Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrytata.pl to poczta na tlenie, może być tez dobramama.pl, mailplus.pl a nawet nomen omen... notowany.pl
Gość: piciaczek
Gość: cabins
wkurzaja mi hałasy cpunów
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Malo że nic u nich nie wygrałam, to mi teraz zarzucają spamem skrzynki po trzy maile naraz dziękując za udział!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: sarsaparilla
Nie chodziło o kwestię wiary z jej strony, bo ona jak najbardziej, nawet chodzi do kościoła. Szło o kasę, chociaż ona dobrze wie, że nie chodziło mi o nie, kilkakrotnie mówiłam, że nie chcemy żadnych prezentów, po prostu zależało mi na kimś bliskim, w rodzinie mam samych chłopów zarówno od strony męża jak i mojej. To, że znalazłam fajną chrzestną to inna para kaloszy, ta moja przyjaciółka dała wielką plamę, po prostu mnie zawiodła.
Gość: sarsaparilla
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam to samo
I wkurza mnie jeszcze, że mam pecha...
Avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
No nie we wszystkim! A Disneyland?
A poza tym Cię lubimy... to też jest coś, nawet jeśli malutko
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Tanio? Za państwową uczelnie?
Gość: goralecka
W dzisiejszych czasach jest tyle opcji, że wątpię by się prezent zdublował
Gość: katrin22
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
3? mi przysłali po 10 na każdego maila
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Słońce
Ale ważne, że jest
No może jeszcze ciut wkurza mnie masa nowicjuszy na kliknijcie, którzy bezczelnie piszą, że zagłosowane i podają swoje linki, a oczywiście żadnego głosu nie ma... Moja lista przyjaciół się wydłużyła
Moje studia informatyczne kosztowały mnie 1600 za semestr, a studia ukończyłam rok temu i cena nigdy nie uległa zmianie.
Gość: zawodowiec25
Dla cabinsa 2500 zł za semestr studiów to tanio, a zbiera like'i na darmowy kubek kawy.
joan
Postów 18745
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja-nie-chrzestna, kupiłam maleństwu 2 komplety przecudnych ubranek i dołożyłam do tego kartę z Rossmanna (nie z konkursu). Uznałam, że rodzice dziecka sami będą najlepiej wiedzieli, czego im najbardziej potrzeba. Jestem ekstremalnie praktyczna
Gość: cabins
tanio w porownaniu do innych ,mozna jeszcze wybrac dzienne nie bedziesz placila nic
Nie zgodzę się z Tobą, że państwowe nic nie kosztują, ja akurat mieszkam w wioseczce i na dziennie musiałabym coś wynająć, za coś żyć, jeść, i nie mówię o rozrywce, bo bym zbankrutowała, także taniej wyniosło mnie zaoczne!