Wkurza mnie...

Gość: sopran

#2186402 Napisano: 22.02.2009 06:24:19
yaro2004 napisał(a):

moonfairy napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

Wkurza mnie, że wiele osób mnie komentuje po nicku w różnych konkursach np. stylio. Chyba za bardzo mnie rozpoznają ... A poza tym to że mam nick: yaro2004 tzn ze musze być facetem ? Raz loguję się Ja raz mój mąż, mamy jeden nick. Czemu innym to przeszkadza ... Wkurza mnie to..

nie wkurzaj sie jak miałam nick misieek to mowili ze jestem facetem... a misiek rownie dobrze moze byc dziewczyna... co ja poradze ze z chłopakami sie bawilam jak byłam mała i wszyscy misiek na mnie mowia...

jest ok normalka emotka

Ty to umiesz pocieszyć
emotka Już mi lepiej emotka

do mnie też większość pisze jak do faceta emotka
0 0

Gość: moonfairy

#2186408 Napisano: 22.02.2009 06:32:20
sopran napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

moonfairy napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

Wkurza mnie, że wiele osób mnie komentuje po nicku w różnych konkursach np. stylio. Chyba za bardzo mnie rozpoznają ... A poza tym to że mam nick: yaro2004 tzn ze musze być facetem ? Raz loguję się Ja raz mój mąż, mamy jeden nick. Czemu innym to przeszkadza ... Wkurza mnie to..

nie wkurzaj sie jak miałam nick misieek to mowili ze jestem facetem... a misiek rownie dobrze moze byc dziewczyna... co ja poradze ze z chłopakami sie bawilam jak byłam mała i wszyscy misiek na mnie mowia...

jest ok normalka emotka

Ty to umiesz pocieszyć

a nie jestes facetem? emotka o szlag... sorka ale nawet avek masz troche ekmm meski? emotka
0 0

Gość: sopran

#2186427 Napisano: 22.02.2009 06:51:06
moonfairy napisał(a):

sopran napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

moonfairy napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

jest ok normalka emotka

Ty to umiesz pocieszyć

a nie jestes facetem? emotka o szlag... sorka ale nawet avek masz troche ekmm meski? emotka

Przecież sopran to żeński głos! emotka
A awatar jest z Castle Crashers- gry dla której warto kupić Xboxa emotka
0 0

Gość: krzyszu

#2186436 Napisano: 22.02.2009 06:56:02
moonfairy napisał(a):

wkurza mnie ze z moich obliczen w konkursie knorra ipoda zgarnie 10 osob a ja bede na 13 miejscu i jak tu nie kochac szczesliwej 13nastki

niemartw sie. Ja też załamałem sie w pierwszym etapie bo byłem daleko w tyle a w czwartek okazało się, że usuneli kilka osób i trafiłem do pierwszej 10 emotka
0 0

#2186440 Napisano: 22.02.2009 06:58:11
krzyszu napisał(a):

moonfairy napisał(a):

wkurza mnie ze z moich obliczen w konkursie knorra ipoda zgarnie 10 osob a ja bede na 13 miejscu i jak tu nie kochac szczesliwej 13nastki

niemartw sie. Ja też załamałem sie w pierwszym etapie bo byłem daleko w tyle a w czwartek okazało się, że usuneli kilka osób i trafiłem do pierwszej 10 emotka

jak usuneli? za co emotka
0 0

mahuska

#2186456 Napisano: 22.02.2009 07:16:45
moonfairy napisał(a):

krzyszu napisał(a):

moonfairy napisał(a):

to tak jak ja miałam
poprostu ludzie zakładali nowe konta i klikali sobie , nie zmieniając IP
teraz można z danego kompa tylko raz kliknąć

a w temacie to już mnie ta zima wkurza
i brak smsa ze stovitu:/
0 0

#2186494 Napisano: 22.02.2009 07:29:04
mahuska napisał(a):

moonfairy napisał(a):

krzyszu napisał(a):

moonfairy napisał(a):

to tak jak ja miałam
poprostu ludzie zakładali nowe konta i klikali sobie , nie zmieniając IP
teraz można z danego kompa tylko raz kliknąć

a w temacie to już mnie ta zima wkurza
i brak smsa ze stovitu:/

czyli takie 800głosow mozna bylo nabic zmieniajac sobie ip right? genialne... ;] ale w sumie dobrze ze cos z tym zrobili

... jak mnie to wkurzaaa
0 0

Gość: aleks21

#2186507 Napisano: 22.02.2009 07:35:24
a mnie wkurzają moi niektórzy znajomi z NK. Mają 70 stron galerii, z czego 69 stron to fotki ich dziecka, które ma 2 miesiące. No dobija mnie to.
0 0

#2186569 Napisano: 22.02.2009 08:16:03
wkurza mnie ze zostało mi jeszcze 2h48' do konca konkursu ... czuje sie zdeklasowana
wiem i wkurza mnie ze jestem taka monotematyczna emotka
0 0

Gość: aleks21

#2186596 Napisano: 22.02.2009 08:27:15
moonfairy napisał(a):

wkurza mnie ze zostało mi jeszcze 2h48' do konca konkursu ... czuje sie zdeklasowana
wiem i wkurza mnie ze jestem taka monotematyczna emotka

A ja próbuję głosować na te zassanie ale cały czas błąd emotka
0 0

Gość: miriam

#2186597 Napisano: 22.02.2009 08:27:29
olunka napisał(a):

marielu napisał(a):

waldi5 napisał(a):

Wkurza mnie, że nikt kogo się pytałem z jakimi czasami wygrywali bony o 18.00 w Carrefourze nie odezwał się. A podobno forum to ludzie, którzy sobie pomagają. Pamiętam konkurs piwa dębowego, gdy wszyscy podawali czasy wygrywające. A teraz to czysty snobizm, później tylko ujawniają się w moich wygranych z info o wygranych bonikach.
Żal....starego forum

59.59 raport

ja taki miałam i nic emotka

Weź jeszcze poprawkę na model telefonu i sieć z jakiej wysyłasz (!!!! tak,tak!!!!)
sprawdziłam na innych czasowych-tu z racji odległości do Carefoura nie brałam udziału...tak sobie tylko wtrącam 3 grosze...
0 0

Gość: rafi323raf

#2186599 Napisano: 22.02.2009 08:29:15
miriam napisał(a):

olunka napisał(a):

marielu napisał(a):

waldi5 napisał(a):

Wkurza mnie, że nikt kogo się pytałem z jakimi czasami wygrywali bony o 18.00 w Carrefourze nie odezwał się. A podobno forum to ludzie, którzy sobie pomagają. Pamiętam konkurs piwa dębowego, gdy wszyscy podawali czasy wygrywające. A teraz to czysty snobizm, później tylko ujawniają się w moich wygranych z info o wygranych bonikach.
Żal....starego forum

59.59 raport

Weź jeszcze poprawkę na model telefonu i sieć z jakiej wysyłasz (!!!! tak,tak!!!!)
sprawdziłam na innych czasowych-tu z racji odległości do Carefoura nie brałam udziału...tak sobie tylko wtrącam 3 grosze...

weź jeszcze pod uwage, że setki ludzi takowy raport mieli...
0 0

Gość: karolawojcik

#2186606 Napisano: 22.02.2009 08:36:57
mnie też strasznie denerwuje konkurs carrefoura i często niedokładne informacje o konkursach, np. huggies
0 0

aggie

#2186639 Napisano: 22.02.2009 08:53:17
rafi323raf napisał(a):

miriam napisał(a):

olunka napisał(a):

marielu napisał(a):

waldi5 napisał(a):

Żal....starego forum

59.59 raport

Dobrze, ze się ten konkurs skończył. Bo ostatnio to w okolicach 18.00 wprowadzałam nerwową atmosferę emotka Teraz będzie świety spokój emotka
Niestety rozdaliśmy już wszystkie nagrody - wrrrr. Wkurzał mnie ten sms bardzo!
0 0

olunka

#2186646 Napisano: 22.02.2009 08:56:23
aggie napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

miriam napisał(a):

olunka napisał(a):

marielu napisał(a):

waldi5 napisał(a):

Żal....starego forum

59.59 raport

Dobrze, ze się ten konkurs skończył. Bo ostatnio to w okolicach 18.00 wprowadzałam nerwową atmosferę emotka Teraz będzie świety spokój emotka
Niestety rozdaliśmy już wszystkie nagrody - wrrrr. Wkurzał mnie ten sms bardzo!

mnie tak latem rowery z tesco wkurzały, bo bardzo potrzebowałam dla syna i codziennie o 18 to samo emotka
0 0

malenka89

#2186703 Napisano: 22.02.2009 09:46:11
zawodowiec25 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

tedance napisał(a):

malenka89 napisał(a):

A sprawdzał ktoś to, co ja podawałam:

DzU z 2000 r., nr 14, poz. 176, ze zm.

Na oparciu tego została napisana ta odpowiedź.

W OPARCIU O TO się mówi.

Ludzie czy ja was mam uczyć języka polskiego?
Wkurzają mnie stawiane byki na każdym kroku w podstawowych słowach i wyrażeniach języka polskiego.

a mnie wkurza Twoja nadgorliwosc, chyba strasznie sie nudzisz,ze zajmujesz sie takimi sprawami.Co Cie obchodzi jak kto pisze?To kazdego indywidualna sprawa i swiadczy o nim,wiec sobie daruj

hehe Chochliczka odwieczny obrońca Malutkiej
emotka nie ma co się złościć, skoro rada jest słuszna...to nie widze powodu do kłótni emotka

Malenka - nie Malutka emotka

Szkołe mam już praktycznie za sobą, a to, że ktoś zrobił RAZ błąd nie oznacza, że odrazu musicie się na niego rzucać.

To forum, a nie sprawdzian z umiejętności pisania.
0 0

#2186714 Napisano: 22.02.2009 09:58:01
malenka89 napisał(a):

zawodowiec25 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

tedance napisał(a):

malenka89 napisał(a):

A sprawdzał ktoś to, co ja podawałam:

DzU z 2000 r., nr 14, poz. 176, ze zm.

Na oparciu tego została napisana ta odpowiedź.

W OPARCIU O TO się mówi.

Ludzie czy ja was mam uczyć języka polskiego?
Wkurzają mnie stawiane byki na każdym kroku w podstawowych słowach i wyrażeniach języka polskiego.

a mnie wkurza Twoja nadgorliwosc, chyba strasznie sie nudzisz,ze zajmujesz sie takimi sprawami.Co Cie obchodzi jak kto pisze?To kazdego indywidualna sprawa i swiadczy o nim,wiec sobie daruj

hehe Chochliczka odwieczny obrońca Malutkiej
emotka nie ma co się złościć, skoro rada jest słuszna...to nie widze powodu do kłótni emotka

Malenka - nie Malutka emotka

Szkołe mam już praktycznie za sobą, a to, że ktoś zrobił RAZ błąd nie oznacza, że odrazu musicie się na niego rzucać.

To forum, a nie sprawdzian z umiejętności pisania.

spokojnie ludziska... nie ma co sie ciskac...
pisac dobrze trzeba zawsze i wszedzie, a porady przyjmowac z pokora
biggg temat ZAMYKAM!
0 0

Gość: snupy3

#2186735 Napisano: 22.02.2009 10:22:25
No właśnie,nie wszyscy mają we krwi poprawność jezykową a jak ktoś ma potrzebę wytykania błędów to może na polonistykę powinien pójść i potem kreślić na czerwono w zeszytach a nie na forum się udzielać jak nikt nie prosi emotka
Niektórzy nie czują ortografii.
Polecam włatcy much. emotka
0 0

Gość: tunezja

#2186742 Napisano: 22.02.2009 10:27:20
Ja mam problem z łączeniem by z wyrazami, czy przez to jestem ułomna... emotka
0 0

#2186747 Napisano: 22.02.2009 10:34:07
tunezja napisał(a):

Ja mam problem z łączeniem by z wyrazami, czy przez to jestem ułomna... emotka

tez mam ten problem i nigdy mi nikt nie wypomniał owej ułomnosci... wiec wydaje mi sie ze nie ;]
0 0