Wkurza mnie...

Gość: aka

#2191899 Napisano: 25.02.2009 06:06:15
a mi strasznie smutno, bo mężowi nie przedłużyli umowy o pracę emotka emotka emotka
0 0

apoccalipsa

#2191904 Napisano: 25.02.2009 06:11:40
aka napisał(a):

a mi strasznie smutno, bo mężowi nie przedłużyli umowy o pracę emotka emotka emotka

emotka
0 0

Gość: tedance

#2191907 Napisano: 25.02.2009 06:13:20
aka napisał(a):

To chyba lepiej,bo widocznie malo sie nadawał.
0 0

Gość: justys8

#2191912 Napisano: 25.02.2009 06:16:14
aka napisał(a):

to tak jak mojemu... porażka jakaś, kryzys czy co?
ale o wiele bardziej wkurza mnie tedance emotka
0 0

Gość: taaga20

#2191917 Napisano: 25.02.2009 06:18:47
tedance napisał(a):

aka napisał(a):

o mój boże emotka bo paru dniach obserwacji stwierdzam, że Tobie codziennie musi czarny kot przepiegać drogę, parę razy przechodzisz pod drabiną i bijesz conajmniej tuzin luster tygodniowo ... nic ci nie pasuje, wnioskuje że chyba w jakimś psychiatryku albo jesteś albo niedługo wylądujesz ... życie do dla ciebie jedno wielkie nieporozumienie emotka
0 0

Gość: dziub4

#2191918 Napisano: 25.02.2009 06:19:15
justys8 napisał(a):

aka napisał(a):

to tak jak mojemu... porażka jakaś, kryzys czy co?
ale o wiele bardziej wkurza mnie tedance emotka

eee tam smieszny jest emotka
w temacie wkurza mnie ze jest pora spania a moje dzieciaki skaczą po łóżkach zamiast grzecznie lezec i zasypiac! emotka
0 0

Gość: hittmanka

#2191919 Napisano: 25.02.2009 06:20:05
tedance napisał(a):

aka napisał(a):

emotka tedance wstydziłabyś się... wielu moich kolegów właśnie traci pracę tylko przez to, że mamy obcięty budżet. I wierz mi, każdy z nich swoją pracę wykonywał wzorowo !
0 0

Gość: sawenka

#2191922 Napisano: 25.02.2009 06:21:29
zdolnabestia napisał(a):

noemi napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

W portalu kryminalnym wygrałam raz - w sierpniu rok temu - nagrody do dzisiaj nie ma, na maile nie odpisują. W moich oczach są oszustami.

Wygrałą też wtedy inna osoba z forum, pytałąm, też nie dostałą nagrody.

Ja wygrałam książkę na portalu kryminalnym w styczniu. Nagroda jest już u mnie w domu - i to już dawno przyszła.Ale wydaje mi się, że nie była wysyłana poleconym tylko zwykłym listem.

Aha, czyli jest szansa, że nagroda nie doszła. Aczkolwiek jeszcze mi żadna nagroda nie zginęła po drodze, na szczęście te wysyłane zwykłymi listami też przychodzą.
W każdym bądź razie panu z portalu kryminalnego nic by się nie stało, gdyby odpisał na maila z informacją, że książkę wysłał.

Widzę, że nie jestem samotna w oczekiwaniu nie wiadomo na co - czy na książkę czy chcoiaż odpisanie na maila
Na mojego maila oczywiście nikt do tej pory nie odpisał a jutro miną 2 tygodnie odkąd wysłałam i zapytanie o książkę... Oczywiście w międzyczasie został do mnie wysłany mail zachęcający do odwiedzenia ich strony i wzięcia udziału w konkursie gdzie do wygrania są książki.

Pod każdym konkursem powinni dopisywać: Nagrody wysyłamy sporadycznie, jak nam się zachce ale generalnie to w ogóle. Nie piszcie do nas maili bo i tak je olejemy, gdyż mamy was gdzieś. Pozdrowienia emotka

No, wyżyłam się emotka
0 0

beataa81

#2191923 Napisano: 25.02.2009 06:23:25
apoccalipsa napisał(a):

aka napisał(a):

emotka

współczucia,miejmy nadzieję,że szybko sobie coś znajdzie i zapomnicie o złych chwilach...pozdrawiam ciepło emotka
0 0

Gość: annaroza

#2191946 Napisano: 25.02.2009 06:35:10
tedance napisał(a):

aka napisał(a):

Mnie też nie przedłużyli, nikomu u nas nie przedłużyli. A jeszcze spora grupa starych pracowników dwatygodnie temu dostała wypowiedzenia.
tedance ciesz się że Ciebie to nie spotkało, bo na pewno nikt Cię nie pożałuje.
0 0

Gość: grancias

#2191952 Napisano: 25.02.2009 06:40:11
Wkurza mnie, że nie ma wyników konkursu Knorra Każdy posiłek to okazja ... Przesadzają !!!
0 0

Gość: tunezja

#2191953 Napisano: 25.02.2009 06:40:35
taaga20 napisał(a):

tedance napisał(a):

aka napisał(a):

o mój boże emotka bo paru dniach obserwacji stwierdzam, że Tobie codziennie musi czarny kot przepiegać drogę, parę razy przechodzisz pod drabiną i bijesz conajmniej tuzin luster tygodniowo ... nic ci nie pasuje, wnioskuje że chyba w jakimś psychiatryku albo jesteś albo niedługo wylądujesz ... życie do dla ciebie jedno wielkie nieporozumienie emotka

Nie ma pewnie żadnych innych zainteresowań, stąd wielki wkład we wpisy na naszym forum.Wpisy dzięki, którym chce zmienić świat, ale nie pomyśli, że może kogoś zranić... emotka
0 0

beataa81

#2191959 Napisano: 25.02.2009 06:43:36
grancias napisał(a):

Wkurza mnie, że nie ma wyników konkursu Knorra Każdy posiłek to okazja ... Przesadzają !!!

Dołączam się w bólu emotka
0 0

Gość: parapet1

#2191968 Napisano: 25.02.2009 06:49:07
tunezja napisał(a):

taaga20 napisał(a):

tedance napisał(a):

aka napisał(a):

Nie ma pewnie żadnych innych zainteresowań, stąd wielki wkład we wpisy na naszym forum.Wpisy dzięki, którym chce zmienić świat, ale nie pomyśli, że może kogoś zranić... emotka

tedance ma fajne poczucie humoru, ale tym razem przegięła
0 0

Gość: parapet1

#2191969 Napisano: 25.02.2009 06:50:02
beataa81 napisał(a):

grancias napisał(a):

łobuzy jedne! chcę talerze!
0 0

adrian

#2191976 Napisano: 25.02.2009 06:53:48
Wkurzają mnie tego typu konkursy.

https://www.e-kon...rticles-1-37648.html

Jego nazwa powinna być zmieniona na Zabawa we cenzuraa.

Wymyśl za nas hasło, rozreklamuj za nas stronę i zawróć cenzura znajomym, żeby Ci klikali, a być może dostaniesz od nas firmowy długopis. Dodatkowo jeden szcześliwiec może liczyć na pół roku języka angielskiego za cenzura...
0 0

beataa81

#2191979 Napisano: 25.02.2009 06:54:24
parapet1 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

grancias napisał(a):

A ja gary!!! emotka Łomatko jak ja chcę te gary... emotka emotka emotka
0 0

asiam

#2191982 Napisano: 25.02.2009 06:56:50
adrian napisał(a):

Wymyśl za nas hasło, rozreklamuj za nas stronę i zawróć cenzura znajomym, żeby Ci klikali, a być może dostaniesz od nas firmowy długopis. Dodatkowo jeden szcześliwiec może liczyć na pół roku języka angielskiego za cenzura...

No nie tylko angielskiego.Można sobie wybrać jeden z sześciu języków
emotka emotka
0 0

Gość: sawenka

#2191985 Napisano: 25.02.2009 06:58:24
adrian napisał(a):

O Matko, profi-lingua! Jak widze chociażby ten napis to mi się robi niedobrze emotka
wiecznie u mnie w mieście pełno ich beznadziejnych ulotek z jeszcze badziej beznadziejnymi promocjami. To jest coś co jak najbardziej mnie wkurza a nawet doprowadza do szału!
0 0

sydariameki

#2191990 Napisano: 25.02.2009 07:02:28
beataa81 napisał(a):

parapet1 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

grancias napisał(a):

beataa81 napisał(a):

parapet1 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

grancias napisał(a):

Mnie to też wkurza i jednocześnie denerwuje się. Bo nie mam jeszcze numeru NIP a nie chciałabym wygrać i nie dostać nagrody. Więc trzymam kciuki za was emotka
0 0