Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
delfinka101
Postów 5759
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:) mnie tez..tyle kodów i ani jedna zawieszka...wryy
Gość: pola731
ja niedużo , bo 3 tylko wklepałam ,ale bardzo mi się te zawieszki podobają
Gość: iskierka
też mi się nie podoba ta ich strona .Ja mam jeden zdublowany kod inny się pomyliłam i źle wpisałam zamiast zero liczbę O i kod przyjeło ...bałagan... napisałam do nich czy można to jakoś poprawić ale cisza jak na razie.Chyba zacznę słać zgłszenia sms bo się jeszcze okaże że te ze strony nie brały udziału w losowaniu.Tylko nie wiem czy te które już przez strone poszły jeszcze raz wysyłać żeby się nie potroiły
Gość: katrin22
przecież Frugo już wróciło, a ktoś zrobił stronkę i podszywa się pod FRUGO, każe ludziom klikać w banery i tym sposobem ma zdobywać pieniądze na nagrody w konkursach, napisałam co myślę, to zostałam zablokowana do pisania komentarzy.
Nie lubię takich oszustów....
Gość: katrin22
http://pl-pl.face...om/frugowroc?sk=wall
i na to :
http://www.facebo...4%87/133677293366790
Gość: iwonciaaa
Gość: milenkakonk
no i oczywiście nie ma mnie, a wysyłałam gdzieś w czerwcu, z nadzieją, że może się uda... teraz widzę, że wszystko przebiega niezgodnie z regulaminem, a tam (czyli: u organizatora i na infolinii żywca) nikt nic sobie z tego nie robi...
no więc pytam - po co w ogóle cały ten regulamin?
- lista zwycięzców nie uzupełniana na bieżąco, gdy wpływają zgłoszenia, ale raz na kilka dni wpisywane są pojedyncze dane, i zdejmowane ze strony są wcześniejsze...
- a 300 zgłoszenie jeszcze do nich nie wpłynęło??? ciekawe...
czy ktoś próbował dowiedzieć się coś więcej w tej kwestii?
Gość: poprostuanette
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
REZYGNACJA Z QUIZU MILIONERZY
W przypadku, gdy Uczestnik chce cofnąć zgodę na otrzymywanie informacji o konkursie, należy na adres konkurs@playlink.pl przesłać mail zawierający numer telefonu Uczestnika oraz w temacie wiadomości wpisać słowo „ANULUJ”. Numer telefonu Uczestnika zostanie usunięty z bazy rozsyłkowej konkursu w ciągu czterech dni roboczych
Gość: tato999
a na jakiej podstawie uważasz, że wpisują nowe dane a wcześniejsze usuwają bo ja raczej widzę, że widnieją te same osoby
marta85
Postów 677
Data rejestracji 19.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga17
Postów 338
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na początku była wpisana 1 osobaz miejscowości Otrębusy czy jakoś tak a teraz wcale jej nie ma.Myślę że nagrody rozeszły się już w pierwszych dniach promocji a teraz to już tylko przeciągają.
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja nie moge wygrać ani jednego a chciałam zrobić córci niespodziankę na urodzinki
pioge7
Postów 8456
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
olunka
Postów 8523
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
zarania
Postów 3645
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie, przez 2 tygodnie na liście był tylko i wyłącznie Paweł Ż. z Otrębusy, ale po jakimś czasie zniknął z listy zwycięzców.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
Gość: iskierka
Gość: friq
Gość: ati88
ja wysłam 5 i nic a tak nie lubie tej herbaty
Gość: anavaX
pamiętajcie, że 1 kod bierze udział w kolejnych losowaniach więc macie jeszcze spore szanse!