Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Póki co zapisałem się na dzienne, bo łatwiej przenieść się z nich na zaoczne niż z zaocznych na dzienne, przynajmniej podobno..
merp
henryczka62
Postów 1170
Data rejestracji 11.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
można, płaci się i studiuje się normalnie z dziennymi
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja siostrzenica tak ma - studiuje na dziennych,a razem z nią tzw. płatni wieczorowi - głównie kolejne pokolenia dzieci lekarzy - ich rodziców na to stać, więc nawet średnio rozgarnięci kończą potem medycynę,dzięki koneksjom przepychani z semestru na semestr,a potem mamy takich niedouczonych lekarzy...
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plocia ja jestem zwolenniczką porządnej zabawki + pamiątki, oczywiście nie mówie o mega drogich rzeczach. Np chrześnicy kupiłam jako pamiątke obrazek święty z grawerem - dedykacją odemnie.
Męża chrześnicy kolczyki + zabawka itp
teraz zastanawiam się np nad srebrnym smoczkiem np taki http://allegro.pl...zek-i1703436330.html
fajne też sa kocyki gdzie umieszczają dedykacje plus np date urodzenia godzine wage dziecka itp
w temacie dalej wkurza mnie to co wcześniej
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: arta
http://orka.sejm....amp;6&95&126
K*, jak mnie to wkurza!!!
Gość: sarsaparilla
Wody nie ma od kiedy w Gryfinie naprawili T-Mobile po 5! dniach niemania sieci a tam pracuje mąż, też wkurzony. Im dali to znam zabrali, ciecie jedne:).
Nadal nie mogę znaleźć pilota, przekopałam cały dom.
Arta - mowę mi odjęło, myślałam, że Iranu u nas nie zrobią.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ale z tego co widzę, to odrzucony- czy juz wogóle się zakeciałam?
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Odrzucony, więc mnie to nie wkurza:D. Wpienia mnie za to brak wody w kranie i mega ulewa na dworze. A muszę iść kupić wodę na obiad i do picia. Wrr.
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Ale na razie jestem wściekła na siebie, bo dopiero teraz zajarzyłam, ze rozwiązany konkurs Olay z laptopami w Tesco, nie był czasówką jak sądziłam...
Gość: aneczkar10
ja jestem wściekła na wczorajsze wyniki konkursów, a na dzisiejsze pewnie też nie będzie lepiej więc wszystko w normie, od dłuższego juz czasu
Gość: rafi323raf
a jaki to był projekt? bo ostatnio coś waidomosci nie oglądam, i nie wiem czy się wkurzać że odrzucono, czy nie
a już widzę, to się wkurzam, powinni odrzucić ten projekt
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
przeciez odrzucili
nie, to było głosowanie za tym, by odrzucić
i wygrało przeciw czyli przeciw odrzuceniu w pierwszym czytaniu, czyli projekt nadal jest
a co do tematu wkurza mnie avatar jednej osoby, no zszokowałem się
Gość: ewaewa
ja mam taki kocyk dla dziecka, jest świetny, duży, dość gruby, miły w dotyku, jakościowo rewelacja i ślicznie wygląda - polecam bo super pamiątka
wkurza mnie pogoda i organizatorzy konkursów
Gość: kubatbg
dołożę jeszcze album na zdjęcia i niedawno znalazłem taki fajowy
http://allegro.pl...pis-i1687092678.html
ale wsumie nie wkurza mnie to tylkobardzo cieszy
jedyne co mine wkurza to cena.. złota
edith
Postów 2561
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane