneli? za co
mahuska
Postów 6330
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to tak jak ja miałam
poprostu ludzie zakładali nowe konta i klikali sobie , nie zmieniając IP
teraz można z danego kompa tylko raz kliknąć
a w temacie to już mnie ta zima wkurza
i brak smsa ze stovitu:/
czyli takie 800głosow mozna bylo nabic zmieniajac sobie ip right? genialne... ;] ale w sumie dobrze ze cos z tym zrobili
... jak mnie to wkurzaaa
Gość: aleks21
wiem i wkurza mnie ze jestem taka monotematyczna
Gość: aleks21
A ja próbuję głosować na te zassanie ale cały czas błąd
Gość: miriam
Weź jeszcze poprawkę na model telefonu i sieć z jakiej wysyłasz (!!!! tak,tak!!!!)
sprawdziłam na innych czasowych-tu z racji odległości do Carefoura nie brałam udziału...tak sobie tylko wtrącam 3 grosze...
Gość: rafi323raf
weź jeszcze pod uwage, że setki ludzi takowy raport mieli...
Gość: karolawojcik
aggie
Postów 272
Data rejestracji 29.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze, ze się ten konkurs skończył. Bo ostatnio to w okolicach 18.00 wprowadzałam nerwową atmosferę
Niestety rozdaliśmy już wszystkie nagrody - wrrrr. Wkurzał mnie ten sms bardzo!
olunka
Postów 8458
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
mnie tak latem rowery z tesco wkurzały, bo bardzo potrzebowałam dla syna i codziennie o 18 to samo
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Malenka - nie Malutka
Szkołe mam już praktycznie za sobą, a to, że ktoś zrobił RAZ błąd nie oznacza, że odrazu musicie się na niego rzucać.
To forum, a nie sprawdzian z umiejętności pisania.
spokojnie ludziska... nie ma co sie ciskac...
pisac dobrze trzeba zawsze i wszedzie, a porady przyjmowac z pokora
biggg temat ZAMYKAM!
Gość: snupy3
Niektórzy nie czują ortografii.
Polecam włatcy much.
Gość: tunezja
tez mam ten problem i nigdy mi nikt nie wypomniał owej ułomnosci... wiec wydaje mi sie ze nie ;]